×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Хронологията на пътния ад до кв. Крайморие


08 Юли 2023, Събота, 17:06 ч.
Автор: Флагман.БГ

Задръстването в едната посока задмина Созопол, а в другата стигна почти до Трапезица

Току-що рамката до надлеза за кв. Крайморие, която около 15 часа кран забърса и събори на пътното платно, бе отстранена. Флагман.бг предава операцията на пожарникари и полицаи на живо.

Повече от два часа те се опитваха да премахнат съоръжението, което бе затапило хипер натоварения път от Бургас до Созопол и обратно. 

НА ЖИВО от транспортния ад на пътен възел Крайморие

В крайна сметка, пожарникарите разрязаха частично рамката, която впоследствие бе вдигната от специализиран кран. Тя, както се оказа, е защитно съоръжение, монтирано от Областно пътно управление-Бургас, за да предпази влизането под надлеза на камиони по-високи от допустимото.

Шофьорът на крана първоначално в нашия лайф се представи за доброволец, който е дошъл да помогне. Той твърдеше, че е там, за да помогне. Впоследствие се, че е заел машината от приятел, но хидравликата й изпуснала и стрелата се наддигнала. Цяло чудо е, че не е паднала върху автомобил, защото със сигурност щеше да предзвика смъртен случай.

ХРОНОЛОГИЯ:

15 часа кран с регистрационен номер А 3533 НМ отнася предпазното съоръжение, което Областното пътно управление на Бургас е монтирало на главния път от Созопол до Бургас, преди надлеза за кв. Крайморие. Идеята на тази рамка е да спре високите камиони да навлизат под моста, защото там могат да нанесат още по-сериозни щети. Цяло чудо е, че след като пада съоръжението няма преминаващ автомобил, защото то тежи тонове и може би щеше да има жертви.

15:10 часа - на мястото вече се образува километрична опашка. Затворен за движение е и пътят от Созопол за Бургас и този от Бургас до Созопол. За минути се струпват няколкостотин шофьори. По-смелите от тях пробват да преместят рамката, но бързо осъзнават, че това е невъзможно.

15:20 часа - до мястото, много трудно в задръстването успява да стигнат два противопожарни екипа. Те веднага се заемат и се опитват частично да разрежат металната конструкция, за да отворят движението.

15:30 часа - частично се пуска трафикът от Созопол към Бургас, но само за кратко, след което акцията продължава. Рязането на рамката затруднява сериозно пожарникарите. В това време опашката се увеличава и в двете посоки. Според наши читатели задръстването вече стига до Созопол от едната страна и до Трапезица от другата.

16:00 часа - полицейските екипи на място не могат да разместят автомобилите, спрели посредата на пътното платно. Това са водачи, които са останали в тапата, зарязали са колите си и наблюдават акцията по премахването на съоръжението.

16:20 часа - екипите на КАТ най-после разчистват терена. Идва кран от Бургас, който обезопасява и започва акцията по премахването на металната конструкция от пътя.

16:45 часа - пристигат и служителите на ИААА, които се захващат с виновника за задръстването - шофьорът на крана. (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

17:00 часа - движението вече е възстановено и в двете посоки. 

Пожарникари разрязаха рамката, за да може да бъде вдигната от кран
Ако тази рамка бе паднала върху автомобил можеше да предизвика смъртен случай 
Със синята тениска е шофьорът на камиона, който предизвика днес задръстването. До него са служители на ДААА (Държавна агенция Автомобилна администрация), известна като ДАИ
Друг кран дойде от Бургас, за да репатрира падналото съоръжение и отпуши трафика 

 


В категории: Созопол


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
12
Коментара по темата
12.
АПИ
09.07.2023 11:59:09
1
2
Много "здрава" предпазна рамка , по-добре да сложат пластмасова, тази е опасна за живота на пътуващите. Пак някой е откраднал едни пари!
11.
Агент
08.07.2023 22:44:54
1
5
20 секунди преди него минах и го гледам как събира клони и викам на колегата:
-Брат тоя са ще се забие в моста .
За съжаление нямаше как да го предупредим и стана тя каквато стана.
10.
Инспектор Гаджет
08.07.2023 20:44:59
0
14
Забележете на едната снимка - на Авто-крана - стикерът за Гражданска отговорност е зелен и за годишен преглед няма до огледалото - а долу! Този кран няма валидна гражданска отговорност от над една година както и няма ваиден годишен преглед от над една година!!!!
9.
Клептоман
08.07.2023 20:16:39
3
5
Светещи жилетки,що сте толкоз смешни...
8.
E бива ли
08.07.2023 19:40:01
0
8
Tоя с крана съвсем прецака сезона
7.
*********
08.07.2023 18:49:09
0
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
6.
asd
08.07.2023 18:08:54
2
16
Flagman.bg - смешници.Доказателство, че в България журналистика няма.Този бухал, който снимаше докато се реже рамката не може две изречения да върже,но се раздаваше все едно е настъпил глобален катаклизъм.Много се "филмиране".
5.
Я
08.07.2023 18:06:16
0
11
Пак господ е опазил невинни хора да не пострадат заради един малоумник.Представям си ако имаше кола посока Созопол в този момент.
4.
Бг
08.07.2023 17:56:55
18
0
До 1 Ти не четеш ли, или гледаш само картинките, че и други слагат вдигнато пръстче, крана е дошъл да премести съборената рамка, а кой го е направил не пиши.
3.
285
08.07.2023 17:31:30
4
12
Cal den s toz drislio
2.
?
08.07.2023 17:21:39
0
32
Какво значи хепи енд?! Аз за друго си мисля! Пишете на български и не подменяйте думите!!!
1.
Боби
08.07.2023 17:14:29
2
31
Тоя с крана е малоумен.
С вдигнат кран ли е карал?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори