×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бойко Борисов в Бургас: Знам как да изтегля държавата от кризата


Бойко Борисов в Бургас: Знам как да изтегля държавата от кризата
Заради некадърността на Асен Василев държавата е докарана до фалит, но ние знаем как да се справим, категоричен бе Бойко Борисов
25 Март 2023, Събота, 15:26 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ снимки и видео: Авторът

ГЕРБ няма да допусне вдигане на данъци, обяви бившият премиер

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посети днес Бургас, за да се срещне със симпатизанти на партията. Голямата зала в Дома на Нефтохимика се оказа тясна, за да приеме всички желаещи. Флагман.бг предава срещата на живо. (ВИЖТЕ ТУК)

Борисов бе посрещнат от кмета на Бургас и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ Димитър Николов, кмета на Поморие и областен лидер на ГЕРБ Иван Алексиев и водачът на бургаската листа на ГЕРБ-СДС Жечо Станков.

Димитър Николов подчерта, че нито един премиер не е направил толкова за региона, колкото Бойко Борисов.

В Бургас бяха реализирани десетки проекти и всички виждате какъв е резултатът. Благодарение на правителствата на ГЕРБ градът се отвори към пристанището, бяха изградени нови детски градини, булеварди, пречиствателни станции в цялата област, четирилентови пътища. Списъкът е огромен“, подчерта Николов.

Димитър Николов: Всички знаят, че Борисов бе премиерът, който милееше за развитието на Бургас

Бойко Борисов бе емоционален от трибуната и показа, че се връща към най-силните си години като оратор и политик.

Не ви агитирам да гласувате за нас“, обърна се той към всички в залата и продължи: „Ако искате да оцелеем, вие сами трябва да гласувате. Знам как да я изтеглим страната, да я направим водеща на Балканите, защото такова беше България. Последните 2 години не са лош сън, а ситуация с непредвидими последици за всички нас. Непоправими! Искаха да ни изчегъртват, съсипят и унищожат, но не успяха. Но, явно не са измислили добре как да го направят, и оцеляхме. И сега всички очакват нас, защото само ние можем“.

Бойко Борисов е премиерът, който е направил най-много за Бургас, категоричен бе кметът Димитър Николов

Той бе категоричен, че ГЕРБ знае каква е формулата и всички си давали сметка, че ще бъде много трудно, защото срещу тях щели да имат не просто политически опоненти, а десетки медии и НПО-ота.

 „Не искам да натоварваме хората с прекомерни очаквания. Ние не сме „Промяната“, за да лъжем по избори. Асен Василев обеща надземно метро между Кюстендил и Стара Загора! Кирил Петков пък 50 млрд. лв. инвестиции! Представете си какви лъжи? Лъжат, а услужливите медии траят. 50 млрд. лв.! А още не сме забравили прибавим магистралите, трите моста и петте тунела… Няма нищо от тях. Няма и да има“, допълни Борисов.

Лидерът на ГЕРБ определи бургаската листа за „прекрасна“ – с учители, лекари, рибари, икономисти. Хора, на които всички имат доверие и са успели да се докажат, подчерта Борисков.

Това, което сме обещали, пак ще го направим. Няма къде да ходим! Ние не сме като Еконта (визира бившия министър на транспорта Николай Събев, б.а.) - да си заминем за Испания r да си живеем там. Помните ли, че по негово време пощите не работеха и не можаха да плащат пенсиите? Напусна и се изнесе от държавата. Сега ходете да го търсите.  А ние ще сме тук“, допълни лидерът на ГЕРБ.

Той бе категоричен, че няма да допуснат т.нар. данък свръхпечалба, който ще натовари българските фирми с допълнителни 33 % върху данък печалба. Борисов изтъкна, че до тази мярка се стига заради „безобразията на Асен Василев“ като финансов министър.

„Господ да е милостив към нас. През много кризи сме минали. Ще надживеем и ПП-та, ще се оправим и с тях", обеща Борисов.  

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС Жечо Станков показа с документи и графики как големите вериги надуват цените, а държавата изглежда тотално абдикирала. "По времето на ГЕРБ това не можеше да се случи", категоричен бе той

"Всичко им е менте. В Бургас снимат залата на тъмно и изглежда светла, а тя се оказва празна. Отишли в Русе на опера. Снимали най-отзад, написали "пълна зала", а те хората са на представление. А вие искате пак да ви управляват.

Той коментира и снощното предаване „Панорама“, в което участваха Асен Василев и Делян Добрев и смята, че американските партньори много трябва да се притесняват от думите на съпредседателя на ПП за самолетите Ф-16. Позицията му била всичко друго, но не и прозападна, категоричен бе Борисов.  

"Ако някой е гледал Асен Василев как се гушкаше с "Възраждане", да каже дали му е било приятно. Както и на посолството, разбира се. Интересно ми е "Демократична България" (ДБ) как ще реагират на подобни изказвания. Изведнъж замълчаха. Добре, че беше Делян Добрев, за да каже, че нямат шанс, само с ГЕРБ, за да ги държим в правилните коловози. Всичко останало е медийна измама. Теоретично няма как да работим", обясни още Борисов. 

Борисов покани бившия си министър Ивелина Василева на деловия президиум пред пълната зала

Лидерът на ГЕРБ в един момент видя, че в залата е бившия му министър на околната среда и водите – Ивелина Василева, която скромно бе заела едно от местата сред симпатизантите на партията. Той я покани на деловия президиум и изтъкна, че благодарение на работата на Ивелина Василева и лобирането на кмета Димитър Николов са изградени пречиствателни станции за стотици милиони в целия регион.

Борисов недоумяваше и защо снощи нито една медия не е отразила протеста пред президентството, където 500 души се бяха събрали, за да поискат импийчмънт на държавния глава заради отказа му България да участва в солидарната подкрепа от ЕС за Украйна.

 

Бойко Борисов поздравява д-р Лидия Стефанова, седма в листата на ГЕРБ-СДС. Тя е най-успешният мениджър в здравеопазването в Бургас

„При нас се събираха 20 души и всички медии ги отразяваха. Даже в един момент, когато нямаше хора, излизаха и казваха: „Цяла Европа протестира!!!“ Представяте ли си какво беше. А сега тишина“, каза още бившият премиер.

Той бе категоричен, че Бургас е сред най-ощетените от "Промяната". Строителството на т.нар. "Северна дъга" отдавна е трябвало да бъде завършено, на залата - също, но не се правило, за да се покаже, че ГЕРБ управлявали зле, категоричен бе Борисов.

"Ето заради това си заслужава да протестирате! Защо мълчите? Кой ви уплаши така, мили мои? Ще е срам, ако ви е уплашил този сатрап Бойко Рашков. Той само мен арестува, не арестува вас”, обърна се Борисов към поддръжниците на ГЕРБ.

Иван Алексиев, кмет на община Поморие също благодари на Борисов за Ченгене скеле, тъй като без помощта му рибарите не биха вършили дейността си. По думите му за последните две години се наблюдава пълен застой в страната. Той напомни какво е направила ГЕРБ - градихме съвременна България, строихме пътища, стадиони, пречиствателни станции. 

"Днес казваме блага вест, благата вест дойде в Бургас. Човекът, който може да изведе България от всякаква криза е тук сред нас. Това е г-н Бойко Борисов!", каза още Алексиев.       

Жечо Станков от ГЕРБ-СДС пък представи проучване, според което 8 от 10 човека не могат да си позволят да купят продукти от първа необходимост. По думите му има ръст на потребителските и бързите кредити. "Г-н Борисов, докато е стоял начело на държавата, никога не сме обяснявали колко високи са цените", заяви Станков.

Иван Алексиев, областен лидер на ГЕРБ представи силния отбор за Бургас. Той е уверен в нов успех на вота на 2 април
Кметът на Царево Георги Лапчев и бившият директор на "Пирогов" д-р Асен Балтов. Ако ГЕРБ бяха в управлението, южната община щеше да има модерен медицински център, категорични бяха и двамата 
Кметът на Приморско д-р Димитър Германов е един от образцовите кметове на ГЕРБ
Евродепутатът Асим Адемов (вдясно), председателят на ОбС Бургас проф. Севдалина Турманова, председателят на ОбС Поморие Адам Адамов, кметът на Айтос Васил Едрев и бившият екоминистър Ивелина Василева. В дъното на снимката са Драгомир Стефанов, лидер на "Движение Гергьовден" и ексобластният председател на ГЕРБ Димитър Бойчев
Петият в листата Мартин Богданов (вляво) има сериозен шанс да влезе в 49-ото Народно събрание. До него са членове на ГЕРБ от Несебър, Поморие и Карнобат
Почти сигурният кандидат-кмет на Созопол от ГЕРБ Илиян Стефанов в разговор със симпатизанти в залата 
Андрей Рунчев (вляво), Иван Алексиев, Жечо Станков, Димитър Николов, Златина Дукова, Стоил Яков, Румен Ангелов и Галя Желязкова преди началото на срещата
Кметът на Сунгурларе д-р Георги Кенов 
Част от кандидат-депутатите на ГЕРБ във Втори МИР
Залата на Дома на Нефтохимика едва побра желаещите

 






България Всички новини
Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори  Анджелина Джоли смуче Брат Пит като пиявица - прибра му над $100 милиона Анджелина Джоли смуче Брат Пит като пиявица - прибра му над $100 милиона Само от продажбата на дела си във винарната "Миравел" красавицата е получила 50 милиона Колко ще ни струва великденския козунак Колко ще ни струва великденския козунак Козунаци в София се продават и за десетина, и за 20, че и за 100 лв. в някои от най-снобските пекарни в центъра на столицата Утре започва най-голямото географско събитие в България Утре започва най-голямото географско събитие в България Ще има над 500 участници от цялата страна  Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Горещо препоръчвам PCR тестовете да се правят още преди започване на антибиотичната терапия, съветва вирусологът д-р Татяна Николова Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии От 12 страни участнички в престижния турнир, отборът на Саудитска Арабия, ръководен от Труканов печели златните медали във всички категории и съответно I-во и II-ро място в индивидуалното крайно класиране, както и I-во място в отборното класиране Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Ръководството на ФОЗЗГ, които са и инициатори на проявата, поднесоха на дечицата питка за здраве, великденски яйца и лакомства
Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори