×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Сбогом на паспортния контрол по пристанищата и летищата! Приеха ни единодушно в Шенген


Сбогом на паспортния контрол по пристанищата и летищата! Приеха ни единодушно в Шенген
Днес е исторически момент за България и Румъния, каза Урсула фон дер Лайен. Тя сякаш се радва повече от нас заради приемането ни в Шенген
31 Декември 2023, Неделя, 08:02 ч.
Автор: Флагман.Бг

С България и Румъния зоната става по-силна, каза председателката на Еврокомисията Урсула фон дер Лайен

Европейският съвет реши да разшири шенгенското пространство с България и Румъния, това съобщи Испанското председателство на Съвета на ЕС, цитирано от БНТ. 

Испанското председателство оповести новината: “Шенген расте! Европейският съвет реши да разшири шенгенското пространство с България и Румъния. Контролът по вътрешните въздушни и морски граници ще бъде премахнат през март 2024 г., докато решението за премахването на контрола по суша ще бъде взето по-късно. Последно споразумение под Испанското председателство на ЕС”.

Председателят на Европейския съвет Шарл Мишел написа: “Поздравления за Румъния и България за разширяването на Шенген за пътниците в морския и въздушния транспорт. Дългоочаквана стъпка за румънските и българските граждани да се насладят на по-голяма свобода на движение с перспективата за наземен транспорт”.

Урсула фон дер Лайен също поздрави България и Румъния: “Днес България и Румъния трябва да се гордеят. Решението за премахване на вътрешните гранични проверки по въздух и море с е голяма стъпка напред за тях и за Шенгенското пространство. България и Румъния работиха усилено за това. Те го заслужават. Те ще направят Шенген още по-силен”.

Европейската комисия приветства взетото днес единодушно решение от Съвета за присъединяване на Румъния и България към шенгенското пространство, като се започне с премахване на проверките по въздушните и морските граници, считано от март 2024 г. Присъединяването на тези държави ще стимулира пътуването, търговията и туризма и допълнително ще подсили вътрешния пазар. Обсъжданията относно допълнително решение за премахване на проверките по сухопътните граници ще продължат през 2024 г.

Едно разширено шенгенско пространство ще направи Европейския съюз по-силен — както във вътрешен, така и в глобален план, смятат от ЕК.

Световните агенции и медии от Европа и САЩ отбелязват с кратки информации новината, че България и Румъния ще влязат по въздух и по море в Шенгенската зона март догодина, съобщава БТА.

27-те страни членки на ЕС единодушно се съгласиха да вдигнат проверките по вътрешните въздушни и морски граници с България и Румъния, считано от 31 март, посочва Франс прес и допълва, че тази дата е била избрана, защото тя отговаря на преминаването от зимните полетни разписания към тези, предвидени за лятото от Международната асоциация по въздухоплаване (IATA).

Това решение бе взето след най-малко 12 години на преговори. ЕК го приветства и припомни, че от 2011 г. тя е смятала, че България и Румъния са готови да се присъединят към Шенген. Но Виена беше наложила своето вето миналата година, за да протестира срещу прекалено много незаконни мигранти, пристигащи на австрийска територия, преди да се съгласи да вдигне ветото в замята на гаранции. София и Букурещ приеха да се борят повече срещу незаконната имиграция в обща декларация, подписана вчера с Виена. България и Румъния се ангажират и да прилагат напълно европейското право, предвиждащо кандидатите за убежище да бъдат поети от страната, в която първо са пристигнали мигрантите, отбелязва Франс прес.

ДПА също припомня как се е стигнало до решението от вчера вечерта, касаещо България и Румъния, и приветствената реакция от страна на ЕК и на председателката на комисията Урсула фон дер Лайен, според която благодарение на България и Румъния Шенгенската зона ще бъде още по-силна, което ще е от полза за всички европейски граждани.

Съдебната система и върховенството на закона и в двете страни, присъединили се към ЕС през 2007 г., бяха под специално наблюдение от страна на Брюксел, но Комисията, която на няколко пъти подчерта, че двете страни са изпълнили всички изисквания за присъединяване към Шенген, приключи официално мониторинга през септември, припомня ДПА. 

Румънците и българите ще летят и плават, без да е нужно да преминават през паспортен контрол до повечето страни от ЕС, а също и до Норвегия и Швейцария от края на 2024 г., отбелязва Ройтерс. Но българите и румънците все още ще преминават през паспортни проверки, когато прекосяват по суша границите със своите съседи от ЕС, въпреки че разговорите за отмяната им ще продължат през 2024 г. и решение ще бъде взето в разумна времева рамка, заяви Европейската комисия, припомня Ройтерс.

"Зелена светлина" за поетапното влизане на България и Румъния в Шенген, отбелязва италианското издание "Република". България и Румъния казват сбогом на паспортния контрол по пристанищата и летищата, обобщава "Кориере дела сера". А АНСА коментира, че за единодушното взимане на това решение са били необходими 12 години.

За гражданите на двете страни ще е по-лесно да пътуват през пристанищата и летищата. За тях това са първи стъпки към пълноправното членство в Шенгенската зона, отбелязва "Блумбърг".

Си Ен Ен се спира върху първите реакции на властите в България и Румъния. Румънският външен министър Луминита Одобеску написа в "Екс", че това е "важен резултат за гражданите на Румъния. Благодарим на всички партньори и институции на ЕС за подкрепата. Румъния остава ангажирана с изграждането на силно и сигурно Шенгенско пространство."

Румънският президент Клаус Йоханис повтаря коментарите на външния си министър, като написа в "Екс", че това е "важна стъпка в полза на румънския народ".

Междувременно външният министър на България Мария Габриел написа в "Екс" че "днес Шенген става по-силен с България и Румъния", посочва Си Ен Ен.

Френското издание "Уест Франс" публикува реакцията на председателката на Европейския парламент Роберта Мецола, която в "Екс" казва, че това решение е било очаквано от дълго време и допълва, че то прави ЕС по-силен и европейските граждани са вече в по-голяма сигурност. "Европа се обединява", констатира Мецола.

ЕС за първи път в историята въвежда частичен Шенген за две страни членки - България и Румъния и това е прецедент, отбелязва ТАСС. Агенцията допълва, че румънските власти са приветствали решението. 

"Това положително развитие укрепва интеграцията на Румъния в ЕС и в пространството на свободно движение, като предлага преки ползи за румънските граждани както в страната, така и в чужбина", се казва в изявление на външното министерство.  "МВнР ще продължи да оказва активна подкрепа на Министерството на вътрешните работи и други национални институции в стъпките за финализиране на пълното прилагане на Шенгенското законодателство чрез отмяна на проверките по сухопътните граници", се казва в изявлението.

Този ход "укрепва позициите на Румъния сред държавите членки", подчертава румънският президент Клаус Йоханис на страницата си във "Фейсбук". "Румъния е била и остава източник на сигурност, включително по отношение на защитата на външните граници на ЕС", добавя той.


В категории: Политика


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
61
Коментара по темата
61.
Средновековието римейк
01.01.2024 13:42:13
1
9
.... времената се връщат в една отминала епоха на феодализъм, в България демокрацията е само обещана и е нарисувана на стената. Българската политическа система е профеодална, силно обвързана със всякакви родово, племенно, кръвосмесителни, кланови и съсловни зависимости. ((Режими от рода на нашия политически режим не могат дори да бъдат реформирани.)) Тази българска политическа система може да бъде само демонтирана, и то много внимателно, за да не се срути и да затисне всички. Това са режими от периферен пиратско-компрадорски тип. Те могат да живеят дълго, ((а могат и да се срутят изведнъж и някак неочаквано.))
60.
Пустинната орда
01.01.2024 01:12:35
1
17
От над 9 400 000 българи в България през 89та до сега новият режим ликвидира и прогони над 4 000 000 . Днес сме под 5 000 000. Масово анулиране и прогонване на населението ни. Геноцид който и през турско не е съществувал в такъв размер. Сега просто ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТЪ.
59.
Голямата Тупордия
31.12.2023 20:02:24
1
17
Всички усещаме, подсъзнателно, долавяме че предстои Тупордия, независимо от убежденията си и т.н Истината е че НИЕ ще трябва да посрещаме тези "промени" ...някои ще избягат на село, други в Чужбина ...но тези които останат искат не искат , ще трябва да УЧАСТВАТ в процесите. Едно е сигурно , нищо няма да е същото , дневният ред на ВСИЧКИ ще бъде "реформиран"... Планове, илюзии, домогвания, битуване от днес за утре, това СТАРО НОРМАЛНО няма да може да продължи.
58.
Демоните на Да Винчи
31.12.2023 19:50:52
1
12
Европейската аристокрация е решила да даде Еуропа на Исляма, това е геополитиката - привидно губят територията... Но какво печелят? Къде ще се изнасят, те и капиталите им? Може да ви звучи абсурдно, но Кисинджър подсили Китай едно време, за да могат Unitated Snakes of Xamerica да си ОТГЛЕДАТ нов Враг. Битката между цивилизациите тече... А наше село е в промеждутъка...
57.
Аааа, сатанинската кучка
31.12.2023 18:09:12
3
3
не е забравила да направи шестичката за снимката!
56.
Тия съвсем
31.12.2023 16:33:11
2
19
са изчаткали. Какъв Шенген сънувате, бе. Пародията въздушен и воден Шенген не е Шенген ,а пародия, каквато сте и вие палячовци нагли.
55.
До48
31.12.2023 15:19:52
4
3
Като гледам от тебе по-голям гъз няма.
54.
Фекрет Стораро
31.12.2023 15:13:37
2
13
лошо сега нищо няма да се промени, освен че ще плащаме дълговете на другите членки
53.
Лукса
31.12.2023 15:12:36
3
17
Какъв паспортен контрол? Аз и до сега летя из цяла Европа само с лична карта
52.
Гайдарджия
31.12.2023 14:22:07
3
23
Бургас се напълни с ямблски уругвайци сливенски кавали карнобатски шилета айтоски мисири и сранджански глигани
51.
Stoyan Kolev live
31.12.2023 14:10:50
2
20
Като дойдат тарамбуките бургаските батко и пишман играчи кво ще правят ?
50.
Колю
31.12.2023 14:05:31
5
11
Като чета коментарите си мисля че има една група полуграмотно простолюдие което въобще не е за Европа!
49.
mm
31.12.2023 13:26:15
2
7
kolko 4erni putki shte ima sq za ebane
48.
Някой
31.12.2023 12:49:51
24
13
Това е голям напредък за България и само простите руски з@дници не разбират важността на Шенген за България.
47.
До 46
31.12.2023 12:28:39
6
9
Какво ни казваш,Другарю/ко Дебил?.Наясно си с делата в МС и имаш изпреварваща информация или това го спуснаха от руZкото посолство?
Ще почакаме тази декларация до довечера, но ако не се появи ми обещай две неща :
- Да спреш да се доверяваш на кремълски "новини"
- Да не се опитваш да създаваш смут сред обикновените български граждани.
Айде ,живи и здрави.
46.
До 44
31.12.2023 12:18:11
8
15
България ще приеме бежанци, предимно от Сирия и Афганистан, срещу частичен Шенген - това е записано в Декларация, която до края на деня ще бъде официално оповестена от правителството.
Според австрийското министерство на вътрешните работи тази година това се отнася за 2000 души, които трябва да се върнат в Румъния, и за 6000 души, които трябва да се върнат в България.
Утвърден ДЕБИЛ си и не намирам за необходимо да ти обяснявам. С прости хора не желая да споря!
45.
бай Митко до 27
31.12.2023 12:08:25
9
17
Краварски не предполагах, че може да има такъв глупав човек като теб. Ето отговори на твоите с показателно ниско IQ учудвания, питания и възторжени възклицания:
Приготви се да обгрижваш афганистанци и сирийци.
Шенген - въздух под налягане и гола вода.
Прав ти път към западна Европа и САЩ ако ти стиска!
Стой си там, настояваме!
Нямаш работа в майка България, предател долен! ИЗТРИВАЛКА с опит явно не от вчера.
Да живее България, но без такива като теб!
Да живее Европа на гей парадите!
Украйна ще победи! Ама друг път!
2024 ще донесе победата над корабийките, гевреците и баницата!
44.
До 41
31.12.2023 11:58:29
20
14
Другарю Дебил, там е проблема на Вашата общност,че се осланяте на стари нафталинени спомени по Москва 412 и кремълски опорки спуснати от Мутрафонова. Никой никъде в официален бюлетин не е обявил такова условие за вкарване в страната на определен брой афганистански и сирийци.Тази "новина" обаче цъфна в стимулирани от руZкото посолство медии.
В този смисъл трябва да се чете с разбиране .В противен случай ставате жертви на кремълска пропаганда.
43.
бай Митко до 39
31.12.2023 11:48:21
4
4
Прав си! Всичко е въздух под налягане, всичко е гола вода.
42.
До 17
31.12.2023 11:45:54
1
15
Има една голяма разлика между зелената карта и мигрантите от третия свят . За да бъдеш одобрен със зелена карта , трябва да си добре образован хората да са сигурни ,че ще има добавена стойност към икономиката им. В случай тези караконджули от третия свят нищо няма да добавят към икономиката на ЕС ще правят само зулуми .
41.
До 40
31.12.2023 11:45:42
9
14
Свиквай с пуканките, оттук нататък ще храниш афганистанци и сирийци.
Явно ти си дебила щом не виждаш и не смяташ, че с пазарлъка мигранти срещу шенген ни унижават и не ни смятат за фактор въобще.
Явно си много голям дебил щом не проумяваш, че у българина трябва да се пробуди патриотизма.
Явно си от тези пъстроцветните папагали.
40.
До 15
31.12.2023 11:34:14
10
6
Другарю Дебил,не мога да не се съглася с първата част от изложението ти за тъпотията на част от българския народ,но би ли обяснил на драгия зрител кое точно е унижение и от какво да се събуди някой и защо?
Сложих си пуканки и чакам.
39.
Обаче
31.12.2023 11:15:49
5
9
Англия не е в Шенген, така че за основния ни поток арбайтери и туристи тази работа със снемане на контрола по въздух и вода е "хава-газа"!
38.
Обръщение до дебитната общност
31.12.2023 11:09:32
13
12
Другари Дебили,България оказа се не е приемала никакви допълнителни условия за влизането ни в Шенген.Вие сте жертва на брутална кремълZка пропаганда.
С радост се пригответе през 2024 да отпадне и сухопътният Шенген. Наздраве и да живее България!
37.
До 27
31.12.2023 11:08:40
11
4
Ти като много искаш да ходиш на Запад и в САЩ , що не отидеш в Аляска, бе, ломбурник ?!
Там си е ачик Щатите !
36.
Успех за България
31.12.2023 11:03:21
19
11
България не е поела никакви допълнителни ангажименти за влизането ни в Шенген. Точка. Същите, които плашат с мигранти да се стягат - чака ни отпадане на сухопътни граници и еврозона. Тогава как ще плачат руските проксита …
35.
*********
31.12.2023 10:59:18
2
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
34.
За 27 дебил
31.12.2023 10:59:06
10
14
Плъхът още преди два дни каза че условието е да приемаме обратно регистрираните тук мигранти, отя с простия като теб Винету и той си призна, Австрия показаха съглашението внесено в ЕК, САМО неграмотния ръси опорки. Като много искаш Ес, хващай първия самолет и където те вземат, ама като те знаят какъв мат'рял си, затова те държат на мястото. Къде е нашия интерес тук тъпако, твоите приятели педита повикаха мангалите да ходят при тях, и като ядоха бахура - хайде да ги върнем обратно, да си вземат като са ги искали...
33.
До 27
31.12.2023 10:57:00
9
10
Ти къв си ве козяшки плазмодий, че ще определяш наклона на хората кой къде да ходи, а мишко клавиатурна .
32.
tikvun
31.12.2023 10:56:31
21
11
всичката русофилистична пасмина реве на умряло
31.
SS
31.12.2023 10:51:01
10
16
Страната на Мръсните, Шибани Фашисти, родила и възпитала Адолф Хитлер. Държавата която въведе Холокаста и умъртви милиони еврей, ще ни учи на Демокрация.
НЕЗАБАВНО ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕВРОГЕЙСКОТО СВЪРТАЛИЩЕ.
30.
Българин
31.12.2023 10:50:39
5
11
Молеца разписва като селски кмет
29.
Повдига
31.12.2023 10:46:22
6
14
Ми се от тия брюкселски безгръбначни лицемери, и най вече от нашенските им слуги - т.нар. "български" политици.
28.
Никога
31.12.2023 10:44:17
4
14
Не забравяйте, кое правителство през 2013г. подписва от страна на РБ дъблинското споразумение. Всеки път като се сетите за мигранти се сещайте, кой вилня в нашата татковина 12г.
27.
До рашисттите
31.12.2023 10:44:13
35
18
къде ги видяхте тия имигранти?
Голямата новина е, че сме в Шенгенското пространство и няма връщане назад!
Скоро ще отворят и сухопътните граници.
Австрия й трябваше политическо време, за това е така на две части.
Ако някой не му харесва в Европа, моля пътят му към мацква е отворен. Там в сизо го чакат с палки, дъмберли, кадировци и други удоволствия (за подготвени копейки).
Прав ви път!
Стойте там, настояваме!
Нямате работа в майка България, предатели долни!
Да живее България!
Да живее Европа!
Украйна ще победи!
2024 ще донесе победата над кгб!
26.
666
31.12.2023 10:43:53
5
23
Национализация на EVN , OMV , BILLA ,вън от България и спиране транзита на газ за Виена !
25.
Хм
31.12.2023 10:30:50
15
21
Време е Радев да мобилизира армията и да се приключва вече тази агония!!!
24.
Gargamel
31.12.2023 10:23:34
9
14
Поздрав за мисирките които ни управляват , пак им го натре@оха
23.
yijghs
31.12.2023 10:23:27
7
27
УНИЗИТЕЛНО е единствената дума за която се сещам, честито на надупените
22.
Благодарим на Акушерката!
31.12.2023 10:20:37
9
28
Сбогом на паспортния контрол по пристанищата и летищата!
Приеха ни единодушно в Шенген и
Ни Подариха Бонус 6ООО талибани,
Които ще доведат в България още по 10 талибанчета!
21.
Чичо Пешо
31.12.2023 10:19:32
11
19
Не ви щем Шенгенистан , продажници и лъжци!
20.
Българин
31.12.2023 10:16:09
12
18
Тъпанари долни еврогейски....
19.
555
31.12.2023 10:14:48
11
21
Срам и позор , поредната обида за българите от двуличниците от Брюксел и Виена d
18.
Rori
31.12.2023 10:14:22
5
25
Колко трябва да си наивен да вярваш, че авганистанец или сириец видял Виена ще се върне да живее в София или Букурещ??? Ще се върне точно за 3 дни и пак ще замине този път за Германия
17.
Минчо
31.12.2023 10:12:07
3
16
Не мога да разбера каква е цялата далавера с мигрантите, защото е очевидно, че се прави с някаква цел. Умишлено се предизвикват мигрантски вълни които да заливат Европа. Малко ми прилича на модела на САЩ - те не се интересуват от прираст на населението. При тях ако има нужда от хора директно си внасят мигранти. Даже е уредено и законово с т. нар. зелена карта.
16.
Изр ди
31.12.2023 09:50:06
9
26
Фарс, подигравка и продажност! См рт за предателите!
15.
Истината
31.12.2023 09:49:19
12
40
Колко е тъп и наивен Българския народ . Голям успех било - смях , подигравка , унижение и НАРОДЕ СЪБУДИ СЕ .
14.
dqdo
31.12.2023 09:47:31
21
7
bravo boiko borisov
13.
Владимир Владимирович
31.12.2023 09:38:30
5
25
Заглавието на флегмите няма нищо общо с действителността. Поне са оставили коментарите отдолу което значи, че не е платена статия, а толкова си могат
12.
Muhlqri
31.12.2023 09:24:26
12
38
Урсула фор дер Лайнен от брюкселската корумпирана клика и австрийските фашаги са много подли мърлячи . Пидерсен от Канада , хасковското педи и Сапунджиев от Зарата са национални предатели . Кирцата с откраднатото щял да бяга в Канада, Асеня в Сингапур или Лондон , Денко агата щял да бъде награден от Сорос НПО за приемането на джендърската идеология и да емигрира в САЩ да преподава в ПУЦа Харвард за бавно развиващи се кравари. Свинянчо от Сарая ще поиска политическо убежище в Дубай където няма много руснаци, да не му пречат да краде от порциите. След масови протести, но не платени от олигархията и Прокопи срещу политическите боклуци.
11.
Nqkoi si
31.12.2023 09:02:24
12
51
Пълен фарс ! България " драскаща " по вратата на ЕС трябвало да се чувства горда !
Вони от лицемерие !!!
10.
Предатели !
31.12.2023 08:58:44
16
60
Ще приемем ДОБРОВОЛНО, по недействащото и не спазвано от никого Дъблинско Споразумение за 23г. 6000 афганци обратно а за 24 кой знае колко срещу някакъв въздух и вода съкратено с 10мин на човек !?!

И всички "медии" ни представят това Предателство, като "исторически" успех !

Пак не гласувайте !

СГАНТА, УПРАВЛЯВАЩА БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗТ РЕБИ !
9.
До 4 и 5
31.12.2023 08:57:21
11
45
Има машина на която сканираш паспорта.Сканираш и се отваря вратата и минаваш.На летището в Англия е така и без да сме в Шенген.Пълна простотия,няма нариант да минеш,без сканиране или без паспортна проверка.И като се застъпят 4-5 полета и чакаш понякога над час :)
8.
Xxxx
31.12.2023 08:44:47
19
78
За 5 минути по малко чакане,на летището,ще докараме всички мигранти в България :) Да живее сглобката!Още едно малоумно решение,още един пирон в ковчега!
7.
1
31.12.2023 08:40:16
14
53
Голям праз то летище и пристанище освен на хартия няма. По ми е интересно след като построят Индустриална и Одрин дали и те ще са неизползваеми като великата зала на кметЪ в която се провежда един баскетболен мач или една бойна вечер на всеки три месеца.
6.
До 3
31.12.2023 08:29:01
11
53
Пасажерите за Европа тръгват от Айтос от вълнолома
Друг е въпроса,че сега ще ни върнат за постоянно бежанци в България
Понеже пасажерите няма да си показват паспортите на корабите за Европа то няма такива де
5.
Ивайло от Несебър
31.12.2023 08:27:00
14
61
А как разбират на дадено международно летище , че си Българин без да ти проверят паспорта ми е много чудно , то не че не си личим от далече ама все пак.
4.
Ami
31.12.2023 08:26:56
15
84
Те по летищата НИКОГА няма да те пуснат без да минеш паспортен контрол! Това си е чиста подигравка!
3.
Бс
31.12.2023 08:25:02
13
63
От къде тръгват пасажерите за Европа, защото в Бургас няма такива от години? Но кръчми по кея има бол. Да има къде да чакаме, докато дойде и отплава кораба.
2.
Орбан
31.12.2023 08:19:35
17
83
Баси унижението
1.
Бургазлия
31.12.2023 08:18:26
12
84
Да попитам От кое пристанище до Европа няма да има паспортен контрол?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори