×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Протест срещу бутането на Альоша, имало фашисти сред пловдивските общински съветници


Протест срещу бутането на Альоша, имало фашисти сред пловдивските общински съветници
Протестиращите срещу демонтажа на паметника Альоша от Бунарджика в Пловдив издигнаха плакати, в които пише за нацисти в Общинския съвет. Някои го сравниха с Христос
17 Януари 2024, Сряда, 09:22 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

По никакъв начин не подкрепяме хитлерофашизма, оправда се вносителят на предложението за преместване на паметника Добромир Славенски

Пловдивчани излязоха на масов протест пред сградата на Общинския съвет тази сутрин срещу демонтажа на Альоша от хълма Бунарджика в Пловдив. Те се изправиха срещу старейшините от града на тепетата, за да кажат „не на фашизма“, а пред БНТ вносителят на предложението за преместване на паметника Добромир Славенски се оправда, че по никакъв начин той и колегите му от групата на „ПП-ДБ“ в местния парламент не подкрепяли  хитлерофашизма. Протестиращите обаче бяха на противоположното мнение. 

"Внасяме това предложение, защото това е един морален акт на Общинския съвет. Трябва да си признаем пред поколенията, че паметникът на Альоша символизира окупацията на България от 1944 - 1947 година, когато народът ни изживява много тежки нещастия и страдания. Това е унизителен период за него. Ние гледаме историята през българската призма", каза Славенски.

Премахването на Альоша в Пловдив невъзможно?

„По никакъв начин не подкрепяме хитлерофашизма. Това е нещо, което отдавна е преборено. Светът е по-добър днес не само защото Хитлер бе победен, но и защото СССР се разпадна“, добави той.

Думите му срещнаха недоволство от събралите се.

Едва 28% от пловдивчани са „за” демонтажа на Альоша – как ще се реши бъдещето му

„Тук сме, за да покажем на Общински съвет – Пловдив, че ще направим всичко възможно, за да се противопоставим на тази крещяща групичка фашизоидни ренегати да местят, демонтират и да се гаврят с Альоша. Това е паметник на борбата срещу фашизма. В тази война са паднали десетки милиони души. Ето ги новите неонацисти“, коментира пред националната телевизия дама, вдигнала плакат с текст „В Общинския съвет няма място за нацисти! Долу ръцете от Альоша!“. 

„Тях не ги интересува морала и паметта на 30 000 български войници, които са загинали. Боклуците искат да преместят паметника“, добавя тя. 

Демонтажът на Альоша в Пловдив удари на камък, вероятно ще се стигне до референдум

Альоша е нашият Христос, каза друг от протестиращите. 

„Не е допустимо да се променя нашата памет, история. В момента се обсъжда колко ще струва преместването на Альоша“, заяви адвокат Атанас Бояджиев, който е и доктор по „История и археология“. 

Пловдивчани харесваме този паметник и затова сме се събрали – да се противопоставим на решението, което искат да се вземе, добави историкът, който и преподавател, и автор на научни публикации в областта на корупционните престъпления.

Руски депутат зове пловдивчани: Спасете нашия Альоша!

„Тук съм, защото искам да защитя един символ на антифашистка борба. Такива има както в Западна Европа, така и в целия свят, а дори и в САЩ. Те са направени не заради някоя партия или окупация. В Германия тя е фактическа, а тук е спорна. Това няма значение, тъй като паметниците са на хората, сражавали се, за да може светът днес да е свободен. Те символизират борбата срещу хитлерофашизма, а това е световна кауза. Тя не е на една или на друга държава“, каза пък Николай Аргиров.

Общината трябва да реши как да остойности едно такова преместване, след което ще бъде взето решение, поясни кореспондентът Мариела Хубинова.

Гражданите на Пловдив заявиха, че ще бранят момумента до край. Пред сградата на общинския съвет има засилено полицейско присъствие, съобщава Нова телевизия. 

Представители на групата на БСП в Общинския съвет заявиха, че позицията им е заявена в декларация, която днес ще бъде прочетена отново. Те са за запазване на всички паметници, които са на територията на България и против видоизменянето  им.


В категории: Пловдив


53
Коментара по темата
53.
Всички
18.01.2024 19:16:11
2
4
неонацисти, брюкселци, айдари, азовци, и прочие утрепки- дано час по-скоро се наложи да ви печатат некролозите!
52.
48ми, нямам думи
18.01.2024 18:11:26
1
5
дано умреш от жажда ти и цялото ти семейство, дано! Мамицата ви, уроди продажни, няма какво друго да се прави с вас, мамка ви, мамка ви...
Господи прощавай!
51.
Невежеството
17.01.2024 20:30:01
2
8
Невежеството е добра почва за покълване на семето на руската пропаганда.
50.
ТБС
17.01.2024 17:31:04
11
1
Като ви знаем бройката на малоумната евврогейджендъри в града, ще ви призова да се изброите, да застанете пред Альоша и да заявите ясно желанието си. Мишките и безутробните се крият зад друг по-мазен плъх да им реши казуса. В същото време е ние данъкоплатците тук ще изразим ясно нашето желание. Смятам, че ако видите нагледно как се случват нещата ще ви се поразмърда муфлясарата клетка. От друга страна, всеки шибан педал си мисли, че може да разхищава парите на данъкоплатците за да му начешат разпрания сфинктер. Аз пък искам да отворим крематориум в града е да ви разчистим по-бързо, ама не дават.
49.
До 48
17.01.2024 17:25:40
8
2
Списаревски е в учебниците , ама те защо не си го учил е дълга тема. А малоумиците, че историята на е писана под натиска на Москва е смехотворна, да вземеш да изтриеш всички писатели и поети заради шепа олигофрени? Фашисти са всички, които искат да бутат паметници на освободители. Не си спомням къде и кой еврогей е бил тук да защитава балканите, но пък знаем имената на тези, които са плащали на османската империя и са участвали лично в геноцида. Я си свери учебниците и се научи да правиш анализи, преди да тръшкаш тъпотии в скапания флегман.
48.
БРАВО РОДОЛЮБЕЦ
17.01.2024 16:37:15
2
16
Едно от обясненията ми за руската пропаганда у нас е, че ние не познаваме собствената си история. Учим я по начин, който е писан в голямата си част под диктовката на Кремъл или директно от Кремъл Трябва да познаваме по-добре собствената си ИСТОРИЯ Имаме много събития и ПОСТИЖЕНИЯ, с които трябва да се гордеем Много от тях не съответстват на интересите на Кремъл и съответно са забравени от хората, не се преподават, не са известни на голяма част от Българския народ" - така Военният Министър Тодор Тагарев разясни пред журналисти предложението си учебниците по история, медиите и социалните мрежи да се прегледат за руска пропаганда ууу
За това той заговори в свое интервю от миналата седмица в дискусионен формат на Атлантическия съвет в САЩ
Днес Министърът даде и пример с ОФИЦЕРА Димитър Списаревски "Малко хора знаят, никога не сме го учили това. Достоен български офицер, изключително интелигентен, който дава ЖИВОТА си, защитавайки София от бомбардировки Загива на 27-годишна възраст, преди три седмици отбелязахме 80 години от неговия ПОДВИГ Това не е известно в България, а говорим за някой си Альоша, който никога не е воювал на наша територия Това е измисления герой, наложен от руската пропаганда в България", обясни Министър Тагарев
47.
Z
17.01.2024 14:49:26
5
9
Повечето паметници трябва да се премахнат. Никой не има обръща внимание. Имахме и смътен случай в морската . Финанси трябва да се дават за живото а не за мъртвите. Много са хората в миналото които са направили,дали живота си за България. Можем ли на всички да направим паметници. Не и не е необходимо. Живота ни се влошава във всеки изминал ден ние сме тръгнали да плачем за купчина камъни.
46.
31
17.01.2024 14:34:23
5
11
https://www.actualno.com/europe/vzrivoopasno-prizovaha-bashkircite-vouvashti-sreshtu-ukrajna-da-se-vryshtat-v-zashtita-na-rodinata-si-ot-ruskite-sili-videa-news_2139289.html Взривоопасно: Призоваха башкирците, воюващи срещу Украйна, да се връщат в защита на родината си от руските сили (ВИДЕА) СЛАВА БОГУ ЗАПОЧНА РАЗПАД КОЧИНА ПЕДЕРАСИЯ
45.
17.01.2024 14:33:37
6
11
АЛЬОША НАШИЯ ХРИСТОС МРЪСНА БЕЗБОЖНА ИЗМЕТ ГНУСНИ УТАЙКИ КОПЕЙКАДЖИИ РОДООТСТЪПНИЦИ КАТО ЧАУШЕСКУ НА СТЕНА АВТОМАТА
44.
1
17.01.2024 13:41:38
7
15
АЛЬОША НАШИЯ ХРИСТОС МРЪСНА БЕЗЦОЖТА ИЗМЕТ ГНУСНИ УТАЙКИ КОПЕЙКАДЖИИ РОДООТСТЪПНИЦИ КАТО ЧАУШЕСКУ НА СТЕНА АВТОМАТА
43.
1
17.01.2024 13:39:27
4
23
Председателят на ветераните от ВДВ, ГРУ, Специалните сили, ВМС и Морската пехота на Русия Михаил Вистицкий написа следното във Фейсбук, за да покаже какво е офицерска чест и съвест:

--------'

"Няма повече да мълча.

Кои сме ние за света? Водещи добри войни? Тогава защо винаги се бием НЕ на собствената си земя?

Тогава защо сме в Полша, във Финландия, в Унгария, в Чехия и Словакия, в Германия, в Латвия, в Литва, в Естония, в Афганистан, в Приднестровието, в Чечня, в Грузия, а сега в Украйна?

Помислете малко!

Някой от вас бил ли е с нас на акция, когато местните ти викат в лицето:

„Махайте се оттук, окупатори!”???

Защо воюваме с бившите братя?

ВСИЧКИ тези народи са фашисти?

Защо никой не ни напада, а ние все се бием и бием?

Събудете се, Русия вече няма съюзници, освен мизерната Беларус и виртуалния "Хондурас".

Не желая повече да участвам в политическия живот на страна, в която основната част от населението е просто замаяно от фалшиво патриотично безумие, искащо да убие своите братя за идеали, които дори не могат да формулират и обяснят на себе си.

Това вероятно е идеята за разширяване на империя, която не произвежда нищо.

Която няма хубави пътища и собствено производство, няма достатъчно болници, поликлиники, жилища, детски градини, ясли и старчески домове.

Където земеделието е съсипано и бизнесът е заробен.

Където се краде повече от половината от държавния бюджет на страната, а крадците носят гергьовски ленти.

Ние не произвеждаме нищо, намерете у дома поне нещо (с изключение на Жигули) със значката „произведено в Русия“!

Няма с какво да се гордеем.

Царят иска да управлява като Сталин, но да живее като Абрамович.

Трябва ли да се разширява такава феодална империя, така че пленените от нас народи също да заживеят в мизерия???

Според мен, ако сте водили правилна външна политика, тогава всички съседни държави ще ви станат СЪЮЗНИЦИ, ПРИЯТЕЛИ и ПАРТНЬОРИ.

И тогава няма да има смисъл от граници, тъй като в Обединена Европа това ще бъде „империя“, основана на приятелство, партньорство, хармония и съюз.

Ние нямаме нито съюзници, нито приятели и няма да имаме партньори в близко бъдеще, поради санкциите, приети от всички европейски държави Или и те всички са фашисти???

И Австралийците (които също подкрепиха санкциите), и Мексиканците, и Канадците, и Американците ли са фашисти?

ВСИЧКИ освен нас?

"Фашисткия" свят срещу "човеколюбивата" Русия?

Това е просто смешно!

Да, в Русия човешкият живот и личност никога не са били ценени и не са стрували нищо

И в частност, никога не се цени живота на войника

А може би нещо не е наред с нас?"
42.
wqw
17.01.2024 13:38:22
5
27
За фашисти не знам, ама със сигурност има гнусни комундели русороби и майкопродавци, които мразят България и служат на чужда държава, която ни е окупирала и ограбила и още не можем да се оправим от съветския соцбатак ! Да не забравяме, че комунизмът е обявен за престъпен режим, точно колкото и фашизма ! Сегашните дебили русороби са плод на съветската простотия, която от трудолюбив и добър човек, направи от техните дядовци прости, завистливи, подли и мързеливи соц. некадърници, мрънкачи, на които някой друг(америка, европа, демокрацията, 5G...) им е виновен, че са прости, некадърни и мизерни...... също като пияните ватни крепостници в московията и останалите любители на соца.
41.
И аз да кажа
17.01.2024 13:28:51
3
21
Науката и Историята отричат да е имало фашизъм в България
Но тогава възниква въпроса срещу кого са се борили партизаните
Отговора е -Срещу България за интересите на СССР
Те комунистите посрещнаха с цветя войските на Хитлер тогава Сталин беше съюзник на Германия и нащи комунисти много обичаха Хитлер чак когато нападнаха СССР тогава нашите скочиха да обират мандрите
40.
37
17.01.2024 13:22:29
6
11
Мършо, по твоята желязна логика, свяко спазване на закони и задължения е фашизъм.
39.
До обращение
17.01.2024 13:20:36
4
11
Такива с твойто мислене опропастиха България . Демокрация , Ха Ха единствената мярка която възпитава е труда . Труда е точилка за характера е казал народа . Сега хората станаха паразити !
38.
И аз да кажа
17.01.2024 13:19:56
0
0
Спокойно
37.
Хахахах
17.01.2024 13:10:50
15
8
до 35
Нима сега не е същото, като това което описвате? Я се опомнете и поне не се издаваите!
"ФАШИСТ е човек, който иска всички да почитат неговите идоли, да работят каквото той одобри, да спазват неговите закони, да живеят еднакво според неговите правила"
Прочетохте ли какво сте написали и не живеем ли сега по правилата на фащисткия SS и фашисткото посолство на ФАЩ!
Няма да Ви наричам с епитети, Вие си знаете какво бих Ви казал!
36.
Нека
17.01.2024 13:02:53
14
13
И какво стана като бутнахме мавзолея на Георги Димитров ? Партии еднодневски взимащи решения за поколения наред. Пак да ви разстрелят както през 50 години !
35.
оффф...
17.01.2024 12:21:41
4
16
В последно време много взе да се използва думата ФАШИСТ от хора, които не знаят какво значи.

"Фашист" НЕ Е дума някой, който просто не харесва съветската армия.

"Фашист" НЕ Е дума за някой, който помага на цивилните в Украйна да защитят домовете си, само защото сред другите защитници има хора със свастики.

"Фашист" НЕ Е дума за някой, който е против това, за което са се борили червените ни дядовци.

Истинският ФАШИСТ е човек, който е фен на силен държавен КОНТРОЛ, за когото НАЦИЯТА е по-важна от щастието на обикновения човек.

ФАШИСТ е човек, който иска да забранява, глобява и наказва всеки от народа, който прави нещо различно от идеята на фашиста за НАЦИЯТА.

ФАШИСТ е човек, който мрази различни традиции, различни идеи, чужденци, малцинства, гейове, бизнесмени, доброволци.

ФАШИСТ е човек, който мрази ИЗБОРИТЕ, защото те дават шанс на хора, с които не е съгласен, да променят живота му

ФАШИСТ е човек, който иска всички да почитат неговите идоли, да работят каквото той одобри, да спазват неговите закони, да живеят еднакво според неговите правила
34.
Родопредател
17.01.2024 12:18:55
11
15
Да бутат всичко комунистическо, барабар с панелките, НДК, Аспаруховия мост и всичко що са строили нашите прародители !!!
33.
О неразумний
17.01.2024 11:48:06
11
26
Георги Димитров пише на Сталин и го моли лично да вземе мерки, защото червеноармейците грабят, убиват и изнасилват. Комунистите паметници и вдигнаха. Срамота!
32.
Народът на Бг.
17.01.2024 11:38:25
20
12
Републиканският хитлерофашит на България е тодор тагареФ
31.
Българин
17.01.2024 11:21:56
21
12
До всички родолюбци преследвачите фашиските бандеровци избиваитеги теса зараза. Преставетели на сащ и Великобритания трябва да бъдат изхвърлени от държавата това са терористи помяри
30.
До 28
17.01.2024 11:18:54
5
7
Това не го казвай пред хора, че наистина ще те помислят за изключително елементарен!! Можеш да се прикриваш още много време
29.
До 27
17.01.2024 11:15:51
4
8
Ти кога работиш, да ги натрупаш тези данъци ве, бизнес-машино? Ами ти не излизаш от Флагман!!
И ще те посъветвам нещо, когато напишеш язвително постче с високо интелектуален заряд, не бързай веднага да си удариш сам първото лайкче!! Издава дълбоки комплекси за малоценност, неприсъщи за такъв мастит бизнесмен!!
Бягай сега да си попълниш годишната декларация, че после баба ти ще те къпе....3
28.
До 11
17.01.2024 11:12:57
14
17
хайде малко да попрочетеш какво заварва комунизма и какво оставя и тогава ще разбереш, че всичко е взел наготово освен губещите предприятия, които комунистите изградиха за да съзадат изкуствено работни места - например Кремиковци... България е била доста по-силна икономически и геополитически преди влизането на комунизма.
27.
Боци до 24
17.01.2024 11:05:13
5
8
Продължавай, хахахахахахаха. Състоянието ти се нарича "когнитивен дисонанс". И да провериш какво означава, няма да разбереш. Отивай да преточиш зелето.
26.
Обръщение
17.01.2024 10:58:14
14
27
Другари дебили,
България се отлети от дъното и уверено изплува към повърхността Късмет една по една тежките котви,с които комунизмът ни беше приковал в тинята на историята.
България ще успее и процесът е необратим.
Да живее Демокрацията !
Да живее България !
25.
До 23
17.01.2024 10:58:09
7
17
Райко Алексиев, Димитър Пешев, Михаил Арнаудов, Фани Попова-Мутафова, Йордан Стубел, Светозар Димитров, Атанас Буров и още много дипломати, юристи, духовници, писатели, журналисти и общественици. Произнесени са 2618 смъртни присъди, 1226 доживотни тъмнични, 8 20-годишни, 946 15-годишни, 687 10-годишни и 3741 по-кратки присъди. Голям брой от осъдените на затвор умират непосредствено след съда от побой и изтезания.
24.
До 21
17.01.2024 10:50:31
7
9
Градски, като ти чета плоскоумните тиради, се хващам на бас, че преди 10 години си бил в седми клас и реално досега си "внесъл" по една купчинка изпражнения, всяка сутрин в тоалетната на баба си!!
23.
До 17
17.01.2024 10:46:16
19
10
Я стига, няколкото депутати, областни управители, полицейски началници и военни командири заповядвали избиване на партизани и ятаци , не са "цялата българска интелигенция"!
Дай името на някой писател, поет , композитор , професор, който е бил разстрелян след 09.09.1944 г.!
Впрочем , запознай се с историята, какво се е случило, например във Франция селд изгонването на германците, колко хора са били избити от техния Народен съд !
Включително и проститутките, преспивали с германци!
22.
До 19
17.01.2024 10:46:02
13
6
Ти си събирателен образ на съвременния антикомунист- надъхан и с остър ум!!
Мнооо мъ кефиш....
21.
Боци до 18
17.01.2024 10:45:43
11
18
Селски, аз съм внесъл за последните 10 години повече данъци в държавната хазна, отколкото ти за цял живот. Не всички българи сме като теб, склададжии и шофьори на камиони, които не знаят как да си попълнят данъчната декларация и гледат на образованите хора с омраза. Отиди да си преточиш зелето, вместо да ми държиш сметка.
20.
До 17
17.01.2024 10:43:06
19
10
Добре са ти напълнили главата с лайна, бравос!!
19.
До 13
17.01.2024 10:40:48
9
20
Щом у нас са идвали украинци, защо руснаците реват за тези паметници? Съвсем няма логика и основание!
18.
До 11
17.01.2024 10:39:48
18
18
Да така е, тези хора които построиха съвременна България си отиват, това е естествен процес! Въпроса е, че оставиха изградена и икономически силна държава, която все още не може да бъде тотално разграбена от мутри, политици, дисиденти и всякакви знайни и незнайни крадци!
Но!!... поради факта, че смъртта е естествен процес и ти също няма да го избегнеш, замислял ли си се ти с какво ще бъдеш запомнен освен това да си бъркаш цял ден по носа и дупето!!
17.
Партизан за бой
17.01.2024 10:38:56
15
30
Голямо освобождение е било за България - свалят законно избраното правителство, което не е било фашистко и при положение, че не сме били във война със СССР, прекратяват многопартийната система, разстрелват цялата българска интелигенция, за да наложат еднопартийна комунистическа диктатура. Благодарим за "освобождението"!
16.
Доста грешно мислиш
17.01.2024 10:38:48
12
21
Сегашните демократи виждат зад всяко дърво и камък комунисти !
БКП имаше в най-силния си период 900 хиляди членове - става дума за редови членове, най-обикновени хора, работници, строители , доктори, професори, всякакви...
От 9 милионна България това не беше чак толкова много !
"Намазаните" комунисти се брояха на пръстите на двете ръце!
Сега намазаните покрай държавната софра са безчет...!
15.
Българин
17.01.2024 10:38:43
21
16
До всички Българи избиваите общинските фашисти тези бандеровци са измет която трябва незабавно да бъде онищожена теса зараза
14.
Предложение
17.01.2024 10:35:22
21
28
МОЧА в Пловдив и Бургас да се претопят,да се излеят в 155мм снаряди за братска Украйна.
Никога повече комунизъм !
13.
До 4
17.01.2024 10:34:45
24
15
Когато споменавате този случай под път и над път , защо не допълвате, че пияните войници са били украинци !
В Бургас е влязъл корпус от Украинския фронт , съставен от украинци!
12.
+/–
17.01.2024 10:34:13
2
18
Пак манипулирано излиза всяко натискане.
Странно и доста често явление е това на този сайт.
11.
Боци
17.01.2024 10:26:26
20
37
Внуците и децата на гащниците, обирали мандри и пощенски клонове, виждат фашисти, нацисти и т.н. зад всяко дърво и камък. Не е лесно кранчето на партията като спре. Патрийните смейства свикнали да им се дава всичко, защото дядо Въльо застрелял касиерът на пощата в село Сусам, Хасковско, чрез 43та, и така заслужил званието "активен борец" и лапачка за примитивните си роднини и наследници. Още 10-15 години и всичките тези промити маймунки ще са в гробищата от старост, и Българияе си отдъхне от промитата, червена напаст.
10.
До 8
17.01.2024 10:24:56
30
22
Фашизъм е да събаряш антифашистки паметници!! Кое точно не разбра, професоре?!
9.
Боцмана
17.01.2024 10:22:23
44
31
Евала на пловдивчани!!!
67.8% гласуваха КАТЕГОРИЧНО ПРОТИВ местенето на паметника на Червената армия и сега го доказаха и на дело!!!
А мишленцата нека си църкат под мен...
В Бургас нагласата е същата, ако на някой му стиска, нека да провери!!
8.
Т т т т Ц
17.01.2024 10:19:11
19
35
Неука рая! Я прочете дори и в Гугъл какво е значението на фашизмА на Мусолини и каква роля играе комунизма като допълнение.
И тогава тъпите копейки ще разберат, че пикаят срещу вятъра- т.е. срещу себе си!
Но тъпите копейки не могат да схванат, че фашизма и комунизма имат страшно много сходни идеали! А т.е. национализация на отраслите и армията(задължителна военна служба), едно партийна система и диктатура!Дори и простият им вожд - Копейков, който е историк по образование не знае смисъла на този термин, но го използва за щяло и не щяло.
7.
Бенито М.
17.01.2024 10:15:05
17
33
Забелязвам, че за фашизъм най-много говорят и пишат тези, които нямат никаква представа какво представлява, нито къде е бил наложен, като идеология. По време на комунизма са им набили в главите определени постановки и нищо друго не искат да чуят и видят. Историческите факти за тях са неприемливи и отказват въобще да водят разговор по темата.
6.
Бургазлия
17.01.2024 10:09:48
28
44
Мисля, че е време и бургаския ОС да излезе с декларация за премахването на "Алкашата" и "Лайнеома".
5.
.
17.01.2024 10:09:29
40
32
Друга работа нямат ли си ония джендърчета в парламента че се занимават със паметниците, хората едва свързват двата края,пътищата са лунен пейзаж и безброй други неща има за вършене те тръгнали паметници да махат.
4.
www
17.01.2024 10:08:00
19
33
В Бургас, обаче, трябва да остане паметника Альоша. Тук са единствените загинали съветски войници в България. Вярно, от алкохолно отравяне, но пък е подходящо за символ на града.
3.
Някой
17.01.2024 10:02:20
30
48
Да го взривяват и да се приключва. Платените копейки ще го забравят за два дни.
2.
Комедианти
17.01.2024 09:58:38
25
38
Какво е за вас този паметник?
- Той за нас е Христос!
Господи, помилуй! Тези хора не знаят какво правят!
П.С. Откъде-накъде пловдивските чугуни ще внасят декларация в общинския си съвет да не се пипат комунистическите паметници в страната?
1.
хм
17.01.2024 09:51:22
31
48
"Пловдивчани излязоха на МАСОВ" е няколко лоботомирани копейки не са МАСОВ протест.
Там трябва да има паметник на Ботев, Левски, Борис и какви ли не, а не на пияния изнасилвач Альоша.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Тя е била 637,92 лева миналата година Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф 22-годишният младеж сам загубил средствата и излъгал за посегателството 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той
Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори