×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Илинден е, почитаме Свети пророк Илия, закрилник на живота
  • Тръмп обеща на Зеленски: Слагам край на войната!
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургазлията Алекс превърна в кошмар живота на момиче (18+)


Бургазлията Алекс превърна в кошмар живота на момиче (18+)
След жалбата срещу Алекс (на малката снимка), бургазлийката намерила колата си по този начин
Тема в развитие
виж още
скрий
25 Май 2023, Четвъртък, 12:10 ч.
Автор: Флагман

Алекс оставял големи бакшиши на нея и колежките ѝ, пращал цветя, след като тя го отрязала - започнал да я заплашва и я причаквал след работа

Историята, която Флагман.бг ще ви разкаже ще ви шокира, защото ще ви покажем една по-различна страна на любовта и нейните измерения. Свикнали сме да правим асоциация на шекспировия герой Ромео с мъж, който дава всичко за любимата си – държи се с нея мило, прави й комплименти, разбира я и я обича.

Но не и днес, не и сега! Поведението на нашия герой в този сюжет граничи с маниакално преследване, а момичето, което в един момент е проявило елементарно мило отношение, днес плаща висока цена, защото психиката й е на път да бъде съсипана заради един човек, който е обсебен от нея и я ужасява до смърт. Манията му достига до такава степен, че той я чака часове пред работното й място, праща й снимки на работното място на майка й, както и нейни детски кадри, които незнайно откъде е изкопал.

Преследвачът минава в различни фази - от комплименти до заплахи. И това се случва ежедневно, по няколко пъти. 

Всичко започва през януари тази година, когато Алекс Ж., на 40 г., твърдящ, че има успешен бизнес във Виена, посещава заведение в центъра на Бургас. Омаян от красотата и очарован от добрите обноски на една от сервитьорките, той започва опити да спечели сърцето й. Бързо открива името й, намира я във Фейсбук и започва да й пише.

Макар че момичето, което умишлено няма да назовем по име, не отговаря на чувствата му, дори не му пише в социалните мрежи, напористият Ромео е твърдо решен, че бургазлийката ще бъде негова. Проучва кога е на работа, коя смяна е и започват редовни посещения в заведението, където работи тя, надявайки се да види отново усмивката й. Оставя й големи бакшиши, от по 100-200 лева, считайки, че така ще успее "да си я купи", все пак демонстрира солидно финансово положение и няма начин някоя да му откаже.

Единствената грешка, ако можем така да я отбележим е, че сервитьорката се е държала любезно с него, но не защото се е впечатлила, а заради длъжностната й характеристика.

Отказите й обаче още повече мотивират Алекс и той упорито продължава да й пише в социалните мрежи, като буквално я залива с мили думи „бебенце, миличко, слънчице и т.н.“. Кани я дори на почивка в Монако.

Бургазлийката му показва, че не може да бъде купена и просто не харесва Алекс като мъж. Оставя без внимание "горещите" му оферти, след което ситуацията излиза извън контрол.

Алекс Ж. рязко променя поведението си и първо започва вербална атака към нея. В продължение на няколко месеца упорито й пише всеки ден, праща й гласови съобщения и секс снимки, свалени от интернет, за да покаже какви предпочитания имал.

Последват нови откази, след което Алекс за пореден път стратегията си. Момичето продължава учтиво да отклонява предложенията му, а впоследствие и категорично му отказва.

На 8 март се появява на работното й място с голям букет. Сяда със свой приятел в зона, която се обслужва именно от бургазлийката. Опитва се да я хване за ръката, но тя му прави забележка и успява да прекрати комуникацията с него, освен служебните задължения – персонал-клиент. Сцената се повторила няколко пъти, а след всеки отказ, Алекс започнал да се изневря.

След това той става още по-настоятелен. Причаква я преди да започне работната й смяна. Докато бургазлийката паркира автомобила си, мъжът буквално се опитва да нахлуе в колата й. Младата бургазлийка обаче за късмет е държала автомобила си заключен и натрапникът не могъл да се вмъкне. За пореден път му дала да разбере, че не иска да говори с него, но Алекс започнал да става агресивен. Заради това бургазлийката веднага подала сигнал на телефон 112, а отхвърленият Ромео бързо избягал, за да си няма проблеми с полицията.  

Този случай показва на момичето, че тя няма лесно да се спаси от натрапника. Заради това подава жалба в полицията. 

Оттогава всъщност комуникацията между сервитьорката и Алекс се превърща с постоянен психически тормоз. Тя е подложена на атаки в социалните мрежи, обиди и заплахи. Пишел й дори в Tik-tok от фалшиви профили. Обиждал я с нецензурни думи и настоявал да му върне бакшишите, които до момента й дал.

Имаш 1 седмица да ми върнеш парите, след това ще ги повръщаш. Много сбъркана п*тка си, да знаеш. Един път ще те наеб* и ще ти падне самочувствието. Правиш ми се на интересна, щото не съм те еб*ал“. Това са много малка част от съобщенията, с които Алекс бомбандирал сервитьорката, след като разбрал, че е подала сигнали срещу него.

Бургазлийката продължава да остава безучастна в комуникацията и дори не отваря съобщенията му във фейсбук.

Странното поведение на Алекс го накарало отново да смени тактиката и той започнал пак да се държи мило с нея. Предлага й 1000 евро "компесация" заради лошото си отношение", поканил я в мола да й купи дрехи. Обещал й почивка в Монако, където „няма да слугува повече на никого“ и ще й направи поне 3 бебенца.

И с това обаче не успява да накара момичето да му отговори дори с една дума. Огорчен и тотално безсилен в намеренията си, Алекс прави пореден опит за свалка, надявайки се на успех. Кани я на вечеря, изпращайки и еротична сцена от порно филми и приканвайки я да дойде със същото бельо. 

В историята има изключително нецензурни и вулгарни изказвания, които трудно бихме могли да перифразираме, за да добие представа читателят на какво психическо мъчение е било подложено момичето.

Сюжетът не свършва дотук, напротив, кулминацията тепърва предстои. Алекс изобщо не му пукало, че тя е подала жалба срещу него. Решил е, че ще бъде негова, независимо какво му струва това, без дори да се замисля, че нещата излизат извън контрол. 

Оказва се, че не само я следи, но е проучил изключително добре работното й време, навиците й, позволява си дори да ходи на работното място на майка й. Демонстративно й праща снимки от детството, за да й покаже, че знае всичко за нея. Изпраща й кадри от сградата, където работи майка й – отново наблягайки на това, че ако тя не бъде негова, може да се случи нещо.

Нашият Ромео сменя настроенията си, както времето през май. От миличък сваляч се превръша в безпощаден секс хищник, който твърди, че „ще я причака в тоалетна, защото другите много обичали да ги еб*, докато пишкат“. Заявява й, че тя му дължи пари за адвокат и разходите, които е направил по делото. Когато му връчват призовката я заплашва.

Кога ще ми се издължиш. Връщай ми парите (от бакшишите- б.а.). Колко пари искаш да ти лижа пичето. Ще ти купя Мерцедес, но те искам два пъти в седмицата. Имаме ли сделка, голямо лизане ще падне. Днес много сбърка. Цял живот ще ходиш до тоалетната с придружител. За какво ти плащах мислиш, много ясно, че щях да те водя някъде да ми л.п.ш и да г.лт.ш“, гласи поредното съобщение на Алекс към сервитьорката.

Ситуацията ескалира още, когато мъжът разбира, че бургазлийката ще работи в един от летните курорти и скоро ще се премести там. Обещава, че щял "и там да я намери".

Всъщност поведението на съобщенията му към нея минават от любовни към заплашителни и дори притеснителни. В случая обаче действията на този мъж градират. В началото той започва със закачки, любовни жестове, а след това заплахи, обиди, а от вторник вечерта в списъка имаме и посегателство срещу нейна собственост.

Преди два дни, около 18:30 тя паркира колата си в центъра на града, близо до една от гимназиите. Към 22 часа нейна колежка забелязва, че цялата й кола е потрошена, всички стъкла на автомобила са счупени. Съмненията на момичето са насочени именно към Алекс.

Срещу Алекс е подадена жалба за следене. Подобно престъпление се наказва с присъда – до 1 година затвор или пробация, заради което явно той не се плаши изобщо. По информация на Флагман.бг Алекс ими криминални регистрации  за хулиганство, кражби, унищожаване и повреждане на частна собственост и закани.

"Макар и законодателят да е предвидил изключително ниско наказание за това престъпление, а именно едва до 1 година лишаване от свобода или пробация, категорично трябва да се предприемат спешни и сериозни мерки за защита на пострадалата. Само от началото на годината имаме над 10 убити жени, все с един и същ  мотив - криворазбрано виждане за любовта. Следенето е първата крачка към далеч по-тежки престъпления, някои с крайни и необратими последици. Наложителни са и законодателни промени в тази насока", каза пред Флагман.бг бургаският адвокат Димитър Вълчев, който представлява момичето. 

Въпреки че тук не става точно дума за домашно насилие, подобно поведение е неприемливо. Това че си оставил голям бакшиш на сервитьорката, не означава, че щом си платил достатъчно, тя вече е твоя. Въпреки, че според Алекс, който в едно от гласовите съобщения посочва и мнението си: "Който плаща, той поръчва музиката. Щом веднъж вземаш бакшиши, трябва да сваляш бикините".

А отказите на „жертвата“ пораждат отхвърляне в психиката на човека, което пък е и причина той да има мотив. Можем само да гадаем каква би била следващата крачка на такъв мъж. Ако компетентните органи не вземат адекватни мерки, не се знае докъде ще достигне манията на този мъж. Момичето вече се страхува за живота си. 
В категории: Бургас , Крими


97
Коментара по темата
97.
*********
31.05.2023 23:03:38
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
96.
Георги
30.05.2023 13:20:30
2
5
Мило мое електронно вестниче, когато пишете статия е хубаво да се споменава и автора на написаното, никой не защитавам и съм далеч от това, но така написано звучи "Един ми каза"
95.
Центъра
29.05.2023 00:00:39
5
4
В коментарите се вижда, че доста хора са яли шамари от Алекс.
Цяла кооперация на ул.Средна горо е тяхна имат и къща в Поморие.
Вярно много хора е шамарил и не смеят директно да се обадят.Биеше ги от малък.
94.
Ха ха бургазлията
28.05.2023 21:51:57
1
6
Какъв бургазлия е Сашо бе, той не живее от 30г в бургас, няма жилище тука и постоянен адрес спи по евтини квартири и мазета когато е тук. Ако хване проститутка вече я води в евтин хотел да я впечатли
93.
aleks
28.05.2023 01:46:00
8
4
az pyk sym za aleks!
92.
Ей,комшията от склада в Австрия
27.05.2023 19:43:29
2
19
Единствен начин да е живял Сашко в София е в психото в Курило. Тоя път,след това осиране препоръчвам Сливен, Ямбол
91.
комшия
26.05.2023 23:33:08
14
2
Тук никой не го познава добре.Женен е от над 15 години и живееше в София и в Правец последните 20 години.Внасяше автомобили за цялата Софийска област и издават вестник във Виена.Познавам го лично.
90.
1
26.05.2023 22:54:08
0
4
Александър Журков 1976 47
89.
Петко
26.05.2023 22:35:52
1
21
Сашо е психично болно момче, живее от над 20 г с родителите си във Виена, в жилище за социално слаби. На помощи са.
Обикаля по църквите от където се облича, храни се в кухни за бездомници и като успее да задели някое Евро си идва да разпусне. В Бургас отсяда в евтини хотели и редовно чука проститутки. Има афинитет към по-малки момичета, дори непълнолетни. Един повърхностен човек.
88.
*********
26.05.2023 12:23:37
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
87.
*********
26.05.2023 12:08:25
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
86.
*********
26.05.2023 11:05:51
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
85.
Сашо Лойта
26.05.2023 11:05:26
2
25
Този пухчо е очевиден психопат и шизофреник. Най-добре е да бъде смлян в ярмомелачка и да се нахранят шараните във Вая с лоените му останки. Никакъв смисъл няма да се чака съдебно решение по случая Шизофрениците са непоправими, а и неподсъдни. Директно се стрива на ярма и толкова.
84.
Observer
26.05.2023 09:46:17
0
14
Алекс Чурков, наигра ли се, майто момче?
83.
оффф...
26.05.2023 09:12:41
2
39
Майки, учете дъщерите си ясно да заявяват на мъжете какво не им харесва и какво няма да търпят, вместо да бъдат любезни с агресори.

Бащи, учете синовете си как да приемат отказ с чест като мъже, а не като инати глезльовци.

Това момиче няма как да няма приятели, съученици, състуденти, братовчеди.
Момчета, вместо да си правите смешни снимки със стиснати мускулчета, когато ваши приятелки, съученички, братовчедки имат проблем - ДЕЙСТВАЙТЕ!

Полицаи, безполезни сте
82.
Спойлера
26.05.2023 08:27:03
1
6
В панделата чакаме Бойко банкята облечен както к..вите от горе.
81.
Someone
26.05.2023 00:28:22
1
19
Такива като този как не разбират, че имат нужда от лечение?
80.
.
25.05.2023 23:42:59
0
3
твой проблем, Нана...
79.
Нана
25.05.2023 23:41:28
4
4
Абе какви 200 евро Аз за 20 лева цяла седмица ще правя бибитки и ще вдигам сапуна
78.
Рогача
25.05.2023 23:38:01
3
12
Аз ще го оправя тоя Шейх
77.
запознат
25.05.2023 23:31:33
13
4
Това с Габърите не е така.Слави му скочи но не успя да го набие и звъня в полицията.Алекс после ги помля близките му.Много го отнесе и жена му на Габъра.Слави се самоуби.Изкара връзки и не можаха да го осъдят.
76.
...
25.05.2023 21:54:52
3
28
Алекс е тъпа шматка реститут дето 2 лева на цяло не може да изкара сам. Една бургаска известна журналистка се беше подлагала с него, та после обикаляха съдилищата, че и с нея така се държа. Тъпак.
75.
Тоя,
25.05.2023 21:52:27
0
19
дърт пезевенг ви прави на маймуни, нито има гръб ,нито и битка ,нито пачка . Навремето тормози така едно момиче и Габаритите го погнаха и се завря в миша дупка. Я се е запознал с Тумпалите я не. Тва му е латиносериала, не само тук и в Австрия, където сме.
Препоръчвам бой по 3 пъти дневно, и като се скрие, щото ще се скрие, ходене до Виена, там куките са пропищяли от него и няма драма.
74.
Мдаа
25.05.2023 21:28:34
2
25
Сервитьорката е сгрешила, че неколкократно се е приемала с подвеждаща усмивка неестествено големи бакшиши, които съвсем ясно са показвали, че са стойност за търсена сексуална "услуга". Сексуалният маняк се е окуражил, но накрая е бил неочаквано разочарован и решил да отмъсти. Жените в заведенията трябва да са много разумни, за да не си създават неприятности от страна на мъжката клиентела, оставяйки се да ги мислят за леки и достъпни.
73.
АПИтит
25.05.2023 18:10:03
0
13
АПИ да се самосезира и да отговори кой подлага българския народ на изтребление чрез безстопанствено отношение и неподдържана пътна инфраструктура? Кой краде милиардите от данъци, винетки, акцизите на горивата?
72.
Този ли е
25.05.2023 17:35:40
1
6
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000213521531
71.
*********
25.05.2023 17:30:51
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
70.
Vanko
25.05.2023 17:28:19
4
19
Tenekejiev i dqsnata mu raka Mitko kolev sa maznite shmatki,i se dumkat vzaimno...ako ne vqrvate pitaite Sashko K1
69.
1
25.05.2023 15:39:43
0
27
Александър Журков Хаха
68.
До алекс
25.05.2023 15:25:46
2
44
Ти не си мутра,това че тук пише за теб не е щото си герой.ти си жалка отрепка която преследва малки мочичета
67.
Do 68
25.05.2023 15:23:03
1
14
Koi e izlizal s teb be hahhahahaha toi i sa moleshe vse edno na cheloto i pishe curkva
66.
До 68,63,47
25.05.2023 15:21:14
1
37
Алекс, спри да си пишеш за себе си от "уж" чуждо лице, братле
65.
Fgh
25.05.2023 15:08:54
1
30
Алексчо, остави мадамата на мира! Чуваш ли кво ти пее радиото?!
64.
*********
25.05.2023 14:48:49
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
63.
*********
25.05.2023 14:42:45
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
62.
Въпрос към Флагман
25.05.2023 14:35:19
28
12
По-интетесно е, как Стоян Тенекеджиев (проверете си го кой е) е подал жалба срещу Алекс Ж., че последния го заплашил с убийство и много се притеснил. Чак се скрил в мишата си дупка Д5 и му тракат зъбите. Я проверете вярно ли е това и кой всъщност е мишката. Хахахахаха измекярчета
61.
Който не мили така става
25.05.2023 14:33:39
3
28
Ей, приятел! Вместо да си даваш парите на някаква измислена 20 годишна, що не ги даде на някоя която се занимава със секс. Щеше да си буташ кренвирша не по 5, а по 50 часа за 500лв, ама няма ако да мисли! Сега ще знаеш вече, ама от чукане ще ти е омръзнало.
60.
*********
25.05.2023 14:29:24
4
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
59.
Vvvv
25.05.2023 14:24:44
1
30
Къв паляк е тоз не са е паднал на мъж да види как ще порят него
58.
*********
25.05.2023 14:20:21
2
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
57.
Тhe Ex
25.05.2023 14:19:45
3
14
Шегувам се ей! Какви боклуци сме изчистили ние бившите военни и полицаи?
Освен да бачкаме в някой СОТ на тези, които сме уж "изчистили" и да си фантазираме, за друго не ставаме. То ний докато работим полицаи, си кютаме като ни обиждат и унижават нарко носове и тарикати, и дребни почерпки прибираме, и ги охраняваме като селски псета, кенеф на двора. Били сме очистили
Да има кой да ни очисти оцапаните потури, пък ние кой ще чистим, най-много на шефа колата да изчистим и някоя шпатолка да му напрайм и толкоз.
56.
Кую
25.05.2023 14:16:11
1
31
Кайсиите между две тухли четворки и проблема е решен.
55.
Пена
25.05.2023 14:15:03
0
38
Това си е чист изрод , дебел, мирилещ, и противен… и 1928372171818лв бакшиш да даде ПАК ЩЕ СИ ОСТАНЕ ТАКЪВ !!!!!!!!!
54.
*********
25.05.2023 14:09:21
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
53.
Върл чекиджия
25.05.2023 14:08:43
3
44
Да пращаш на жена порно снимки и клипове, говори за брутален мастурбатор. Имах колега който гледаше цял ден порно и в един момент не му ставаше от жена, а само от порно.
52.
до 51
25.05.2023 14:08:38
1
9
Ако са в Мортал Комбат, не отговаряш.
51.
до 47
25.05.2023 14:07:20
2
28
Мен много ми приличаш, ти, на такъв хомобандит и интернет-гангстер. Кажи къде живее тоя твоя пед... приятел алекс, че да отидем да ни изкорми това натринирано копеле. Аз имам над 20 бойща в живота си, отговарям ли на изискванията, за да може да ме изкорми?
50.
Бай Ставри
25.05.2023 14:05:16
1
32
Ееее тоз много грозен бе. Ебаси и изсипаното прасе. Ще го върна.
49.
До 44
25.05.2023 14:03:05
3
2
Я да я видим!
48.
Шукар
25.05.2023 14:03:03
1
30
Алекс е хомосексуалист!
47.
Мишки
25.05.2023 13:57:00
66
1
Не се правете на интересни, бе, хомобандити и интернет-гангстери, че Алекс като ви хване, ще ви изрине всички един по един! Шматки, дето нямате по един бой в живота, седнали да плашат гаргите. Човекът е натрениран, ще ви изкорми.
46.
Българска работа
25.05.2023 13:54:47
1
24
Абе тази сервитут няма ли брат,друг тъпкач и Алекс да яде здрава мандра и защо е взимала бакшишите,не може да не ги вземе ли?!Дайте адреса на този Алекс,поне да бъде научен на нормално поведение!
45.
Читател
25.05.2023 13:54:46
1
18
И какво прави родната милиция?
44.
*********
25.05.2023 13:41:45
7
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
43.
Бай Най
25.05.2023 13:39:46
2
53
Това е много тежко комплексиран индивид, където в неговите очи е мъж, а реалността показва, че е нереализиран комплексар, Парите много вероятно да са наследени. Мъж, който може да си позволи такива бакшиши и има доходи, няма как да се държи, като прясно еван комплексиран пед*л. Тук със сигурност говорим за липса на възпитание и образование, слаби родители, изкривено разбиране за живота и заобиколен и затворен в свое собствено общесто, където одобряват постъпките му, но това, че си се обкражил с 10 други индивида с IQ на стайна температура, не означава, че реалността е за теб е такава, каквато ти я казват жалките приятелчета. На 40 години, щом е такъв, гаранция тоя неговия живот е пропилян, промяна няма как да има, това е завършен идиот. Само хаби въздуха тая шматка.
42.
Emo
25.05.2023 13:38:59
1
42
В Бургас толкоз мн батки,да плати момичето на някой да го потрошат тоз да стои в гипсово корито да знай за друг път
41.
The Ex
25.05.2023 13:36:26
5
58
Ние сме бивши военни, полицаи, юристи, спортисти и атеисти. Действаме там, където правосъдието е безсилно. Изринахме доста боклук в региона, писнало ни е от мутреещи елементи. Дайте повече подробности за Алекс Ж. и ви обещаваме, че повече няма да тормози момичето.
40.
!
25.05.2023 13:33:43
3
48
Ми пуснете му небрежно адреса къде живее, все някой ще се намери да го оправи, гарантирам ви! Няма смисъл да пазим такива паразити, като тоя, от недоволството на народа. Просто му пуснете адреса и какво знаете за него.
39.
Моят съвет
25.05.2023 13:29:38
3
42
към момичето е да подаде молба в полицята сектор КОС и да си вземе разрешително за оръжие за самоотбрана ! Един курс се изкарва за 200 лв за две седмици !
след това си купува един 9мм пистолет, по-добре револвер, потренира няколко пъти на стрелбището и започва да си го носи в чантата !
Когато оня отново налети, да стреля в коленете му-не й трябва да я съдят за убийство, но след подаден сигнал в полицията може да се отърве и само с условна ...
Но оня няма да може да я преследва повече с инвалидна количка !
38.
No36
25.05.2023 13:28:44
2
20
Не е тъпо мислене,а първосигнална реакция на психопат,ако се занимава и с вербуване на платени навънка,може да се обяснят доста неща.А ако момичето е сексапилно и е флиртувало с клиента той е лапнал плувката,а тя добри бакшиши.
37.
Наблюдател
25.05.2023 13:25:02
1
34
Твърде Жалка и Тъпа и Срамна история, ако не е някакво набеждаване или разчистване на сметки, определено с младежът ще трябва да се заемат опитни психиатри!
36.
Тъпо мислене
25.05.2023 13:22:11
0
53
За 200-300лв щеше да топи чушката при професионалистка. А той тръгнал да ги дава бакшиш и да има някакви очаквания.
35.
Aleks Zh
25.05.2023 13:21:32
0
15
Iska da go zakarame na pochivka v HALKIDIKI hahhahaha
34.
до 23
25.05.2023 13:19:47
1
45
Най-интересното е че можеше да го поръча с неговите 500лв, които сигурно е взела от бакшиши :-))))))
33.
Гипса
25.05.2023 13:17:39
0
41
Тоз ако ко на барам ще му пръсна халката, нищо че е грозен.
32.
ahahahahha
25.05.2023 13:14:06
2
23
v pangoto shi go oblichame shi go sablichame za bez pari
31.
Алекс Ж.
25.05.2023 13:12:41
0
37
Как да го разбираме? Като Алекс жИната ли?
30.
X
25.05.2023 13:09:46
0
27
Баси чикяра!
29.
Жоро Игнатов
25.05.2023 13:07:01
7
29
Чакам ви в Съдебен спор! Ще се получи много рейтингов епизод. Направо ще убием рибата, както се казва!
28.
.
25.05.2023 13:05:57
3
92
Този престъпник е осъждан за същия тормоз на друга жена.
Призовавам прокуратурата и МВР да се намесят незабавно и да го вкарат в ареста , че този престъпник може да убие момичето.
Защо е на свобода ?
27.
Хахах
25.05.2023 13:05:47
98
13
Ама га взема бакшишите, ни рива! Ся що ривеш?

Прав е пичът да си ги иска обратно.
26.
Не е само той
25.05.2023 13:05:40
3
48
Толкова много хора страдат от заблудата, че са център на вселената и че щом те виждат нещата по някакъв начин, всички други са длъжни да споделят виждането им
25.
*********
25.05.2023 13:04:03
7
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
24.
pff
25.05.2023 13:02:27
2
22
този нали беше пендел, преследваше момчета, ама явно са го научили и преследва момичета вече
23.
За 500лв
25.05.2023 13:02:05
4
53
става инвалид! Има си хора за тая работа...като няма държава!
22.
Флагман
25.05.2023 12:57:48
3
17
От къде пак имате такава подробна информация за неща, които касаят досъдебно производство, прокуратура и съд?
21.
градски
25.05.2023 12:56:43
12
25
Това обсебване и преследване, дали не е след като е топнал котвата(не че това му дава право), защото без лупур тупур, такъв пожар не гори?
Това момиче, няма ли близки роднини "мъже"?
Защото в страната на путенофили, кадировци и чок революционери "воюващи" и аха да врътнат преврат и да изгонят НАТО, само жалбоподатели и ревящи по медиите русофили.
НАТО ще гонят, украинците ще гонят и накрая натрапника дето плющи майка им или жена им, не могат да изгонят.
Нямало държава, полиция, прокуратура, а като напълнят памперса тичат при полиция, прокуратура и държава. Абе русофиле, революционер, що така бягаш и ревеш при тези, които ги нямало.
Ами ходи да ревеш на марсианците, тях наистина ги няма!
20.
М.Кулева
25.05.2023 12:54:51
0
77
Лелее, този мъж го помня!!! Направи ми впечатление как вървеше след дадената сервитьорка и й крещеше нецензурни епитети и я дърпаше. Може би нямаше да ни направи впечатление, ако не кънтеше цялото заведение от неговия висок тон. Развръзката беше адски арогантна и грозна! Дано органите на реда си свършат работата този път!
19.
Късопишковец
25.05.2023 12:53:33
0
28
Не виждам да заведе някой по-далеч от "Шилото" в М.Рудник.
18.
Добре, че го е отрязала!
25.05.2023 12:52:07
0
59
Успешен бизнес във Виена и бакшиши от по 100-200лв на сервитьорка? Мирише ми на сутеньорство. Добре е направила, че го е отрязала, но не е трябвало да приема и бакшишите. Бакшиш по-голям от 10-15% е много съмнителен
17.
Хохо
25.05.2023 12:51:13
0
57
Еха, селския живее с идеята, че може да купи всяка срещната с 200 лева, хахахахахахаха. Имал бизнес във Виена, хахахахаха, 100% работи като някакъе бачкер в завод, направил 5 хилки и се взел на сериозно.
16.
Буци чекмеджето 2 .
25.05.2023 12:50:53
3
37
Този ръб е същият като Боко тиквата. Чул че оня си купува коври с пари от чекмеджетата и тоя попивателна. Не се научиха да не пишат смс-и пращат снимки, защото сами дават доказателствен материал на МВР и Прокуратурата за дела изнудване и рекет. Ама нейсе, докато не изгорят с една присъда и разноски съдебни към 10-20000 лв., не им идва акъла. Пък и на 40г. Тоя ръб го тресе още пубертета, е надиграл се е и тепърва ще бере ядове.
15.
*********
25.05.2023 12:50:01
8
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
14.
валци
25.05.2023 12:44:58
0
63
Той много грозен , груб и арогантен като сплескана диня е в главата как да му вържи . Лили Иванова има една песен , '' Не всичко е пари Приятелю '' 100% съм сигурен ,че той не се е влюбил , а целта му е била тя да се влюби в него и после той да се възползва от това и да е принуждава да продава тялото си с цел проституция .
13.
Сарая
25.05.2023 12:42:53
0
56
Какъв е тоя чикиджия бе !
12.
Вие си знаете кой
25.05.2023 12:41:47
54
13
Хайде сега да видим, след колко минути ще си свалите клеветническата статийка. Някой много ще се наиграе, че качва материали, приобщени като доказателства по висящо разследване.
11.
Хаха
25.05.2023 12:34:49
2
57
На така ги вербуват да проституират после . Бакшишче , дрехишки ще купува и като се върже на въдицата и аййде изгоря моме
10.
Hahaha
25.05.2023 12:31:57
3
18
Флагман, станахте все телеграм група!
Маняци сте, кефите! Продължавайте в същия дух!
9.
сда
25.05.2023 12:29:42
1
59
Баси и рогача селски!
8.
*********
25.05.2023 12:29:04
0
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
7.
Странджански нер
25.05.2023 12:28:45
1
70
Алекс Ж. не е попаднал на някой канибал от странджата да го бие и еве за 20 лв. на стотинки.
6.
Selskite kompromati na gerb
25.05.2023 12:28:25
50
7
Toq trqva sadi flagman
Deto ka4va zabraneno sadarjanie
Interesnoto e koi im go e dal si4koto tva
Ili e postanovka
5.
Джанго зе
25.05.2023 12:27:34
1
39
Ще си намери мастора
4.
градски
25.05.2023 12:26:25
5
52
Органите освен да си бъркат в носа друго не могат.
3.
Коя
25.05.2023 12:25:47
41
10
Е тази, да видим заслужава ли си ?????
2.
Трябва да прокараме закон
25.05.2023 12:20:16
3
68
При който на олигофрени като в този случай, да се забрани да се размножават.
1.
*********
25.05.2023 11:23:25
1
13
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Мъж е с отрязан крак и постройки са запалени след масов бой в Раднево Мъж е с отрязан крак и постройки са запалени след масов бой в Раднево Състоянието на двама от пострадалите е тежко, а са здравно неосигурени   Тревога заради пожара край Кърнаре Тревога заради пожара край Кърнаре Кметът на селото разкри, че хеликоптер е имало само първия ден и предупреди, че без авиационна техника не може да бъде изгасен Сформирането на правителство невъзможно, Атанас Атанасов призна, че отиваме на избори Сформирането на правителство невъзможно, Атанас Атанасов призна, че отиваме на избори Президентът днес отишъл в родния си край да се снима - това наистина е популизъм, коментира генералът Той си глези тунингована македонка на морето – двойничка на бившата му Той си глези тунингована македонка на морето – двойничка на бившата му Георги Йомов си хвана гадже, копие на Ариа Добряци от Бургас помагат на хората, останали без дом след пожара във Воден Добряци от Бургас помагат на хората, останали без дом след пожара във Воден Призив в социалните мрежи отправи Мариана Русева, която има наследствена къща в опожареното село и изрази готовност да транспортира даренията ГЕРБ-СДС попариха пияни шофьорите, предлагат много тежки наказания за тях ГЕРБ-СДС попариха пияни шофьорите, предлагат много тежки наказания за тях По-високи санкции и за превишена скорост в населено място с повече от 50 км БНБ ни попари с прогноза, но има и добра новина БНБ ни попари с прогноза, но има и добра новина Инфлацията на храните ще намалее до 3-2% тази година, смята БНБ Миро измести Веско Маринов, ще пее на левите на Бузлуджа Миро измести Веско Маринов, ще пее на левите на Бузлуджа Попзвездата бе гвоздеят на програмата и преди две години Тежката съдба на малкия Алекс трогна цял Бургас, всички обединяват сили в борбата с коварното му заболяване Тежката съдба на малкия Алекс трогна цял Бургас, всички обединяват сили в борбата с коварното му заболяване Нека заедно да направим чудо и дадем надежда на този юнак, на едно майчино сърце и едно бургаско семейство да е щастливо отново Съдът махна екостикера от стъклата на автомобилите Съдът махна екостикера от стъклата на автомобилите Не вършат работа, а само оскъпяват прегледа, сигнализира жалбоподавател
Гръмнаха в главата посред бял ден бивша украинска депутатка Гръмнаха в главата посред бял ден бивша украинска депутатка Към момента не е известно дали изстрелът е бил фатален Тръмп даде дума на Зеленски: Слагам край на войната! Тръмп даде дума на Зеленски: Слагам край на войната! Щял да постави Киев и Москва на масата за преговори Не ходете в Гърция, има бум на ковид! Не ходете в Гърция, има бум на ковид! Българските плажове по нищо не отстъпват на гръцките, а тук е по-безопасно Тя е секссимвол - пусна се по бикини на плажа, показа целулит и коремче, но не й пука Тя е секссимвол - пусна се по бикини на плажа, показа целулит и коремче, но не й пука Ева Лонгория не е съвършена, но я харесват всички Над 30 конгресмени демократи искат смяна на Байдън, той: Оставам и ще бия Тръмп! Над 30 конгресмени демократи искат смяна на Байдън, той: Оставам и ще бия Тръмп! Президентът е категоричен, че е готов да се върне към кампанията следващата седмица, за да се противопостави на по думите му „мрачната визия“ за развитието на страната, изложена от републиканеца Доналд Тръмп Очакват се още отменени полети и закъснения заради IT срива Очакват се още отменени полети и закъснения заради IT срива Вчера по целия свят са били отменени 5078 полета Ракът ще е като маг, а за Овена - радост, но да не си пренебрегва здравето! Ракът ще е като маг, а за Овена - радост, но да не си пренебрегва здравето! Хороскоп за деня – 20 юли 2024, събота Полска евродепутатка към Урсула фон дер Лайен - мястото ви е в затвора, не начело на ЕК Полска евродепутатка към Урсула фон дер Лайен - мястото ви е в затвора, не начело на ЕК Вие сте отговорна за всяко изнасилване, нападение и трагедия, причинени от притока на нелегални имигранти, каза в лицето й Ева Заянцковска-Херни Вижте това видео от залавянето на 1500 кила кока с българско участие Вижте това видео от залавянето на 1500 кила кока с българско участие "Операция ментор" е проведена и ръководена от Националната полиция на Испания, където са мобилизирани службите във Валенсия, Аликанте, Мурсия, Алмерия, Малага, Хирона, Мелия и Лансароте Принцесата на Дубай се разведе с мъжа си по Инстаграм Принцесата на Дубай се разведе с мъжа си по Инстаграм „Скъпи съпруже, тъй като си зает с компанията на други хора, тук обявявам нашия развод", написа принцесата в Инстаграм
Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Нашият път е вдясно. Нищо в дясно повече от нас не може да има Виц на деня Виц на деня - Мойта жена прави с*кс, все едно утре ще умре!
- А мойта, все едно вчера е умряла!
Виц на деня Виц на деня След 50 г. съученичка:
- Сега можем да го направим, моя умря.
- Ми то и моя умря...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук В живота си човек най-много се радва на първо дете, втора жена и третата ракия!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори