×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

18-годишно момче от Айтос скри шапката на Ники Кънчев в новия сезон на "Стани богат"


18-годишно момче от Айтос скри шапката на Ники Кънчев в новия сезон на "Стани богат"
Димо ме впечатли, негови връстници мечтаят за пътувания до Дубай и силикон, а той иска да стане военен, разказва Ники Кънчев
27 Януари 2024, Събота, 16:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Ученикът достигна до уникален въпрос за 10 000 лв., съвсем скоро ще видим играта му на малкия екран 

Шоуто "Стани богат" се завръща с нов сезон, много интересни въпроси и с любимия водещ Ники Кънчев. В първото му интервю като част от екипа на Би Ти Ви Ники Кънчев разкрива, че се чувства добре "да се върне у дома" и споделя за впечатлението, което му е направил 18-годишният ученик Димо Стоянов от Айтос. По време на записите на новия сезон сред кастинга за умни хора айтозлията е показал завидни знания, с които е успял да стигне до въпрос за 10 000 лв. Съвсем скоро ще видим играта му и на малкия екран. 

Ето какво споделя в интервюто Ники Кънчев:

- Навремето Любо Дилов беше казал, че за “Стани богат” на практика се готвиш цял живот. Важи ли и за вас, г-н Кънчев, след като направихте знаещите и играта популярни у нас? Вие я водихте в продължение на 13 години след старта ѝ, а сега отново се връщате на същия стол.

- О, да. Подготовката да си участник или водещ на това изумително шоу наистина е цял живот. То и затова Любо е прав – няма учебник по “Стани богат”, няма конспект, не можеш да наизустиш предварително отговорите. Разбира се, преди “Стани богат” имаше класика като “Минута е много”, но навремето наистина направихме нещо революционно - издигнахме знанието на един още по-висок пиедестал.

Винаги съм сравнявал и внушавал на телевизионната аудитория, че последните ни три въпроса са за почетната стълбичка на олимпийските игри – бронз, сребро и злато за най-знаещите хора в България. Така и стана на практика. Достигналите през годините до тези нива наистина ставаха национални герои и караха българите да се гордеят, че и по тези ширини се раждат умни, знаещи и анализиращи хора. Да не ви казвам, че след подобен участник телефонът ми звънеше упорито с молби от приятели въпросният участник да бъде взет от тях на работа. “Стани богат” се превърна в нещо като общонароден кастинг за търсене на умни хора.

- Как посрещнахте поканата отново да водите “Стани богат”? И защо я приехте?

- Пак ще започна с “Оооо”. Беше доста неочаквана тази покана, честно да ви призная. Предаването си заживя свой живот, съвсем по правилата и на истинския живот, където доста хора се срещат и разделят - и като семейства, и като бизнес партньори, разделят се и дори близки приятели. Заслуга е на Мишо Билалов, екипа и продуцентите, че преведоха успешно шоуто и през БНТ, и сега в Би Ти Ви, което не е лека работа, и в момента аз се качвам на един много бърз експрес. Екипът е суперсработен, имаме уникални въпроси и дай боже знаещи участници. И все пак да не шикалкавя, а да ви отговоря защо се навих да се върна: звучи като на кино, но една нощ се събудих изпотен, защото съм доста лоялен човек и премислях нещата отвътре, и си отговорих на въпроса: “С какво искам да ме запомнят хората в тази страна?”. И отговорът дойде от само себе си... Благодаря на Би Ти Ви за тази покана, ще се постарая да оправдая явно големите очаквания към мен.

- Освен новия водещ ще има ли някакви промени в предаването?

- Всичко в предаването е с дата 2024. Осветление, настроение, стил. Лично аз поканих още няколко от най-умните хора в България да пишат въпросите ни. Обсъждаме с Би Ти Ви и някои идеи в посока благотворителност. Отдавна мечтая да направим двучасово шоу абсолютно на живо в помощ на някое българско дете. А иначе едно от най-хубавите неща в “Стани богат” е, че с всеки играч предаването се променя, макар декорът да остава същият. Всеки сядащ на стола срещу мен носи своя свят, своя ръчен багаж от знания, спомени и истории. За мен играчът в комбинация с въпроса е най-вълнуващото нещо. Заедно с него да намерим верния отговор, да споделим този адреналин, емоцията от преживяването. И едновременно с това да разкажем нещо ново на зрителя, да го обогатим, да се позабавляваме заедно. А всяко ново нещо, което човек научава, е богатство.

- Как се подготвя човек за участие в играта?

- С отворени очи. С любопитство. С идеята, че повечето знание един ден, дай боже, ще ти донесе и повече пари, стандарт, шансове да обиколиш целия свят, да отидеш на мач на любим отбор в чужбина или на концерт на бандата, която слушаш всеки ден вкъщи. Пак се връщам на думите на Любо, че реалният живот отвън е нашият учител. Трябва да сме го преживели – това беше и в основата на уникалния филм на Дани Бойл “Беднякът милионер”. Индийчето, което игра там, беше преживяло от първо лице всички въпроси и отговори.

- Имате ли любим въпрос?

- Започнахме вече записите за новия сезон и един въпрос ме взриви вътрешно: “Кой от посочените политически лидери има над 550 нарисувани картини?”. Адски готин въпрос за 10 000 лева, няма да ви го издавам. Само ще ви кажа нещо друго: до тези 10  000 достигна едно… 18-годишно момче от Айтос. Димо Стоянов, още ученик. И знаете ли най-интересното? Димо дойде в студиото с християнско кръстче на врата си и с желанието да стане военен и да се реализира в областта на киберсигурността. 18-годишен, вече знае какво иска от живота си и игра превъзходно. Така че “Стани богат” продължава да е огледало на живота отвън. Да, има 18-годишни деца, които сигурно мечтаят за пътувания до Дубай и силикон, но има и младежи с християнски ценности и вяра в себе си и в своите възможности.

- Повтарят ли се въпросите в играта? Или пък тези, на които не е било отговорено?

- Някои теми или личности може и да излизат на повърхността отново и отново, но лично моето желание, което споделих и на Би Ти Ви, и на продуцентите, и на екипа, е да засилим въпросите за националните ни герои, за постиженията и провалите на нас, българите, за факти, от които можем да си вземем поука. Въпроси, които утре в училище, като влезе класният, може да каже: “Видяхте ли вчера в “Стани богат” това и това, какво мислите вие?”. А иначе официалната политика на българското издание е да не се повтарят въпроси

Екипът, който ги подготвя, се старае много и проверява всяка своя идея в база данни, която е стара колкото и предаването в България - в нея е всеки въпрос, задаван някога.

Писането на въпросите е много отговорна и трудоемка задача не само заради това. Нашата игра е единствената в света с пет издания седмично, което е страшно много труд. А въпрос, на който не е отговорено в “Стани богат”, няма. Правилата на играта изискват маркиране дори след като си се отказал - защото не можем да си позволим да оставим любопитството на зрителя незадоволено!

- Какво значи труден и лесен въпрос?

- Е, вие ми кажете. Толкова рязко се сменят поколенията. Ще имаме специална серия въпроси за 15-20-годишните. Примерно дъщеря ми Мари София “продуцира” един въпрос в мен и аз го представих на екипа: “Какво означава съкращението BFF?”. Скоро ще го видим на екран. Ако сте на 50 и знаете какво е BFF, браво на вас – добър родител сте!

А иначе знанието е доста субективна категория, особено понякога. Когато става дума за класики, за фундамент на знанието в основните науки, това, което наричаме обща култура и за него има една негласна представа - “Стани богат” е безкомпромисен формат. Част от нашата мисия е не само да забавляваме, но и да информираме, да пазим стандарта, който ни дава образователната система, онова, за което си казваме “Е, това не може да не го знаеш!”. Във времето, в което живеем, обаче един въпрос за популярна видеоигра или музикална звезда може да погуби човек с три висши образования. На същия въпрос един тийнейджър ще отговори без замисляне. Но пък на въпрос за Вазов или за Ботев да поиска жокер, понякога два. Ако трябва да обобщя - труден въпрос е този, чийто отговор не знаеш.

- Защо толкова години тази игра не омръзва, а става все по-гледана?

- О, това е въпрос наистина за 100  000 лева. Моето обяснение е, че “Стани богат” е перпетуум мобиле на знанието, че самото значение на самото знание нараства все повече и повече. За да си добър лекар, IT специалист или разследващ полицай, трябва да си чел, учил, гледал, анализирал, придобивал специфични умения, които ще ти помогнат за по-добра реализация. А в наши дни по-добра реализация определено означава и по-добро заплащане. Не се сещам за по-силна мотивация. И за капак играта е като рентген, защото извън всичко друго играе и характерът на човека на стола срещу мен. Затова и еднакво можещи IT специалисти или футболисти на терена пред очите ни се реализират в живота по различен начин. Характерът е основният ни мотор.

- Спомняте ли си някои от най-забавните преживявания в началото - първите епизоди снимахте в Румъния, после изградихте студио и тук?

- Спомням си, че бях доста притеснен в самото начало и спасителният пояс в Букурещ дойде от супер неочаквано място – от румънската публика, която познаваше отлично играта и правилата ѝ и застана зад мен, без да разбира и бъкел от разиграванията, които правех. Другото, което си спомням, е, че Ути Бъчваров намаза и през септември 2001 г. отиде вместо мен на концерт на “Депеш Мод” в Истанбул, защото аз трябваше да остана в Киноцентъра и да репетираме вече с българския екип.

- На какво може да ни научи играта освен знанията, които получаваме, слушайки отговорите на участниците?

- "Стани богат" е отворен прозорец към света. Един въпрос може да те върне хилядолетия назад или да те катапултира в Космоса. Едно от основните неща, на които аз държа в играта, е допълнителната информация към въпросите. Това са малки факти и обяснения, които са част от голямата картина.

Зрителите спокойно могат да очакват много от "тази телевизионна пържола", но ще има вкусни "ястия" и за веганите.

- Вие самият какво научихте от нея?

- Аз продължавам да се уча. В "Стани богат" има логика и антилогика, някой е писал този въпрос, сложил е и "подхлъзгачка", ако има такава дума. Абе аз се научих да чета въпросите между редовете и между отговорите.

- Защо има парична премия за всеки правилен отговор? Знанието или фактът, че знаеш повече от всички останали, не са ли достатъчни?

- Връзката с парите е наистина нещо много специално. Не всичко е пари. Големите ни победи в живота, поне за мен, не са материалните неща. Знаем, че когато дойде краят, остава единствено името ни. Да си победител в живота, да си вдъхновител, да си мотиватор, са големите постижения на земята. Разбира се, и парите. Те са знакът, че си успял. Всеки расте в своя житейски “Стани богат” именно чрез новите знания, които превръща в умения. Знаеш ли - едно от най-приятните неща в нашето предаване е да видиш как един човек, изчел, както се казва, вагон книги, вижда, че има място, където знанието му се цени, че това знание и времето, което е отделил да го придобие, има и друго изражение, че е имало смисъл да чете всичките тези книги.

- Какви хора се записват за участие? В “Минута е много” навремето не вземаха кого да е.

- За участие се записват всякакви хора и всякакви хора са избирани да седнат на стола на богатството. Форматът предполага играчите да са от всякакви възрасти, социални прослойки, села, градове, разнообразие в която категория се сетиш. “Стани богат” е отворен за всички, но предимство дава това да си забавен, интересен събеседник и да не се притесняваш от камерите, но най-вече от въпросите. Защото всички обичаме смелите играчи, нали? Търсим готини хора, които да могат да представят себе си и мечтите си, да разкажат какво искат от този живот и, разбира се, да спечелят повече пари. За последното съм категоричен. Аз не съм зло куче, което да пази тези пари, но не сме и програма на ЕС за възстановяване и заеми. Тези пари човек трябва да си ги заслужи, да си ги “отвоюва” от играта. С тактика, знания и всички разрешени средства.

- По света играта продължава ли да е толкова популярна, както навремето?

- Разбира се! В момента се излъчва в над 30 държави, където винаги е лидер на зрителски интерес. Защото любопитството винаги е водило хората напред, но за най-умните - и желанието да победиш играта.

- Изкушавате ли се да станете участник?

- Не, всеки водещ да си знае гьола.

- Откъде знаете отговорите на толкова много въпроси? Още от първия сезон на играта по Нова тв е ясно, че водещият не получава отговорите от сценаристите.

- Вселената на знанието е безкрайна. При честите срещи тип отворени лекции, които имам със студенти от УНСС, където често ме канят, казвам на младите хора: Бъдете фенове на нещо! На ЦСКА, на “Левски”, на Лили Иванова, на киното, на каквото и да е. Когато си фен, ти се интересуваш, ровиш, търсиш и след известно време вече знаеш повече дори от журналистите. Не знам предварително въпросите, камо ли отговорите, и не искам да ги знам. Искам да играя паралелно с човека отсреща, да изпитвам неговите притеснения. Същото прави и зрителят пред екрана.

А знам доста, защото знам... нямам обяснение. Това ми е животът.

- Играта и участниците дали са огледало на образователната система?

- Разбира се, това е неизбежно, но не бих се изказал категорично и крайно. Всяко време има своите герои. Да, образователната ни система е в перманентна криза, която не смея да анализирам, но пък информацията никога не е била по-достъпна в човешката история. Знанието и информираността са до голяма степен въпрос на избор, който всеки може да направи. Уловката е, че някой трябва да разпали искрата. Нещо, което смятам, че “Стани богат” прави и с децата, и с възрастните - без да има претенцията да отнема ролята на училището.

- Покрай вече порасналата ви дъщеря вероятно имате наблюдения от съвременното училище. Колко учат днес децата ни? Знаят ли повече от времето, когато вие бяхте ученик?

- Това е наистина труден въпрос с много верни отговори. Днешните деца са толкова различни, колкото е и времето. Навремето Пенчо Славейков е писал срещу “фасулковците” - всяко време има своите гении, своите фасулковци и своята възможност да възпитава по-добре. Те имат достъп до цялото човешко познание и едно много ценно качество - адаптивност. Това, което никога няма да излезе от мода обаче, което винаги ще бъде ценно, е да са любопитни и смели. Светът принадлежи на смелите, а смелост без знание е просто глупост

- Толкова положителни отзиви имаше от хората за вашето завръщане? Защо ви обичат?

- Винаги съм гледал хората в очите, не обичам да извръщам поглед от тях или да го забия в земята. Това е метафорично казано. За тази любов трябва да попитате самите хора. Какъв е твоят отговор тук, Поли?

- Благ и много добър човек сте! Успяхте да превърнете славата си в нещо много позитивно, като я накарахте да работи за доброто на хората чрез благотворителните кампании, които инициирате постоянно за болни деца. Впрочем и в “Стани богат” е имало неведнъж благотворителни кампании. Защо го правите?

- Е, тук вече нямам конкретен отговор. Може би заради доброто сърце на майка ми Пенка, може би заради поведението на съпругата ми Даниела до мен.

Не е насила, не е нарочно, не е планово, камо ли платено. Солидарността за мен е висш идеал. От тати помня: “Трябва да знаеш и 2, и 200”, а разликата между 2 и 200 може да е един хлъзгав участък от пътя и животът ти да падне от 200 на 2.

Сега помагам на Мириам от Банкя, страхотна красавица, искала да стане морски тюлен. Една катастрофа я връща точно до 25 килограма след 3 месеца кома, на 21 години тя прохожда отново. Представете си баща ѝ Калин как вижда детето си да прохожда отново на 21 години. А този герой, освен Мириам, гледа сам още двама сина. И не хленчи, и не мрънка.

- Запалихте и дъщеря си, и приятелите ѝ по благотворителността. Ще успеете ли да запалите малките и младите за образование и повече знания покрай “Стани богат”?

- Това би било най-голямата ми морална награда. Идващите поколения са приоритет за нас. Готино е да получаваш, но ако осъзнаеш колко по-куул е да даваш и да помагаш, ще ти просветне пред очите.

- Много преди "Стани богат" в живота ви е Дарик радио, където сте от създаването му. А само преди дни радиото навърши 31 години. Какво си давате взаимно с "Дарик"?

- Радиото е рефлекс, интимност, доверие. При телевизията има театралност, декори, игра в някаква степен. Докато при радиото гласът води. С "Дарик" ще се обичаме завинаги.

- Бях изненадана преди няколко месеца, когато ми казахте с възторг, че отивате да слушате Ерос Рамацоти у нас, като дори стигнахте до летището, за да го посрещнете. Защо музиката продължава да е такава голяма ваша страст?

- Музиката е един от акумулаторите ми. Зарежда ме нонстоп. Дава ми криле. Чувам как някой може да съчини една песен, друг да я изпее великолепно и си казвам: “Ти също можеш!”.

- Що за явление е това да си фен - така страстен сте и за футбола?

- Всеки втори българин е закърмен с червената или синята идея. Няма как. Да обичаш отбора си, е нещо свещено за мен. Едно от първите неща, които обещах на изпълнителния директор на Би Ти Ви Ралф Бартолайт, е да го заведа на мач на ЦСКА и да го направя армеец.

- Вие сте журналист и цял живот работите в медиите. По-добри ли са днешните и как качествената журналистика може да пребори фалшивите новини?

С качествени медийни послания трябва да се преборим. Принципът “Всички са маскари” продължава да работи. Ще ни е доста трудно в това отношение, защото има и обществената нагласа, че всичко е нагласено, че медиите са купени, някой ги държи, дърпа конците. Пропагандирането на подобни внушения налива вода в мелницата на фалшивите новини. Няма медийна единност или солидарност. Всеки сам се спасява. Нещо, което за мен е просто период, но успешните IT компании еднорози, които работят само за чужбина, бизнесмените от другите сектори трябва да знаят, че чистата медийна среда и на тях е повече от необходима. Докато този бизнесмен е на работа, детето му вкъщи си пуска каквото реши и попада на… каквото попадне.

Източник: 24 часа. 


В категории: Айтос


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 0
7
Коментара по темата
7.
До 5
30.01.2024 14:57:34
0
4
Патриот
6.
Укжцб
28.01.2024 08:48:02
3
12
Браво Ники. От кога те чакаме. Ти си ерудиран водещ. С чувство за хумор. Не си сухата като....
5.
Димо
27.01.2024 20:57:31
3
23
Това го насочвам точно към коментар 4. Господине, искрено искам да ви кажа че има родолюбци като мен, който са строго против войната и не несмятам да отида в Украйна! СМЯТАМ ДА СЛУЖА НА БЪЛГАРИЯ И САМО БЪЛГАРИЯ! Запазете се хейта за политиците ни а не за младежи и патриоти като мен!
4.
Чак пък
27.01.2024 20:29:22
24
12
И къде военен бе хлапе? В Украйна ли?? Бегай си пиши домашната и не се прави на мъж, да не свършиш като ония тъпир умрел на фронта на уСрайна!!
3.
Вярно си дебил-1
27.01.2024 16:35:07
11
22
Всеки, който е могъл дори понякога да гледа четвъртия жокер Билалов, не би трябвало да има проблем с всеки друг водещ.
2.
дебили бургас
27.01.2024 16:15:53
29
25
Понякога гледах Билалов, но това лайно Кънчев никога няма да го гледам
1.
Това е
27.01.2024 16:13:24
6
42
По време на записите на новия сезон сред кастинга за умни хора айтозлията е показал завидни знания, с които е успял да стигне до въпрос за 10 000 лв. Съвсем скоро ще видим играта му и на малкия екран.
Айтос си има умни и красиви деца!
FOREVER
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК аут от ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК аут от ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние Гордост за Бургас! Весела Славева с национално отличие Гордост за Бургас! Весела Славева с национално отличие След приза "Студент на годината 2022" отличничката спечели и първо място за „Ландшафтен архитект на годината 2023“ Шок за „акулите“! Реми с Лудогорец II ги закопава в битката за спасение Шок за „акулите“! Реми с Лудогорец II ги закопава в битката за спасение Със спечелената с голяма мъка точка от мача в Бургас футболистите на „Черноморец“ не успяха да дръпат в битката със Спортист, а им предстои дерби в Своге Дезинформационна кампания внушава, че учебник по български рекламира еднополовите бракове Дезинформационна кампания внушава, че учебник по български рекламира еднополовите бракове Фалшивата новина е споделена близо 300 пъти за няколко часа, придружена е от злостни коментари
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори