×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кандидатът за кмет Стефан Кенов с важно обръщение към избирателите в Карнобат


Кандидатът за кмет Стефан Кенов с важно обръщение към избирателите в Карнобат
Дистанционно управление не ни трябва, кметът трябва да живее в общината, категоричен е водачът на „Бъдеще за родината“, който е един от фаворитите на вота в неделя
27 Октомври 2023, Петък, 12:45 ч.
Автор: Флагман.БГ

Голямата ми мечта е Карнобат да е чист, благоустроен и подреден град, с равни възможности за всеки жител и всяко дете, се казва посланието на Кенов

Кандидатът за кмет на Карнобат от „Бъдеще за родината“ Стефан Кенов, който е сочен за един от фаворитите на вота в неделя, разпространи заключително обръщение към избирателите в общината.

От 16 години той е активен участник в обществено-политическия живот на Карнобат, бил е зам.-областен управител на Бургас, общински съветник, а след това и депутат.

Кандидатът за кмет на „Бъдеще за родината“ произхожда от стар карнобатски род, а негов личен избор е да остане в родния град, да създаде там семейство, да гради кариера и да работи за просперитета на Карнобат.

Кандидатът за кмет Стефан Кенов в подкаста на Флагман.бг: Време е да ускорим развитието на Карнобат

В сърцевината на програмата за управление на Стефан Кенов за развитието на Карнобат стои голямата му мечта – Карнобат да е чист, благоустроен и подреден град, с равни възможности за всеки жител и всяко дете. Ето какво още се казва в обръщението на кандидата за кмет:

 

„Уважаеми приятели, скъпи карнобатлии,

Приключи първият етап от предизборната кампания. От многобройните срещи и разговори стана ясно, че хората от Общината ни искат и очакват промяна.

Видях стотици очи и стиснах стотици ръце. Видях и другата страна на нашата община. Тя не е толкова лъскава и приятна, но и тя е наша. Там проблемите са много, но основният е липса на внимание към хората. Откъсването от проблемите на хората е довело до чувство на безнадеждност у някои, а у други даже до гняв, че нищо хубаво не им се случва. Проблемите им са липса на вода, липса на улица, липса на тротоар, лош път, липса на съдове за смет, липса на почистване на квартала или селото, липса на възможности, ниски доходи и много, още много други. Докато ние си мислим за големи проекти, зелена енергия, чиста природа и по-добро здравеопазване и образование, още има хора в общината, които просто искат път до цивилизацията, асфалт и канал, течаща вода и отново повтарям внимание.

Надеждата за промяна е сила, която трудно може да бъде спряна. Големият въпрос е на кого може да дадем своето доверие. Продавачи на надежда има доста. Обещанията са големи, гръмки, някои дори непосилни, но се стремят да привлекат окото на избирателя.

На кого да се довериш? На този, който обещава най-много, или на този, когото виждаш всеки ден и знаеш, че няма да те подведе. Истината обикновено е по-непривлекателна от добре украсената лъжа.

Въпреки отчаянието на някои съграждани, аз искрено вярвам, че в неделя много повече избиратели ще отидат до урните и ще гласуват. Гласуването ни дава възможност ние да решаваме как ще живеем оттук нататък.

Не мога да ви обещая, че ще ви санирам блоковете, защото не знам дали държавата ще отпусне пари за това. Не мога да ви обещая, че ще ви построя държавен околовръстен път, защото Министерството и Пътната агенция са отговорни за това. Не мога да ви обещая и други неща, които другите обещават, защото или са нереални, или най-малкото, защото не са във възможностите на Кмета или Общинския съвет. Ако Ви излъжа, утре няма да мога да ви погледна в очите. Това, което мога да ви обещая, е, че ще дам всичко от себе си и ще направя всичко по силите си.

Помислете, през последните четири години колко често сте виждали кандидатите за кмет. Виждали ли сте ги изобщо? Ние сме малък град, казват. Би следвало всички да сме се виждали през последните години, и то често. Помислете кой къде живее, кой къде работи, къде учат децата му. Може ли да поверим бъдещето и образованието на детето си в ръцете на човек, чието дете живее и учи в друг град, той самият живее и работи в друг град. Защото е много хубаво да обичаш Карнобат, но от разстояние малко нагарча. Да даваш морални присъди кой бил крадец, как нищо не се правело, когато твоите съмишленици са били участници във всички тези „недалновидни“ решения, а ти си напуснал „кораба“ е малко обидно за всички ни. Всеки един от нас е допринесъл малко или много за просперитета на населеното място и общността.

Ние сме били тук, сме и ще бъдем тук. На нас дистанционно управление не ни трябва. Кметът на Карнобат трябва да е живял и да живее в общината. Да е преживял и да е съпричастен с проблемите на хората. В Карнобат живеят и се трудят достатъчно достойни хора и не е нужно да си внесем градоначалник от големия град. Бъдещето е наше и сега е в нашите ръце.

Никога не съм Ви предавал и няма да го направя. Винаги съм бил на ваша страна и зад гърба Ви дори когато тези битки на са били мои, понеже са били Ваши, са станали наши битки. Спечелили сме ги.

Това, което Ви обещавам, е, че ще решавам проблемите Ви всеки ден. Ще бъда до Вас и зад гърба Ви, през следващите четири години, дали като кмет, дали като общински съветник, дали като редови карнобатлия. Ще продължите да ме виждате и ще знаете къде да ме намерите. Както винаги, вратата ми ще е отворена за Вас и ще намерите приятелска ръка и помощ.

Голямата ми мечта е Карнобат да е чист, благоустроен и подреден град, с равни възможности за всеки жител и всяко дете. Общината да е зелена, подредена и почистена, всяко едно населено място също. Хората да са усмихнати. И след четири години пак да мога да Ви гледам в очите, защото не съм Ви излъгал.

Подкрепете ни за Кмет на Община, Общински съветници и Кметове на кметства с № 35 в интегралните бюлетини.“

Стефан КЕНОВ

 




България Всички новини
Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Идеята за феста е на общинския съветник Евелина Михалева Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Тук съм, за да припомня на всички вас, че трябва да се обичаме без значение как изглеждаме - каза тя Увеличиха заплатите на военните с 30% Увеличиха заплатите на военните с 30% Решението ще влезе в сила от 1 януари 2025 г. Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори