×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ГЕРБ си загубили времето с ПП-ДБ, утре започват експертни и лидерски разговори за управление с останалите


ГЕРБ си загубили времето с ПП-ДБ, утре започват експертни и лидерски разговори за управление с останалите
"Идва време за сериозни разговори за България", обяви Десислава Атанасова
03 Май 2023, Сряда, 13:33 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимка: Авторът)

ДПС, БСП, ИТН и "Възраждане" са приели поканите за срещи

ГЕРБ обявиха разговорите с ПП-ДБ за загубено време. Затова те щели да започнат такива с останалите формации в Народното събрание. Това стана ясно на днешната пресконференция в парламента, на която ГЕРБ се подиграха с управленската програма, предложена от „Продължаваме промяната – Демократична България“.

Днес лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов покани всички парламентарни формации да предложат министри за общ кабинет с кратък мандат. И обяви, че започват разговори за реализация на първия проучвателен мандат с останалите сили извън ПП-ДБ.

Кога ще са тези разговори, разясни Десислава Атанасова – председател на парламентарната група на ГЕРБ-СДС. На пресконференцията тя обяви, че са приети поканите от ДПС – утре в 11 ч., БСП – 13 ч., и ИТН – 15 ч. В петък от 11 ч. ще се говори с „Възраждане“.

„След това, след серията експертни разговори, както процедирахме и с колегите от „Продължаваме промяната – Демократична България“, следват лидерските разговори“, добави Атанасова.

На въпрос на „Флагман“ ще има ли други разговори с ПП-ДБ, както загатна Борисов днес, тя отговори: „През последните три седмици демонстрирахме търпение и огромни усилия, включително на експертно ниво, за да стигнем до трите стъпки, които могат да формулират и формират общо управление – законодателна програма, управленска програма и правителство. През цялото това време чувахме едно и също – решението на националните им съвети и органи на колегите е, че няма да подкрепят първи мандат на ГЕРБ, няма да говорят за имена за кабинет с ГЕРБ. Единственото, което искат, е нашата подкрепа – реализирана във втория техен мандат. И днес много ясно г-н Борисов каза следното: ако те са забравили, че ние сме победители в два поредни предсрочни избора, да им го напомним отново. Загубихме достатъчно време, което можеше да бъде посветено, включително и на законодателна дейност, за да ги обучим как се пише управленска програма и не в екселска таблица. Идва време за сериозни разговори за България.“


В категории: Политика


Флагман.БГ Той ли ще е "Ергенът" №4 Той ли ще е "Ергенът" №4 25/05/2024, Събота 16:40 1
19
Коментара по темата
19.
Никифор
03.05.2023 17:52:10
19
4
Боянското говедо на герберите се опита да измами ,,наивниците" от ПП , но остана с пръст в задното си отверсие.Продължаване на промяната много добре си изиграха ролята и им върнаха топката и не позволиха нагерберските мекерета да ги отдалечът от електората.Сега герберите да се съюдът с ,рязаните бургии", които знаят как да им извиват ръцете.А Борисов трепери от страх, тъй като вебе му са взели мярка за раираните дрехи и са му определили съкилийник като ,,бикчето" да го оножда
18.
*********
03.05.2023 17:49:32
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
17.
Vesi Constantin
03.05.2023 16:49:37
2
7
Според доц. Наталия Киселова анализът, направен от ГЕРБ, на програмата и приоритетите на ПП-ДБ са доста комични в някои ситуации. ”Разбира се, това са вадени детайли, които да направят несъстоятелна проектопрограмата. Разбира се, част от приоритетите могат да бъдат аргументирано обосновани, но ГЕРБ говориха сами, нали, не бяха седнали заедно с ”Продължаваме промяната“ на пресконференция. И оттук изглежда, че ГЕРБ гори, така вече думата ”писна“ не знам дали е коректно да бъде използвана, но така не им издържа търпението да продължат да водят преговори.“
16.
ОПГ-ТО на чекмеджето
03.05.2023 15:45:02
17
17
Най-накрая ще се вземат официално мутрокомуностите и комунягите. Ще си крадат на воля както беше 12 години. Тоя път не 30%, а 130% асфалт няма да ги има. Благодарение на малоумния български народ!
15.
Някой
03.05.2023 15:44:37
20
14
Гърбавите загубиха на България 12 години. Изчезнаха пари достатъчни да си оправим държавата, фалираха ктб, разшириха дейността на хазарта до огромен обем, облагодетелстваха само техни фирми, присвоиха много бизнеси и ни върнаха във феодално време.
14.
Vesi Constantin
03.05.2023 15:21:54
19
18
Кради още 200 години, тикво посрана, за съжаление всичко се връща на семето ти, а не персонално. Бог така наказва уродливите дяволски изчадия които са се пръкнали.
13.
Хахахах
03.05.2023 15:14:45
15
21
Пълни Пендели бяха изшибани с 200 през гагащите ХАХАХХАХ
Боко ги излъзга защото са напълнозавършени идиоти, като избирателите си ХАХАХХАХ
12.
#балсъмвимайката
03.05.2023 15:14:07
19
25
И на мен и на още няколко милиона, ГРОБ ни загубиха времето и то безценното ни време толкова години!!!
11.
Следващия
03.05.2023 15:08:00
4
16
Министри с кратък мандат… демек всички да се извъртят на хранилката , и колкото успее да налапа. Хитър е бат Бойко…
10.
ПП/ДБ са престъпници и терористи
03.05.2023 14:55:55
28
39
Никой не преговаря с престъпници!
Събирани са от чергата, под знамето на дъгата, но с огромен апетит за крадене!
Фирма за бързи кредити, но овластена да фалира държавата!
Тези комисионни, за лекарства да не им стигнат.
9.
Де жа вю
03.05.2023 14:45:27
28
21
Борисов направи логичния си ход, отхвърли проекто правителството на ППДБ и обяви, че ще прави правителство с хартиените. Нито ще сменя на третия месец председателя на НС. Флиртовете и финтовете приключиха - следва грозната картина. "Атентатът" срещу Гешев ви дава информационния фон на който да се отрече правителство на ППДБ без аргументи, и да стане ясно, че ще има правителство на хартиената коалиция. Целият театър е бил да се ограничат възможностите на ППДБ да критикуват и заработват влияние от кризата.
Познавам начина на мислене и действие на тези хора.
"Атентатът" е просто част от много по-детайлен план за изпиране на задкулисието /Пеевски и Гешев са жертви/ и неутрализиране на натиска отвън при това не само за смяна на главния прокурор /по принцип/, но и за идване на власт на антикорупционно правителство.
С времето - "атентатът" ще предизвиква все по-голямо съмнение, да не кажа смях /примерно ако не бил брониран автомобил, ужас щяло да има, пък десният преден фар бил еле одраскан - къде тук виждате смъртна заплаха?!/, и за това се подгответе за втората част от театрото.
Тя е продължение на пресконференцията на Гешев преди време, в която бе пуснал едни СРС с крими контингент, само и само за да дискредитира съдебната реформа - това срещу което днес протестират прокурорите – тези публични протести също са част от театъра и целят да блокират съдебната реформа или я прокарат в ГЕРБ вид, който Христо Иванов за пореден път няма да познае като реформа.
Та в следващото действие ще активират пак крими контингента за да извадят "клошар", който да каже, че атентатът е бил поръчан от Цецо от Белград, който пък бил във връзка с ППДБ - тезата за преврат, заговор, антидържавна дейност и т.н.. Не мога да знам подробностите, на схващате контекста.
Прокуратурата винаги разполага с кошаревски свидетели от кримини контингента, които може да активира за да получи нужното "признание", след което постепенно ще ги изведе от предния план и те ще потънат в забвение. Като свидетелите по КТБ.
Идеята да има терористичен акт, е да изпере през "тероризъм" прокуратурата - като пусне бюлетина "терористи", с която да търси Тренчев, Божков, Цветан Василев, и така да преодолеят нежеланието за изпълнение на международна заповед за арест от съответните власти..
Защото не могат да държат делото КТБ безкрайно във въздуха.
В частта на театъра отказ от подкрепа, след която следва остра атака срещу ППДБ, очаквайте развой много бързо, още с обявяване на хартиеното правителството. От прокуратурата - разбирам, че в момента масово се подслушват и политици и журналисти и финансисти. То за това им трябва повод. Имат го..
Целият този фарс, плюс инсценировката на атентат, не е по силата, нито въображението нито на Гешев, нито на Пеевски. Само един може да го измисли.
8.
Христо
03.05.2023 14:43:02
22
34
Целта на Герб е не да управляват, а да държат в ръцете си механизъм който да не позволява да бъдат разследвани и да носят юридическа отговорност. За тях е без значение всичко останало.. Няма как 12 години да си във властта и да не ти се търси отговор за крадене от магистрали, спортни зали, улични настилки и ремонти.... Последно място по инвестиции, най бедната страна с най голяма корипция на всички нива.. Ами ще се прегърнат с по опитните крадци и пак по старому... Айде хубаво лято с Гербаджийските концесионери на българските плажове разсипани до ужас...
7.
Гербебатор
03.05.2023 14:39:05
24
33
ГледАхме ги, вашите програми три мандата.
Какво ново можете да предложите - със старите миндили - нов бардак?
А това , че два пъти печелихте избори и пак не можахте да си направите правителство , ама бутнахте работещото , защото взеха да ви лъсват гъзовете (далаверите) ...
Вие сте на ход сега , чакаме отново ...
6.
С късопишковците да се вземат Герб
03.05.2023 14:38:40
21
26
Ще са си лика прилика
5.
ДеБили
03.05.2023 14:15:11
40
36
ППДБ са най-опасно вредната коалиция създавана у нас. Американски джендърски лакеи.
4.
Някой
03.05.2023 14:04:28
26
28
Трябваше така да започнат .Разговори с пп бяха абсолютно безмислени. Те са аматьори в политиката На бързо сглобени от спонсори зад граница , да елиминират бб герб и гешев. С дпс итн е възможно да се създаде стабилно европейско правителство но не им стигат 6/7 човека в парламента. Трябва да се обърнат към комунистите Те обаче са русофили.. Тъй като са на изчезване като партия. Сигурно ще се закачат в управление с герб итн и дпс. Но ще са спирачка за важни за страната закони.Дали ББ ще успее да ги укроти е 50/50 .
3.
Кой викаше: Мутри вън?
03.05.2023 13:50:54
14
26
Не бяха ли БСП и ИТН? Вън ли ще са срещите им с ГЕРБ или вътре?
Ако пък махнем и тях, то тогава ГЕРБ ще трябва да направи коалиция с късоп..ки и рязаноп..ки.
2.
???
03.05.2023 13:47:26
5
23
Кремъл: Предотвратено е нападение в Крим, организирано от българи и украинци. Задържан е наш сънародник.
1.
Талибаните
03.05.2023 13:41:04
23
34
Чакаме ГЕРБ да ни поканят за коалиционен партньор
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
"Хамас" складирали оръжия в България за нападение на израелското посолство в Берлин "Хамас" складирали оръжия в България за нападение на израелското посолство в Берлин Немски издания публикуваха информацията, като се позовават на службите за сигурност Възход на десните партии преди евровота, но са възможни обрати Възход на десните партии преди евровота, но са възможни обрати Хипотетични обединения и задкулисни ходове съпътсват борбата за ЕП   Скъпо било в Париж - не сте яли на летище Варна, жена плати 35 лв. за сандвич Скъпо било в Париж - не сте яли на летище Варна, жена плати 35 лв. за сандвич Пътничката останала шокирана от сметката Ф-Студио със Стефан Magic – пътя от хазарта, ръба на смъртта и отчаянието до фокусите и вярата Ф-Студио със Стефан Magic – пътя от хазарта, ръба на смъртта и отчаянието до фокусите и вярата Може ли карта да „изчезне“ пред очите ви и да се появи на друго място? Дигитална изложба, книга с разкази и анимационна работилница съпътстват „Златната липа“ 2024 Дигитална изложба, книга с разкази и анимационна работилница съпътстват „Златната липа“ 2024 Ето какво още да очаквате на филмовия фестивал Три жени и един мъж са откарани в болница след пожара във Варна Три жени и един мъж са откарани в болница след пожара във Варна На място са били изпратени пет пожарни автомобила, механична стълба и автовишка Той ли ще е "Ергенът" №4 Той ли ще е "Ергенът" №4 Актьорът, който коментираше с типичното си чувство за хумор миналия сезон на "Ергенът", отново се шегува с романтичното риалити Кандидатите за депутати на БСП в Айтос: Активността на хората в момента е най-важният фактор за успех Кандидатите за депутати на БСП в Айтос: Активността на хората в момента е най-важният фактор за успех Тодор Байчев призова симпатизантите на БСП към активност в изборния ден и подкрепа с бюлетина номер 24 Защо албанска песен скара жестоко тези двама чалгари Защо албанска песен скара жестоко тези двама чалгари И двамата изпълнители купили правата над една и съща чужда песен Борисов: Кирил Петков пред мен си призна , че ме арестува незаконно Борисов: Кирил Петков пред мен си призна , че ме арестува незаконно На изборите на 9 юни трябва да има отчетлива разлика между ГЕРБ - СДС и ПП-ДБ, смята той
Депутати искат забрана за смартфони за лица под 16 години Депутати искат забрана за смартфони за лица под 16 години Едно на всеки четири деца развива зависимост към телефона Бягащи от мобилизация украинци гърмяха по граничар Бягащи от мобилизация украинци гърмяха по граничар Плюли си на петите заедно с оръжието на ченгето Почина култов режисьор, номиниран за Оскар Почина култов режисьор, номиниран за Оскар Най-известен е с филма си от 2004 г. Super Size Me Тя е най-скандалната певица - "облече" авточасти за премиерата на филма си Тя е най-скандалната певица - "облече" авточасти за премиерата на филма си Певицата заложи и на нова фризура за важното събитие Политици вкараха в кампанията си цената на дюнера, немците плащат 9 евро за турското ястие Политици вкараха в кампанията си цената на дюнера, немците плащат 9 евро за турското ястие Средно на ден в страната се изяждат 3 милиона броя След месеци борба: Лоши новини за Кейт Мидълтън След месеци борба: Лоши новини за Кейт Мидълтън Принцесата на Уелс продължа да се лекува от рак, подлага се на химиотерапия Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Деца стрелят с автомати в училище Деца стрелят с автомати в училище Отново провеждат военно обучение Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Каналите му в Телеграм пуснаха замаскирано видео от тази седмица, на което се вижда човек, приличащ на него Спец части арестуваха известен рапър Спец части арестуваха известен рапър Имението му посиня от полиция, баретите заключиха и майка му
Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ България е един обран бостан в момента, няма ги парите Виц на деня Виц на деня Двама вървят след една засукана мацка и единия казва на дугия:
- Знаеш ли, че с ей тая съм спал?
Тя се обърнала и отговорила:
- Да си е*ал, да не си спал!
Виц на деня Виц на деня - Колега, вярно ли е, че сте направили издателска къща?
- Да!
- И какво издавате?
- Онзи ден издадохме комшията, че вари ракия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Болшинството българи, считат, че болшинството българи са идиоти!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори