×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Очакват ли ни мрачни времена заради Шенген и мигрантите? Психиатър заговори за овчо дръзновение


Очакват ли ни мрачни времена заради Шенген и мигрантите? Психиатър заговори за овчо дръзновение
Причината сухоземните граници да остават със затегнат контрол са бежанските орди, които непрестанно щурмуват сърцето на Европа
31 Декември 2023, Неделя, 11:00 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

То възторг, то гримаси за въздушно-капковия път на инфектиране с евроатлантизъм, абе ще литне тая женица от вълнение, каза д-р Гълъбова за Десислава Минчева

България влиза в Шенген, но това никак не радва по-голямата част от сънародниците ни, защото отпада единствено паспортният контрол по пристанищата и летищата, а митническата секира срещу родните превозвачи остава. По-неприятното е, че ветото на Австрия падна след искания и обещания за приемането на мигранти. 

Страховете на хората са породени от това, че богатите западни страни ще си изселят онези хорица, които не може да се интегрират, в бедна България. Фейсбук приятелите на проф. Николай Витанов с ужас гледат на последните събития след прогнозата на математика, че 5-милионна орда от бежанци ще тръгне към границите ни заради войната в Газа. Професорът предвиди това още в началото на ноември и последната надежда на феновете му в социалната мрежа бе Орбан да ни спаси с червен картон срещу приемането ни в Шенген, но това не се случи. 

Срещу дивия възторг на репортерката от Брюксел на бТВ Десислава Минчева пък изригна психиатърът д-р Цветеслава Гълъбова.

„Попадам сега на бТВ и виждам овчото дръзновение и плам на кореспондентката им за Брюксел Десислава Минчева - то възторг, то придихания, то гримаси за въздушно-капковия път на инфектиране с евроатлантизъм, абе ще литне тая женица от вълнение, че ще станем като Брюксел и Париж - мръсотия, мигранти, които не искат интеграция и т.н., но Десито почти стене от кеф“, коментира във Фейсбук директорката на психиатрична болница „Свети Иван Рилски“ в Курило.

„Свършиха нейните дитирамби и хоп - в рекламата чувам, че новогодишната програма на едната от двете най-големи частни телевизии у нас ще бъде всъщност концерт на Пайнер.  А като се сетя и за водещите им журналисти….Пародия на телевизия, пародия на журналистика“, добавя д-р Гълъбова. 

 

Влизането ни в Шенген е една от най-горещите теми в страната ни през 2023 година. Именно тя е и една от основните причини за обединението на враговете в родната политическа действителност и съставянето на правителство, пише БЛИЦ.

С много усилия и преговори страната ни успя да спечели заветното „да“ от Нидерландия. По пътя ни към пространството обаче има още една пречка в лицето на Австрия. Страната открай време е препъни камъка за билета ни за Шенген.

Виена диктува правилата и поставя нови условия пред нас, а компромисът, който е готова да направи е, страната ни да влезе заедно с Румъния, но само по въздух и вода. Причината сухоземните граници да остават със затегнат контрол са бежанските орди, които непрестанно щурмуват сърцето на Европа в търсене на подслон заради унищожителните войни в Азия.

Тази схема обаче в крайна сметка би била голяма крачка назад за страната ни – причината е, че основният мотив за влизането ни в Шенген е улесняването на превозвачите по пътя им из Стария континент.

В крайна сметка обаче правителството, начело с премиера акад. Николай Денков е готово да приеме условията на Австрия и да влезе поетапно в така бленуваното пространство, съобщава БЛИЦ.

Слуховете носят, че България е готова да приема бежанци, предимно от Сирия и Афганистан, срещу частичен Шенген - това е записано в Декларация, която се очаква да бъде разписана от кабинета.

В Декларацията обаче няма договорена дата за сухопътен Шенген.

Разполагането на военни по външните граници на ЕС ще бъде значително увеличено, особено в България, в Турция, но също в Румъния и Сърбия, а сухопътните граници ще продължат да се контролират, особено между Румъния и България.

Всичко това в събота бе потвърдено официално от Австрия, както и от испански медии. Подобно нещо влезе в публикация и на експремиера Кирил Петков, който явно реши да влезе в ролята на вестоносец. 

Уви, към този момент няма никаква официална информация от институциите на страната ни, нито пък изявление от министър-председателят Николай Денков. Защо страната ни мълчи, все още не е ясно. 


В категории: Политика


Флагман.БГ Акула изяде крак и ръка на турист Акула изяде крак и ръка на турист 28/04/2024, Неделя 09:17 0
58
Коментара по темата
58.
XX
02.01.2024 20:31:45
0
2
До 53

"През социализма не можеше да се бяга. Стреляха на месо" - след 1989та станаха известни случаите с няколко несъгласни с режима, които просто са били отвеждани с кола на милицията до границата а Югославия и оставяни да се оправят сами.
Няма лагери, няма стрелба.
Факт.
57.
rip
01.01.2024 12:03:14
1
9
Тия подчовеци веднъж настанят ли се някъде, не можеш да ги изгониш. Дори и да искаш няма как да ги махнеш от територията си, ЕС няма да ти разреши. ЕС просто ще ни дава някви пари за да ги приютяваме и тук ще се превърнем в още по-голям катун. Мача свърши, Израел 1 - 0 Европа.
56.
до 53 тихо кенеф
31.12.2023 21:14:16
6
4
да не вие жена ти от кеф от мен
55.
Континентален Курбан
31.12.2023 19:49:20
1
8
Европейската аристокрация е решила да даде Еуропа на Исляма, това е геополитиката - привидно губят територията... Но какво печелят? Къде ще се изнасят, те и капиталите им? Може да ви звучи абсурдно, но Кисинджър подсили Китай едно време, за да могат Unitated Snakes of Xamerica да си ОТГЛЕДАТ нов Враг. Битката между цивилизациите тече... А наше село е в промеждутъка...
54.
*********
31.12.2023 17:51:57
1
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
53.
До 51
31.12.2023 17:22:38
9
15
През социализма не можеше да се бяга. Стреляха на месо. Много ви е удобно да забравяте някой неща.
52.
Абориген Балкански
31.12.2023 17:20:07
0
7
Чета размислите под публикацията и се убеждавам че вярваме в Спасителя / в геополитиката е като в черното тото / ще се изненадате че зад парите стоят бизнес интереси където участието в ролетката на късмета не е за всеки
51.
До 51
31.12.2023 17:17:06
3
6
Тихо кенеф, тихо. Отивай да се лекуваш.
50.
За 47 и 46
31.12.2023 17:09:49
3
12
Моли се и пали свещи твоите гейове да не те изоставят като през ВСВ , видя се с Украйна какво става . Относно кога се е живяло по-добре ,факта е че сега сме под 6млн. население и продължава обезлюдяването, през 1990г сме почти 9млн. Защо след като сме толкова добре хората постоянно бягат от тук дори мангалите напускат, затова тия опорки ги запазете за пубертета, живял съм в двата свята, и двете времена съм бил и тук и там, имам роднини и преди и сега на запад и мнооого добре знам за какво иде реч
49.
За 45
31.12.2023 16:59:44
5
6
Написах точно , чети - твоите гейове не са позволили да отделят Бг от Турция, иначе рязаните спират да купуват пушки и патрони от Англия, оръдия и снаряди от Германия и Австрия, от Италия униформи и т.н. затова през 1977 Русия първо пита западни държави, сключва споразумение с Австрия, макар че със Сан Стефано се опита да ги изиграе но не успя....
48.
до 43
31.12.2023 16:42:44
4
14
Е, кенефът на Европа сме още от 1990, но сега вече съвсем се разсмърдява!
47.
До 44
31.12.2023 16:42:43
11
12
М'че очевидно си психично болен. Заминавай за раZZия. На фронта ще те излекуват. Ако вземеш и други психично болни копейки с теб каПутин ще ти даде пералня за награда.
46.
До 44
31.12.2023 16:26:09
7
13
Другарю,исторически Русия ни е била ту освободител,ту враг,ту окупатор.И понеже си много запознат с историята,смятам,че ще се съгласиш с тези исторически факти.
Колкото до построено то през комунизма,то е такова,каквото е,но я си представи,ако не беше идвал въобще този социализъм в България, къде щяхме да сме сега?Като илюстрация ти предлагам да се запознаеш с двете държави на един народ-корейският.
И най-важното от всичко как живее обикновения човек.Надявам се,че ще се съгласиш,че съвременният български гражданин живее в пъти по-добре от социалистическия такъв.Та така,дълга тема с живи примери, за разумни хора.
45.
До 44
31.12.2023 15:51:26
8
12
Пак те питам защо не дадоха свобода на България през 1828? Подлъгаха българите да се бият заедно с тях и след това си обраха крушите и ги оставиха на произвола. Раковски правилно е предупреждавал българите да не се хващат на руските лъжи. Вземи прочети нещо. Повтаряш само лъжите от комунистическите учебници. Сигурно като нахълтаха в Добруджа през Първата Световна пак за наше добро го направиха.
44.
за 39 историка
31.12.2023 15:39:41
10
19
ФАКТ е че освобождението от Турция го прави Русия, а твоите западни приятели НЕ го сториха и ни натресоха Берлинския договар, още преди тази война Австро-унгария е казала да сме степени на 2 части. Прибирането към Гърция и Сърбия е била , защото тези двете са били отделени от Турция и това е било единственият тогава мирен начин да откъсне нашия народ като го пришият към друг славянски/християнски народ. Твоите еврогейове не искаха да ни отделят от Турция, защото ще им спре търговията с оръжие, патрони, дрехи и т.н. Това е геополитика сополанко пъпчив, ама мат'ряла не ги знае тия неща....а през ВСВ защо пак ни оставиха на Русия, като толкова ни обичат???? Мълчиш по въпроса..... а за построеното през соца да не говорим, гейовете не могат само да го пребоядисат, един завод не са построили ,само старите руските купуват, щото им правели конкуренция тия дето нищо неставалэ от тях....
43.
УУУУУ
31.12.2023 15:17:52
7
24
Е вече сме кенефа на Европа! До кога ще си траем !!!
42.
Възмутен
31.12.2023 15:16:49
9
0
29 ти си такова просто мекере, знаеш ли кво е мекере? Смотан цървул
41.
Балама
31.12.2023 15:14:51
5
9
Бойкот на ОМВ и А1.
40.
Шенген
31.12.2023 15:04:06
10
22
Нас ни управляват долни продажници.Анално податлива измет.
39.
До 33
31.12.2023 15:00:46
15
23
Даже не съзнаваш колко си бос по история. Само Русия се била застъпвала за България. Затова ли Русия съдейства на гърците да унищожат българската патриаршия?Затова ли при войната 1828 Русия изводи Гърция и Сърбия а на българите каза да си гледат работата? Кога обявиха война на Турция? Когато българите извоюваха църковна автономия в земите населени с българи. И какво направиха? Раздаваха българските земи на съседите все едно са техни. Едно парче на Румъния едно на Сърбия. Русия винаги се е стремяла да завладее проливите. Последното нещо за което се е замисляла е добруването на българите. Не случайно нито един от нашите борци за свобода не е бил русофил. Ако не беше Англия Съединението никога нямаше да успее.
38.
Руя
31.12.2023 14:35:32
11
26
Заспал народе какво чакаш.Страшно ще стане по улиците на България.Тия бежанци гладни ще ни нападат и обират.
37.
Вярвай ми....
31.12.2023 14:26:01
5
28
Тоя въздушен и морски Шенген е само за крадливата пасмина наречена бизнесмени, да могат с яхтите да спират в Монако, Малта и другите без проблеми и да схъркат до където искат и харчат откраднатото по-лесно, че и мамините синчета да не чакат по летищата като се прибират чат-пат да правят изцепки у нас, че чакането по гарите ги напряга...
36.
Е на тва е
31.12.2023 14:24:50
24
13
Пак изпуснаха лудото Цвете да бръщолеви глупости. Мястото и е в психиатрията и да не мърда от там.
35.
Висш сорт
31.12.2023 14:24:21
2
18
Ние, и да ги приемем те няма да останат тяхната цел е западна европа,кой би оцелял тука освен ние.
34.
работа работа работа
31.12.2023 14:22:11
4
13
НИКОЙ мигрант няма да иска да работи(и да взима помощи) по малко от 1200 €(2400 лв)+ помощи за чаветата по още 300÷400€ на чаве
Даже във ДУБАЙ мангалите от Индия,Пакистан съставлявящи 80% от населението взимат минимум 4000 AED=1000
€(2400 лв)
33.
Доказано прост 26
31.12.2023 14:21:00
14
27
Щом смяташ че посоката е вярно, първо от теб ще почнем като вземеш у вас няколко бургии и ги запознаеш с майка ти, жена ти, сестра ти, дъщеря ти, а по-късно и с тебе, за да ви освобождават по няколко пъти....Само руснаците са се застъпвали за нас глупако, те ни освободила от турците, а твоите педераси от запад още щяха да ни държат без държава. После през ВСВ пак се отказаха от нас на срещата в Техеран и Ялта, и накрая през 1944г и при войната в Югославия си хвърлиха бомбите в София - официално 7000мъртви, общо 10000 мъртви от ВСВ бомбите им. Глупав и прост материал си, европейските и преди и сега те искат само за роб и да те клатят, но явно това ти е хобито....
32.
Ме
31.12.2023 13:44:34
5
32
Денков си каза вече, всички регистрирани по Дъблин ще бъдат върнати обратно. В момента Дъблин никой го не спазва. Е, ние ще го спазваме. И що? За въздух...
31.
А психиатъря
31.12.2023 13:44:02
17
10
Вижда ли друго освен рублите и като вас ълкътъ на митрофанцъ дъ гъ ближи
30.
До 24
31.12.2023 12:37:03
2
8
Че кой е казал,че ще стоят доброволно?
29.
До 23
31.12.2023 12:36:09
8
24
Ае то си много прост ве. Типична малоумна копейка. Що така?
28.
Петър Днепърски
31.12.2023 12:35:40
25
15
Лицето Цв.Гълъбова не бива да бъде представяна в качеството и на психиатър, като коментира политически теми а като политик (незбран за депутат от "Левицата").
27.
Кокорчо
31.12.2023 12:35:28
8
22
В България щели да връщат само мюсюлЬмани меки китки за кеф и удоволствия на ПеПерасите. Станахме най извратената държава в Европа.
26.
Доказано
31.12.2023 12:35:10
25
27
Щом русофилите са недоволни, значи посоката е правилна. Това е аксиома. Последната ни надежда било Унгария да ни спаси като наложи вето. Това вече не е простотия. Няма измислена дума за да се охарактеризира.
25.
До 23
31.12.2023 12:33:38
1
32
Влизаш в ДАБ и там е написано и обяснено абсолютно всичко за такива като тебе. Най-общо казано в първата държава която влезе манго тя го регистрира, тя му предоставя статут и се грижи за него, без да напуска държавата. Това, че ти си кретен и не можеш да разтълкуваш написаното в регламента, не те оправдава. Някой от нас даже и работят с такива като тях.
24.
Че никой
31.12.2023 12:28:49
1
17
не иска и няма да иска да стои доброволно в тази клоака е ясно на всички... И на повечето нормални българи не ни се стои в нея. Ще намерят начин да ги принудят да останат тук. Никак не е трудно. Ако им затворят финансовото кранче в Австрия или друга страна и ако изборът е само между глад в красива и уредена държава и все пак някаква копанка с помия в кочина, какво ще правят...
23.
......
31.12.2023 12:27:28
19
6
До 15"Хахаха" чакам тълкование на текста, който качих. Не му е майката да цитираш само някакъв нормативен акт, без да осъзнаваш съдържанието му. Трябва един такъв документ като се чете да се чете с разбиране и се осъзнава съдържанието !
22.
Въййй
31.12.2023 12:27:20
8
23
Е, щом и психиатър е взел отношение по темата няма какво повече да дискутираме. А панелистите на Гала казаха ли нещо или..?
21.
Голяма истерия
31.12.2023 12:20:55
8
36
Що пишете глупости? Ако искаха да останат в България т. нар. "мигранти" щяха да останат. И да ги върнат пак ще отидат там. Няма как да ги задържим тук.
20.
Пфф
31.12.2023 12:12:24
4
20
Що не го закрият тоз продт сайт само с лъжи и тъпи статии за простоте бакшиши
19.
......
31.12.2023 12:08:52
16
13
До 15 от вчера само цитираш Дъблински регламент, ако може за нас невежите да ни разясниш какво точно означава, а за да те улесня, ще ти кача един текст и ако можеш просто да ни го разясниш- Дъблински регламент (на английски: Dublin Regulation), с номер 604 от 2013 година, наричан още Трета дъблинска регулация (а преди Втора дъблинска регулация и Дъблинска конвенция), е нормативен акт на Европейския съюз[1].

Той определя коя членка на ЕС е длъжна да проучи кандидатурите за бежански статут, за хората, търсещи защита по Женевските конвенции и Квалификационната директива на ЕС, в рамките на Европейския съюз. Тя е в основата на Дъблинската система, която се състои от Дъблинския регламент и регламента EURODAC, създаващи обща европейска система за пръстови отпечатъци за имигрантите без разрешение да бъдат в ЕС. Дъблинският регламент цели "бързо да определи членката на ЕС, длъжна да отговори на бежанската жалба и да подготви преместването на жалбодателя в тази страна-членка.

Обикновено отговорната страна-членка е държавата, в която жалбоподателят първо влиза на територията на ЕС.
Моля разтълкувай го?!
18.
Минчо
31.12.2023 12:00:52
20
23
България си изпълнява отдавна Дъблинската конвенция и няма нищо притеснително!
Просто пишат такива статии за да създават напрежение !
17.
До 15
31.12.2023 11:58:47
22
30
Абсолютно споделям мнението ви. Прави впечатление тенденциозността в пасквилите на "журналистите". Имат за цел да гневят хората, да ги настройват едни срещу други, да ги плашат..... почти сигурно е, че е част от пропагандата на русия. В масква сигурно вчера пак са ревали, защото са загубили още влияние. Дано по-скоро последните русофили се освестят и станат българофили!
16.
Глупака Еееее
31.12.2023 11:53:18
12
28
И като няма да стоят в Бг, защо Австрия поставя условието да ги връща, опорката си ти трол продажен. Платиха ти да ръсиш лъжи, като са толкова хубави твоите западни педераси да си ги държат при тях, това са боклуци неподлежащи на култивиране. Вземи
и ти няколко у вас да ги запознаеш с майка ти, сестра ти, жена ти - от който и пол да е, дъщеря ти.....да ви освобождават по няколко пъти на ден....
15.
Хахахаха
31.12.2023 11:50:21
16
41
Авторът на този пасквил очевидно не знае какви простотии пише. А за Дъблински регламент не е и чувал даже. Но целта явно е да се нагнети напрежение в българското общество.
14.
справка
31.12.2023 11:48:43
4
24
Заловени мигранти от Сирия и Афганистан
30 000 - Екстрадирани и върнати обратно по
родните им места в Сирия и Афганистан - 0
Защо ? И кой в наредил да не бъдат екстрадирани обратно съгласно международните договори ?
Заловени 30 000 - Екстрадирани - 0
Кой промива мозъците на българите ?
13.
.I.
31.12.2023 11:43:19
10
33
Дори и афганистанците и сирийците бягат от България...Какво да правят тука? Да гледат как дебили висят по пейките и хвърлят камъни по автобуси ? И пиратки по градинките,..Или да бъдат прегазени от Пешо Лайното с 18 годишното беемве..Ама Ганьо не се плаши от това...Плаши се от Шенген...Бежанци ще му връщали....
12.
Минка ЦИГАНКАта
31.12.2023 11:39:25
6
13
Няма да връщате Сирийците и Афганистанците в Сирия и в Афганистан, щом са ни дошли на гости .
Много е скъпо да ги връщаме по роднте и страни ... И искам да ги настанят в селото ни за постоянно
11.
НОИ
31.12.2023 11:37:00
25
19
Реват срещу мигрантите, а кой ще бачка, за да имаме пенсии? След 20 години на територията, контрлирана от ОПГ „Република България”, ще живеят само пенсионери.
10.
Да приемем
31.12.2023 11:30:02
11
24
че наистина ЕС ни върнат 6 хиляди авгани и сирийци, които доказано са минали през България , когато са идвали!
И какво по-точно ще ги задържи та да не тръгнат обратно още на следващия ден ?!
Ще ги затваряме в концлагери ли?
Нали както са минали първия път , така ще минат и следващия ?!
9.
всички сте Шизофреници
31.12.2023 11:29:10
9
27
Шизофремици - Ревете срещу Мигрантите , НО НИКОГА не ги връщате откъде идват ..
Защо полицията ги хваща и НЕ ги екстрадира обратно ? Защото НЕ искате ...
Искате Рязания :)
8.
Ееее
31.12.2023 11:28:45
29
26
Айде, айде. Мигрантите не искат да остават в България. Те само минават през кочената на път към по-добър живот.
Стига сте ренали, че ни писна от рашистките ви опорки.
Мислете с тези глави, бе. Не са ви дадени само да си чупите орехи с тях!
7.
.I.
31.12.2023 11:27:39
30
25
Само ако са влезли и регистрирани в България, тогава ще ги връщат...Евентуално.щото те няма да искат.Напълно логично изискване от Австрия. Ако не ги пускат по нашите граници, няма да има и какво да връщат....Но, това идва сложно на пропутинските дебили в България
6.
Напред България
31.12.2023 11:25:27
21
35
А междувременно цените на дизела,газта и олиото паднаха надолу.Инфлацията бе овладяна,заплатите и пенсиите растат.България се справя.
Да живее България!
5.
Gg
31.12.2023 11:21:25
7
15
Tova e golqm problem. Prikluci spokoistvieto vqrvaite mi te sa IZRODI.
4.
Браво и жалко
31.12.2023 11:19:12
49
25
Голям овчи вой надават дебилите за очевиден успех на българската дипломация.
България се отърсва от тежкото комунистическо бреме,но твърде бавно,което е малко разочароващо.
3.
Фончо
31.12.2023 11:16:52
29
25
флагман вече не могат да скрията че тежки мурзилки, все повече се сипе кремълска пропаганда
2.
Си Дзи Пин
31.12.2023 11:16:04
0
23
мижитурки
1.
Пак кремълски внушения
31.12.2023 11:12:57
53
29
Се леят тук.
Това не е вярно и някой подвежда аудиторията.
Волгин, ти ли си ,Куче продажно ?
Новата опорка спусната от Мутрафонова.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Тя е била 637,92 лева миналата година Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф 22-годишният младеж сам загубил средствата и излъгал за посегателството 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той
Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори