×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Лекият жанр при тежката артилерия


Лекият жанр при тежката артилерия
Тодор Йосифов от Бургас не е кандидат за общински съветник от ГЕРБ, но сестра му Галя е. Казват, че тя заслужавала
13 Октомври 2011, Четвъртък, 16:42 ч.
Източник: Красимир Ангелов, dnes.bg

Трудно е да си български избирател. За кого да пуснеш бюлетина – за някого, чиито очи не си виждал, или за друг, когото си гледал на концерт?

Само след 10 дни отново ще се отправим към урните, за да дадем своя глас за нов президент и за местна власт. И докато кандидатпрезидентските двойки са ясни, то в листите е пълно с неизвестни никому имена. След внимателен прочит обаче се забелязват и познати лица от спортните и шоу средите, които също се впускат в неспецифичната за тях надпревара.

Трудно е да си български избирател. За кого да пуснеш бюлетина – за някого, чиито очи не си виждал, или за друг, когото си гледал на концерт, на стадиона или си купувал албумите му?

В интерес на истината предстоящите избори ще са най-скучни откъм шоу личности, макар пак да има изненадващи кандидатури.


Бриана палаво иска да е кмет на Левски. Снимка: Булфото
Някак си е трудно да видим в ролята на кмет фолкпевицата Бриана. Тя дори е трудно разпознаваема в най-лекия жанр, но за сметка на това не страда от липсата на самочувствие.

Едва ли някой може да изброи три песни на Бриана, но тя понатрупа известност покрай сексскандала с тогавашния селекционер на националния отбор по волейбол Мартин Стоев.

Изпълнителката услужливо пусна в медиите скайп свалките си със Стоев, което й гарантира бърза популярност, благодарение на която и до днес има хора, които я разпознават.

Певицата обяви намеренията си още през април и първата й предизборна изява бе да се похвали, че е напълнила пазвата с близо 700 кубика силикон. Така де, кметица без ц..а е едно голямо нищо.

Само за протокола, кандидатурата на Бриана е издигната от партия "Социалдемократи".

Вече не е изненада, че за общински съветник се е кандидатирал друг фолкпевец - Борис Дали. През последните няколко месеца той се колебаеше дали да участва на изборите, но в крайна сметка влезе в листата на БСП, и то на предни позиции.

Ако бъде избран, това ще бъде негов втори мандат в бобовдолския парламент. В бъдеще той предвижда да се пребори и за кмет, но това щяло да стане, като прекрати кариерата си на сцената.

 

Освен пред публиката, Борис Дали ще "пее" и в Общинския съвет на Бобов дол. Снимка: Булфото

 

Гръмналият скандал с избора на рапъра Тодор Йосифов – Маниака за депутат на последните парламентарни избори и последвалото му оттегляне явно не притеснява сестра му Галя Василева. Тя ще се бори да стане общинарка от листата на ГЕРБ. Маниака също бил предложен за общински съветник, но сам си направил самоотвод.

Музикалният бранш е застъпен и в кандидатпрезидентските избори.

Джаз певицата Камелия Тодорова е вице на кандидата за стола на "Дондуков" 2 Димитър Куцаров. Те са издигнати от инициативен комитет, като в него присъства скандалната фолкзвезда Азис.


Светльо Витков се радва на голяма подкрепа в интернет. Дали ще бъде така и на изборите? Снимка: Булфото
Срещу джаза обаче има сериозна конкуренция в лицето на рок музиката. Бившият фронтмен на Хиподил Светльо Витков излиза в тандем с Венцислав Мицов, като двамата наблягат на нестандартни послания в интернет.

"Дори да нямаш нищо, пак имаш своя глас. Никога не ставай толераст", гласи припевът на тяхната предизборна песен. На финала пък е изписано, че "Купуването и продаването на овце не е престъпление".

Общото на двете двойки с музикален привкус е, че социолозите им дават нулев шанс за крайна победа, но дали пък няма да станем свидетели на изненади?

