×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Стойновски: Няма да позволя машинации на ГЕРБ в деня на вота


Стойновски: Няма да позволя машинации на ГЕРБ в деня на вота
Ваклин Стойновски
18 Октомври 2011, Вторник, 16:19 ч.
Автор: Бесове.бг

Кандидатът за кмет готов да сезира външни наблюдатели при съмнения за манипулация на вота

Кандидатът за кмет на Бургас Ваклин Стойновски предупреди, че са възможни манипулации от страна на управляващите от ГЕРБ в деня на местните избори – 23 октомври. „Няма да им позволя да правят машинации”, категоричен е Стойновски, който вече има контакт с три международни организации, изразили готовност да следят прозрачността на изборите. „Те очакват сигнали от нас, ако в изборния ден има каквото и да е било изборно нарушение. Няма да спестя абсолютно нищо на

 управляващите и ако си позволят да правят машинации от какъвто и да е вид, а ние вече имаме такива сигнали, това ще бъде отразено веднага в чужбина. Последната ми среща с такава организация бе вчера. Те са се ситуирали във Варна, но са оставили и свои наблюдатели в Бургас”, каза Стойновски. Ще има и горещи телефони, на които всеки бургазлия може да сигнализира в изборния ден за нарушения. Според Стойновски три са основните начини да се манипулира вота – първият е да се пускат бюлетини от името на хора, които фигурират в избирателните списъци, но не са гласували, вторият е – да се изхвърлят бюлетини за един кандидат като се добавят същия брой за друг, а третият – с пълнител, скрит в ръката, да се драска по бюлетините като после се считат за невалидни.

Стойновски смята, че през последните дни се забелязва едно явление, което се нарича "страх и сила", упражнявано от сегашната власт. „Цели социални групи са пратени принудително на срещи с ГЕРБ. Призовавам гражданите, които са били заставени да ходят по тези срещи, да си спомнят за тези моменти в изборния ден.”, каза кандидатът за кмет. Неговите наблюдения са, че през изминалите две седмици под строй много учители и преподаватели са били заведени на срещи с Димитър Николов.

Стойновски е подал жалби в Общинската избирателна комисия (ОИК), защото според него се води негативна кампания в Бургас от страна на неговите опоненти от НФСБ. „Те пускат клеветнически твърдения спрямо мен. Не им издържаха нервите. Никога няма да си позволя подобно нещо в политическа кампания.”, каза Стойновски.


В категории: Опозиция , Политика


Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 6
8
Коментара по темата
8.
Добрин Георгиев
19.10.2011 17:06:05
0
1
Бургас най -накрая случи на добър кмет .Кмет ,който за 4 години направи от града ни един съвременен и красив европейски град . Един кмет, който показа и доказа на бургаските граждани ,че когато в Община Бургас се работи, а не се краде резултатите са на лице . Бургас -най-красивия град за живеене!
7.
Добрин Георгиев
19.10.2011 17:00:53
0
1
До коментар 3
Стига си лъгал хората ,че имаме нещо общо -нито имаме, нито ще имаме . Ти вземи да си пишеш с твоето име, не да крадеш чужди. . По качество на живот Бургас вече е изпреварил вечния съперник – морската столица, показва проучване на Движението за национално единство и сигурност за развитието, цитирано от варненския сайт Petel.bg. Ето, дори варналии оценяват колко сме напреднали благодарение на Николов .Всеки разумен човек в Бургас ще гласува за Николов ,който е гарант за развитието на Бургас.
6.
Велизарчо оригинала
19.10.2011 11:00:24
1
0
Стискайте палци на Митко да спечели от раз,че ще полудее от страх още 7 дни до балотажа.Не дай си Боже пък да не спечели смятайте на секундата съдебните дела ще бъдат възобновени.Ужас!
5.
Вилизар Георгиев
19.10.2011 08:36:32
1
3
Гледай какви работи, остават 4 дни до изборите и всеки се чуди какви глупости да напише за кмета.Хора спомнете си какъв беше Бургас преди 4 години,нима не виждате какво развитие има?Аз сън убеден,че следващите 4 ще има повече.Димитър Николов показа,че работи здраво и има цели който знае как да реализира,такъв кмет ни трябва!!!
4.
Пи ара
18.10.2011 23:31:56
3
7
Ох, аз изрекетирах кмета да пусне малко пари и на мен таз кампания. Но пак го плюя, защото чакам нов договор и както се казва рекетът трябва да продължи. Никой не може да се сети кой съм, само дето дългите материали по девет лакътя ме издават, затова ще трябва да се изказвам по кратко ама не мога. А кмете да знаеш че крайната ми цел е да ме вземеш мене за личен пи ар в общината и да заграбя де що има. Тогава пак ще те плюя тайно, ама карай да върви
3.
Сияна Тръткова
18.10.2011 21:44:49
3
5
Ох,като видя ГЕРБ някъде в заглавие и не мога да не се изтаковам, ще ме извините.Да ви кажа че всичко в този град Бургас съществува благодарение на Митко Николов.
Вижте ся ако още не сте разбрали - ние с Добито Георгиев и Велизарчо Георгиев и Миланчо някой си имаме канкретна мисия.Да дигаме имиджа на Митя и да дискредитираме ГЕРБ.Ние сме пресцентъра на общината,управлявана от Митко,който само наужким е от ГЕРБ но с него правим дружно пиар на Синята коалиция в Бургас,защото всичките сме от котилото на СДС.Ама и да не бяхме от това котило,сме от групата "Да спасим далаверата на Коце Маца и Момата".
Тъй че - никъв ГЕРБ,само СДС и Митя!
2.
Добрин Георгиев
18.10.2011 19:27:38
4
5
Браво на нашия кмет Димитър Николов! Бургас най -накрая случи на добър кмет .Кмет ,който за 4 години направи от града ни един съвременен и красив европейски град . Един кмет, който показа и доказа на бургаските граждани ,че когато в Община Бургас се работи, а не се краде резултатите са на лице . Бургас -най-красивия град за живеене!
1.
ВАКЛЮ НАШМЪРКОВ
18.10.2011 18:25:35
2
1
Аве смешник насмъркан !

Ти уточнили си най-подире, кои са ти опонентите и ти за какъв си се цанил ???

Щото като гледам, как си правиш парички с реклама на гърба на ГЕРБ и НФСБ, изкарвайки се МОМА ДЕВИЦА разстрелваща съдружниците си, ТОКУ СИ СЕ САМООТСТРЕЛЯЛ .... Даже и ТИХАТА СТЪПКА - Краскони Стойчев вече се чуди, как заради тебе, Бойко Борисов ще го шкартира от общината .
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници
Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче?
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори