Той бе голямата звезда в Хелс Китчън и може да си позволи да продава торти за по 500 лева
Крайната сума зависи от продуктите, труда и десетките елементи, които мускелистият мачо изготвя сам
Тортите на майстор-сладкаря Станислав Иванов, който е последният победител в кулинарното шоу „Хелс Китчън“, чукнаха 500 лева.
Повечето от изкушенията, които предлага, са на стойност от 300 лева до 5 стотачки, като изделията за специални поводи вдигат цената допълнително.
Крайната сума зависи от продуктите, труда и десетките елементи, които мускелистият мачо изготвя сам. Славата от предаването не просто увеличи последователте му в Инстаграм до близо 100 хиляди души, но и покачи интереса към пернишката работилница, пиша „Галерия“.
Рамо по време на работа му оказва годеницата му – гримьорката Божидара Мирчева.
Според запознати бизнесът им се е разраснал, което наложило да се намери още персонал, както и човек, който да отговаря за рекламните нагажименти и обща популяризация.
 
													 
													 
													 
													 
													 Хаос евро/лев в 00:00 часа на Нова година
													
												
												
													
													
													
														 
														 
														Хаос евро/лев в 00:00 часа на Нова година
													
													
																													 
															 
															 
															 
															 Тя умря, но посмъртните й мемоари разтресоха цял свят
													
												
												
													
													
													
														 
														 
														Тя умря, но посмъртните й мемоари разтресоха цял свят
													
													
																													 
															 
															 Празник на тиквата оцветява есента в Бургас!
													
												
												
													
													
													
														 
														 
														Празник на тиквата оцветява есента в Бургас!
													
													
																													 
															 
															 
															 
															 
															 
														 
															 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
															 
								 
								 
								 
								 
							 
							 
							 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										