 

 

 Христо Йовов иска да превърне Своге в бижу. Снимка: Булфото

 Футболната общественост също има свое „бижу“ на тези избори – нападателят на Левски Христо Йовов. Футболистът, известен с прозвището си Бижутера, се кандидатира за кмет на родния Своге.

Така той последва примера на Йордан Лечков и футболния съдия Апостол Апостолов – Поли, които вече имат опит от кметуването съответно в Сливен и Симитли.

Ако Йовов стане кмет, това по всяка вероятност ще сложи край на професионалната му кариера като футболист. В най-добрия случай той ще може да доиграе сезона в А група, картотекиран като аматьор. Ако нещата с Левски не се получат, най-много може да спечели местният Спортист Своге, който в момента е на второ място в Западната Б група.

А помните ли Недялко от Биг Брадър? Да, той също е кандидат за кмет.

"Ибре, Недялко“, чието пълно име е Недялко Лазаров, е кандидатът за кмет на Ямбол от ПД „Социалдемократи“, като води и листата за кандидат-съветниците.

Шоуменът, който често попява различни хитове, се е отдал на бизнес – собственик е на три фирми, има семеен хотел и СПА център.

Димитър Маринов – Пищова, изневери на любимото Велико Търново и посред лято обяви, че се впуска в кметската битка за Несебър. Колоритният бизнесмен регистрира партията си за участие на изборите в морския град, но в крайна сметка самият той по неизвестна засега причина не се записа като кандидат-кмет. Така че засега „кибапчета-мибапчета“ в морския град няма да има.


Колоритният Недялко Лазаров влезе в "Биг Брадър" с надуваема секскукла. Снимка: Булфото

И говорейки за Велико Търново, няма как да пропуснем Юлиана Дончева. Телевизионната водеща стана болярска снаха през миналата година, след като се ожени за звездата в лигата на свободните боеве ММА и европейски шампион по жиу-жицу Станислав Недков – Стъки.

Година по-късно Дончева, която преди 4 години бе кандидат за кмет на София, реши да се впусне в борбата за кметското място на старата столица.

Съдейки по обиколките на столиците на България, може да очакваме след 4 години тя да се пробва за кмет на Велики Преслав.

Толкова. До следващите избори.




Флагман.БГ Уволниха ергенката Виктория от БФС Уволниха ергенката Виктория от БФС 28/03/2024, Четвъртък 17:20 1
Флагман.БГ Зрители бесни след гавра с хляб в "Хелс Китчън" Зрители бесни след гавра с хляб в "Хелс Китчън" 28/03/2024, Четвъртък 17:00 2
Флагман.БГ Парното в Пловдив поскъпва с 13% от 1 юли Парното в Пловдив поскъпва с 13% от 1 юли 28/03/2024, Четвъртък 16:20 2
Сашка Васева прогледна
Сашка Васева прогледна 28/03/2024, Четвъртък 16:06 0
7
Коментара по темата
7.
:)
13.10.2011 23:22:58
1
3
Вяра - глупости.
6.
TNT
13.10.2011 22:43:51
0
0
аз пък не съм отвратен от нищо като си търся работа на всякъде ми казват ама искаме 1-2-3 години стаж? от къде да го имам като съм завършил преди месеци с магистратурата и съм работил без трудови договори до сега? младите хора заслужават шанс особено такива които са работили за нещо и са имали цел в живота вместо да мислят къде и с кой да се напушат Много е трудно да се прецени за коя листа в бургас да се гласува има прекалено много селяци тази година които не заслужават да се отива до урните заради тях. Аз като гледам ще си гласувам само за кмет ама поне в нашите листи няма такива к*рви като Бриана.
5.
Хмммм....
13.10.2011 22:02:05
1
3
ЕТО ТОЗИ КОМЕНТАР ТОКУ-ЩО МЕ ОТВРАТИ ОТ ВЪПРОСНАТА СЕСТРА И НИКОГА НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ, СЛЕД КАТО СТЕ ТОЛКОВА НАГЛИ! ДАЖЕ И ЩЕ СЕ ПОСТАРЯ КОЛКОТО МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА ДА ОТВРАТЯ ОТ ВАС! МНОГО ПОЗДРАВИ!
4.
Вяра Н.
13.10.2011 20:43:53
5
3
не, не защото е сестра, ако не си запознат, недей да коментираш, не всички на 23 години са шматароци, който не правят нищо с живота си, има млади хора като нея, които доста преди 23 годишнината си се занимават със сериозни неща. Галя Василева от 4 години е член на Националното ръководство на Младежката организация на ГЕРБ, още от 17 годишна е една от първите хора в ГЕРБ в Бургас, малко след това я избраха за една от седемте, които управляват и изградиха най-силната младежка организация на национално ниво. ТИ наясно ли си колко млади хора имат около себе си и за какво става дума, а? Ходил ли си на техни събрания, мероприятия, акции??? АЗ СЪМ била и ти го казвам фейс ту фейс! Поразрови се в медиите и прочети архивите, не говори като лайк. ПИСНА МИ преди да е запознат дадена личност с нещо, да плюе. Казвам ти ги тези неща, защото завършихме един и същи Университет /БСУ/ и я познавам, гордо ти го казвам, че виждам как тя и хората около нея работят от години и то силно, за техните им структури и организации. Далеч си от истината мойто момче, стига сте плюли младите хора, само това, че са млади не е порок. Така или иначе един ден тези хора ще дойдат на власт, така че по-добре свиквай с картинката. И много мразя подценяването, че младите не стават. Това е до номер 2 и 3 в коментарите, заблудени хора, които пак ще гласуват за техните прабаби да ни управляват. Пишете каквото искате, не знаете какво значи да си млад и да се занимаваш със сериозни неща в този живот.
3.
малеееииии
13.10.2011 20:25:07
4
8
Заслужавала, казват те! С какво, че е сестра на Т.Й. или защото е млада и току що завършила университета? Не знам само как ще взема толкова важни решения за гр.Бургас в Общинския съвет??? На база на придобитите и професионални умения /които ги няма/ и големия житейски опит /само на 23 г./!!!!!
Хора замислете се какви решения се вземат в Об.С. - бюджета на Бургас, управление на общ. собственост и т.н.
2.
зорзо
13.10.2011 20:11:32
3
4
Сестра му на Т.Й. заслужавала, какво биография има; не е лесно да гласуваш, щото няма за кого!
1.
Ваня Христозова
13.10.2011 18:40:58
1
4
Незнам, кой от лицата, който са в Парламента заслужават чак толкова, както пише и в статията на Краси, повечето политици са тотално неизвестни имена, няма за какво да ги злепоставиш, просто защото за годините си "житейски опит" не са постигнали нищо... Поне шоу-звездите са работели още от тийнейджърска възраст, имат обществена подкрепа. В Италия Берлускони като е "сериозен политик" се държи бетер като шоузвезда, но си го преизбират, да не говорим за Чичолина, Арнолд Шварценегер, който бе Губернатор, а сега снима филми в България, както и един Лечков ако вземем, който е преизбиран 2 пъти за Кмет, има още стотици примери. Просто българина обича сканадала, а тези имена за разлика от обикновенните политици са известни в обществото. Тодор Йосифов не би бил по-неуспешен политик от който и да е в Народното Събрание, най-малкото поне има голяма общественна подкрепа, за разлика от доста политици. Видя се какъв фалш и помия се изля срещу него, напълно нагласено. Успех на Галя, тотално съм несъгласен Борис Дали да е съветник, половината мутри в България да са общински съветници, да имаме футболисти за Кметове, а младите да бъдат подценявани затова, че могат да увличат хората по много начини. Успех на всички, политиката е борба на каузи и на привличане на гласове, определено младите заслужават повече.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" Благодаря на колегите кметове по общини и на Общинсктие съвети, че подкрепят тази идея и са единни, защото това вече има ефект, каза кметът на Поморие Иван Алексиев Рокада по високите етажи на Митниците Рокада по високите етажи на Митниците „Митница София“ е с нов директор
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори