Агнешки котлети с вкусна марината
Продукти:
1 кг агнешки котлети
За марината за месо:
1/2 глава нарязан лук
2 стрити скилидки чесън
пресен розмарин на вкус
пресен градински чай, на вкус
настъргана лимонова кора на вкус
сокът на ½ лимон
около 1 чаена лъжичка смесен смлян пипер – червен, зелен, бял, черен
струйка зехтин екстра върджин
Приготвяне:
Нарежете на ситно лука, чесъна и билките. Добавете към тях лимоновата кора и сока, подправете с пипера. Сложете месото в подходящ съд и го овкусете от всички страни с марината. Покрийте и сложете в хладилник за поне 1 час. След това в добре загрят тиган с малко мазнина изпечете котлети. Ще им трябват около 4-5 минути за всяка страна. Сервирайте с гарнитура по ваш избор.
Бавят Бюджет 2026 заради санкциите срещу „Лукойл“? Заради тях приходите намаляват с 1 млрд. евро
Бърз трик за по-лесно заспиване
Всички ли мразят Слави? Тв водещият с безпрецедентен ход във фейсбук
Безпрецедентна ситуация в Биг Брадър

Флагман автори???