Рецепта за кето баница с коприва
Вкусна и полезна
Необходими продукти:
яйца - 3 бр.
крема сирене - 60 г
коприва - 60 г
кашкавал - 50 г или сирене
бакпулвер - 1/2 ч.л.
сол - 1/2 ч.л.
Начин на приготвяне:
Копривата се бланшира във вряла вода. След това се измива, прецежда и нарязва. Разделете белтъците от жълтъците. Към жълтъците прибавете крема сиренето и бакпулвера. Разбийте с бъркалка. Добавете копривата и кашкавала /сиренето/. Объркайте с лъжица.
Разбийте белтъците на сняг и след това ги прибавете към сместа с жълтъците. Объркайте внимателно с шпатула. В тава с диаметър 20 см сложете хартия за печене, намажете с малко масло и изсипете сместа.
Печете в еър фрайър на програма bake, 170 °C по 10 минути от двете страни. Може да изпечете и във фурната на 180 °C.
„Клечка кибрит“ на Дует „Paradox“ оглави “Ново 10+2” за хит на месеца
Успех за Мъри Стоилов в Турция
Вики от "Ергенът" с нова кауза
Удар по престъпността в София
Кестенът – вкусът на есента
Божинов се разплака в национален ефир заради Боби Михайлов
Драмата във Ф1 е пълна, всичко ще се реши в последния момент
Намушкаха мъж пред парламента на Сърбия
Нова ЕС директива, която касае всички: Магазините вече ще ни дават пари без да пазаруваме
Новата на Джизъса: Обичам скъпото
