×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Как ви променя истинската любов според зодията


07 Юли 2023, Петък, 21:21 ч.
Автор: Флагман.бг

Когато открием специалния човек, който ни изпълва с блаженство, ние често ставаме по-добри

Истинската любов е мощна емоция и има способността да променя човек за добро или лошо. Когато открием онзи специален човек, който ни изпълва с блаженство, ние по-често ставаме по-добри хора.

Много от нас вярват, че откриването на този специален човек е въпрос на късмет, съдба или просто е предпределено от звездите. Със сигурност нашата зодия влияе върху любовните ни отношения и по-точно върху това колко много (или малко) сме готови да инвестираме във връзката си, така че тя да пребъде.

Астролозите вярват, че двама души не се срещат случайно, а че нещо като магическа сила ги тегли един към друг. Важи и обратното - някои знаци просто не си пасват, като например Девата и Везните, чиито личностни черти са доста противоположни. Разбира се, всичко е възможно е, но когато хората имат характеристики, които се противопоставят, шансовете връзката им да е успешна са безмилостно малки.

Вашият и на половинката ви зодиакални знаци със сигурност могат да покажат дали сте подходящи един за друг, но също така могат да разкрият и как любовта ще ви промени.

А ето и как може да ви промени голямата любов, базирано на вашата зодия:

Овен
Може би Овните са готови да се променят малко повече от някои други знаци в името на любовта. Овенът се влюбва бързо и импулсивно. Ако половинката му е лоялна, той ще е готов да се бори до смърт за нея. Тези хора са обаче склонни да се объркват относно собствените си чувства– понякога те бъркат страстта с любов, понякога емоцията им надделява над логическото им мислене. Те са нетърпеливи и искат бързо да преминат във връзката си на по-сериозно ниво, като очакват същото и от своя партньор. 

Телец
Телецът е известен с това, че не дава сърцето си толкова лесно. Обаче, щом се влюби истински, нещата са на дълбоко ниво. Това са хората, които могат да обичат един и същи човек цял живот. Телецът е доста търпелив и не бърза веднага да гради планове за живота си с обекта на чувства си. Той е упорит и инат и не е много склонен да прави промени в себе си в името на успеха на връзката, но с времето сякаш става по-гъвкав и сговорчив. Твърдоглавият Телец би излязъл от зоната си на комфорт (и би пожертвал нужите си) само и единствено в името на истинската любов.

Близнаци
Близнаците са тези, които нямат нищо против да се променят и то много в името на любовта. Те могат буквално да зарежат приятелите и членовете на семейството си в името на половинката си. Тези хора се влюбват трудно, но направят ли го веднъж - склонни са да посветят цялото си свободно време на своя любим човек. Влюбеният човек от зодия Близнаци става свръх романтичен – може да посвети песен или стихотворение на своя партньор, да го изненадва с различни жестове, подаръци, да му организира вълнуващи преживявания и др.

Рак
Раците са емоционални до болка, но те заравят тези емоции дълбоко в себе си, което може да направи връзката им предизвикателство. Когато намерят истинската любов, те допускат половинката си отвъд стените, които са изградили около сърцето си. Въпреки че може и да не говорят открито за чувствата си, те започват малко по малко да ги засвидетелстват до степен, в която стават напълно погълнати и отдадени на половинката си и това е най-голямата промяна, която правят в себе си. Тези хора имат много грижовен инстинкт, така че след като се влюбят истински, те веднага започват да мислят за създаването на семейство.

Лъв
Лъвовете са създадени за любов. Те не само обожават партньора си, но искат да го покажат на света. Те са от типа хора, които се чувстват като пияни тийнейджъри, когато се влюбят силно. Лъвът ще иска да покаже на всичкит си близки, че любиият му човек му принадлежи на всички нива. Той самият също ще се държи много привързано, като ще иска да държи за ръка, да целува, гали и прегръща половинката си навсякъде и по всяко време. Лъвът ще е готов да се бори с всичките си недостатъци, за да угоди на своя любим човек.  Влюбеният и обвръзан Лъв постепенно се променя и става някак по-кротък и смирен.

Дева
Девата може да не се влюбва лесно, но пък направи ли го веднъж – тя е готова буквално да промени на 180 градуса собствения си живот заради обекта на чувствата си. Девата няма да има проблем да се адаптира към всякакви бъдещи планове, продиктувани от половинката й и касаещи също и нейния живот. Въпреки че не е особено чувствена или страстна, Девата е доста емоционална, когато е влюбена. В името на щастието на любимия си човек тя буквално може да направи чудеса от храброст.

Везни
Известно е, че Везните са влюбени повече в идеята за любов, отколкото в определен човек. Те обожават увлеченията, флиртовете и фазата на ухажването. След като направят скока и влязат в сериозна връзка, те първоначално са готови да направят всичко, което се изисква от тях, за да може тази връзка да е успешна. Но има един основен проблем – Везните са малко нерешителни и вечно имат някакви съмнения дали са взели правилното решение, установявайки се именно с този човек. Те сравнително рядко се променят в името на любовта, а по-скоро очакват другият човек да се нагоди по тях.

Скорпион
Скорпионът е една от най-сдържаните и недоверчиви зодии в зодиака. Той не отваря сърцето си за всеки. Той има нужда от време, за да опознае човека, когото харесва и чак след като му се довери, ще го допусне до себе си и до най-съкровените си мисли и тайни. Скорпионите са склонни да бъдат доста ревниви и да се държат собственически в една връзка, което може да бъде задушаващо за другия човек. Следователно, след като направят тази крачка и се влюбят до уши, те искат да държат всички потенциални конкуренти далеч от своя любим. От хладен и сдържан, изведнъж Скорпионът става прилечив и обсебващ.

Стрелец
Любовта е изключително сложна емоция за Стрелеца. Тези хора смятат, че връзките за една нощ са по-лесни, защото не изискват обвързване и посвещаване. Те жадуват за независимост, така че за тях сериозните отношения са предизвикателство. И все пак, когато се влюбят истински, те имат способността да се променят, като мисленето им се обръща на 180 градуса. Стават по-отадени и някак по-фокусирани към споделеното бъдеще. Те приемат партньора си за свой партньор във всичко и започват да искат да прекарват всяка минута с него.

Козирог
Козирозите са малко егоистични и не обичат някой да се намесва в живота им рязко. Те чертаят линия в пясъка и не искат никой да я пресича или да се приближава твърде много. Въпреки това, след като намерят някой, към когото имат дълбоки чувства, линиите започват да се размиват. Козирогът започва да се променя като става по-отстъпчив, по-толерантен, по-щедър и дори по-усмихнат. Той извендъж може да започне да показва своята забавна или по-безгрижна страна на личността си, което е сигурен знак, че държи много на половинката си.

Водолей
Този знак е открит, честен и има завладяващи, новаторски идеи. Що се отнася до любовта, връзката с него е лесна. За един Водолей е лесно да обича, когато е обичан в замяна. Той бързо превръща любимия си човек в свой най-добър приятел, а това е добра основа за дългосрочни отношения. Любовта променя Водолея като го прави някак по-отдаден и по-малко вглъбен в собствените си мисли, мечти и идеи. Понякога обаче сериозната връзка кара хората от този независим знак да се чувстват клаустрофобично – сякаш имат нужда от повече въздух и лично пространство.

Риби
Любовта не е трудна емоция за показване за Рибите. Те ще дадат всичко, което имат, в името на успешната си връзка с човека, когато смятат за идеален. Хората от този знак са изключително предани към партньора си и са готови да похарчат всичките си пари, за да го направят щастлив. Те също така са склонни да бъдат малко ревниви, така че това също може да доведе до някои проблеми във връзката им. Като цяло Рибите са готови да инвестират повече във връзката и да се променят повече в името на любвта (отколкото получват в замяна) и това понякога им изиграва лоша шега.

Източник: Tialoto.bg


В категории: Животът


1
Коментара
От какво е болен този певец
От какво е болен този певец 28/04/2024, Неделя 20:00 1
1
Коментара по темата
1.
Кадилак
07.07.2023 23:09:58
0
2
Умира с времето,затова се женят по изгода и комплекси
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия „Ако имахме една забежка с публичен ресурс – щяхме да сме в затвора, чакат ни отдавна, нямаше да ни го простят“, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Най-сериозната промяна в Наредбата е свързана с двойно увеличаване на броя на медицинските специалисти, които трябва да се осигурят на всяка една такава водна площ Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Ако се освободи от зависимостите бихме седнали да преговаряме с него, обяви съпредседателят на Промяната Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори