×
Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
НА ЖИВО

С трошене на крака и бухалки Атанас Атанасов и Вяра Петрова делят кметския стол в Карнобат


С трошене на крака и бухалки Атанас Атанасов и Вяра Петрова делят кметския стол в Карнобат
Лицето на ГЕРБ в Карнобат трябва да отговори на въпросите, които поставяме в нашия видеоматериал - виж по-долу, за да знаят хората за кого гласуват
Тема в развитие
виж още
скрий
21 Октомври 2011, Петък, 18:14 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА Видео и снимки Добромир ДОСКАЧАРОВ

Почнаха разпити за покупката на гласове в полза на ГЕРБ, тази вечер червеният Георги Димитров влиза в село Соколово, очаква се поредния сблъсък
Тази вечер в центъра на карнобатското село Соколово ще се състои сблъсък на двама титани в местния вот на общината. Червеният кмет Георги Димитров е оставил срещата си с хората в това село за финал на своята предизборна кампания, което означава, че влиза директно в „окото на бурята“, предупредиха ни местните жители, надявайки се по този начин да насочат вниманието на органите на реда.

Соколово още е в потрес от жестокия побой в началото на май т.г., когато екскметът на Карнобат Атанас Атанасов  (виж тук)   натроши пред тях, за назидание, краката на инвалид и го заплаши с убийство. Атанасов живее в Соколово, въоръжен е, държи се като владетел, никой там не смее да му се опълчи открито - дори и след като цяла България узна чрез медиите, че е включил мръсния канал на луксозната си вила към основен водопровод.

На тези избори Атанас Атанасов опитва да си върне поста, от който се сгромоляса още на първия тур през 2007 г. след разкрития за огромна далавера със строителни материали за строежа на магистрала „Тракия“. В началото на 2010 г. обаче гръмна най-големият скандал, свързан с наследството, което е оставил от своето кметуване. Общината се оказа със запорирани от съда сметки и загробена с 2,7 милиона лева - неразплатени на изпълнителя на „грандиозния“ обект (виж тук) за укрепването на прословутото карнобатско дере.

„Бившият военен Атанасов обикаля селата и казва, че ще възроди болницата и ще спечели много повече европейски проекти, отколкото са спечелени сега, казва на циганите, че щял да узакони копторите им и те вървят подире му като спасител, вярва, че може да се върне в кабинета си, не знаем дали няма да налети тая вечер на Димитров, като го види сред съселяните си –още му е бесен, че падна от властта, заради него“, предупреди ни източник от Карнобат.

Междувременно, в 16,30 часа, в РПУ-Карнобат

за разпит е привикан работникът

от фирмата на местния бизнесмен Минчо Гроздев, за когото ви съобщихме днес по-рано, че е притискан да гласува за листата на своя работодател и за кандидат-кмета Вяра Петрова от ГЕРБ. Градът е настръхнал, след видяното в Бесове.бг и не се знае колко души ще се явят на площада за закриването на кампанията на дискредитираната кандидат-кметица Петрова. Тя е поканила в 18 часа фолкдивата Кали и Шкумбата, за да весели своите симпатизанти, смятайки, че това ще е гвоздея на програмата й.

В ромските квартали на Карнобат и

към момента върви усилена търговия.

До обед, според наши източници, цената на цигански глас е била твърде ниска – 10 лева днес и още 20 лева, след като ромът докаже, че е зачеркнал правилния номер. От разпределението на циганските гласове – общо 1 300 души, ще зависи кой от тримата кандидати фаворити отива на балотаж, ако изобщо такъв има. Това са Георги Димитров от БСП, Вяра Петрова от ГЕРБ и Атанас Атанасов, издигнат от Инициативен комитет и подкрепян от част от ДПС.


Кандидат-кметът Атанас Атанасов тази зима натроши болен човек, гаври се с него, ритайки го в калта, пред свидетели едва не счупи ръката на журналист

„Не купувам гласове и нямам намерение, защото съм уверен, че ще спечеля, няма да се изказвам и за своите опоненти, въпреки, че през последните два дни те се държат предизвикателно и вършат недопустими неща, които аз виждам, но нервната ми система обаче ще издържи“, заяви червеният кмет Георги Димитров, който бил сигурен, че с почтени средства може да спечели, още повече, че на своя страна имал и симпатиите на важни фигури от ГЕРБ, пред които се бил доказал като политик и управник. Факт е, че в сряда вечерта, по време на предизборна среща в центъра на Поморие, депутатите от ГЕРБ д-р Галина Милева и Иван Алексиев – кандидат за кмет на Бойко-Борисовата партия в тази община и финансовият министър Симеон Дянков действително дадоха за пример червения Димитров като работещ и спечелил най-много европейски проекти след първенеца на държавата – герберовия градоначалник на Бургас Димитър Николов.

„Ние работим с всички кметове, независимо от партийната им принадлежност“, каза д-р Милева пред журналисти и поморийци. Бесове.бг разполага с магнетофонен запис на тази позиция.

Злепоставянето на кандидат-кмета на ГЕРБ в Карнобат Вяра Петрова покрай случката в ДЗС-то с притискане на рома-работник да гласува за нея, днес постави още въпроси, на които тя трябва да отговори до неделя, щом иска да е кмет. (Виж заснетия видеоматериал и си прави извода)

Във въздуха висят питания на хората,

които искат да знаят каква е действителната й биография. Като например: защо е освободена навремето като служителка в Бюрото по труда? Защото се носи слух, че началникът й Ангел Митрев тогава установява как заедно с друга колежка прибират помощите на починали хора, като продължават да ги водят в масивите като живи и нуждаещи се.

В периода 1995-2006 г. Петрова работи в Хладилника за шоково замразяване на плодове и зеленчуци в с.Подвис, където успява да се издигне до поста прокурист, но се сгромолясва заради разследване за нелегално пласиране на продукция без знанието на австрийския собственик.


Георги Димитров сред карнобатлии в деня, когато получи похвалите на депутатите от ГЕРБ, че с него работели отлично, защото знаел да пише проекти

„Всичко ставаше пред очите ми – далаверите се въртяха заедно с началниците на смените, един от тях сега е управител. Имаше много работници тогава и голямо производство, продаваха в комбина костилките от кайсиите на фирма за печени ядки, но основното бе, че масово се пласираше „нестандартна“ стока от кайсиите, сливите, малините. Клиенти бяха хора, които си правеха ракии“, разказва бивша работничка от Подвис, сега пенсионерка. Така един ден, след анонимен сигнал, полицията спира пълен камион с плодове, който е напуснал предприятието. Установява се, че стоката е нелегална. Започват разпити, но до повдигане на обвинения не се стига. Петрова е освободена и тогава тя се включва в политиката като се записва в ГЕРБ.Наш екип разговаря с новия управител Петър Желев, който преди това е бил началник-смяна и какво казва той можете да видите от видеоматериала. 

 
Бухалка със свръхразмери винаги е подръка на Димитър Петров
„Аз продължавам да се водя на работа в Хладилника, освен това съм и земеделец, ако не стана кмет и когато напусна парламента, ще си работя земята, съпругът ми Димитър е регистриран като земеделски производител вече 15 години“, казва кандидат-кметицата.

Положихме огромни усилия да разберем къде са земеделските площи на сем.Петрови, но успяхме да открием само една буренясала градина на изхода на Карнобат в посока Шумен. В нея, сред избуяли треви, различихме останки от изгорели дръвчета. Видимо беше, че тази площ отдавна не се обработва, но Петрова твърди, че там и тази пролет произвеждала ягоди.

„Чували сме, че имала лозя и малини, но къде са – никой не знае, някои казват край Церковски, други в Сунгурларе, трети – в Мъдрино“, разсъждават карнобатлии и се чудят колко пари от земеделски субсидии получава сем.Петрови, какво декларират?

Получавали ли са застраховка за мистериозен пожар,

избухнал в изоставената им край Карнобат градина? С какви пари си позволяват да карат два семейни автомобила – тя е с джип Мерцедес МЛ 270, закупен наскоро. Съпругът е с Форд-орион, в който носи огромна бухалка. По думите на Вяра, той си носел с него редовно бухалката, но не обясни защо му е.

Тези дни сем.Петрови си е купило и парцел в центъра на града на ул.Д."Хаджидимов"3, където е започнал бърз градеж на къща с високи 3-метрови огради, което, според ЗУТ, било нарушение. А и какво имат да крият зад тези плътни масивни стени? 

В продължение на повече от месец Бесове.бг ходи по следите на сем.Петрови и разпитва от какви приходи поддържа високия стандарт, при условие, че Димитър Петров по цял ден седи в кафенето под ресторант „Савоя“.

Узнахме, междувременно, че срещу него е прекратено наказателното производство, свързано с жестоката катастрофа на пътя Бургас-Созопол през август м.г., в която загина невинен човек. Петорната съдебна експертиза била доказала, че съпругът на депутата от ГЕРБ и настоящ кандидат за кмет Вяра Петрова, е невинен. Убедени сме, че Снежа - вдовицата на загиналия компютърен специалист - 41-годишния Мирослав Пешев, не знае и още се надява на справедливо възмездие.Може би почернената вдовица още вярва на депутатката Вяра, че не се е интересувала от съдбата й, понеже била дълго време по болници и силно стресирана. Днес Бесове.бг показва какво е правила Петрова на 23 август 2010 г., докато лъже по телефона Би ТВ, че е неотлъчно до пострадалия си съпруг.

Вижте още подробности от живота на сем.Петрови от нашия видеоматериал:
В категории: Карнобат


Флагман.БГ Още един протестър с коронавирус Още един протестър с коронавирус 31/10/2020, Събота 19:41 5
70
Коментара по темата
70.
Aminata
21.08.2013 09:27:20
0
0
Your article peelrctfy shows what I needed to know, thanks!
69.
vbytdhtpecu
22.06.2013 07:08:11
0
0
rr438g <a href="http://xhqygyvbbvcz.com/">xhqygyvbbvcz</a>
68.
zgighga
21.06.2013 18:41:04
0
0
QQvxMz <a href="http://xhsqtrkhabxn.com/">xhsqtrkhabxn</a>
67.
Zyah
19.06.2013 19:18:12
0
0
Fiindng this post. It's just a big piece of luck for me.
66.
Jacob
19.06.2013 16:47:24
0
0
That's a sensible answer to a chgnielalng question
65.
mazna kosichkeee
06.01.2012 22:48:40
1
34
....
64.
Vqra se bori dostoino i bez nikvi peizaji
11.12.2011 19:57:10
44
11
samo boiko ,samo boiko ,samo boiko
63.
kasirane
11.12.2011 19:54:54
43
9
Vqra iska6li da kasirame izborite v karnobat samo kaji az 6teti pomogna i to mnogo
62.
007
26.11.2011 17:33:06
1
52
haide vsichki grobari da postapqt kato berloskoni za6toto idvat lo6i vremena za vas gerberi
61.
СЕЛЯНИН ОТ ГРАДА
25.11.2011 08:47:56
1
29
ТАЯ ВЯРКА Е ПО-ГОЛЯМА СЕЛЯНКА ОТ МЕН. ПРОСТА И НАГЛА КРАВА КОЯТО СЕ ВЗЕМА МНОГО НА СЕРИОЗНО.
ТАКА ДА ЗНАЕТЕ.
60.
СЕЛЯНИН ОТ ГРАДА
25.11.2011 08:47:55
2
17
ТАЯ ВЯРКА Е ПО-ГОЛЯМА СЕЛЯНКА ОТ МЕН. ПРОСТА И НАГЛА КРАВА КОЯТО СЕ ВЗЕМА МНОГО НА СЕРИОЗНО.
ТАКА ДА ЗНАЕТЕ.
59.
007
09.11.2011 12:14:38
0
39
verke verke kakvo napravi ,zagybi mn i 6te prodaljava6 da gybi6 znachi trebva datie qsno che doncho ne moje dase nalaga v gradq nikoi nego iska za6to za6toto toi prebira pariteti i i se misli che horata 6te glasyvat za teb mn golqma gre6ka napravi che se hvana s doncho takalito ,mazniq kalaidjiq .toi govore6e samo che ako specheli6 6te specheli 28miliona ot teb no znai ache toi v gradq ne varvi a oniq s bavareca ,pomni ot men che gerb 6tese zagybi kato endeseveto badi obedena az sam gadatel do sega kakvoto sam kazal tova e stanalo 6te vidi6 kakvo 6te stane do godina ili 2013 6te qdete i 6te pieti 6te badi6 sram za gradq s majletoti oniq s mostakite mn odvratitelen na dypetosi ima kosmi i na mysorata kato rysi penev vsichko se lepi po mostacitemo da prati6 ot men mn pozdravi na bati boiko i mo kaji che sled naikoi dryga godina 6te plache za gerb 6temo ostanat samo znamenata i kofetite mn lo6i izbori napravihte no dryg 6ans nema da imate kato padne gerb i prezidenta 6te saborqt pomnigo tva ot men zbogom mazna kosichke dori i kosata na izborite nesi napravi pri ismen zatyi ne spechelihte chao
58.
до !!!!!!
30.10.2011 15:21:02
0
31
Ти си шматка, всички карнобатлии я познаваме какво представлява Вяра, затова не обиждай. А Вяра от балотажа я издуха Атанас Атанасов като купи Галата и циганите, на него съ сърдете.
57.
!!!!!!
29.10.2011 03:58:46
27
1
EI 6MATKI,VIE LI STE TIQ KOITO DO PREDI 5 DENA OPLUVAHTE TAZI DOSTOINA JENA *VQRA* A????
KAJETE BE PROSTACI.......IZZLAGATE SE MNOGOOOOO
TOVA E JENA KOQTO ZAWSLUJAVA6E DA E IZBRANA ZA KMET...NE Q POZNAVATE I ZATOVA E TAKA ..............JIVI I ZDRAVI I MOLQ VI PRESTANETE DA Q OPLUVATE ............MOLQ VI GODPOJA KASABOVA,MNOGO STE SME6NI
56.
до бюлетина № 29
28.10.2011 14:35:52
0
14
ие сте път без изход, защото няма връщане назад към семейщината в общината, която беше преди 4 години, към насаждането на страх и крясъците, към злобата и безскруполността, към лъжите и негативната ви кампания, която правихте с Панорамата.
55.
до Галата
28.10.2011 14:13:41
0
18
От Атанасов
Свирки правя,
Стефка пускам,
само избори да правя,
аз гласът ви искам.
Колкото си искаш гласувай за наглият Атанасов и командира му Стефка. Другите имат разум, а вие се поддавате на лъжите и парите му.
Ще спечели Г.Димитров!!!
54.
ОТ КАБИНЕТА
27.10.2011 23:29:50
0
0
http://www.youtube.com/watch?v=xyfjEAaiG70
53.
карнобатлия
27.10.2011 15:04:34
0
7
Чухте ли карнобатлии - какво казаха по радиовъзела, че ГЕРБ подкрепя кмета Димитров, спечелил след бургаския Николов най-много проекти, подкрепя работещия кмет на Карнобат, така че не се лъжете. Това, което пуска Панорама е ЛЪЖА, голяма ЛЪЖА. Гласувайте за карнобатлията Димитров с № 8, не за бургазлията Атанасов, който гледа само себе си и любовницата си Стефка.
52.
до панорамата
27.10.2011 11:28:51
0
5
Стига сте въртели по панорамата декларация за подкрепата на ГЕРБ за Атанасов, защото вече е оттеглена. Герб виждате ли, че Атанасов пак си играе игричките, той е толкова подъл и гледа да ви използва и да ви скара и разцепи. Но от вашите редици ще хвърчат глави след изборите да знаете. Да се чували и да ви говори нещо израза: "разделяй и владей" - това е патент на Атанасов и любовницата му Стефка.
51.
писал
27.10.2011 10:09:39
0
4
Дядо ти Панайот и баба ти искат да се върнат там, мръсен панорамаджия.Димитров не е писал досега в Бесове нищо за Вяра, даже и по събранията не е казал нито една лоша дума за опонентите си, а вашия Атанасов плюеше навсякъде против опонентите си, сега отиде да се моли на Вярка да го подкрупя, какъв цинизъм и безочие, след като с двойната си игра и подкупване на гласове й подля вода и я измести от балотажа. Аз ако съм на мястото на Вяра, няма да го погледна, като ли да го подкрепям. Умните политици искат да растат, а не правят грешни ходове, за да станат политически трупове.
50.
да ха ха ха
26.10.2011 14:50:19
0
6
Ние пък се чудим на акъла на някои групи в Галата, карсонлията и Славейков как се хвъщат на лъжите на Атанасов.
49.
до Б.Б.
26.10.2011 14:47:02
0
9
Тъй като Атанасов не е в състояние да спечели изборите, въобще не си хабете гласа за него. И ти Бомбале, не си хвърляй парите за този некадърник, защото ако не беше Г.Димитров да го издига и избира 2 мандата, посмъртно нямаше да види кметския стол. А сега тръгнал срещу него и партията, която му осигури комфорт 8 години да си разиграва кончето със Стефка. СРАМ И ПОЗОР ЗА НЕГО !!! По-добре да си гледа доматите и пенсията в соколово, за да няма пак интриги в града.
48.
Б. Б
26.10.2011 13:43:57
3
0
Тай като Георги Димитров не е в състояние да спечели изборите в Карнобат на помощ му се притичат отново 30 лева. Гласувайте за вашите деца и внуци и недопускайте тези 30 лева да определят бъдещето им!!!!!!!!!!!!!!!
47.
ha ha ha
24.10.2011 12:52:12
7
1
az pak pak mu se vazhi6tavam, na go6o de kak uspqva da manipulira vazrasnite i bolni hora i te se hva6tat gorkite
46.
ххх
24.10.2011 07:32:08
0
7
Ако Вяра се смята за икономист, всички икономисти да си скъсат дипломите! Петрова е срам за професията!
45.
ххх
24.10.2011 07:32:08
0
6
Ако Вяра се смята за икономист, всички икономисти да си скъсат дипломите! Петрова е срам за професията!
44.
ура
23.10.2011 22:09:27
0
7
икономистка която няма хабер от икономика смяххххххххххххххххх
43.
ура
23.10.2011 22:09:23
0
8
икономистка която няма хабер от икономика смяххххххххххххххххх
42.
*********
22.10.2011 21:43:35
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
41.
*********
22.10.2011 20:33:10
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
40.
ЖЕНАТА ВАМП
22.10.2011 19:30:37
0
5
ТО ЩЕ Е ЕДНО ЕБАНЕ С ТАЗИ ВЯРА, ВСЕ ЕДНО МАЗОХИЗЪМ СЕКС с БУХЕНДВАЛСКИ МАНЕКЕН !!!
39.
jenati se ebe kato svirkabe
22.10.2011 18:11:28
0
6
vqrka se ebe kato svirka s ciganite
38.
кондйо
22.10.2011 17:31:00
0
8
Ми що четеш статиите бе, гледай клиповете там всичко се вижда и чува и хич мозък да нямаш пак ще разбереш че мойш да свийш от кака вярка 56 кинта пък дали ще гласуваш по нейната свирка е твой проблем.
37.
Ах-Ох-Ах
22.10.2011 16:34:07
3
1
Наистина ли има хора които вярват на статиите в този сайт? От далече си личи,че са платени,нещо в стил статия в "Работническо Дело" от преди 30 години. А четейки коментарите подкрепящи сегашния кмет,си мисля,че да една са писани от роднините му.
36.
Трезвомислещият
22.10.2011 15:07:38
0
0
До -мислещ!Продължавате с обидите към хората вие не сте мислещ,защото сигурно няма с какво да мислите за да пишете така!Не съм за ваше сведение на ти с алкохола ,срамувам се да произнеса вашата обида към мен,нямате срам и грях от бога??????????????!!!!!!!!!!!!
35.
мислещ
22.10.2011 14:58:56
2
1
Ти си алкохолизиран тип за да говориш за достойни хора , всичко, което пише карн..... е вярно,през 2007г. Георги ако не беше си купил 4000 гласа никога нямаше да стане кмет, а Касабова е известна с нейните манипулации.
34.
Трезвомислещият
22.10.2011 14:52:55
1
1
До ,,карнобатлия"
Нямате моралното право да обиждате с думите боклук и мръсница едни достойни хора,само един болен мозък може да го направи това!Засрамете се и се огледайте -що за черногледство???!!!Моля ви господа журналисти не помествайте такива коментари на хора които пишат обиди !!!!!!
33.
nqma
22.10.2011 13:59:30
2
1
Или както пише дъщерята на Г.Димитров :az sa6to go pokrepqm?
32.
до разумните
22.10.2011 13:48:26
5
0
Никой не вярва на този сайт.
31.
адаш
22.10.2011 13:19:56
1
1
Георги, що ти трябва да се излагаш в този сайт?
30.
пипи
22.10.2011 13:04:08
4
2
Не съм поддръжник на Герб,но като знам черното човече Георги какво зло е ,вярвам, че е манипулация за парите.
29.
НЕ ГЕРБ
22.10.2011 12:04:08
1
8
статията и видеоматериала са специален поздрав за симпатизантите и поддръжници на ГЕРБ и Вяра от Карнобат! Браво, бъдете горди, с Ваша помощ тя постигна това, балъци с балъци! Хахахахахах
28.
фф
22.10.2011 11:38:43
5
2
На кого е манипулацията бе тъпанар, само Георги си плаща за такива мръсотии.
27.
123
22.10.2011 11:21:29
0
5
Защо да е манипулация на Димитров? Кампанията на Атанасов пък е поредната манипулация на уж скритата манипулаторка - Стефка Вълева. Тя иначе като учителка откъде ще има толкова пари, колкото свикна да пръска като зам.кмет.
26.
кондйо
22.10.2011 10:01:52
0
10
а що мангал бяха събрали герб,а каква воня
25.
карнобатлия
22.10.2011 09:47:45
12
2
На Катя Касабова са ни ясни глупостите!!!По- голям боклук от Георги Димитров няма от кандидатите за кмет на Карнобат!За подли манипулации само от него можем да се учим.Да си припомним как 2007 г.той спечели изборите.С такъв зор беше, че ако не беше платил за гласовете си на хората , щеше да загуби тотално!Касабова да не го прави на светец!!!!!Отвратителен е и затова ще загуби в битката.ГЕРБ значително вървят напред.Тези простотии няма да му помогнат.Хората виждат и няма нужда от нейните просташки измислици.Всичкото това сме го чели,чели...Никой не вярва на тези гнусни лъжи.Този път Касабова няма да помогне на Г.Димитров.Срамота за един платен журналист-мръсница от всякъде!!!!!!
24.
жана
22.10.2011 09:42:44
10
2
На Георги Димитров ДС-ките номера са ни известни, този човек си мисли, че сме петдесетте години на миналия век, и знаете ли защо днес съм радостна, защото в понеделник Димитров няма да бъде кмета на Карнобат.Той се страхува единствено от Атанасов, който ще му изкара всичките далавери през четиригодишното му грабане
23.
активно мероприятие на ДС в лицето на ДИМИТРОВ,той
22.10.2011 07:16:39
3
1
http://www.youtube.com/watch?v=QT_LMlJgUEs
22.
Крадеца вика дръжте крадеца……….
22.10.2011 07:07:50
3
1
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=MigLd-AGg3Q
21.
Лъжливото овчарче
22.10.2011 07:01:12
3
1
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=MigLd-AGg3Q
20.
Проети
22.10.2011 06:58:46
3
1
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=MigLd-AGg3Q
19.
Proekti
22.10.2011 06:57:51
2
0
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=MigLd-AGg3Q
18.
Проекти
22.10.2011 06:57:20
2
0
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=MigLd-AGg3Q
17.
Пепа
22.10.2011 00:09:36
6
1
Лееелеее ! Как да му помогне Иванчо - инвалидчето като той е изпаднал човек . Може би като играе кючеци качен по столовите и троши стъкла по згради със афиши на Атанас и Вяра .И после в полицията по време на разпит казва , че не е бил там .
16.
леле
22.10.2011 00:04:31
1
12
къде отива тази нещастна женица, защо не си оправи първо овощната градинка, а и нещо мъжа й е нервен. Достатъчно й е от село, че отиде в София, стига толкова
15.
ПРОЕКТИ................
21.10.2011 23:50:30
1
0
www.karnobat.eu
14.
очевидец
21.10.2011 23:29:18
5
2
Как протече събранието в с.Соколово: пълен провал.Докато Гошо Димитров дава отчет за изминалите четери години , хората започнаьа един по един да напускат залата. Това ли е големият финал на предизборната му кампания- окончатално финишира. Дори и Иванчо - инвалидчето не можа да му помогне .
13.
Поредната лъжа
21.10.2011 23:23:00
0
0
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=MigLd-AGg3Q
12.
anonimna
21.10.2011 22:41:30
5
2
Go6o e na danoto , sam se ydavi v pomiqta si
11.
?
21.10.2011 22:36:24
2
2
Кога ще видим снимките от Шатрата в Айтос?
10.
Кмет
21.10.2011 21:58:58
5
1
Господин 30 лева. Нали знаете за кой плащаха преди 4 години. Георги само с 30 лева стaва кмет!!!!!!!!
9.
123
21.10.2011 21:55:31
1
0
www.karnobat.eu
8.
Да бе
21.10.2011 21:32:02
0
8
Той Георги игра голите кичеци на масата в Подвис, той носи бухалката в колата си и краде от хладилника на Подвис. За всичко Георги ви е виновен, затова си вземете Вяра поне да ви покаже как да се обличате за пред хората. Айде холан
7.
да
21.10.2011 21:24:20
6
2
Всички сайтове да пишат в полза на Георги той няма да бъде избран за кмет.
6.
До № 4
21.10.2011 21:09:44
3
1
Колкото и да плюят върху нея нещата се виждат. Нали знаеш - кашлица и простотия не се скриват
5.
:)))))))))))))))
21.10.2011 21:01:09
0
6
Много нагло , а представяте ли си как ще се държи в позиция на кмет....Но както се казва "Дреми Град"!
4.
карнобатлия
21.10.2011 20:48:23
11
3
Явно от БСП Карнобат добре плащат на бесове за да плюят толкова усърдно!
3.
Карнобат
21.10.2011 20:18:14
0
6
Ако я бяхме питали нямаше да стигаме до тука, хем всички си я знаехме.
2.
Бай Ху
21.10.2011 19:39:46
0
8
Доста интересно....
1.
Не ГЕРБ
21.10.2011 19:29:29
0
20
статията и видеоматериала са специален поздрав за симпатизантите и поддръжници на ГЕРБ и Вяра от Карнобат! Браво, бъдете горди, с Ваша помощ тя постигна това, балъци с балъци! Хахахахахах
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шокиращо! Поморийски учител задържан за разпространение на наркотици Шокиращо! Поморийски учител задържан за разпространение на наркотици

В 31-годишния даскал са открити 60 грама марихуана, продавал я на ученици

 

Пригответе си крем супа от броколи, много е вкусна Пригответе си крем супа от броколи, много е вкусна

Предпазва от вируси

Затягат цедката за почетни граждани, ще искат поне 300 подписа за номинация Затягат цедката за почетни граждани, ще искат поне 300 подписа за номинация

В момента е достатъчна подкрепата от 30 души, която лесно се покрива

 

Изследване: Онлайн обучението е довело до значителна промяна в начина на учене Изследване: Онлайн обучението е довело до значителна промяна в начина на учене

Учениците са прекарвали пред екрана учейки средно около 5 часа на ден

 

Здравният министър бесен на болнични шефове, ще им реже парите от НЗОК Здравният министър бесен на болнични шефове, ще им реже парите от НЗОК

Има шефове на болници, които продължават да се правят на неразбрали, няма писмена следа как искат от хората тестове, което обезсмисля всякаква проверка, ядосан е Костадин Ангелов

 

Още един протестър с коронавирус Още един протестър с коронавирус

Изпитвам обаче болка при движението на очните ябълки и болка на кожата на горната част на главата и на кожата на гърдите и корема дори при много слабо докосване, написа във фейсбук Лалов

 

Райна се разгони, сваля брата на Кобрата със среднощни смс-и Райна се разгони, сваля брата на Кобрата със среднощни смс-и

Певицата се запознала с Тервел в тв студио

Нова наредба ще решава проблема с безразборната популация на улични котки в Бургас Нова наредба ще решава проблема с безразборната популация на улични котки в Бургас

36 хил.лева са заложени в бюджета на общинския приют за кастрация, но мярката се оказва недостатъчна

 

Внимание, 2 опасни храни заляха БГ пазара! Ето кои са те Внимание, 2 опасни храни заляха БГ пазара! Ето кои са те

Изтеглят био сусамов тахан и козе сирене от Нидерландия

Ученици пиха водка в час, уволниха учителя им Ученици пиха водка в час, уволниха учителя им

За инцидента разказа самият преподавател

Половин Гърция минава под ключ заради пандемията Половин Гърция минава под ключ заради пандемията

Гръцкият премиер Кириакос Мицотакис обяви в телевизионно съобщение до гражданите новите мерки

 

България заплаши да блокира пътя на Северна Македония към членство в ЕС България заплаши да блокира пътя на Северна Македония към членство в ЕС

Ако Северна Македония признае българските корени, вето няма да има, каза Екатерина Захариева

Почина Шон Конъри Почина Шон Конъри

Издъхнал е на 90-годишна възрраст

 

Германия с нов рекорд на заразени Германия с нов рекорд на заразени

Страната регистрира 18 681 случая на коронавирус през последните 24 часа

Трети задържан за нападението в Ница Трети задържан за нападението в Ница

Извършителят Брахим ал Ауисауи, който е роден в Тунис през 1999 г., е пристигнал във Франция през октомври

Датската държавна телевизия пусна педофилско шоу Датската държавна телевизия пусна педофилско шоу

Възрастни мъже и жени се събличат пред дечица, а те им задават въпроси

С викове „Аллах акбар“ 50 младежи нападнаха църква във Виена С викове „Аллах акбар“ 50 младежи нападнаха църква във Виена

Те са успели да избягат

Пореден вторичен трус в Гърция от 4,1 по Рихтер Пореден вторичен трус в Гърция от 4,1 по Рихтер

Земетресение е регистрирано и в Норвегия

Каква е равносметката от управлението на Тръмп Каква е равносметката от управлението на Тръмп

Американският президент постоянно натъртва, че никое правителство на САЩ не е успяло да свърши толкова неща през първия си мандат, колкото неговото

Опустошителният трус в Турция и Гърция е усетен в цяла България Опустошителният трус в Турция и Гърция е усетен в цяла България

Над 15 са вторичните трусове от над 4 по Рихтер

Бойко Борисов Бойко Борисов Само на президента Румен Радев дадоха няколко часа карантина, сякаш е извънземен Виц на деня Виц на деня - Иване, работиш ли в неделя?
- Разбира се! Плащат двойно, а аз съм атеист. Грях е да не се възползвам.
Виц на деня Виц на деня - Щастливи ли сте в семейния живот?
- О, да! Толкова силно се обичаме, че вече трети път отлагаме развода.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Дядото се успокои, че не е толкова болен, като видя внука му колко таблетки пие преди дискотека.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева

Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter

Затвори