Рецепта за палачинки без глутен
Вкусен десерт
Продукти:
2 големи яйца
300 мл прясно мляко или ядково
3 супени лъжици разтопено масло/олио
160 г брашно от амарант
щипка сол
2 чаени лъжички бакпулвер
2 супени лъжици кристална захар
канела на вкус – по желание
Приготвяне:
В купа разбийте яйцата, захарта и млякото добре, след което добавете маслото. Комбинирайте сухите съставки и малко по малко, разбивайки с миксер, ги добавете към течните. Оставете сместа да си „почине“ за няколко минути, така и ще се сгъсти леко. Загрейте тиган и разтопете бучка масло. Оформете малки палачинки, които запечете от двете страни до златистокафяво. Сервирайте ги, както обичате да хапвате палачинки.
Джеймс Камерън влезе в клуба на режисьорите милиардери
По сръбска телевизия: Борисов е сърбин, който не признава, че е сърбин (ВИДЕО)
Сигнал за бомба на летището в Сараево, има евакуирани
7 кандидати подадоха документи за европрокурор от България
Лавров: САЩ искат да поставят Европа на мястото ѝ
МИРГ Приморско-Царево получи европейско финансиране
Пловдивският „Капан“ се превръща в убежище за просещи - няма кой да реагира
Наталия Симеонова с нов проект „От сърце“ – платформа за любов, прошка и признание
България №1 в ЕС по пушачи сред деца - момичетата пушат повече от момчетата
Доналд Тръмп-младши се сгоди за модел с впечатляващо минало
ВКС потвърди 7-годишната присъда на Стойко Чепенлиев за смърт след побой и грабеж
