×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • След 15 май в Царево и Ахтопол няма да се строи
  • Жълт код за значителни снеговалежи е в сила за 14 окръга на Румъния
  • 64-годишна жена загина при пожар в Сливен
  • Дългът на България за 2023 г. е 23.1% от БВП
  • Започва консервация на постамента на Паметника на съветската армия в София
  • Двама души са ранени при нападение с автомобил в Йерусалим
  • Отбелязваме Международния ден на Земята
  • Разследват смъртта на сърна в Старозагорско
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ще има ли арести в предизборен Несебър за 30 дка на Емона с цена 4,5 млн.евро?


15 Октомври 2011, Събота, 15:07 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА, снимки: Ивелина ДОНЧЕВА

Сезирани за огромната афера са прокуратурата, МВР и ексшефът на Комисията по общинска собственост в местния парламент Венелин Ташев

Преди да попитаме Районната прокуратура в Несебър ще дръзне ли да повдига обвинения срещу кандидати за местната власт до изборния ден 23 октомври, Бесове.бг ще зададе два прости въпроса на местните жители от тази община, които  не успяха да възстановят дори и един кв.м от земеделските си земи в приказнокрасивата местност Бунарджика, покрай южния морски бряг на нос Емине:

Приказната местност Бунарджика край село Емона, южния склон на нос Емине, където са предоставени от община Несебър 30-е декара 
Възможно ли е 67-годишният Вълчан Анастасов Вълчанов от бургаския жк“Изгрев“, който до пенсионирането си е бил шофьор на самосвал в каменна кариера, всъщност да е таен милионер – собственик на 4 парцела за близо 4,5 милиона евро, разположени в същия този южен склон на нос Емине, там където кракът на простосмъртен местен жител от Несебърска община не може да стъпи? По документи е така. Вълчан Вълчанов е придобил парцелите като земеделска земя на 5 декември 2007 г. (Виж в края  нотариалния акт за покупко-продажбата, съставен от несебърския нотариус Стоян Ангелов).

Според извадка от кадастъра, Вълчанов притежава следните недвижимости:  9 304 кв.м поземлен имот с идентификатор 27454.21.47, 9 305 кв.м с идентификатор 27454.21.48, 9 304 кв.м с идентификатор 27454.21.49 и 2 636 кв.м с идентификатор 27454.21.13. (Виж приложената скица).

“Не е възможно да има толкова голямо имане Вълчан, та той кара един стар форд-пикап, даже не живее тук, ами в село Дебелт, откъдето е жена му Йонка. Излиза им по-евтино да са там, да нямат харчове. Йонка и Вълчан са евангелисти, религиозни са – на мравката път правят“, вдигат рамене съседите на Вълчанови от бл.18 в жк“Изгрев“, вх.А. Апартаментът им на първия етаж се оказа действително празен, както ни увери съседката отсреща г-жа Томова. Вълчанови са добре познати от всички обитатели на вх.А.
„Най-обикновен шофьор си беше, тукашен си е, какви земи в Несебърско, невъзможно е?“, чуди се и един от близките приятели на пенсионера – Стоян Динков от 7-ия етаж.  
 
Съседите на Вълчанов г-жа Томова и Стоян Динков бяха шокирани,
когато узнаха за какво го търсим

Бившият шофьор, а сега пенсионер Вълчан Вълчанов живее тук в жк „Изгрев“ бл.18, но притежава земя за 4,5 млн.евро
Вторият ни въпрос е:  Как се е сдобил с тази златна земя продавачът, който също е бургазлия, но от жк „Меден рудник“. Това е 34-годишният Атанас Маринов Донев, с адрес бл.461, вх.А, ет.6. ап.17.
Екипът на Бесове.бг откри вчера на този адрес майката на Атанас – Надежда, средностатистическа пенсионерка, живееща в най-обикновен апартамент в един от най-грозните и стари жилищни блокове в покрайнините на комплекса.

„Атанас ще го намерите в офиса на фирма „Сити билд“ЕООД на ул.“Оборище“2 в Бургас, той работи там, не знам за какви земи и за какви милиони ми говорите – виждате в какви условия живея?“, бе поразена жената, след като разбра за какво го издирваме. Естествено, докато репортерският ни екип се предвижи от Меден рудник до центъра на града, където е офисът на „Сити билд“, Атанас вече бе предупреден от майка си за какво го търсим и бе взел мерки да се покрие. Там ни посрещна само главната счетоводителка на фирмата Гинка Радичева, която категорично отрече лицето Атанас Маринов Донев да фигурира като служител в тази фирма. Беше готова да ни предостави за справка всичките счетоводни документи. Радичева обаче не пожела да отговори на въпроса ни дали познава човек на име Атанас Маринов Донев.
 
В покрайнините на бургаския жк „Меден рудник“ е адресната регистрация на продавача Донев, там заварихме майка му Надежда, която го скри

Нашето разследване

в търсене на реалния собственик на четирите парцела,

бе проведено вчера, 14 октомври 2011 г., след като бяхме алармирани от представителя на фирма „Евро Пропърти Мениджмънт“ООД Николай Георгиев за натиск върху него от страна на местния несебърски политик Христо Тодоров Тодоров. По думите на Николай Георгиев този Христо Тодоров със сигурност е реалният собственик на парцела от 9 304 кв.м с идентификатор  27454.21.47.
„Убеден съм в това, което ви казвам, защото същият човек  дойде при мен с полицаи, за да ме заплашва да спра ремонта на рибарската хижа, където ние сме инвеститор. Това стана на 23 април 2010 г. Дори успя да издейства заповед от РДНСК за спиране на строителните дейности. Този Вълчанов, който фигурира като собственик и на останалите съседни имоти, аз никога не съм го виждал. Христо Тодоров ме притискаше да му отцепим триъгълник от 500 кв.м, за да има излаз неговият парцел на море. Но аз се възпротивих, защото съм сигурен, че имотът .47 би трябвало да е държавен горски фонд – собственост на земеделското министерство и недоумявах защо ме заплашва“, каза бизнесменът Николай Георгиев. Той направил неофициална справка в кадастъра и разбрал, че през 2006 г. са извършени заменки на тези парцели, които се оказват собственост на частното лице Атанас Маринов Донев за 70 ст./кв.м.

И тогава, и сега, 1 кв.м земя на Емине струва 100 евро,

 всичко това аз предадох на компетентните органи. Отидох и при председателя на Постоянната комисия по общинска собственост  в ОбС-Несебър Венелин Ташев, на когото също предадох копия от документите, казвам го и на вас, заяви Николай Георгиев.
„Сезирал съм правоохранителните органи и очаквам веднага реакция от прокуратурата, в понеделник влизам и при областния управител Константин Гребенаров. 30-е декара в тази част край морето струват по пазарни цени около 4,5 млн.евро, аз няма да давам квалификация на извършеното престъпление, но то е явно, защото решение никога не е минавало през Общинския съвет, аз два мандата съм вътре“, каза Венелин Ташев.
Ташев е убеден, че Атанас Донев е служител в една от фирмите на общинския съветник Христо Тодоров и че действа като негово подставено лице. С подобна цел Христо Тодоров ползвал и друг свой подчинен –  Милчо, който пък се явявал собственик на други земи, придобити по аналогичен начин.
„Искам да се разплете всичко докрая. Атанас Донев е получил от общината на безценица 30-е декара на 1 юни 2006 г., когато председател на ОбС беше покойният Димитър Янков, кмет беше Николай Трифонов, председател на постоянната комисия по ТСУ бе настоящият кмет Николай Димитров, а председател на постоянната комисия по общинска собственост бе Христо Тодоров. Съпругата на Христо Тодоров – Касандра, по същото това време бе юрист-консулт на Общинския съвет. Ще искам да се разбере кой е или

колко са действителните собственици на тези 4 парцела,

защото на никого от наследниците на жители от общината не сме възстановявали земеделски земи в тази местност, а се оказва, че тя вече е раздадена“, заяви Венелин Ташев, декларирайки, че самият той научава за аферата едва сега и че ОбС не е имал никаква представа за извършената сделка през 2006 г.
В момента Христо Тодоров Тодоров отново е кандидат за общински съветник от Коалиция „Либерален съюз“ заедно със сина на Димитър Янков – Пейко. Те бяха заедно в ОбС и през изтеклия мандат. Тодоров е неизменно съветник от 1999 г. В тази кампания „Либерален съюз“ подкрепя за втори мандат като кмет Николай Димитров, защото имал „вече натрупан опит в местното самоуправление, познаващ спецификата на общинските дейности и ще продължи започнатото като обогати общинската собственост“. Цитатът е от интервю, публикувано в несебърски сайт вчера.
Ние, от Бесове.бг, сме готови да дадем думата на г-н Тодоров, ако смята, че е нужно да обясни пред обществеността на Несебър дали има връзка с тази афера.
Тъй като в публикацията ни са споменати имена и на други кандидати за местната власт в Несебър, редакцията е готова да предостави право на отговор на всеки, който се закълне, че не е знаел нищо за заменките и че не е собственик на един от другите три парцела, както и че се изправя пред своите съграждани с чиста съвест.






Флагман.БГ Почина много известна режисьорка Почина много известна режисьорка 23/04/2024, Вторник 12:08 0
70
Коментара по темата
70.
Ivanov
12.11.2011 11:34:21
0
1
Защо трябва да плюем и даваме епитети на единия или другия? То е очевидно - Тука става въпрос за заменки,а всички знаем колко МРЪСНИ са заменките в България.Даже управляващите нали уж ги спряха и искаха да развалят сделки. Това, че единия изкарва кирливите ризи на другия и се ритат по-кокалчетата, не бива да омаловажава фактите.Тук фактите са си факти, нека всеки сам си направи изводите, кой как е ощетил държавата, а в това число и гражданите живеещи в нея.
69.
ydbreyv
05.11.2011 20:22:43
0
0
7f2edp , [url=http://wjbokfdjsprk.com/]wjbokfdjsprk[/url], [link=http://rzpeofvmghnx.com/]rzpeofvmghnx[/link], http://qyifshywrpuc.com/
68.
ishuvcbquz
03.11.2011 19:35:27
1
0
gMXewJ <a href="http://hrwjfnhhiqdn.com/">hrwjfnhhiqdn</a>
67.
txmfpxkhf
27.10.2011 19:51:24
0
0
RPEvsg , [url=http://tqjjkaldawcg.com/]tqjjkaldawcg[/url], [link=http://gqslhnjmgnwf.com/]gqslhnjmgnwf[/link], http://lqzfnovirkgv.com/
66.
jmxmakr
27.10.2011 15:57:14
0
0
NjCk9t <a href="http://ortitmqybpcm.com/">ortitmqybpcm</a>
65.
Berlynn
27.10.2011 11:34:32
0
0
Wait, I cannot ftaohm it being so straightforward.
64.
Yana
20.10.2011 15:48:11
0
3
Е най после си показа рогцата господин Тодоров,ако наистина стоиш зад името си.Май само като те настъпи някой се показваш,докато като лапаш си покрит дълбоко. За какво ни се молиш? да спрем да те коментираме ли?да не би да страдаш от гузна съвест крадецо?Веднъж вече открадна дюните на Несебър и тихо кротко се покри , сега пак.Някой казват че си вярващ човек,ами ако си такъв къде ти е морала мръсен мошеннико?Колко алчен може да бъде един човек?
63.
hristo todorov
18.10.2011 23:15:07
4
1
molia vi sprete ot 4.5mln. evro 6te dam 2 na tashev ako stane pak savetnik
62.
tashev
18.10.2011 23:06:45
1
1
a taka Vangel4o, ni6to ne si razbral ot pisanoto ama dobre go kaza. znae6, 4e mnogo ma e iad na hristo. izob6to na si4ki ma e iad. iskam imeto IMPERATOR da e moe. mitio nali ve4e go niama.vse pak kakyv goliam hotel postroih da \plakne o4ite\ na nesebarlii,nikoi li niama da ma pohvali...prostaci..
61.
УУУ-У-У
18.10.2011 13:40:24
6
0
УУУ,какъв слагачески и нагласен коментар-направо да повърнеш! Ближете си му на Венко задника щом си плаща ама поне не пишете глупости-Венко за нищо не става и все другите му пречат
60.
вангел
18.10.2011 01:16:45
1
8
Разбрах , че Христо Тодоров отдавна е изнудвал тези хора , на тях им е писнало и са подали жалба до мвр, прокуратура и са дали материала на бесове. Сезирали са и г-н Ташев , като председател на комисията по общинска собственост. Не познавам добре и двамата , но като чета коментарите , виждам , че не се отнасят за публикацията а някои хора , се опитват да наплюят някой с речник богато интелектуален , каквито всъщност са те самите. Аз лично ще гласувам за г-н Ташев защото за него съм чувал само хубави неща и разбира се , защото единствено тяхният кандидат за кмет отговаря напълно за институцията Община Несебър.
59.
VILI
17.10.2011 13:59:53
3
5
браво Венко явно си успял да бръкнеш в задниците на всички крадци УСПЕХ ние сме с теб
58.
ЗА Несебър!
17.10.2011 12:39:04
2
6
Защо плюете по Венелин Ташев?Вместо да се радваме,че има гражданска съвест и скача срещу нередностите,вие платени лизачи го нападате.Явно много ви е страх от Коалиция "Ново начало" и от кандита им за кмет-Манолов...изчезвайте мишки,тепърва ще отговаряте за кражбите през последните четитри години!
57.
Мена
17.10.2011 11:46:16
5
1
Няма по-голям крадец в Несебър от Венко Ташев-окраде дори улиците на града и си ги вкара в територията на хотела- мариета палас е върху градска улица
56.
Мена
17.10.2011 10:34:04
0
6
Не мога да разбера защо е тази злоба! Защо се зщитават тези които окрадоха общината и искат да грабят още и още. Какво допринесе Хр. Тодоров за Несбър? Какво запонящо се направи Н. Димитров? Само грабене! Мандата им приключи ! В общината ще има нов кмет и нови съвтници!
55.
da da
17.10.2011 09:56:00
4
1
NIKOLAI DIMITROV - KMET, tashev duha, tashecite navedeni v poza parter. samo sled 5 dena, vervaite mi....
54.
до всички ташеци
17.10.2011 09:49:19
2
1
вие сте ЗЛОБАТА„ЗАВИСТА„АЛЧНОСТА и ПРОСТАШТИНАТА в несебар
53.
До всички николайчовци близачи
17.10.2011 09:41:14
0
5
Всички се покривате под полата на Венко Ташев,мухляри прости и страхливи.Ако не беше Венко Ташев само щяхте да ближете Николайчо,Пицата,Христо Тодоров и още боклуци,защото си умирате от страх.За всички се отнася.
52.
Кристо
17.10.2011 06:45:40
1
7
Венко е един от най-свестните хора в града, винаги е прави добре нещата, с които се е захванал. Много жалко, че се пишат такива посредствени коментари!
51.
bokluk
16.10.2011 23:34:39
4
2
Venko e nai-golemia bokluk v nessebar-ozapva vsichko do koeto se dokosne-i kampaniata mu e pomiarska-bokluk!
50.
venkovica
16.10.2011 22:01:41
1
2
tashev: /dva mandata sym vytre/,kakvoto i da ozna4ava tova
49.
prorok
16.10.2011 21:49:41
4
1
TODOROV sled 4 godini KMET a tashev bez pari dori za vafli
48.
кметица
16.10.2011 20:32:35
2
4
НЕ СИ ХАБЕТЕ ДУМИТЕ николайййчо ще стане кмет в шестък а нури ще дава банкет НАСЕТО Е КМЕТА МУХЛЬОВЦИ
47.
Kmet
16.10.2011 19:49:49
4
3
Николай Димитров ще спечели защото местния бизнес го подкрепя-всичко е въпрос на лобиране в Несебър
46.
Selyanin
16.10.2011 19:31:03
3
2
Местни изроди 2011 в Несебър начело с Венко Ташев ха-ха-ха- и смешника им кандидат за кмет-тези хора много са си повярвали или просто са се обградили с платени лизачи
45.
Anton
16.10.2011 19:23:41
4
2
Венко е лице на кампанията МЕСТНИ ИЗРОДИ 2011 в Несебър
44.
Kmet
16.10.2011 18:47:35
3
1
Nasko e mnogo hubavo momche -ama da si kajem istinata za kmet ne stava-samo ste go izpolzvat-a TASHEV e takav bokluk 4e ne si struva da se govori za nego
43.
Nessebar
16.10.2011 18:37:53
1
2
Омръзна ми от помиярски предизборни кампании в Несебър-уж град на ЮНЕСКО, уж световен туристически град, а като дойдат избори изплува най-голямата селяния и най-големите боклуци и неграмотници започват да се изявяват с разкрития...човек да го е срам, че е от Несебър
42.
anton
16.10.2011 17:39:43
1
3
Всички много говорите и го плюете Венко ама от завист ,защото всички мечтаете да бъдете като него ама няма как да стане ,защото всички сте ВЪШКИ и ще си останете такива … даааа гнидички пук пук пук …
41.
1
16.10.2011 17:36:34
1
4
НЕЩАСТНИЦИ.........Вие срещу Ташев да бягате пак не можете да го стигнете и освен да изливате помия друго не можете.Защото нямате толкова акъл А за КРАДЕЦА христо тодоров всички знаят
40.
spravedlivost
16.10.2011 17:10:54
2
5
hora spravidlivosta vinagi vastarjestvuva rano ili kasno koi vzel koi dal da mu misli.taka che ne za6titavaite teq deto vi ograbvat.
39.
ДА
16.10.2011 14:06:40
4
1
Венко с такава кампания сам си го начуква-лайното цвета си сменя-но миризмата не
38.
Валя
16.10.2011 13:58:35
4
0
Другите ги пишат,ние само ги коментираме-ВЕНКО Е ЛАЙНОМЕТ!!!ЕДНО ГОЛЯМО ....
37.
STIGA
16.10.2011 13:57:05
0
3
Stiga ste pisali gluposti v internet
36.
ВАЛЯ
16.10.2011 13:55:41
3
0
Той че венко е лайномет и друго освен лайна от него не излизат целия несебър знае
35.
VENKO
16.10.2011 13:53:56
3
0
VENKO TASHEV E LAYNOMET!!!!
34.
Ас
16.10.2011 13:50:59
2
1
Хайде и аз да напиша нещо във форума-крадецът вика дръжте крадеца
33.
GOGO
16.10.2011 13:47:45
2
1
Венко освен лайна наистина нищо друго не произвежда -акъл ийок
32.
FEN
16.10.2011 13:44:47
3
0
LAYNOMET e mnogo dobre kazano! Po izbori parvo se puskat laynometite he he he
31.
BOURGAS
16.10.2011 13:41:22
0
1
Абе те местните в Несебър са силни и се държат-да му мислим в Бургас.
Само някой на когото не му дават кокъла там-атакува другите-ама аз беден човек от Несебър не познавам-има само по-малко богати и повече богати
30.
Ivan
16.10.2011 13:38:15
2
1
Нищо не разбрах от тези безмислици в текста на Касабова-никаква връзка няма между Христо Тодоров и нейните велики разкрития-отвсякъде си личи че е поръчков материал-съгласен съм
29.
BOBI
16.10.2011 13:31:40
1
2
Аз пък ще ви кажа, че Ташев е един полу-умен полу-образован човек и затова всички го използват за лайномет
28.
Същото
16.10.2011 13:29:49
4
1
Не знаех,че Христо Тодоров е общински съветник-поздравления-много качествен човек
27.
Бизнесмен
16.10.2011 13:28:33
4
2
Христо Тодоров е най-интелигентния бизнесмен от Несебър, с когото съм работил. Той и в Бургас създаде страхотни неща-Булевард например. Явно интелигентните хора са неудобни на властта и затова го атакуват
26.
Гражданин
16.10.2011 10:45:16
1
4
Явно Тодоров и компания сами си пишат коментарите или натискат тези които сучат от тях , защото не виждам как нормален човек ще подкрепи подобни крадци. До тук бяха! След две седмици ще има съвсем нови хора в управлението! Тогава да му мислят как ще се оправдават пред прокуратурата!
25.
несебърски
16.10.2011 09:37:59
1
1
Такива алчни и ненаситни Венковци, Христо Тодоровци и Одески лапачи трябва да изчезнат от политическата сцена на Несебър.
Горкият ни град.
24.
прокурор
16.10.2011 09:37:10
0
0
държавата сега води 3 дела към ЕВРОПРОПЪРТИ за заграбване на държавен горски фонд. ТАШЕВ пак не разбрал миличък а те го сезирали. как финансово?
23.
прокурор
16.10.2011 09:20:59
0
0
питам, чии интереси крепи ТАШЕВ , кои са ЕВРОПРОПЪРТИ... и какви ги вършат там
22.
Читател
15.10.2011 23:56:08
1
1
Всъщност нищо не разбрах от тази поръчкова статия на Касабова. Иска да наклепа някой щото Венко Лудото и е платил ама не знае как да си изработи парите
21.
estet
15.10.2011 22:15:31
1
2
Ейй много "красиво" краде този човек бе и много елегантно !
20.
хахаха
15.10.2011 22:03:29
0
4
Вие забравяте за лазар пръскачката дето все се наглася с властимащите първо близа г-за на трифонов сега на димитров и който и да е следващия пак ще го ближе А ЗА ТОДОРОВ каква ветрина какви 5лева само краде и нищо друго какво е направил този квазимодо за НЕСЕБЪР
19.
предполага
15.10.2011 21:24:43
3
0
Най - вероятно има нещо ,което не се казва в поредния пасквил на Касабова.За Ицо Тодоров знам само , че каквото прави , все е красиво.Ташев пак развързал кесията.Срамота !!!
18.
гледко
15.10.2011 21:23:41
1
0
трябва да си абсолютен гьонсурат да твърдиш,че ще разследваш нещо,за което хар хабер си нямаш.
за ташев ще е най-добре да си припомни по какъв начин е усвоил улиците и пътя пред хотелите си в несебър и слънчев бряг.или сам си вярва,че го е извъшил законно.
а за манолов няма какво да се пише.той е толкова невзрачен,че дори да кандидатства за домоуправител,пак няма да го изберат.
17.
бойко
15.10.2011 21:10:59
4
0
както и да го клепат христо тодоров,той за разлика от самозванците ташевисти,отново ще е в общинския съвет,а те ще го тледат през витрината.А ако е рекъл господ,съветниците могат да изберат тодоров и за председаседател на съвета.той го заслужава.
16.
барби
15.10.2011 20:50:24
3
2
и блондинките разбраха,че тази димка е поредният жалък опит на жълтурковците от бесове срещу поредното заплащане да реанимират падналия рейтинг на ташевистите за изборите в несебър.доколкото въобще са го имали.
15.
контравласчанин
15.10.2011 20:47:44
2
3
Наско първо да се опомни щото е на светлинни години зад Георги Манолов и тогава да иска да е кмет. Манолов е висока класа
14.
власчанин
15.10.2011 20:26:26
3
3
ЕЙЙЙ това несебърлии сте много прост и завислив народ............забравихте кой построи най-скъпата детска градина ,кой копува гласове и му изчезват кьоравите,трифонов как изчезна в одеса като му запари под опашката този тодоров мижетурката и той само кръде а вие от злоба и завист не можете да признаете кой заслужава да бъде кмет ,ще ви подсетя Наско......и спрете с тая улица на ташев дайте нещо по актуално
13.
TWO
15.10.2011 20:24:09
0
6
Г-н Тодоров не само че построи, кой ли му разреши, ами заграби и терена пред сградата.Въпросният терен знаем дълги години беше улица, след това за малко се трансформира в зелена площ за да бъде закупен от господина за жълти стотинки, а преди това там спираха влакчетата за Равда.
12.
iiii
15.10.2011 20:00:50
0
4
a g-n todorov kak postroi na diunata ne se naiade milia no to vse niakoga 6te mu zasedne
11.
anonim
15.10.2011 19:58:36
2
2
аз искам да знам как ташев си купи улицата на центъра
10.
umen
15.10.2011 19:47:28
2
1
davai Tashev ama mi sa struva, otkriva6 mnoo frontove. ami posle, sled 23
9.
знам
15.10.2011 19:37:48
2
3
Венко плашта ли наем за тротоара пред СЕЗОНИ вече 15 години,че тупна и кръсника си МАНОЛОВ на незаконен билборд отпред. А терена под СЕЗОНИ маи е ОБШТИНСКИ....?
8.
umen
15.10.2011 19:02:46
4
5
niakoi si kupil zemedelska zemia, ha ha. tashev si kupi ciala ulica v centara na NESEBAR,a?
7.
kam savetnika
15.10.2011 19:02:44
3
6
To4no ti nedei da pi6e6 maloumnik takav.tova e edna ot mnogoto krajbi na hristo todorov. Obstinski savet bez nego picata i kmet nikolai ste e parvata dobra kra4ka za NESEBAR.
6.
съветник
15.10.2011 18:29:02
7
3
ташев никога не е разбирал какво става в общинския съвет.и в този случай пак не е разбрал.а пък се напъва пак да влиза в местния парламент с подобни безмеслени компромати.
5.
уто
15.10.2011 18:24:48
7
4
поредната димка в бесове.ден до пладне.ама има още кой да им се връзва
4.
anonimen
15.10.2011 18:06:35
0
1
abe tiq nqmat naqjdane toq hristo todorov se razprostira navsqkadeot emine do burgas a moje i drygade to horata ne mogat da im hvanat spatiiite ama taka e koito ima pari toi koli i besi i sled izborite 6te e sa6toto sega tova e prah v o4ite na horata a vsi4ki sa kradci za tova obiknoveniq 4ovek nqma pari i rabota a te nqmat naqjdane
3.
anonimen
15.10.2011 18:06:32
0
5
abe tiq nqmat naqjdane toq hristo todorov se razprostira navsqkadeot emine do burgas a moje i drygade to horata ne mogat da im hvanat spatiiite ama taka e koito ima pari toi koli i besi i sled izborite 6te e sa6toto sega tova e prah v o4ite na horata a vsi4ki sa kradci za tova obiknoveniq 4ovek nqma pari i rabota a te nqmat naqjdane
2.
ЮНЕСКУ
15.10.2011 16:11:05
0
4
Станаха на кълбо.Стана тя каквато стана.
1.
Отвратен
15.10.2011 15:52:46
3
9
Трифонов , Димитров и Тодоров , ненаситни крадци запътили се отново към властта. Тия и дете от майка ще вземат ,толкова са алчни! Да ги изхвърлим веднъж завинаги от от управлението! Тях и всички куповачи на гласове! Не искам повече да се срамувам от несебърските управници ,които са предимно крадци и некадърници!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кв. Крайморие ще има свое училище, ще се намира на метри от морето Кв. Крайморие ще има свое училище, ще се намира на метри от морето Днес Общински съвет-Бургас одобри проекта, школото ще е филиал на ОУ „Александър Георгиев – Коджакафалията“   Този певец включи и дъщеря си в майтапчийските си клипове Този певец включи и дъщеря си в майтапчийските си клипове Марияна израсна копие на майка си Щерката на президента показа перфектно тяло в оскъдно облекло Щерката на президента показа перфектно тяло в оскъдно облекло Това е дебютът на Дарина Радева Почина много известна режисьорка Почина много известна режисьорка Опелото ще се състои в събота в храма "Св.Седмочисленици" от 13.30 ч. Левите сили ще се явят раздробени на изборите 2 в 1 Левите сили ще се явят раздробени на изборите 2 в 1 Хитът на последния кметски вот в София Ваня Григорова оглави нова коалиция под името "Солидарна България" Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева ще осъществява платени консултации към ДКЦ „ Бургасмед ”, а от началото на май ще предоставя и консултации с направление от личен лекар Официално! Зелената зона в Бургас ще работи целогодишно Официално! Зелената зона в Бургас ще работи целогодишно Има и корекции в Синята зона, вижте какви Светият синод извадил епископ Йеротей от листата за сливенски митрополит заради протестите Светият синод извадил епископ Йеротей от листата за сливенски митрополит заради протестите Те заглушиха Божия глас в душите на тези хора, а той не се разграничи от тях, коментира митрополит Антоний Малко дете с разбита уста в образователен център в Пловдив Малко дете с разбита уста в образователен център в Пловдив  Според персонала то е паднало на двора, но по тялото му няма следи от охлузвания Симеон Дянков очаква победа на ГЕРБ на изборите със значителна преднина Симеон Дянков очаква победа на ГЕРБ на изборите със значителна преднина Бившият финансов министър се похвали, че е преподавал на Кирил Петков в Харвард
Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Престъплението било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение в британската столица Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Израелският президент Ицхак Херцог призова "свободния свят" за общи действия дори и да се бие, ако е нужно
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори