×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Трима се отказаха от проектолистата на Промяната в Бургас


Трима се отказаха от проектолистата на Промяната в Бургас
Д-р Асен Пенев (вляво), Росен Топкаров и Мартин Хлебаров (вдясно) си направиха отвод и няма да участват на местния вот. Макар и да не го казаха и при тримата си личеше, че са разочаровани
14 Август 2023, Понеделник, 11:30 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Стана ясна причината за снощния гаф, срокът за приемане на номинации бил до 15-ти август, а общинската организация провела събранието и гласувала подредбата на 13-ти

Кардиологът д-р Асен Пенев, предприемачът Мартин Хлебаров и издателят Росен Топкаров се отказват от проектолистата на ПППП в Бургас, научи Флагман.бг. И тримата потвърдиха новината ни, изтъквайки различни причини от лично и служебно естество.

Д-р Пенев, който работи в една от големите частни болници в региона, подчерта, че засега отстъпва крачка назад заради служебни ангажименти.

Мартин Хлебаров също бе лаконичен. Той съобщи, че често му се налага да пътува в чужбина и няма да е пълноценен в предизборната кампания.

Росен Топкаров изтъкна лични причини за отказа си. Пред Флагман.бг той уточни, че се оттегля от политиката. Топкаров е настоящ общински съветник, влезе в ОбС като представител на гражданската квота от листата на Средна европейска класа, а впоследствие стана учредител на ПППП в Бургас.

Макар и да не го казаха и в тримата обаче се усеща обидата от начина, по който протичат процесите в местната структура на „Промяната“.

ПППП оповести листата си за съветници в Бургас, час по-късно я обяви за фейк

Както Флагман.бг писа снощи от служебната поща на ПППП в Бургас изпратиха прессъобщение, с което уведомиха, че са провели гласуване по модерен начин – с приложение и са определили кандидатите си за съветници. Посочиха и подредбата на листата. Водач според това съобщение е общинският лидер в Бургас д-р Мартин Кръстев, втори – Дилян Георгиев, 3-ти Дончо Златев, 4-ти Красимир Калудов, 5-ти Гергана Начева-Лазарова.

Час по-късно обаче от личната си поща областният лидер Мартин Кръстев обяви тази новина за „грешна“.  „Уважаеми колеги, преди около час е изпратено фалшиво прессъобщение от злонамерен член за провело се общо събрание на структурата на „Продължаваме промяната“ в Бургас. Моля да не публикувате прессъобщението, тъй като е НЕВЯРНО“, пише дословно Михалев в писмото си до журналисти, с което реално си направи харакири и разкри за големия проблем в Промяната, където очевидно цъка бомба и се очаква в следващите дни да се вземе тежко решение от централата в София. (ВИЖТЕ ТУК)

Всъщност Флагман.бг узна каква е причината за гафа с листата, а тя е елементарна - местният актив, съставен предимно от млади и зелени за политиката лица, просто са избързали. Оказва се, че събранието на ПППП в Бургас се е провело преди изтичането на крайния срок за приемане на номинации.

От централата на ПППП били спуснали ясни указания – до 15-ти август се приемат номинации на кандидати за общински съветници, а до 25-ти да се проведат общинските събрания по места. В нито един случай обаче не е даван мандат на организациите да определят подредбата, узна Флагман.бг от изключително достоверен източник.

Все още не е ясно и в какъв формат ще се яви ПППП на местния вот. Все по-малка е вероятността за национална коалиция с „Демократична България“. Далеч по-възможно е да се правят местни коалиции с подходящи партньори. В Бургас това ще са Средна европейска класа и „Зеленото движение“ на Даниела Божинова.

Кои места ще получат партньорите от СЕК и „зелените“ ще трябва да реши Националния съвет, а не местната структура.

ПП подреждат бургаската си листа в неделя, вижте претендентите за челните места


В категории: Местни избори 2023


Андреа призна, че няма мъж
Андреа призна, че няма мъж 26/07/2024, Петък 19:59 2
Миле Китич пие като смок
Миле Китич пие като смок 26/07/2024, Петък 19:39 2
13
Коментара по темата
13.
XX
17.08.2023 15:13:35
1
1
Не може да си свестен и да си в партия подчинена на посолство.
Това е.
12.
Петранов
15.08.2023 07:16:39
1
3
Служебния ангажимент на Пенев е да обслужва д-р Контева всичко друго е фейк
11.
Dinko valef
14.08.2023 23:10:05
2
5
Отказаха се защото са мизерници и не им хареса подредбата на листите
10.
наблюдател
14.08.2023 22:06:48
2
6
Добре, де, защо се отказаха след вътрешните избори, а не преди тях? Тва "Търся сериозни хора да звъним по звънците и да бягаме..." ли е? Смешни са тия. Като са се хванали на хорото да го играят докрай, а не като не им изнася да си вдигнат чукалата като Руди гела
9.
Добрин
14.08.2023 21:41:16
7
3
Умни хора. Изнасяйте се от тия мекотели. Аз лично симпатизирам на хората в Български Възход. В Бургас при тях са събрани много стойностни личности.
8.
ДО 4 градски
14.08.2023 15:40:28
2
8
ДБ са педали, сигурен ли си че за тях искаш ?!?
7.
Сандо
14.08.2023 14:43:02
5
1
Има хора с морал-но партия съставена от моралисти няма нямя и да има.Мафията Корупцията ЕС САЩ няма да допуснат подобни личности да им развалят бизнеса
6.
ТБС
14.08.2023 13:32:44
7
13
Съвсем демократично, никой на високо ниво в сектата, не може да взема решения без посолството. Чудя се на кандидатите, на всъщност на всички ни е ясно, че всеки един от тях я аморално и продажно същество.
5.
XX
14.08.2023 12:47:18
6
5
Я очень люблю поцеловать дундурками Путина и не откажусь от политика евроатлантиков.
4.
градски
14.08.2023 12:00:14
13
19
Зелените, като едни политически "прос...тутки".. Където е далаверата. Ама по-добре тъкмо с чисто сърце да гласувам за ДБ.
3.
Диско Жокер
14.08.2023 11:57:38
3
33
Какво предприема другаря Хлебаров, някой знае ли? Събрани от кол и въже неграмотници.
2.
Хх
14.08.2023 11:54:26
15
44
Явно има поне трима човека с достойнство в партията на тия гъ.зо.лизци!!!!
1.
Любо
14.08.2023 11:51:00
7
63
Познавам двама от тримата - достойни хора, експерти в професиите си. И понеже са абсолютно с всичкия си, усетили са се навреме, че не им се занимава с идиоти. Кои са идиотите? Не искам да ви занимавам с изброяването на местните утайки на ПП, СЕК... като се започне от лидерите им. Хубав и успешен понеделник на всички!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Близо 6 хиляди лева откраднали двама хитри бандити, но полицаите ги спипали Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Не в изкуствени водни басейни, а направо в Мандренското езеро тузарите ще разгръщат ударната зона на понтони Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Такъв случай с починал човек от жк. "Братя Миладинови" няма, никой не ми давал пари без да издам фактура, всичко е клевета, твърди управителят на погребална агенция „ВиваСват“ Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Очаква се левият блок по образец на Франция да приеме декларация   Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Тази рецепта е безотказно вкусна и лесна, няма да съжалявате ако пробвате! Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Аз ли съм единственият човек на тази земя, който е отишъл на купон, или съм единственият, който, след като се е почерпил, е задрямал на чист въздух на пейка, пита актьорът Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас На нея ще бъдат показани различни по стилове и тематика картини, както и такива, непоказвани досега – съкровени и искрени Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Taĸa или инaчe, въпpocнитe ĸoлeбaния ca тoлĸoвa мaлĸи, чe ca пoчти нeзaбeлeжими ca oтдeлния ĸлиeнт, дoĸoлĸoтo нe влияят нa paзмepa нa внocĸитe пo oбcлyжвaнeтo нa дългa мy Ще се обърне в гроба: Вижте  какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Ще се обърне в гроба: Вижте какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Оказва се, че имотът на покойния контрабанден бос е много апетитна локация за куп звезди Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Фалшиви кадри обикалят социалните мрежи, създадени са чрез изкуствен интелект
Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Престъплението е станало на 14 май Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България И двата могат да предизвикат енцефалит, като първият е опасен за децата, а другият засяга както малките, така и големите Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа 89-годишната актриса призова да бъде оттеглен проектозакон за бездомните кучета Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро В Белград средната заплата е 1075 евро, в Нови Сад - 982 евро, в Ниш - 813 евро Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Успяхме да спасим 16 от 17-те членове на екипажа, един от които е в неизвестност, заяви министърът на транспорта Джо Байдън: Време е да предам щафетата Джо Байдън: Време е да предам щафетата Американският президент каза, че се оттегля от кампанията в усилието си да защити демокрацията, поставяйки настрана личните си амбиции Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва  При атентата вчера пострада и съпругата на руският военен  Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Броят на пристигащите през 2024 г. ще надхвърли миналогодишния рекорд от 35 милиона, което почти сигурно ще донесе още повече приходи от туристи след 10-процентно увеличение от 2023 г. спрямо 2022 г. Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Тези „хора“ трябва да бъдат вкарвани в затвора заради престъпленията си, смята милиардерът Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Байдън прати съболезнования на близките на чернокожата Соня Маси
Асен ГЕНОВ, анализатор Асен ГЕНОВ, анализатор Ваканцията на депутатите ще засили отвращението на хората Виц на деня Виц на деня Една жена се гледа в огледалото и казва на съпруга си:
- Чувствам се дебела и грозна, и сбръчкана. Имам нужда от комплимент.
- ОК, зрението ти е перфектно!
Виц на деня Виц на деня В аптеката:
- Може ли 20 презе*ватива?
- А торбичка ще желаете ли - пита аптекарката?
- Е, тя не е чак пък толкова грозна!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Прощавайте, защо сините сливи са червени?
- Защото са зелени!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори