×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ретроградният Меркурий е измислица


07 Декември 2023, Четвъртък, 13:20 ч.
Автор: Флагман

Никога не ми е пукало за астрологическите явления и не вярвам на подобни глупости, обяви Фънки

"Ретроградният Меркурий е измислица! Никога не ми е пукало за астрологическите явления и не вярвам на подобни глупости", с насмешка отбеляза Фънки. Изказването му е по повод ретроградния Меркурий, който предстои да започне на 13 декември т.г. и ще продължи до 1 януари 2024 година. Ретроградният Меркурий е добре познато явление в астрономията. Още от древността хората забелязали, че някои звезди са по-ярки от останалите и сякаш се местят по небето всяка нощ. Понякога планетите се забавят, връщат се назад и след това отново продължават напред.

Такива планети се наричат ретроградни и най-известна с това е Меркурий. На всеки четири месеца планетата Меркурий преминава във видимо ретроградно движение. Това е илюзия заради начина, по който Земята и планетите обикалят около Слънцето. Вярва се, че по време на това астрологическо събитие хората имат лош късмет, не бива да вземат важни решения и да правят сериозни покупки.

"Вярвам в астрологията и винаги си правя хороскопи за раждане на децата, рождени дни, бизнес и други важни събития. За ретроградния Меркурий съм скептично настроена и не променям живота си по никакъв начин през този период. Купувала съм си нови придобивки по време на това астрологическо събитие и след това са ми служили, без да имам проблем с тях", заяви пред вестника Светлана Гущерова.

Луна разказа, че никога не си прави хороскоп, тъй като е вярваща и се уповава на Бога. "Знам, че всичко е в ръцете на Господ. И не обръщам внимание на несъществени неща, като това дали Меркурий е ретрограден. Смятам, че съм личност, родена за големи постижения, и Меркурий няма да застане на пътя ми. Хората трябва да сме зависими от любовта, мъдростта и честността, а не от Меркурий", сподели кандидат-президентката.

На вярата в Господ, а не на астрологически събития се уповава и певицата Лияна. Изпълнителката смята, че Меркурий като част от Вселената има влияние, но при нея това влияние е положително.

"Ние сме свързани с Вселената, но като част от тази Вселена можем да направим така, че нещата да се случват в наша полза, защото колкото съществена част са планетите, толкова съществена част сме ние и като едни Божии частици. Носейки Божествената енергия и любов в сърцата си, можем да взаимодействаме на Вселената. Независимо в каква фаза се намираме с вяра и силата на мисълта можем да контролираме и обръщаме нещата в добрия им аспект", позитивна е изпълнителката.

Точно обратно е мнението на Филип Буков, който от вестника научи, че влизаме в ретрограден Меркурий.

"За мен няма значение дали Меркурий е ретрограден. Аз се фокусирам върху други неща и ако не се случат, ги отдавам на това, че не съм вложил достатъчно от себе си, а не на разположението на планетите. Не си търся извинения и оправдания и смятам, че хора, които вярват в ретроградния Меркурий, предизвикват неслуките в живота си", заяви Буков, подкрепен от гаджето си, която също не вярва, че ретроградният Меркурий носи лош късмет.

"Вярвам, че космосът има влияние върху развитието на човека, но нямам време да се задълбоча в астрологията, пък камо ли да си подчиня живота си на една планета. Истината е, че това, което ние направим, оказва най-силно влияние върху съдбата ни", рече и отсече Нешка Робева.

Като суеверен, но не чак се определи Здравко от "Дует Ритон". Изпълнителят сподели, че ретроградният Меркурий вероятно влияе на късмета ни, но не е доказано дали влиянието е положително или отрицателно.

"Няма да изпадна в страх, че нещо ще се случи, а ще вярвам, че всичко ще е наред. Чрез мислите си човек определя бъдещето си. Не трябва да сме черногледи и да не се притесняваме и страхуваме от това, което предвещава астрологията", сподели изпълнителят.

Колегата му в музикалния бранш Панайот Панайотов сметна ретроградното движение на планетата за мистика и сподели, че като вярващ християнин отрича всички мистични процеси.

Според имитатора на Лили Иванова - Стефан Илчев, в днешно време обръщаме внимание и търсим оправдание за всякакви неслуки в разположението на планетите.

"Гледам позитивно на нещата, без да ми е важно какво се случва с планетите. Вероятно астрологията дава някакво отражение, но като цяло човек трябва да вярва в себе си и своите възможности, а не да прибягва към оправдания", каза Илчев.


В категории: Хороскоп


7
Коментара
Флагман.БГ Акула изяде крак и ръка на турист Акула изяде крак и ръка на турист 28/04/2024, Неделя 09:17 0
7
Коментара по темата
7.
6
07.12.2023 15:16:23
4
4
Лелче, аз не ви искам, дали вие ме искате не е фактор.
6.
Към номер 3 задръстения
07.12.2023 15:12:28
5
7
То за тва никоя жена не те иска сульо пульо,астрологията е напълно вярна,но за ганьовците е все конспирация или женска измишльотина...
5.
Хахо
07.12.2023 14:37:16
3
3
Тоя Фънки не мога да го понасям, но тук съм напълно съгласен с него. Браво момче, ето това е истината!!
4.
Бай....
07.12.2023 14:27:22
2
4
Торба с лай.на !
3.
Ретроградния МерКУРий
07.12.2023 13:42:01
2
7
Когато чуя астрология и бягам с 300...ако е жена бягам с 400 на заден ход.
2.
Ретроградно
07.12.2023 13:33:35
2
6
или обратно движение , наблюдавани от Земята могат да имат само Меркурий и Венера....
Ако някой наблюдава от Марс и Земята за него ще има в определен период обратно движение!
За марсианските астролози ретроградното определяне на съдбите на марсианците ще бъде друго!
В астрологията, както много други неща и влиянието на ретроградността е глупост!
1.
Измислица е за малоумните
07.12.2023 13:32:36
4
11
Дебеланковци критици които си мразят живота.Астрологията е реална Фънки,образовай се и свали малко килца не е трудно.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори