×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Сарафово ще има рибарско пристанище, Кюшето влиза в регулацията на Бургас


Сарафово ще има рибарско пристанище, Кюшето влиза в регулацията на Бургас
Жителите на Сарафово могат да бъдат абсолютно спокойни и уверени, че гробищният парк запазва статута си, ще имат рибарско пристанище и новият жилищен квартал „Кюшето” ще влезе в регулацията на Бургас
16 Октомври 2011, Неделя, 16:17 ч.
Автор: Бесове.бг

Гробищният парк няма да промени статута си и да стане почивен комплекс, стана ясно на среща между кандидат-кметът Димитър Николов и кандидати за общински съветници от ГЕРБ с жители на Сарафово

Жителите на Сарафово могат да бъдат абсолютно спокойни и уверени, че гробищният парк запазва статута си, ще имат рибарско пристанище и новият жилищен квартал „Кюшето” ще влезе в регулацията на Бургас. Това стана ясно по време на среща с жителите на Сарафово и кандидата за кмет на община Бургас Димитър Николов и кандидатите за общински съветници – Красимира Маркович, Петър Симеонов, Снежина Маджарова, Диян Димов, Карамфилка Апостолова. В срещата участие взе и народният представител от ГЕРБ Иван Вълков, който от години усилено работи за решаване на проблемите в квартала.

„Решението за статута на гробищния парк вече е обнорадвано в Държавен вестник и няма как да бъде променено. Това е едно обещенание, което поехме преди четири години пред нашите съграждани и което въпреки всички трудности изпълнихме. Вече е факт, че върнахме статута на гробищния парк и никой няма да го превръща в почивен комплекс, каквато беше идеята на управляващите преди години”, заяви пред съгражданите си кандидатът за общински съветник на ГЕРБ Красимира Маркович

По време на срещата стана ясно още, че за първи път, през мандата на ГЕРБ, двете буни в Сарафово, които ползват рибарите, вече имат статут на рибарско пристанище. Това дава възможност на  Община Бургас да кандидатства по европейска програма към Агенцията по рибарство и аквакултури за финансиране изграждането на самото рибарско пристанище. То ще включва лодкостоянки, хелинг, хладилна база и битови помещения за рибарите, съвременна инфраструктура и  ще осигури безопасността и добрите условия за местните рибари.

Друг сериозен проблем на квартала също е на път да намери своето решение. Проектът на новия жилищен квартал „Кюшето” е включен в регулацията на Бургас, предстои само разглеждането му на експертен съвет и гласуването му от новия Общински съвет.

„В листата на ГЕРБ за общински съветници, Сарафово има двама представители и съм убеден, че ако те бъдат избрани ще работят Общинският съвет да приеме това важно за жителите на квартала решение”, добави Иван Вълков.

Кандидатите на ГЕРБ представиха пред присъстващите и други акценти, залегнали в програмата им - изграждането на велоалея, свързваща Морската градина на Бургас и Сарафово, нова ясла в квартала, изнесена приемна на общината, която да обслужва туристите през летния сезон, както и изграждане на футболно и волейболно игрище в двора на училището. Готов е и проектът за шумоизолиращата стена, която ще намали шума до 50%, предстои изграждането й.

Срещата, която се проведе по покана на жителите на квартала, завърши с отправена от директорите на детската градина, училището и читалището благодарност към Димитър Николов за подобрените условия, в които днес се помещават децата на Сарафово.


В категории: Власт , Политика


40
Коментара по темата
40.
радко
03.05.2012 19:07:30
0
1
да ви кажа честно няма такава кучка като бълдъзката Маркович.цялото раководсто на герб е ревнало от нея.няма такава КУЧКА С глвавно К като нея
39.
Рибаря
18.10.2011 22:56:57
1
5
Като оставим настрана множеството подозрения за търговия с влияние, корупция и неправомерно облагодетелстване, които съпътстват нашия Димитър Николов - настоящ кмет на ГЕРБ и бивш областен секретар на СДС - неговият лик се кичи основно с две неща.
Първото е добилите печална известност с митарствата си преписки на бургаската и софийската прокуратури по незаконната продажба на 130 дка от защитената местност на къмпинг "Корал", осъществена през 2002 г. В пресата далаверата се оценява на около 30 млн.лв. чиста печалба. Не знам дали е така, но е факт, че от началото на тази година Върховна Касационна Прокуратура се принуди да се намеси, за да се задвижи най-сетне това производство.
Интересна обаче е компанията, в която Димитър Николов осъществява въпросната врътка - ортаци са му кмета на Царево от БСП Петко Арнаудов и известния адвокат Евгений Мосинов (също от БСП), които се опитаха да обявят за незаконен Природен Парк "Странджа"..
Второто нещо - просто факти:
Димитър Николов е осъден през 2001 г. за контрабанден внос на сухо мляко от Украина и пласирането му на вътрешния пазар. Присъдата е административно наказание - конфискация в полза на държавата и глоба в размер на стойността на сухото мляко.
По същата афера обаче са заведени още 2 следствени дела - за документарна измама и за престъпна злоупотреба по служба. Последното предвижда до 10 години затвор. Тези две дела са със становища за повдигане на обвинение, но все още отлежават в прокуратурата.
И последен факт - този престъпник се спряга за най-успешния кмет на ГЕРБ и в преизбирането му няма съмнение..
Както се очерта картинката, в професионалната характеристика за заемане длъжността: "Кандидат-кмет с подкрепата на ГЕРБ", явно трябва да фигурира изискването лицето да е осъждано поне веднъж за икономическо престъпление от общ характер..
И още приказка имам да ви казвам, ама стига с тая бира за сега, че трябва да се прибирам и да готвя, както съм обещал.
А вие пак си ги изберете,де! И да не забравите да почерпите за изборната победа! А от мен мезето - задушени манатарки, масловки и горски сърнели, че тази година берекетът на гъбите се пада точно по време на изборите:)
38.
Истинския Добрин Георгиев
18.10.2011 21:50:13
1
1
Ох,като видя ГЕРБ някъде в заглавие и не мога да не се изтаковам, ще ме извините.Да ви кажа че всичко в този град Бургас съществува благодарение на Митко Николов.
Вижте ся ако още не сте разбрали - ние с Добито Георгиев и Велизарчо Георгиев и Миланчо някой си имаме конкретна мисия.Да дигаме имиджа на Митя и да дискредитираме ГЕРБ.Ние сме пресцентъра на общината,управлявана от Митко,който само наужким е от ГЕРБ но с него правим дружно пиар на Синята коалиция в Бургас,защото всичките сме от котилото на СДС.Ама и да не бяхме от това котило,сме от групата "Да спасим далаверата на Коце Маца и Момата".
Тъй че - никъв ГЕРБ,само СДС и Митя!
37.
Добрин Георгиев
18.10.2011 20:33:01
6
2
За 4 години 227 милиона европари са влезли в Общината благодарение на доброто управление на Николов. Така се работи браво на кмета и да продължава все така .
36.
Истината
17.10.2011 20:59:22
1
4
За тайнствения хрисим вид на човека с лик на Мадона. Масон! Това била причината да мълчи и да не обелва дума по никакъв повод освен когато пиарите не са му написали предварително текста. Той бил посветен в тайнство!
Няма лошо да си масон където и да е по света, но за съжаление в България всичко е опорочено. Масонското братство към което принадлежи и въпросния мълчаливец не е нищо друго освен мафиотска структура за създаване на олигарси и обслужване на корпоративни интереси, маскирани като благотворителност или пък грижа за човека. Това са богопомазаните герои на прехода, недосегаемите, които командват полиция, съдебна система, данъчна система, които са над законите, които манипулират изборите и изсмукват финансовия ресурс на държавата, които определят правилата в икономиката така че да съсипят средната класа.
Пример: Валентин Златев - шеф на “Лукойл” за България и син на Васил Златев - кмет на Правец по Тодор-Живково време - масон от компанията на БИЛДЕРБЕРГИ.
Името на съдия Атанас Вълков излезе в списъка на зависимите магистрати от разни тайни антибългарски братства - това е официална информация.
Изненадата са Красимир Стойчев (заместник кмет по финансите по времето червения кмет Йоан Костадинов) и Димитър Николов (бивш седесар и настоящ член на ГЕРБ). Това обяснява защо Николов запази поста на Стойчев и не посмя да го уволни когато наследи кметския кабинет от Йоан. То ако се поразрови човек всъщност ще види, че Николов запази и всички ключови фигури от времето на Йоан и през всичкото време наливаше пари във фирмите дето и по йоаново време бяха фаворити.
Няма какво да подскачат сега тук няколко платени писачи с прякори Велизар Георгиев, Сияна не знам коя си и Милан Тодоров.
Дано бургазлии проумеят истината и на 23 октомври пратят червения масон и ученик на Йоан там, където му е мястото. Отменете му имунитета като гласувате наказателно, за да влезе в сила издадената преди 4 години осъдителна присъда за контрабанда!
35.
Смръзнах се
17.10.2011 18:05:40
0
0
Аз не съм копи пейс като тази ода по долу но ще се повторя макар и с други думи- колко тайнствено звучи, направо по масонски!!!!
34.
от Черния Орден
17.10.2011 16:26:07
1
2
Масоните са тайни общества – мафия, която е единна и целенасочена. Съставена е само от посветени, които разполагат с основната част от капиталите по света. Така например в България има 4-5 масонски ложи, които са пуснали корените си в цялата страна. Те се числят към един или друг орден, но принципът им е винаги един и същ – да притежават върховна власт, блага и пари.
В държавата ни те са се намърдали на най-ключовите позиции като едно от тях е Столичната община, която представлява една огромна група от тази мафия. Превземането на позициите там започва още от времето на Янчулев като през целия този период те се умножават значително. Събират се на тайни места, където обсъждат пъклените си планове – като се започне от заменките на горите и се премине през обществените поръчки, че се стигне чак до общинско-частните връзки.
При масоните няма леви и десни, сини и червени – всички са от една партия, имайки главни позиции от своите хора по всички етажи на властта – съдебна, изпълнителна и законодателна. При тях солидарността е от особена важност в бизнеса, ето защо не е от значение дали масонът е причислен, в обществото, изцяло към престъпните организации или е част от “честните” политици.
Имената, за които се знае, че са масони, във връзка с по-горе казаното, са: покойните Илия Павлов и Емил Кюлев, както и Констадин Паскалев, проф.Пантев и министърът Вежди Рашидов, бившият председател на Административния съд в Бургас Атанас Вълков, заместник кмета по финанси в община Бургас червеният Красимир Стойчев
И КМЕТЪТ НА БУРГАС ДИМИТЪР НИКОЛОВ
33.
истинския Вилизар Георгиев
17.10.2011 15:10:39
1
1
ясно е кой използва чужди имена.Коментар 31 не е от мен!Аз съм за Димитър Николов ама синята коалиция да се оправят те сами как не ви е срам да ползвате чужди имена,не стига че пишете от псевдоними, а сега и от хора които пишат с истинските си имена.
32.
Тишо Атанасов
17.10.2011 12:54:32
0
2
Тошко, кажи на Коце Маца да праща спешно втория транш, че циганите в Долно Езерово започнаха да се изнервят.
31.
Велизар Георгиев
17.10.2011 12:51:19
2
1
Димитър Николов и Синята коалиция - това е печелившият модел за Бургас. ГЕРБ да се оправят сами.
30.
Сияна Ненкова
17.10.2011 11:27:54
2
1
И аз съм на това мнение, стига с тези глупости кой, кой бил! Нека да се радваме на това, което имаме и ни се предоставя. Бургазлии са умни хора и сами ще определят кое е правилно и какво не. Нищо лошо няма да изказваш благодарността си към някой за нещо, което е направил, за това аз ще продължавам да подкрепям Димитър Николов! Бъдете по-позитивни, нямаме какво да делим с вас, че да се ругаем!:)
29.
До 28
17.10.2011 11:07:34
3
1
Изборът на кмет за Бургас е ясен. Никиолов всички го харесват. Както се казва- Бургас кмет си има. Интересното е в региона и тук- за съветници. Между другото ги съветвам да се отворят към хората и да се държат по любезно, за да не си създават неочаквани неприятели...
28.
ko40
17.10.2011 10:03:43
1
1
MITKO kmet no bez gerb tova e
27.
123
17.10.2011 09:58:43
0
3
А Митко Фафлата плати ли си наема за зала "Младост" и "Бойчо Брънзов", че да говори фалшиви обещания ?!
26.
Милан Тодоров
17.10.2011 01:21:10
3
3
Страхът от катастрофалната загуба в Бургас е съвсем нормално нещо. Димитър Николов постигна повече от всеки друг на територията на страната и не случайно ще спечели втори мандат, защото работи за нас. Много съм благодарен за всички идеи които бяха реализирани не само на хартия, но са реалност.
25.
истинския Вилизар Георгиев
16.10.2011 23:40:04
4
7
Вие направо прекалихте, то не бяха наредби и кражби на имена.Сега поне хората знаят какви сте и как бълвате само лъжи! Димитър Николов е най-добрия кмет който сме имали и колкото и да не искате да го повярвате хората ще го подкрепят, за да може да се развива Бургас.
24.
Добрин Георгиев
16.10.2011 22:14:59
4
2
Както писах преди това, Бургас най- накрая случи на кмет в лицето на г-н Николов.Кой друг кмет в историята на Бургас е направил толкова, колкото г-н Николов? Преди 4 години Бургас изглеждаше ли толкова красив ,както е сега ? Бургазлии видяхме как работи кмета ни и знаем на какво е способен .За 4 години 227 милиона европари са влезли в Общината благодарение на доброто управление на Николов. Така се работи браво на кмета и да продължава все така .
23.
Иван Генов
16.10.2011 22:05:33
5
1
Толкова сте жалки,че вече използвате чужди имена да манипулирате хората.Колкото и да ви е яд ГЕРБ ще спечели изборите защото вече са показали че могат да градят а не да рушат като предните крадци които на управляваха 12 години!!!
22.
Призив-Попова
16.10.2011 21:56:24
0
2
Хора, стига. Остана още малко време. Нека поне тези няколко идни дни не сипем помии. Нека хората да изберат и да спечели най добрият.
21.
vilizar georgiev
16.10.2011 21:55:01
3
1
seriozno govorq da spre6 da izpolzva6 imeto mi za da ne izlqza ot dobriq ton ne mi puka koi ti plashta za tova napi6i oshte ne6to ot moe ime i utre sam v ofisa vi kak ne vi e sram napravo sme6ni ste pluete dobrite hora i da izpolzvate 4ujdi imena nali znaete 4e moga da vi sadq za tova
20.
Тончо Пенев
16.10.2011 21:49:14
4
4
За гробищата Николов откровено лъже щото неговите подчинени са ми казвали преди две години че терена ще се застроява.Погребенията бяха спряниВинтерес на истината заслугата е на Скат и чак тогава стана работата.
19.
Велизар Георгиев
16.10.2011 21:27:40
5
2
Ох, Сияно, смени вече плочата, че от това ломотене едно и също накрая ще повърна.
Стига си се правила на шут, Митко и без теб ще спечели втори мандат - с гласовете на циганите, задето неговият човек Цецо ги опази в Катуница.
За всеки случай оня ден на среща с тях Митето даже им обеща джамии в две бургаски махали - циганската в Долно Езерово и тази в минно селище Черно море. Който не вярва да види записите от срещите.
18.
vilizar georgiev
16.10.2011 21:24:52
4
1
ave ei kak ne vi e sram e da pi6ete s imeto na horata a ti koito izpolzva6 imeto mi 6te ti namerq ip-to vlizam ot telefona si da vidq pak kolko gluposti ste nagovorili i naprovo
nqmam dumi.Mnogo grozna istoriq posle gerb kakvi bili nikolov kakav bil vie kvi ste ne stiga 4e samo ot prqkori pi6ete ami i tolkova dolni ne6ta da pravite.Dimitur Nikolov e na6iq kmet kakvito i mizerii da pravite
17.
Сияна Ненкова
16.10.2011 21:16:01
3
4
Стига с тези предизборни помии, има един Кмет , който бургазлии обичат и ценят, а вие искате да го засипете с небивалиците си. Димитър Николов освен добър политик е и добър балансьор, който се опитва да помогне на всеки гражданин на Бургас и едновременно с това да вдигне града ни на европейско равнище. Успешните му управленски решения направиха мен и много млади хора горди с това, че живеем и се развиваме в Бургас.
16.
been there done that
16.10.2011 21:15:47
2
3
До Но.15

Няма смисъл да ти казвам, че Николов ще е кмет на града за 2ри мандат. Ти сам ще го видиш това по-това време другата седмица.

Няма смисъл и да ти казвам че този ремон ще почне.

Няма и смисъл да ти казвам че и индустриалната зона ще е факт и че марки като "Адидас", "Пума", "Бай Ес Еф" и "Кох и нор" ще се настанят там отваряйки 2000 новиработни места в града.

Това няма смисъл да ти го казвам. Сам ще го видиш през следващият мандат на Николов.

Който ще запчне точно след 6 дена :)
15.
КОРУПЦИЯ - MOMATA
16.10.2011 21:01:57
5
4
НИЩО НЕ ПОЧВА .. Т.Е. НЯМА ДА ПОЧНЕ, ЗАЩОТО МОМАТА - МИТКО МЕКАТА КИТКА, НЯМА ДА БЪДЕ ИЗБРАН ЗА ВТОРИ МАНДАТ !

ХАЙДЕ СЕГА, ВСИЧКИ ГЕРБЕРАСИ ( ПРОИЗВОДНО от ГЕРБ и ПЕ.ЕРАСИ) БЕГОМ В ГЕТОТО ПРИ МАНГАЛИТЕ, НАЛИ ГИ ПАЗИХТЕ КАТ СТАНА МЕЛЕТО в с.КАТУНИЦА, СЕГА Е РЕД ТЕ ВАС ДА ПАЗЯТ, ЧЕ МНОГО ЯД И ЗЛОБА СЪБРА НАРОДА ОТКАК МУ ВЗЕХТЕ РАБОТАТА И ХЛЯБА.
14.
Велизар Георгиев
16.10.2011 20:57:28
5
2
Боко няма нищо общо, Димитър Николов е кандидатурата на Цветан Цветанов. Защото той /Цецо/ държи ключа за черната каса, а Митето и Коцето Марков извлачиха достатъчно към нея, за да се откупят от наказателно преследване. Вярно, че в момента ГЕРБ е на Цецо, но се чудя тая неразделна бургаска двойка що ще чини, когато Боко разкара ченгетата предатели и си върне едноличната власт?
13.
been there done that
16.10.2011 20:49:45
1
3
A, забравих почва и ремонта от моста до пътния възел. Пак благодарение на кмета :)
12.
been there done that
16.10.2011 20:44:55
4
4
Таня моето момиче. Махни червените очила.

Не може да се казава на черното-бяло.

Това което си написала са пълни глупости.

Кмета каквото е обещал го е направил.

Вярно обеща да смени канализацията и да асвалтира 7 улици а аз се сещам за 6 в момента но пък ремонтира и моста до била и направи пътния възел .

Така че "get real" 30 години Бргас не е виждал такива ремонти и по-разтропан кмет.
11.
BOKO TIKVATA
16.10.2011 20:38:32
3
4
ПРЕДВОДИТЕЛЯТ НА ВСИЧКИ ТЕЗИ ГЕРБЕРАСТИ е БОКО ТИКВАТА, КОЙТО ВЧЕРА ИМАШЕ ИМЕН ДЕН - ВЧЕРА , АКО НЕ ЗНАЕТЕ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ПОЧЕТЕ - ДЕНЯТ на ТИКВАТА !!!
10.
Добрин Георгиев
16.10.2011 20:21:57
5
5
Благодаря на кмета за всички хубави неща, които направи и продължава да прави за града ни .Без него градът ни нямаше да е същия .Най- хубавото нещо ,което се случи на Бургас е кмета Николов .Продължавайте в същия дух !
9.
Добрин Георгиев
16.10.2011 20:20:53
5
7
Благодаря на кмета за всички хубави неща, които направи и продължава да прави за града ни .Без него градът ни нямаше да е същия .Най- хубавото нещо ,което се случи на Бургас е кмета Николов .Продължавайте в същия дух !
8.
МОМАТА - ФАФЛА
16.10.2011 20:00:11
5
7
ЩЕ ВИ ПОСТРОИ МОМАТА и МОСТ, ВЪПРЕКИ ЧЕ НЯМАТЕ РЕКА ..... ТАЗИ ГОДИНА ПОЛУ ПРОВОДНИЦИ, ДОГОДИНА ЦЕЛИ ПРОВОДНИЦИ ... КАКТО КАЗВАШЕ ТАТО !

БЕДНИ МИ МИТКО, СЛЕД КАТО ПРЕОТКРИ МОМАТА В СЕБЕ СИ, ЗАЩО НЕ СИ ХОДИШ ДА СИ ПРОДАВАШ ... ФАФЛИТЕ ... ДА ФАФЛИТЕ , ТИ ОТ ВАШЛИ НЕ РАЗБИРАШ ОТИ ТЕ НЕ СЕ ПРАВЯТ С КОНТРАБАНДНО и КАНЦЕРОГЕННО СУХО МЛЯКО.
7.
Таня
16.10.2011 19:27:47
6
8
Стига с тоя Николов бе! Точно преди изборите много се разработи! Четири години подгъзуваше на Борисов, сега се сети за обикновените хора - то не бяха обещания, то не беше чудо! Толкова промити мозъци, не мога да повярвам, че има още хора, които да го приемат положително! Едно нещо не е измислил, пък да не говорим, да е направил - каквото чуе и го краде, после се тупа в гърдите - позьор!!!
6.
Вилизар Георгиев
16.10.2011 19:16:53
4
4
Така е,има много трудности,но иначе този квартал много ще помогне на икономиката на града както и много работни места.Напълно подкрепям Димитър Николов и в това начинание.
5.
Милан Тодоров
16.10.2011 19:14:33
7
4
Жалко, че понякога има хора които спъват хубавите идеи. Вярвам че Димитър Николов ще успее да им помогне и ще си изпълни обещанията. Все пак е най-добрият кмет.
4.
Ogi
16.10.2011 16:58:35
5
3
Николов направи каквото можа,но цялата работа се спъваше първо от ТИМ,които държат летището и много се страхуват от жалби срещу шума.И второ - хора чиито земи според ПУП-а трябваше да са зелени площи - обжалваха.Има процедури и срокове.Според мен в близките 10 години тук ще има само комбайни.Който е купил земя да се готви за дълго чакане - с години!
3.
Стоян
16.10.2011 16:54:46
2
4
Ще следя много внимателно дали и това обещание Кюшето най-после да влезе в регулация няма да се окаже кьорфишек. Стотици бургазлии в това число и аз преди години купувахме земи там по 20-25 - до 50-100 евро на квадрат.Милиони евра са заровени там и започването на строежи в този квартал ще се отрази много добре на местната икономика.Години наред минавам оттук и се чудя как може да се отглежда пшеница върху земи, струващи десетки хиляди.Защо се протакаха нещата досега?
2.
Стоян
16.10.2011 16:54:45
3
7
Ще следя много внимателно дали и това обещание Кюшето най-после да влезе в регулация няма да се окаже кьорфишек. Стотици бургазлии в това число и аз преди години купувахме земи там по 20-25 - до 50-100 евро на квадрат.Милиони евра са заровени там и започването на строежи в този квартал ще се отрази много добре на местната икономика.Години наред минавам оттук и се чудя как може да се отглежда пшеница върху земи, струващи десетки хиляди.Защо се протакаха нещата досега?
1.
adfgafg
16.10.2011 16:53:03
11
11
Браво Мите! Обещай им и космодрум!!! Не е късно! Смешник!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване на рекламата на хазарт ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване на рекламата на хазарт Лазарки ще огласят и изпъстрят Камено Лазарки ще огласят и изпъстрят Камено На откритата сцена в града на 28.04.2024 г. 10:00 часа ще се проведе конкурс на лазарски групи и песни Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден По време на почивните дни и дните на официалните празници от 1 до 6 май включително ще бъдат осигурени дежурни инспектори във всички ОДБХ Полиграф уличи подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Полиграф уличи подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Калин Стайков и Величко Тачев са уличени в лъжа от детектора  Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Ертен Анисова стана зам.-председател на групата за сметка на Хатидже Георгиева Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Санкционират шофьорите и за таблет зад волана, колоездачи и тротинетки ще слизат на зебрата Утре честваме рождението на незабравимата Петя Дубарова Утре честваме рождението на незабравимата Петя Дубарова На 25 април се навършват 62 години от рождението на слънчевото момиче на Бургас Мъж отиде да регистрира колата си с 2,3 промила алкохол в кръвта Мъж отиде да регистрира колата си с 2,3 промила алкохол в кръвта Нямал и шофьорска книжка Иван Капитана помете жена на паркинг в Пловдив, дрегерът отчел 3.31 промила алкохол Иван Капитана помете жена на паркинг в Пловдив, дрегерът отчел 3.31 промила алкохол Пострадалата е в болница с множество травми, а известният рокер отказал да даде кръв за химичен анализ Велико Минков настоява да отглежда сина си, а Габриела да бъде лишена от родителски права Велико Минков настоява да отглежда сина си, а Габриела да бъде лишена от родителски права  В момента момчето е при родителите на Пейо Пеев, които не са биологични баба и дядо, каза бившият депутат
Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори