×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Херо и Багата сред ВИП-гостите на благотоврителния ММА турнир в Бургас


Херо и Багата сред ВИП-гостите на благотоврителния ММА турнир в Бургас
Борбеното поведение на състезателите впечатли Димитър Димитров-Херо, който се качи на ринга, за да връчи наградите на Радослав Карашев и Николай Алексиев
28 Декември 2011, Сряда, 11:06 ч.
Автор: Бесове.бг

Най-големите родни файтъри се биха в морския град, за да съберат пари за лечението на Георги Огнянов-Макарона


Пред многобройна бургаска публика „Maxfight” проведе юбилейното си 25-то и последно за 2011 г., бойно шоу. Българската федерация по ММА и екипът на проумотърската компания хвърли най-големите си бойци в демонстративно състезание, което трябваше да събере пари за лечението на Георги Огнянов-Макарона, който е парализиран след участие в първенство по джудо в Прага. Освен Любен Джубрилов, който дарил 3000 лв. за лечението на Макарона, събитието уважи и топ боецът Благой Иванов-Багата, който пристигна в Бургас и даде половината от хонорара си получен преди дни отUFC мач.

Хилядите фенове на бойните турнири станаха свидетели на 10 изключително интересни срещи с непредвидими развръзки в спортна зала „Младост“-Бургас. Сблъсъците се играха по правилата на професионалния ММА - в 3 рунда по 5 минути.

Ден преди турнира на общо събрание на родната ММА федерация пък са се избирали най-заслужилите треньори и състезатели. Призът за треньор на 2011 г. грабнал Теодор Карастоянов, селекционер и спортно-технически директор на БФММА. За най-добър боец при аматьорите бил отличен Павел Тодоров от Поморие, а за боец на годината бил излъчен Станислав Недков–Стъки. Сблъсъкът на Недков срещу Кейн пък се превърнал в "Среща на годината".

В хронологията на срещите убедителна победа над Ивайло Бошнаков в категория до 65 кг записа Сотир Кичуков. Триумф с нокаут над сръбския си съперник записа в дебютния си мач Симеон Кичуков. Владимир Бояндов пък победи Симеон Димитров с душене. В категория до 77 кг боецът от Дупница Даниел Соичков победи с ключ кимура бургазлията Йордан Георгиев, а в мач реванш в категория до 70 кг Георги Стоянов-Станчев победи Валентин Николов.

80-килограмовият Христо Христов победи със съдийско решение Георги Валентинов и получи купата си от Багата. Атрактивният Любо Симеонов пък награди победителя от следващия мач -Красимир Младенов-Бореца, който победи в интригуващ мач сърбина Серджан Кнежевич.

Един от най-добрите български футболни специалисти Димитър Димитров-Херо пък се качи на ринга, за да връчи наградите на бойците от следващия мач – Радослав Карашев и Николай Алексиев. Херо получи тениска от спортната линия на "Maxfight sportswear" в знак на подкрепа. Треньорът на ПФК «Черноморец»-Бургас, призна че за пръв път присъства на турнир по ММА и е впечатлен от професионалното борбено поведение на участниците.

Следващия турнир от утвърдената елитна българска ММА верига«Maxfight» ще бъде през месец февруари 2012-та година.


В категории: На терена , Спорт


10
Коментара по темата
10.
itghnrbx
16.01.2012 12:51:49
0
0
Rr8Gra , [url=http://rawlfzycjnti.com/]rawlfzycjnti[/url], [link=http://nakmwdlnlqwf.com/]nakmwdlnlqwf[/link], http://okiuwnwskixn.com/
9.
umyljhu
14.01.2012 13:18:30
0
0
tWjDYA <a href="http://pffspzyztebt.com/">pffspzyztebt</a>
8.
xjzptv
13.01.2012 16:04:42
0
0
xAz4Nr , [url=http://eeclmvrigxqy.com/]eeclmvrigxqy[/url], [link=http://gnqikzxnrfoz.com/]gnqikzxnrfoz[/link], http://dlntdslbtrvj.com/
7.
pbgnui
12.01.2012 10:49:01
0
0
2Xt5be <a href="http://ukarabufkiay.com/">ukarabufkiay</a>
6.
Howdy
11.01.2012 13:45:29
0
0
Sueprlby illuminating data here, thanks!
5.
МинФайт
28.12.2011 17:48:46
0
0
Подигравка не ами.....
4.
radin
28.12.2011 16:57:30
0
1
MMA+Maxfight+любен джубрилов+николай тодоров = МЕЛА ИНВЕСТ,от там идват парите,от фирмата Майка
3.
MMA original
28.12.2011 13:24:53
0
3
Този мутренски панаир с ММА "федерацията" няма ли да приключи вече? Само титулуват се и обявяват за свой шеф човек който от три години е извън закона за рекет и измами. Това е подигравка с държавата и тиквата.
2.
baiko
28.12.2011 12:06:09
0
1
da we. kak gi e daril Djubrila parite, kato go izdirwat pod durwo i kamuk :))))
Po Western Union li gi e pratil .
1.
SS
28.12.2011 11:42:21
0
1
Pripomnete mi ako ne burkam no Djubrilov ne e li pod nacionalno izdirvane?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Свиреп крадец се завърна тайно в България под чужда самоличност Свиреп крадец се завърна тайно в България под чужда самоличност Според думите на запознати, Иван Турчина се укрива от органите на реда във Варна, в къща в квартал „Виница“, предоставена му за ползване от морския престъпен авторитет Николай Тошев – Чирпанския Дали мама ми повлия в "Ергенът"? Няма да се боря с хорското мнение, животът ми продължава, обяви Алек Дали мама ми повлия в "Ергенът"? Няма да се боря с хорското мнение, животът ми продължава, обяви Алек Каквото и да кажа – хората ще си вадят изводи, но не ми е повлияла, кълне се Алек Къде отлетяха Цветанка Ризова и любимия й Къде отлетяха Цветанка Ризова и любимия й Двамата бяха засечени с куфарите на Терминал 2 Проклятие ли тегне над бургаския футбол? "Черноморец 1919" изпадна в Трета лига Проклятие ли тегне над бургаския футбол? "Черноморец 1919" изпадна в Трета лига Отборът не успя да спаси професионалния си статут и ще играе при аматьорите през следващия шампионат Той е готов да утеши двете дами, изоставени от ергена Алек Той е готов да утеши двете дами, изоставени от ергена Алек Култовата риалити звезда от Гълъбово вече мина 40 години и възрастта му по-подхожда на двете ергенки от тази на Алек, на когото те са каки Този скален манастир пази тайни за имане и страшна битка Този скален манастир пази тайни за имане и страшна битка Гъстата зелена пелена, покрила възвишенията край западната ни граница, прави намирането на каквото и да било трудна задача Той отиде да печели пари в Нидерландия, но загина по нелеп начин Той отиде да печели пари в Нидерландия, но загина по нелеп начин Младият българин си отиде блъснат от влак Правят нов опит, за да изберат днес Сливенски митрополит, фаворитът Йеротей не е допуснат Правят нов опит, за да изберат днес Сливенски митрополит, фаворитът Йеротей не е допуснат Светият синод започна проверка срещу него и използва тази причина, за да го отстрани от избора Откриха изчезналия Сашко, жив и здрав е! Откриха изчезналия Сашко, жив и здрав е! Дадох му вода, ябълка, каквото имах в джипа. Не се притеснявах, че жена ми и детето също са вътре, разказа спасителят му Дейвид Бегов Любов за Овена, а Телецът да внимава с авантюрите Любов за Овена, а Телецът да внимава с авантюрите Хороскоп за деня – 19 май 2024, неделя 
Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори