×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ваклин Стойновски: Аз събудих Бургас, че ще връща 37 млн.лв., изтеглени от Димитър Николов


Ваклин Стойновски: Аз събудих Бургас, че ще връща 37 млн.лв., изтеглени от Димитър Николов
Ваклин Стойновски смята, че след дебата по БНТ, проведен вчера, ГЕРБ ще се оттегли от политическите полемики до края на кампанията
12 Октомври 2011, Сряда, 17:14 ч.
Автор: Пресцентър КП“В.Стойновски за Бургас“ Снимка Бесове.бг

От Пресцентъра на кандидат-кмета смятат, че ГЕРБ няма да участва повече от политически дебати до края на кампанията

Пресцентърът на КП“В.Стойновски за Бургас“ разпространи днес изявление на кандидат-кмета Ваклин Стойновски, което е във връзка с проведения в понеделник дебат по БНТ за настоящето и бъдещето на община Бургас. Дебатът продължи повече от час в Летния театър и действително беше интересен за зрителя, за разлика от нагласените по сценарий предавания по Тв 7 и Би ТВ. Въпреки зимните температури спорът нажежи страстите до червено благодарение на водещия, който оставяше конкурентите за кметското кресло да воюват помежду си без да ги прекъсва. Стойновски бе твърде краен в критиките си към настоящия кмет Димитър Николов. Днес се оказва, че има новина от щаба му, публикуваме изявлението, което има повече сух на призив, без редакторска намеса:

Бургазлии трябва да чуят една новина. Опонентите ми от ГЕРБ се оттеглят от политическите дебати в Бургас до края на кампанията. Обявените вече дебати ще бъдат отменени или проведени без тяхно участие?!

Причината е само една. Аз ги събудих. В понеделник, лидерът на ГЕРБ в Бургас
Димитър Николовпо време на дебата, излъчен по БНТ, три пъти отказа да отговори на въпрос зададен от мен: "Ще настоява ли за нов20 000 000 лв. заем, както направи вече през февруари?" Това е въпросът, от койтоще бягат досегашните управляващи в останалите дни. Това е въпросът, чийто отговор те не смеят да разкрият пред бургазлии!

Уважаеми съграждани, Бургас не може да носи бремето на заемите,
коитовече са поети от ваше име, но не по ваше желание. В момента ни тежат 37 000 000 лв., от които21 000 000 лв.са вече усвоени и плащаме лихвите по тях. През февруари управляващите от ГЕРБ се опитаха да свикат извънредна сесия, за да прокарат новзаем, но общественото недоволство ги спря. Този заем беше за 20 000 000 лв.

За пореден път, но не запоследен, питам сегашните управляващи - ще упорстват ли наново за такъв заем? Питам и всички останали мераклии за общинска власт. Може ли Бургас да носи това финансово бреме? Разбират ли участниците в сегашната политическа надпревара, че заемите на Бургас и лихвите по тях се плащат не от кмет и общински съветници, а от всички бургазлии? Не само от тези, коитоще гласуват, а и от тяхните деца. Всяка такса, всеки данък и глоба, койтоне искат да намалят управниците е заради изплащането на заемите.

КП "Ваклин Стойновски за БУРГАС" предлага на всички политически сили да подпишат мораториум върху усвояването и поемането на новобщински дълг в следващите 4 години. Политици, не бягайте от дебат, бургазлии не са заспали хора, те ще ви разконспирират.


В категории: Опозиция , Политика


54
Коментара по темата
54.
д-р Ох Боли
14.10.2011 21:40:15
0
4
Вакльо, казах ти, момче, поне за изборите да спреш да смъркаш. Зле ти се отразява коката, вземи ти се събуди.
53.
гражданин
14.10.2011 21:17:11
0
3
Ваклинее Ваклинеее... не се ли наяде не се ли наплю.. не ти ли писна от всичките тези психарски неща който говориш никой няма да повярва за каквото и да било на лъжец като теб.. ти си една МИЖЕТУРКА и по-добре си стой в хралупата и не давай интервюта неподготвен...
52.
Милан Тодоров
14.10.2011 11:46:03
2
2
Не знам какво трябва да сменят но след толкова много което се направи за града ни за майките, за обикновените граждани, за хората с увреждания, за желаещите да тренират да карат колелета, ролери и какво ли още не. Димитър Николов промени Бургас до неузнаваемост и е най-добрият кмет в България. Стига сте говорили глупости!
51.
Petko
13.10.2011 19:42:09
0
1
abe az vi kazvam 4e Vaklin i drugite kandidati trqbva da smenqt kvartalnite dilari i da po4nat da si vzemat material ot sofia (po 4ist bil)na vas maita vi se struva.Kogato kukuv4ka pradne -togava i vaklin 6te e kmet.
50.
Вилизар Георгиев
13.10.2011 17:36:16
2
2
Колко добре трябва да ви плащат да се правите на слепи и да нареждате? И улици направи и център направи ако трябва да изреждам роман трябва да напиша.Браво на Димитър Николов че събуди бургас и го направи номер 1
49.
Алфа Орисърчс
13.10.2011 14:14:38
0
0
Колега , преписвате ми резултатите, че и по два пъти ги форумизирате...
48.
Агенция Ем би, ем ви
13.10.2011 14:13:02
0
0
Десет дни преди вота. Резултати- Николов пръв.
ГЕРБ, БСП, НФСБ-15-7-6.
47.
Агенция Ем би, ем ви
13.10.2011 14:13:02
0
1
Десет дни преди вота. Резултати- Николов пръв.
ГЕРБ, БСП, НФСБ-15-7-6.
46.
Сияна Ненкова
13.10.2011 13:07:15
3
2
Аз подкрепям г-н Трифонов ще вярвам и ще гласувам за г-н Николов, защото виждам какво е направил, подкрепян със сериозни доказателсва както за работата му - ремонтирани храмове, улици, училища и др.
45.
Georgi Trifonov
13.10.2011 12:51:19
5
2
Този престъпник къде се обажда неподготвен.Николов не само събуди а и възроди Бургас!!!
44.
Истинска история
13.10.2011 12:00:36
4
4
Годината е 2010. Бойко Борисов тъкмо е поръчал на ДАНС проверка срещу Коцето Марков за крупни далавери в общината. На Митя Николов му припарва под гъза и е разколебан дали да остави другарчето само да потъва в блатото или да извади от паричките, спестени от контрабанда на сухо мляко.
Та по това време на любопитно видео се вижда как Коцето Марков влиза в офиса на известна пиар агенция с няколко папки под мишка, с компромати срещу Митя Николов и казва: "Няма да се давя сам".
Папките съдържат конкретна информация, която може да съсипе Митя. Към тях има и запис с гласа на Коцето Марков, който дава пикантни разяснения по съдържанието на папките.
Няколко дни по-късно човек от агенцията е засечен и сниман на тайна среща извън града с Митя Николов.
После изненадващо проверките срещу Коцето Марков секват, но записите и папките стоят. Въпрос на време е да видят бял свят.
43.
anonimous
13.10.2011 11:54:35
1
3
каквото и да се каже няма да има значение, всички пак ще гласуват за Николов, а на никой не му пука, че всчко което е направил е с цел да открадне повече, не случайно прякорът му в бизнес средите е "господин 10%". Много хора се опитаха да обяснят що за човек е, но никой не им обърна внимание - далаверите със сухото мляко(за които май е осъден даже), как окраде завод Победа и сега как краде Бургас. Но всички вие, който гласувате за него си заслужаеате един ден вашите деца да плащат за грешките ви. Бил направил повече от всички, ама замислете се защо, за да усвоява повече пари за себе си и хората около него, но за сажаление в България всичко е така
42.
До :номер40
13.10.2011 11:54:17
1
1
Нормлано е ти да гласуваш за Николов - не случаино в името над коментара се съдържа "MAFIA":)))То всичко около Николов е мафия.
41.
Do nomer39
13.10.2011 11:47:39
0
1
Poneje pishesh na latinica i az shte go napravia.Mnogo sa neshatat koito moga da ti izbroia - nekudurno napravenite remonti az bezbojni pari dadeni na firmite na Nikolov;bezobojnite danuci s koito se zarobvat brugazlii;nikakvi stimuli za privlichane na investotori v Burgas poradi visoki danaci;plashtane za posledvashti remonti po veche napravenite novi neshta;edin ot nai-loshite klimati za pravene na biznes v grada i to poizlsdvania na durjavni institucii;zatrivane na drebnia biznes v Burgas;otkrito protekcionirane na firmi blizki do vlastta;harchene na pari ot obshtinata za opredeleni uslugi na mnogo po-visoki ceni ot pazarnite......da ti izboriavam li oshte????Kolkoto do izsiraneto na metenoto kakto se izraziavash si prav - mnogo hora glasuvaha za Nikolov na prednite izbori i toi sega se vijda se isra na metenoto i tochno poradi tazi prichina sega shte poluchi nakazatelen vot!!!
40.
NOTORIUS B.I.G. Brooklyn MAFIA
13.10.2011 11:39:19
2
1
то е ясно, че последните коментари са писани от хора, които се интересуват само от корпоративните си интереси. Първо - младите ще подкрепят Николов и това е факт, въобще не подлежи на коментар! Второ - не казвай, че младите не са умни - не подценявай потенциала им, защото изглеждаш крайно тъп - искаш или не, един ден тези млади хора ще те управляват и по-добре гледай да си в добри отношения с тях... защото помнят. Незнам ти от коя агитка си, но аз съм от агитката на този лидер, който не само е прословут, а и подкрепян в пъти повече от младите от който и да е друг политик тук. Ще си гласувам за който си искам, но не си мисли че си по-умен , като пишеш глупости по форумите. Относно Кмета - наистина г-н Николов е единствената алтернатива, ТОЙ НАПРАВИ ЗА ГРАДА толкова, колкото никой друг Кмет в Бургас не е правил, нещата които предвижда да прави и четем че ще се случат са бъдещ ФАКТ и повечето, който сте му "уж конкуренти" сте пълен аут от играта, не сте направили нищо за бургазлий последните 4 години, само братвежи по медийте. Успех с писането, с това ще си останете, фактите си личат. Бюлетина номер 2 на 23-ти!
39.
do predniq komentar
13.10.2011 11:24:01
1
0
ti qvno ne si na tozi svqt.6tom kazva6 nikoga Nikolov -obosnovi se ,izrazi qsni pri4ini,signalizirai za nepravilno upravlenie,za6titi svoq oponent-v slu4aq Vaklin...i nai nakraq napravi vsi4ko tova samo ako ima6 mozak,za6toto sus svoq komentar pokazva6 to4no obratnoto.komentar bez teza ,bez za6tita ,bez pri4ina.ili kakto go kazvat Balgarite-izsra se na metenoto.No vse pak ima nqkakva unikalnost v teb .
38.
До:Тупак Шакур 4LIFE
13.10.2011 10:54:20
1
2
И ти си от агитката на прословутия рапар дето без малко да влезе и в парламента от ГЕРБ:))Абе вие луди ли сте....кои нормален млад бругазлия ще подкрепи Николов или вие като сте млади се смятате и за умни??? Никога Николов!!!
37.
До:Тупак Шакур 4LIFE
13.10.2011 10:54:20
0
2
И ти си от агитката на прословутия рапар дето без малко да влезе и в парламента от ГЕРБ:))Абе вие луди ли сте....кои нормален млад бругазлия ще подкрепи Николов или вие като сте млади се смятате и за умни??? Никога Николов!!!
36.
Тупак Шакур 4LIFE
13.10.2011 10:43:49
0
0
абе к`во разсъждавате по темата, Вакльо - стига си плюл по Димитър Николов, няма просто какво да говориш по темата, Кмета се е доказал като ръководител, младите хора го харесват, обичат го всички бургазлии. ФАКТ! Градът ни се промени, всички това искахме - стига сте търсили игла в купа сено с тези изветрели статии които пускате по медиите да плюете по Кмета, това няма никакъв ефект. Хората го харесваме и това си личи и по коментарите по-долу, стига сте писали глупости вече, на 23-ти идете да гласувате! Това е истината! Номер 2
35.
Burgazliq
13.10.2011 10:36:49
0
0
kogato faktite govorqt i bogovete mal4at
34.
PETKO
13.10.2011 10:32:54
0
2
VESTNIK STANDART 3 AVGUST 2007 GODINA -1/2 OT STATIQTA

Според щедро даваните обещания половината от сградата чудо вече трябваше да е построена. До момента обаче не е направена дори и копка. Вместо това Стойновски се оказа въвлечен в серия от скандали. В края на миналата година бургаската прокуратура образува разследване срещу неизвестен извършител, след като разкри, че стотици дървета в морската градина около бъдещия небостъргач са били залети умишлено с нафта, за да изсъхнат. До съдебно дело така и не се стигна, защото разследващите не успяха да докажат кой е извършителят. Най-големият скандал около името на Стойновски гръмна през януари 2002 г., когато той застреля с личния си пистолет съдружника си Антон Йорданов. Инцидентът стана в автомобила на Йорданов пред бл. 309 в столичния квартал "Изгрев" при съмнителни обстоятелства. Тогава прокуратурата обвини Ваклин Стойновски в убийство, но делото приключи с оправдателна присъда поради липса на достатъчно доказателства.
33.
666
13.10.2011 10:26:52
0
0
Кажи откъде имаш пари за тази скъпа кампания или може би ги спестяваш от неплащане на данъци и осигуровки на служителите си.Не е тайна че ги осигуряваш на мин.и разликата в брой-хубаво е че те си признават.Такъв ли "кмет" искаш да ставаш...пази боже Бургас тогава!!!Обяви си "дарителите"и всички ще видят кои са-само твои служители както и на предните избори.ЛЪЖЕЦ СИ ТИ ЛЪЖЕЦ!!!!
32.
PETKO
13.10.2011 10:25:51
0
2
A POMNITE LI KAKVO SE SLU4I PREDI DESETINA GODINI V SOFIQ G-N STOINOVKI,EDNA VE4ER V EDNO BMW ,SUS VASHIQT SADRUJNIK G-N STOINOVSKI.I ZA6TO BQHTE OPRAVDAN, ZA UBIISTVOTO.AZ NE SAM OT BURGAS ,OT SASEDEN GRAD SAM ,NQMA KAK DA IZRAZQ SVOQT VOT V NAI PREKRASNIQ GRAD V BURGARIQ NO PROSTO PREKALQVATE.KAKVO 6TQHTE DA POSTIGNETE VIE AKO BQHTE KMET PREZ TOZI MANDAT.ZA6TO NQMA SAVEST V DUMITE VI A SAMO ZLOBA I LAKOMIQ.AZ SAM DOSTA PO MLAD OT VAS ,I PREDI DA SE POMISLITE ZA POLITIK VI SE VAZHI6TAVAH NO UVI....NE MISLITE TREZVO I SE BIETE V GARDITE.VIE 6TE STE NAI GOLQMOTO NE6TASTIE I BEDSTVIE AKO STANETE KMET NA BURGAS.AKO JELAETE LI4EN DEBAT PO TEMATA ,PI6ETE KOMENTAR I 6TE VI PI6A VUV FACEBOOK.A VIE 6TE SE ZAMISLITE KATO VIDITE KOLKO MLAD E OPONENTA VI .
31.
До:Алфа Орисърчс
13.10.2011 10:19:13
0
0
Това изследване е само в твоята глава , защото на офицялния саит няма такова нещо.Но пък....мачтаи си:))))
30.
Petko
13.10.2011 10:18:09
0
2
G-N STOINOVSKI ,AZ LICHNI BIH VI POSAVETVAL DA SMENITE DILARA ILI DA MINETE NA METADONOO LE4ENIE.NE STE TREZVEN I ADEKVATEN.AZ PATUVAM IZ CQLA BULGARIQ,MOJQ MOJE LI DA MI DADETE PRIMER ZA GRAD V KOITO ZA 4 GODINI BE6E OSTIGNATO TOLKOVA MNOGO I PO VAJNOTO-TOVA KOETO SE POSTIGA PO DRUGITE GRADOVE S TAKOVA KA4ESTVO LI E I PODDARJA LI SE PO NA4INA PO KOITO SE PODDARJA V BURGAS.IVSE PAK VI POJELVAM KASMET PONE V SANI6TATA SI DA BADETE KMET NA BURGAS.A DOKOLKOTO AZ IMAM INFORMACIQ -BIZNESA VI SE SRINA A SVIKNAHTE DA JIWEETE OHOLNO,QVNO TOVA VI E POSLEDNIQ VAZMOJEN VARIANT ZA DA SI ZADOVOLITE LI4NITE NUJDI I INTERESI.DA AMA NE .AZ LI4NO VI PREDVIJDAM 1500 GLASA OT KOITO POLOVINATA SA VI IZLEZNALI DOSTA SKAPI4KO.
29.
kasa
13.10.2011 10:09:07
0
0
BALOTAJ 6TE IMA NO VAKLIN NQMA DA E V IGRATA
28.
kasa
13.10.2011 10:09:07
0
0
BALOTAJ 6TE IMA NO VAKLIN NQMA DA E V IGRATA
27.
az
13.10.2011 10:02:14
0
0
VAKLINCHO sabudi se yavno mnogo te lajat !!!Che kmet nyama da si i na teb ti e yasno no mi pisna vseki den gluposti po presata da puskash.Do vsichko koeto si se dobral se razvalya...ti krediti ne polzvash li che taka napadash - koi viseshe kato sopol v FIB za glupavite si proekti..aide da ne si otvaryam ustata i da ne izpadam kato teb v nelepi situacii .Prosto prestani s tapite ti komentari!!!
26.
Okto
13.10.2011 09:50:58
0
2
Глупости , глупости и пак глупости...Не виждам защо защитниците на ГЕРБ , известни на всички от многоброините си писания в форумите рипат срещу Ваклин.Ами на всички е ясно,че тои има договорка с Николов и на балотажа ще прелее гласовете си.Но тъй като се мисли за умен една част ще даде на Митко а другата на Павката:)))
25.
Okto
13.10.2011 09:50:37
0
1
Глупости , глупости и пак глупости...Не виждам защо защитниците на ГЕРБ , изжестни на всички от многоброините си писания в форумите рипат срещу Ваклин.Ами на всички е ясно,че тои има договорка с Николов и на балотажа ще прелее гласовете си.Но тъй като се мисли за умен една част ще даде на Митко а другата на Павката:)))
24.
Алфа Орисърчс
13.10.2011 09:39:08
2
0
Десет дни преди вота. Резултати- Николов пръв.
ГЕРБ, БСП, НФСБ-15-7-6.
23.
СВ.Анастасия
13.10.2011 09:35:52
0
1
Явно компроматната война се води основно по форумите и то от няколко души. На миналите избори разнасяха папки, сега изливат бълвоч тук.
22.
Крали Марко
13.10.2011 09:32:09
3
1
Това по долу подозирам е написано от един човек, който твори черен пи ар срещу хора, които рекетира . И като не му станала работата- кофата с помия се разлетя!
21.
Истината
13.10.2011 01:48:45
1
7
Митя се насра да краде, но използваше за мръсната работа Коцето Марков, щото той трябва да е в бяло. Обаче като става дума за пари, ама за много пари, Вожда на ГЕРБ не прощава. И в прав текст му каза на Митя - оправяй се там, ще те покрия, но не спечелиш ли втори мандат, ще ти спукам гъза от прокурорски проверки и ще ви пратя с любимия ти Марков да си правите компания в пандиза.
И Митя пак се насра - тоя път от страх и при кого да отиде ако не при любимия Коце Марков. Сега двамцата си правят заедно кампания на гърба на ГЕРБ, белким ако го изберат бургазлии пак за кмет, да си подсигури верни хора в общинския съвет, че да може да опъва юздите на гербаджии, щото той и те вече не могат да си дишат въздуха.
Митя Николов и Коцето Марков - заедно завинаги, че иначе - раирани костюми.
20.
Милан Тодоров
13.10.2011 00:44:49
1
5
Не съм се ровил из документацията на кметството, но мисля че човечеца от статията е доста неадекватен (като подчертавам дебело не го познавам). Като начало целият свят работи с кредити и си ги обслужват ТАКА се стимулира икономика като нямаш производство. Като имаш инфраструктура и адекватни кадри можеш да докараш инвеститори. Ако подпишеш такъв мораториум означава да фалираш една община за няколко седмици. Успех на всички кандидати Димитър Николов показа как се действа, а не само да се говорят празни приказки от неадекватни кадри УСПЕХ!
19.
Вилизар Георгиев
12.10.2011 22:33:25
2
2
Вярвам на Ваклин колкото и виждам небостъргача в морската.Димитър Николов каквото е казал го е направил!
18.
been there done that
12.10.2011 22:08:43
0
4
С една по-висока избирателна активност от 60-65 % наи-много 1 човечец да вкараш в общински съвет.

Ваклин, трябва да се моли за лошо време. Ураган, плюс градушка и виелица в дения на изборите, ще му дойдат много добре. Тогава тежестта на купените от него гласове ще е по- голяма.

А тези платени соц. прочвания-пълен смях- каде ли не четохме за тях.

Понякога немога да го разбера, дали е хитрец който се прави на шут да развеселява тълпата, или е забавно луд който наистина си вярва?!?!?

Мнения по въпроса?!?!?!
17.
zograf
12.10.2011 21:56:26
5
1
shte glasovam za no.38 zashtoto markov e istenskia stroitel na burgas
16.
zograf
12.10.2011 21:46:06
8
0
bravo vakline
15.
БАЙ МАНГАЛ
12.10.2011 21:37:48
1
5
ШУТА на БОЙКО БОРИСОВ, ПАК НЕ СИ Е ВЗЕЛ ДОЗАТА АМФЕТАМИНИ и ПЛЕЩИ ГЛУРОСТИ !??

АЛО, КОМУНИСТИЧЕСКОТО ОТРОЧЕ ЗАКЪРМЕНО в СИК по ВРЕМЕТО на БОКО ТИКВАТА, СПРИ ДА СЕ ПРАВИШ НА БОРЕЦ СРЕЩУ НИКОЛОВ .

ЗА ЦЕЛИЯТ БУРГАС Е ЯСНО, ЧЕ ТИ Е ПЛАТЕНО от ГЕРБ, ДА ДЪРПАШ ГЛАСОВЕ НА ХОРАТА РАЗОЧАРОВАНИ от СДС и ГЕРБ ... ДА НЕ ГЛАСУВАТ ЗА РЕАЛНАТА ОПОЗИЦИЯ, А ЗА ТАКИВА ПЛУЖАЦИ КАТО ТЕБ и СЛАДКАРЯТ-ГРУДЕВ.

КАТО СИ ОПОЗИЦИЯ на ГЕРБ и Д.НИКОЛОВ, ХАЙДЕ ОБЯСНИ НА ГРЛАДА, КАК СИ РЕКЛАМИРАШ ФИЗИОНОМИЯТА СИ ПО МЕГА БИЛБОРДОВЕТЕ на ПОДЛЕЗИТЕ, БЕЗ ДА ПЛАТИШ и 1 ст. НАЕМ от 2005г. до 2011г. А СУМАТА НЕ Е ХИЧ МАЛКА, СПОРЕД ОБЩИНСКИТЕ НАРЕДБИ - СА ЦЕЛИ 110.000.00 лева и ТО БЕЗ ЛИХВИТЕ, С ТЯХ СТАВАТ 200.000.00 лв. ОТКРАДНАТИ ОТ БУРГАЗЛИИ от ФИРМА "ОН ТАЙМ ДИСТР. и ЛОДЖ."ЕООД със СОБСТВЕНИК - ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ на ПП"БУРГАС", ТОЕСТ НА ТВОЯТА ПАРТИЯ СМЕШНИКО.
14.
zograf
12.10.2011 21:31:07
4
1
bravo vakline imash oporitos i postoianstvo
13.
критик
12.10.2011 21:17:24
0
2
Кандидат-кметът Стойновски ще се събуди на 24-ти, а поддръжниците му ден по-рано в деня за размисъл, когато алкохолът е забранен. На Бургас им трябва трезво мислещи хора, надявам се не съм бил груб, но Бургас се събуди поне го помня, а огромният транспарант над подлеза до окръжна не помня призива.
12.
Polq
12.10.2011 20:20:04
2
5
Всички фирми изпълнители независимо за какво става въпрос са хора на Николов.Например гадната храна ,която се дава в училищата е на фирмата на г-н Димитър Людиев един от най приближените му хора.и това ,ако не е шуробаджанащина здраве му кажи.
11.
№29
12.10.2011 20:06:50
6
7
Не съм от Бургас, но много добре познавам Митьо-Меката китка. Много бързо се забрави далаверата с колодрума и паричките, които си поделиха с най-големият му "враг" Йоан Костадинов. Да не забравяме как изгониха "Момата" и от Победа, като мръсно коте, как не успя да реализира "потенциала си"в СДС и отскочи на новият и по-актуален цвят - ГЕРБ. ГЕРБ Бургас е всичко друго, само не и партия. То не са роднини/фамилиите Бойчеви и Таралови/, братовчеди, племеници/ Маниака и сестра му/ и всякакви други лобисти и алчни за власт особи. Май доста ви е страх герберчета от абсолютно непознатият за мене, но много симпатичен Стойновски. Успех г-н Стойновски, но знайте, че манипулациите на предстоящите местни избори ще са невиждани!
10.
лекар
12.10.2011 19:58:21
1
6
на снемката Ваклин е надрусан .В последно време е свършил парите и е минал на некачествена дрога.Диларите са гопогнали ,защото им дължи много пари чакат го за свърши кампанията за да го натиснат ака не плати -ушите му отиват
9.
Крали Марко
12.10.2011 19:43:51
1
6
На снимката неадекватен ли е или не е на фокус?
8.
Гришата
12.10.2011 19:35:39
0
1
А бе тоя Драгомир отвсякъде изкача, почва да ме нерви.
7.
Fifth
12.10.2011 18:40:57
1
5
Faklin utrepa partniora si, sega shte stava kmet.luda rabota
6.
До всички платени писачи
12.10.2011 18:20:05
8
5
Кметчето ви се изложи вчера на дебата,скрийте си го,повече да не се появява на пуббични места,Ваклин Стойновски ще е следващият кмет!!!!!
5.
Сияна Ненкова
12.10.2011 17:49:41
1
5
Какво иска г-н Стойновски, недоволства, че неможе да си направи комплекс в Морската градина ли? Пак г-н Николов му е виновен, защото мисли за Бургас и иска да съхрани природата!
4.
Реалист
12.10.2011 17:45:17
1
9
Ваклине, как може да си толкова нагъл, възродил си Бургас, само в мечтите си, направо се оттегли, виж се каква мижитурка си, всичко до което се докопаш го разваляш, от сега мога да ти кажа че жителите на град Бургас, никога няма да те изберат за кмет.
3.
5ko
12.10.2011 17:38:41
1
5
нека си говори,дори е по забавно,като има такива като ваклата овчица,започна да ми е забавен дори
2.
Мунчо
12.10.2011 17:36:03
1
8
г-н Стойновски вие без заем ли щяхте да построите небостъргача и никога ли не сте взимали кредити за бизнеса си?????
1.
Скриптор Инцертус
12.10.2011 17:34:42
2
10
Уважаеми г-н Стойновски,

В няколко поредни дебата, в които Вие се представихте трагично, кметът Николов Ви обясни, че задълженията на Община Бургас са 21 млн. лв., а не 37.
На Ваше място бих се чувствал неудобно въобще да задавам такива въпроси на човека, който е спечелил за Бургас европроекти за 226 млн. лв. и се очертава през следващия мандат да привлече още толкова.
Присъствате в медиите само със скандали и с нищо градивно. Този тип ПР е подходящ за шоубизнеса, а не за политиката.
Вие шоумен ли сте, г-н Стойновски, или кандидат за кмет?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Проклятие ли тегне над бургаския футбол? "Черноморец 1919" изпадна в Трета лига Проклятие ли тегне над бургаския футбол? "Черноморец 1919" изпадна в Трета лига Отборът не успя да спаси професионалния си статут и ще играе при аматьорите през следващия шампионат Той е готов да утеши двете дами, изоставени от ергена Алек Той е готов да утеши двете дами, изоставени от ергена Алек Култовата риалити звезда от Гълъбово вече мина 40 години и възрастта му по-подхожда на двете ергенки от тази на Алек, на когото те са каки Този скален манастир пази тайни за имане и страшна битка Този скален манастир пази тайни за имане и страшна битка Гъстата зелена пелена, покрила възвишенията край западната ни граница, прави намирането на каквото и да било трудна задача Той отиде да печели пари в Нидерландия, но загина по нелеп начин Той отиде да печели пари в Нидерландия, но загина по нелеп начин Младият българин си отиде блъснат от влак Правят нов опит, за да изберат днес Сливенски митрополит, фаворитът Йеротей не е допуснат Правят нов опит, за да изберат днес Сливенски митрополит, фаворитът Йеротей не е допуснат Светият синод започна проверка срещу него и използва тази причина, за да го отстрани от избора Откриха изчезналия Сашко, жив и здрав е! Откриха изчезналия Сашко, жив и здрав е! Дадох му вода, ябълка, каквото имах в джипа. Не се притеснявах, че жена ми и детето също са вътре, разказа спасителят му Дейвид Бегов Любов за Овена, а Телецът да внимава с авантюрите Любов за Овена, а Телецът да внимава с авантюрите Хороскоп за деня – 19 май 2024, неделя  Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало
Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори