×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Приходите на хотелиерите се увеличиха с над 17% през март спрямо същия месец на м.г., сочи статистиката
  • Илиан Илиев повика 14 футболисти от чужбина за мачовете на националния отбор
  • Филмът "Кралството на планетата на маймуните" оглави боксофиса на Северна Америка
  • Прокуратурата иска половин милион лева гаранция за Божков, за да бъде пуснат на свобода
  • Хакерите, които пуснаха по телевизии в Латвия парада в Москва на 9 май, са ползвали сървър в България
  • Британец се ще скочи със специален костюм от 8516 м в Хималаите, това е за пръв път в бейсджъмпа
  • Бившият министър Бишинбаев от Казахстан, който закла съпругата си от ревност, е осъден на 24 г. затвор
  • Турция спира покупките на автомобили в публичния сектор за три години, почват икономии
  • Новият ковид води до гадене и диария
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ще постъпя с циганите така, както постъпват САЩ с индианците


13 Октомври 2011, Четвъртък, 09:11 ч.
Автор: СКАТ тв Снимки архив Бесове.бг

Всеки истински патриот трябва да приобщава тези, които полагат усилия да се цивилизоват, затова строя църква в цигански квартал, казва кандидатът за кмет на Бургас от НФСБ

Тази вечер ще говорим за другия модел за правене на политика, моделът на човека, който преди 7 години създаде оригинала ПП „Атака“. Не говоря за ментето, което е приватизираната част на формация на г-н Волен Сидеров. В „Дискусионно студио“ е г-н Валери Симеонов, който започна битката срещу петролопровода Бургас-Александруполис и благодарение на тази битка се проведе историческият референдум, довел до спирането на този проект. Ако, разбира се, Бойко Борисов не реши нещо друго.

Това е моделът на управление, на правене на политика в град Бургас от председателя на групата на Независими съветници, който предизвика нещо като цунами. Както знаете, вчера (6октомври,б.р.), в Ереван Никола Саркози поиска същото, което поиска Валери Симеонов и Независимите общински съветници в Бургас преди три години и успяха да го наложат – гласуваната декларация за признаване на геноцида над арменския народ от Турската империя в началото на 20 век.

Какъв е моделът Симеонов?

По него се води битката за свалянето на новините на турски език от БНТ, която започна преди 2 години с една интересна среща в МС, в първите работни дни на Бойко Борисов. Той доведе преди години до издигането на паметник в Буново срещу протурския тероризъм, взел човешки жертви - една забравена тема, за която управляващите не смеят да говорят. Благодарение на този модел, в Бургас беше разрушена кървавата чешма, която възхваляваше терористите, а те взривяваха влакове, като жертваха българи и по същество жертваха българските интереси.

Валери Симеонов: Действително вълната за признаване на арменския геноцид у нас тръгна от Бургас и аз съм щастлив, че в повече от 15 общини той е признат. Дай Боже и нашият национален парламент скоро да се събуди и да го приеме.

Незаконната джамия в Меден Рудник, която разрушихме през 2008 г., но имаше опасност на нейно място да се вдигне друга под благовидното наименование „мюсюлмански молитвен дом“, проповядваше сектантски ислям и съществуваше повече от 10 години. Управляващите в Бургас години наред не предприемаха нищо, защото целта им бе да се доберат до циганските гласове. Ние представихме много остро този въпрос. Като кандидат за кмет на Бургас през 2007 г. включих като спешна задача събарянето на тази джамия и в качеството си на председател на ОбС, със съдействието на съответните служби в администрацията, успяхме да я заличим. На нейното място сега има чудесна детска площадка.

Велизар Енчев: Защо подадохте оставка като председател на ОбС и напуснахте този пост?

В.С.: След като съборихме незаконната джамия, Айтоското мюсюлманско настоятелство направи посещение при кмета Димитър Николов още на следващия ден и върху него бе упражнен политически натиск. Николов се поддаде и за нула време подготви докладна записка, която дори не беше разгледана от съответните комисии в ОбС и я внесе светкавично за гласуване на сесия. Той поиска разрешение за строеж на джамия - един вид компенсация за съборената. И за да бъде пълно падението му, освен джамията, поиска да се построят и 20 жилища за незаконно настаналите се наоколо цигани. Мнозинството от ГЕРБ, БСП, СДС, ДПС и всички останали икономическо-политически формирования в ОбС прие това решение. За мен стана ясно, че оставането ми на поста е равносилно на позор. Аз имам морал и за мен властта няма никакво друго значение освен определена форма на задължения към гражданите, които са ме избрали и поради тази причина хвърлих оставката и обясних защо: Не пожелах да бъда председател на джамийско настоятелство, това е под достойнството ми.


Събарянето на незаконната джамия в Меден рудник бе част от предизборната програма на Симеонов за кмет през 2007 г. През 2008 г. тя бе изрината и сега на нейното място има детска площадка

В.Е.: Какво беше направено в Бургас за християнизирането и построяването на православни църкви?

В.С.: Бих искал да посоча църквата в кв.Крайморие, построена по настояване на Гинка Дянкова, нашата общинска съветничка – от отреждането на терена до завършването й. Правили сме дарения от порядъка на 5-10 хил.лв., в зависимост от нуждите, за църквите в Черно Море, Банево, Пирне, Твърдица, Долно Езерово... Успяхме да прокараме отреждане на общински парцел за църквата в жк“Изгрев“ в Бургас. Най-накрая успяхме да издействаме чрез докладна в ОбС - в абсолютно всеки квартал на Бургас да се отреди място за православен храм! Най-важният ни проект обаче е църквата в кв.„Победа“, която ще изградим изцяло с наши собствени средства, тя е вече на втора плоча. Надявам се до началото на зимата да завърши грубият строеж. Всичко това е подчинено на целта да се разшири влиянието на традиционната за България православна религия и да бъдат приобщени към нея циганите, които основно населяват кв. „Победа“, защото те през последните години са атакувани от мюсюлманската религия. В „Победа“ се строеше с бързи темпове незаконна джамия, която също успяхме да спрем по законов път, тя е точно на 100 м от нашата църква. Аз уверявам бургазлии, а и цяла България, че църквата „Св. Георги Победоносец“ ще бъде завършена в срок и ги каня на 6-и май 2012 г., за да я осветим заедно.

В.Е.: Реално ли е наистина да се християнизират циганите, защото виждаме, че проблемът е цивилизационен, не е само политически?

В.С.: Не поставям целия цигански етнос под един знаменател. Там, както и при нас, има много остро разделение, което е по различни признаци – имуществен, образователен и т.н. Задачата на всеки истински патриот е да приобщи всички, които подлежат на приобщаване, а те не са малко. Няма да ми омръзне да повтарям, че и в СКАТ работят цигани, които са интелигентни, които са завършили средно образование и са културни и възпитани хора, които по никакъв начин не се различават от нас. На такива наши сънародници трябва да бъде подадена ръка. Спрямо останалите трябва да бъде приложена цялата сила на закона, така както се прилага в САЩ спрямо тези индианци, които не подлежат на социализиране - тях просто ги отделят. Грозно е, но го има и в развитите демократични държави в Европа, ние сме привърженици на този диференциран подход - в зависимост от групата, с която се работи. Църквата е необходима за тези, които желаят да приемат християнството, а те не са малко. Между другото, когато започнахме строежа в кв.“Победа“, дойдоха много цигани, които се зарадваха и ни поздравяваха, защото те изконно са християни – така че ние и за тях правим тази църква.


Протестите срещу петролопровода през 2007-2008 г. бяха оглавени от патриотите на СКАТ тв

В.Е.: На освещаването на всички храмове, които Вие вдигате, винаги присъства отец Боян Саръев. Това ли е вашият контрагент от Православната църква, от митрополиите й? Имам усещането, че Вие контактувате единствено и само с отец Саръев, а в същото време Църквата се дистанцира от него, от Покръстителя на Родопите?

В.С.: Православната църква в настоящия момент е немощна. Тя не фигурира никъде - нито в обществения живот, нито има отношение по религиозните въпроси - навлизането на християнските сектите, мюсюлманството и други, нехарактерни за България, религии. Православната ни църква е в някаква особена форма на импотентност. Но има и добри изключения. Отец Боян Саръев – Покръстителят на Родопите, е личност, на която и приживе да построим паметник, няма да е грешка. Това е човек, който е отдал целия си живот на висша кауза – да служи на Господ, на нашия Исус Христос, на православната вяра. Затова, как да ви кажа, за нас е съвсем нормално да си допадаме и е нормално той да има предаване в СКАТ тв.

В.Е.: Нека да кажем на зрителите, че не Атака или Волен Сидеров, а СКАТ тв и в частност бургаското студио на СКАТ тв е в основата на референдума за проекта Бургас-Александруполис.

В.С.: Тук трябва да признаем обаче, че бяхме подкрепени от болшинството от ОбС на Бургас, с изключение на хора със сериозни отклонения в моралните стойности, един от тях сега е и кандидат за кмет. Тогава, практически, всички политически сили бяхме обединени, без БСП. Провеждането на този референдум беше голям успех и сериозна крачка към демокрацията. Хората набраха смелост. Видяха, че когато един град, една област, един народ, се обединят и извикат „Не!“, нещата могат да се променят към по-добро.


На 24 март бе направена първа копка на храма в кв.“Победа“, на 3 октомври тя е на първа плоча

В.Е.: Тук е моментът да дадете кураж на хората от Разград и Търговище, които се мъчат да направят референдум за шистовия газ. Моделът, който вие приложихте тогава в Бургас, трябва да се приложи и в тези градове, може би с помощта на Вашата телевизия, на партията на СКАТ?

В.С.: Ще окажем пълно съдействие на тези събудени българи, но искам да се обърна към всички граждани на България: Използвайте законите, които ви дават възможност да прилагате най-различни форми за налагане на мнението на обществото. Пропуснахме да кажем, че ГЕРБ, СДС и БСП, които през декември 2008 г. взеха безумното решение да строят джамия в Меден рудник, толкова много се изплашиха, когато тръгнахме да събираме подписка за провеждане на референдум по проблема, че през март 2009 г. сами си изтеглиха докладната. Просто се бяха побъркали от страх, защото вървяхме от врата на врата.

В.Е.: А как успяхте да смените турските имена на над 350 местности в Бургаска община? Това също е прецедент.

В.С.:Предложението ни мина на косъм със 17 гласа „за“ и 15 „против“ в бургаския ОбС. Използвахме моментното мнозинство и успяхме да вклиним при избора на комисията по проучването на проблема трима съветници от нашата група, между които бях и аз самия. Естествено, нямаше голямо желание от ГЕРБ и от другите партии да работят върху нещо толкова главоболно. Работата, повярвайте ми, беше сериозна - става въпрос за проучването на дебела папка с наименования на турски, на които трябваше да се намери не просто аналог, а да се намери звучно българско съответствие. Работихме 2 месеца и аз се гордея със свършеното.


Паметна нощ в Бургас! Свалянето на всички обвинения срещу граничар Михаил Цонков (вляво)

В.Е.: Да припомним само спасяването на граничния полицай Михаил Цонков и колегите му, защитили националната и европейска граница от турски бракониери. Но в същото време защо нас не ни искат в Шенгенското пространство?

В.С.:За да пречупим прокурора по делото срещу граничните полицаи, защото ги грозеше затвор, ние успяхме да убедим ОбС да гласува обявяването им за почетни граждани на Бургас. Беше важно за хода на делото да се чуе, че цял Бургас стои зад тях. Звучи скандално, но аз не разбрах защо закичиха орден „Стара планина“ на Дилма Русеф?! Какво е направила тя за България? А граничарите бяха забравени от своята България. Никой да не си мисли, че на тези здрави и силни на пръв поглед момчета - истински български мъже, с които може да се гордее всяка майка, е било лесно. Те си знаят какво преживяха и близките им, какви здравословни проблеми им костваше това напрежение - всеки момент можеше да спре полицейската кола пред домовете им и да ги вкарат в затвора, защото дори им бяха произнесли присъдата - затова, че са защитили родината си. Нещо подобно се случи и с човека, който приложи закона и разпореди да се изрине чешмата на терористите в с.Трънак. Уволниха го. Този паметник на тероризма се извисяваше до момента, в който, да е жив и здрав, тогавашният директор на РДНСК Милен Ненчев предприе бързи и навременни законови действия. Без да се допита до своите шефове в София, в една хубава вечер, пусна булдозерите и смля чешмата. Естествено, ние имахме контакти с него преди този акт. Благодарение на г-н Ненчев, който е истински патриот и помогна за бързия старт на строежа на църквата в кв.“Победа“, беше направена и друга решителна стъпка – започна се събарянето на циганските гета в Бургас. Това не е заслуга на сегашната администрация. Заличаването на гетата беше залегнало в моята предизборна програма тогава. И в крайна сметка човекът, който трябваше да си свърши работата си я свърши, но му коства поста. Ако Милен Ненчев си беше свършил работата по време на Тройната коалиция, сигурно пак щеше да бъде премахнат, и при Царя, и при Иван Костов – нека да не се лъжем. Както казва Николай Хайтов: в България всичко може да ти бъде простено, освен моженето.

Със съкращения

Очаквайте във втората част: защо Валери Симеонов не участва в дебатите на този вот и що за хора са, според него, останалите претенденти за кметския стол в Бургас


В категории: Опозиция , Политика


Рецепта за пай с кайма и картофи
Рецепта за пай с кайма и картофи 13/05/2024, Понеделник 21:00 0
17
Коментара по темата
17.
BG kontra
17.10.2011 16:35:17
0
2
Симеонов, за теб бих гласувал, но заради обкръжението ти доста ще се замисля. Залепят се за теб като кърлежи. За съжаление те си правят своите сметки. Познавам лично някои от тях и съм се наслушал "как ще си разчиствата сметките в Общината4 и ще си оправят тихните бакии. Не мога да им гласувам доверие.
16.
Истински Масон
15.10.2011 15:30:19
1
3
Четох тук едни истински истории за папки и записи и това, че Коцето Марков държи Митя Николов с компромати, та ако решат да го пратят да търка наровете в панделата да вземе и Митя със себе си. Сичко туй е вярно, но съм длъжен да внеса още малко яснота.
Каквото и да изкарат срещу Митето, пак ще го покрием. В Масонската ложа сме се клели в братска /мъжка/ любов до гроб. Други принципи нямаме. Затова червеният Краси Стойчев е още на свобода, че и зам.кмет на Бургас е -в гербаджийска уж община. Щото и той е от нашите.
Поздрав от Великия Масон, мозъкът, който мести малките пиончета масончета Митя Николов, Стойчев и престъпния съдия Атанас Вълков.
15.
бобито картофа
15.10.2011 14:54:51
3
4
тоа що не го приемаха у БКП едно време,май ТРИ ПЪТИ КАНДИДАТСТВА ЗА ЧЛЕН НА БКП И СЕ НЕ ГО ОГРЯВАШЕ ,ЩО ,ми не става
14.
Димо
15.10.2011 11:59:59
3
4
Ужас тоя е завлякъл половината град
13.
Митака
15.10.2011 00:56:07
3
5
Симеонов да върне парите от БАНКА ПЕКОВ които откраде от бургазлии и от Румен Пеков, който лежа в пандиза а Симеонов понеже е сътрудник на ДС и службите от 20 години се измъкна. БСП - КРЕАТУРА а се прави на велик. КРЕДИТЕН МИЛИОНЕР на гърба на народа. ДА върне милионите на банката и на вложителите им...
12.
малко робче
14.10.2011 23:34:58
0
4
Получавам заплатка редовно, имам какво да папкам, къде да спинкам, плащам си редовно вноските в банката, бизнесът му на шефа си върви, няма шменти капели, няма ела догодина да си вземеш кинтите за миналата, както правят седесарско-гербаджийските строителни фирми от обръча на Коце и Митя.
Лошо ли ще им на бургазлии с точен кмет, който знае как да създава работа за другите?
11.
joro
14.10.2011 22:49:46
2
2
Служителите му са роби, какво ли ще направи с бургазлии????
10.
Ало
14.10.2011 20:16:03
0
3
Ти нали беше бивше операторче бе момче, кога пък стана журналист. Както и да се пишеш, все тая. Хората ще гласуват за НФСБ, защото им писна от всички вас - ГЕРБ, БСП, ДПС и Атака. Умишлено не казвам СДС, тях изобщо ги няма на пейзажа.
Тъй че, бившия "журналист", не си губи времето да плюеш тук, пробвай да вдигаш рейтинга на Момата с мощни позитивни баданарки под неговите статии, че нямате вече никакво време.
9.
журналист
13.10.2011 22:29:54
3
4
Абсолютен лъжец и манипулатор. Тези, които мислят, че ако Валери стане кмет, няма да краде са в жестока заблуда. Тези, които вярват, че е истински патриот също са много заблудени. Той краде от собствените си служители и се отнася с тях като с роби, а вие си мислите, че ще управлява с чест и достойнство. Това са думи непознати за този човек!
8.
zograf
13.10.2011 21:44:47
2
1
haitov ako beshe giv shteshi da te napliaska po bozkiti mr.simionov.
7.
мрън-мрън
13.10.2011 19:57:35
2
6
Валерко, твоите служители не са цигани, но това не ти пречи да се отнасяш с тях като индианци.
6.
Мишо Драганов
13.10.2011 16:33:31
8
5
Колкото повече ги плюете и омаловажавате това, което са постигнали, колкото повече се опитвате да им отнемете заслугите за делата, които вършат, толкова по-силни ще стават те.
Снощи бях в залата в "Зорница". Трябва повече хора да чуя това, което казаха Стефан Солаков и Галя Асенова. Това са достойни хора, които заслужават поклон. Ще гласувам с бюлетина 6 и за кмет на Бургас, защото както каза г-н Хаджиев на този град му трябва кмет като Валери Симеонов. Стига сме пращали по върховете крадци и измамници, които мислят само за себе си!
5.
ххх
13.10.2011 12:10:18
4
6
Стига лъжи!!Църквата в Крайморие е строена с дарения от Здр.Станчев и 120000лв.от Община Бургас.Тъпата Гинка няма нищо общо с това дело.Стига сте манипулирали хората.
4.
ЗЕМЯТА
13.10.2011 11:19:56
4
9
ЗЕМЯТА СЕ ВЪРТИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА В.СИМЕОНОВ ! ВСИЧКО ХУБАВО В БУРГАС СЕ СЛУЧВА БЛАГОДАРЕНИЕ НА СКАТ ! НАГЛИ ЛЪЖЦИ СА ТЕЗИ ИЗМЕКЯРИ ! СЪЗДАВАТ СИ СКАНДАЛИ ЗА ДА СИ ГИ ДАВАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА,ЧЕ И ПАРИ СЪБИРАТ ЗА ТОВА ОТ БЕДНИТЕ ХОРИЦА !
3.
Вакльо
13.10.2011 11:19:19
1
7
Колега, докато аз ти плащам, няма кво да ми се пишеш журналист. И не ме излагай така, да ми крадеш репликите срещу Симеонов. Утре като свикам пресконференция, какво ще говоря, а?! Аз друго не мога да измисля.
2.
Колега-журналист
13.10.2011 10:48:42
6
6
НАГЛИ ЛЪЖЦИ! Искането за референдум за "Бургас-Александруполис" бе обявено през пролетта на 2007 г. в х-л "Аква" -Бургас от ЕДП на Димитър Абаджиев, а техния представител в Бургас Душепеев го внесе в общинския съвет. И този референдум не доведе до спиране на проекта!
Първата подписка против новините на турски бе организирана от ВМРО-Бургас някъде през 2000 г.
Чешмата в Трънак я събори РДНСК, и то не заради Валери лъжеца.
Още една лъжа - Арменският геноцид бе признат първо в Пловдив и то заради съветниците от ВМРО.
И Валери подаде оставка, защото на следващото заседание щяха да го свалят, а не заради някакви измислени джамии.
А църквата в Крайморие стана с парите на Здравко Станчев, а не на Гинка Хамавата.
О, боже! И преименуването на местностите с турски имена бе по предложение на Душепеев, а не на тези лъжци.
И въобще къде има истина в това лъжливо интервю?
Срааам...и позор!
1.
42
13.10.2011 09:52:51
1
4
За граничарите му правя евала на Валери ,както и за преименуването на обектите с турски имена.
"не разбрах защо закичиха орден „Стара планина“ на Дилма Русеф" ?!?!?????????????????????!
абсолютно същият въпрос имам и аз !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Феноменалният Влади Зомбори спечели "Капките" Феноменалният Влади Зомбори спечели "Капките" Той е победителят в 12-ия сезон на шоуто за имитации "Като две капки вода" Веско грубо нареди тази певица: Ти показа, че можеш и да мислиш Веско грубо нареди тази певица: Ти показа, че можеш и да мислиш Фолкаджийката получи висока оценка за певческите си възможности и интелекта си 4 начина да разберете дали партньорът ви крие нещо от вас 4 начина да разберете дали партньорът ви крие нещо от вас Ето кои са те  4 малки неща, които всеки мъж иска в една жена, без съмнение 4 малки неща, които всеки мъж иска в една жена, без съмнение Истинските мъже искат жена, която ги вдъхновява, защото в живота ѝ се случват страхотни неща Зодиите, които карат родителите си да се гордеят с тях Зодиите, които карат родителите си да се гордеят с тях Кои знаци имат безмилостен стремеж майка им и баща им да се гордеят с тях Представители на европейската комисия ще заседават утре в Бургас и ще пътуват с електрическите ни автобуси Представители на европейската комисия ще заседават утре в Бургас и ще пътуват с електрическите ни автобуси Ще има и празничен концерт с ефектно шоу от дронове, за да се види какво е постигнато от по Оперативна програма "Транспорт" Рецепта за пай с кайма и картофи Рецепта за пай с кайма и картофи Вкусно и засищащо ястие 5 гряха, които ви пречат да отслабнете в областта на корема 5 гряха, които ви пречат да отслабнете в областта на корема С възрастта става особено трудно да се премахне коремът - понякога дори диетата и спортът не помагат Рачков влезе в образа на Веско Маринов, изпоти се яко Рачков влезе в образа на Веско Маринов, изпоти се яко Двамата изпълниха дует - обичания от всички хит "Лятна жълта рокля" Над 12% от българите нямат сметка в банка Над 12% от българите нямат сметка в банка Стотици хиляди бягат от вземане-даване с финансовите институции заради високите такси
3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Актьорът е бил приет в болница 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани Звучи невероятно, но според украински анализатори, руснаците сами са си го взривили, а в същото време Путин уволни военният министър  Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Хороскоп за деня – 13 май 2024, понеделник Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Американското списание „Форбс“ пише, че руската офанзива била фалшива, но шест села паднаха за 24 часа в ръцете на окупаторите Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Поради объркването на жената вече не се изплащали обезщетения, за да се грижи за своя съпруг с увреждания Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония  Пътят към ЕС минава през изпълнение на Преспанското споразумение, напомниха в Атина на Скопие след гафа на Гордана Силяновска Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина 62-годишният мъж страдал от тежко бъбречно заболяване Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим  Григор Димитров обаче изстрада победата си, след като стъпи накриво още в първия сет и доигра мача на куц крак Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Възпитаниците на Луис Енрике вече си осигуриха 12-ата титла
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Жена, всичко поскъпна. Трябва да се къпем заедно, да пестим от ток и вода.
- Аз вече се изкъпах при комшията.
Виц на деня Виц на деня При кардиолога:
- Бай Марине, колко бутилки вино изпиваш на ден?
- Две.
- Как така две, аз нали ти разреших само по една?!?
- Аз ходя и при друг доктор...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Обява:
Изгубена шофьорска книжка на жена ми. Който я намери, да я изгори! Възнаграждение
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори