×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пожар на площ около 4000 декара по склоновете и билото на планината Пъстрина край Монтана
  • Какво ще е времето днес, вижте ТУК
  • От 8 ч. до 14:30 ч. ще бъде ограничено движението на МПС над 3,5 т в участък от пътя Габрово - Шипка за събор на Бузлуджа
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

След масовия бой между клановете Тахирови и Бижеви: 13 души са арестувани в павелбанските села Тъжа и Манолово


След масовия бой между клановете Тахирови и Бижеви: 13 души са арестувани в павелбанските села Тъжа и Манолово
Сблъсъкът беше провокиран от дългогодишна вражда между двете фамилии
22 Март 2023, Сряда, 16:19 ч.
Автор: Флагман.БГ

Един загина, а четирима са с опасност за живота

Допълнителните мерки за сигурност бяха взети след масовия побой в центъра на Казанлък на 20 март, след който един загина, а четирима са с опасност за живота. Сблъсъкът беше провокиран от дългогодишна вражда между две фамилии от селата Тъжа и Манолово - Тахирови и Бижеви.

13 души са задържани след специализирана полицейска операция в павелбанските села Тъжа и Манолово, съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Стара Загора.

При спецакцията за противодействие на битовата престъпност и правонарушения на обществения ред са извършени проверки на 43 адреса, 123 лица и 46 моторни превозни средства. На един от адресите са установени тютюневи акцизни стоки без бандерол.

Операцията е осъществена от служители на полицейския участък в Павел баня, съвместно със служители на Зонално жандармерийско управление - Кърджали и Държавно ловно стопанство "Мазалат".

От ОДМВР-Стара Загора посочват още, че продължава засиленото полицейско присъствие на територията, обслужвана от Районно управление - Казанлък.

Един загинал при масовия бой с брадви в Казанлък, 7 са с опасност за живота

Безсънна нощ за лекари от Стара Загора, борят се за живота на четирима ранени при боя в Казанлък


В категории: Стара Загора


Флагман.БГ Кой е човекът с розовия халат Кой е човекът с розовия халат 27/07/2024, Събота 12:20 1
9
Коментара по темата
9.
Myлтака
22.03.2023 23:00:30
0
5
Бъдещето на България кланове и цигания и някой Бос-шеф с олигархически възможности или баш колония на турки,урки или чифутски мелези.
8.
Оня там
22.03.2023 21:02:44
2
2
До всички кандидат българи ромале чавале ние сме от 10 000години етнос който е много по стар от вашият смесен ген вие сте болни прости и имате кошерно съзнание чакате някой да ви казва команди ....А истинските. Българи всеки един е Божи Човек.

Маймунки
7.
Ивайло
22.03.2023 19:05:48
0
9
Ако не трепят българи нека ги оставят да се трепят едни други...иначе скоро ще сме Цигария...
6.
Сталин
22.03.2023 18:47:10
2
12
До 5…..като си дръпнал навънка, защо гледаш навътре ? Гледай си там бекярлъка и и не се интересувай за нашата реалност….или като 99% от гастарбайтерите не знаеш езика на съответната “чужбина”, гледаш Булсатком и зяпаш всичко що иде от БГ-то, ама да плюеме по родното е най-яко
5.
Хитлер
22.03.2023 17:12:43
4
10
До 4.... Мноооого си прав човече! Затова съм дръпнал навънка отдавна!
4.
Свиквайте
22.03.2023 16:55:28
3
31
свиквайте - това е бъдещето. Това са новите българи и скоро ще са мнозинство. Докато вие се чудите дали да гласувате - те със сигурност ще. Докато вие се чудите тая/тоя става ли да правите ли деца и семейство те правят по над три. Скоро България ще е тяхна а вие си лайте в коментарите. Да не говорим че уж много ги мразите но масово им се кефите на музиката - меди азис илиян фики емрах и т.н. са само част от идолите ви на които им давате парите си.
3.
111
22.03.2023 16:45:57
0
14
Най-големите измамници кмета на Павел Баня - Басоолу! Иначе на всяка снимка сред хората, прегръща, мисли за народа….. Иначе, ако не си в неговия кръг - нищо не може да стане!!!
2.
Гражданин
22.03.2023 16:32:41
2
23
Директора на МВР Казанлък и началника на Охранителна полиция незабавно да подадат оставки и да напуснат МВР, защото не са взели превантивни мерки да не се случи тази касапница.
1.
Само едно решение
22.03.2023 16:30:31
3
30
Танковете да дойдат
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Вълна от салмонела залива България Вълна от салмонела залива България Двоен скок на болните, храната става опасна над 4 часа на стайна температура След гафа: МОК се извини, че обърка Северна и Южна Корея на откриването След гафа: МОК се извини, че обърка Северна и Южна Корея на откриването Двете държави са в конфликт от близо 70 години и са разделени от демилитаризирана зона Тази миска пръсна 20 бона за импланти в дупето Тази миска пръсна 20 бона за импланти в дупето Боряна легнала под ножа при френски лекари Кой е човекът с розовия халат Кой е човекът с розовия халат Той се превърна в интернет сензация Пилешки бутчета с локум: страхотна рецепта за тези, които се чудят какво да сготвят днес Пилешки бутчета с локум: страхотна рецепта за тези, които се чудят какво да сготвят днес Ето как да ги приготвите Брутална катастрофа на АМ "Тракия" с моторист, пътят за Бургас е блокиран, съобщава се за загинали Брутална катастрофа на АМ "Тракия" с моторист, пътят за Бургас е блокиран, съобщава се за загинали По първоначални данни мотористът и спътничката му са загинали  Спасители евакуират човек с изкълчен глезен от хижа Синаница Спасители евакуират човек с изкълчен глезен от хижа Синаница Условията за туризъм в планините днес са много добри Бивш министър: Няма правило да чакат 24 часа след взрив, влиза се веднага Бивш министър: Няма правило да чакат 24 часа след взрив, влиза се веднага Валентин Радев разказа какво се е случило във фаталния следобед Германците идвали у нас на почивка, защото просто им харесвало Германците идвали у нас на почивка, защото просто им харесвало Разказ за нашата страна през очите на двама чужденци от  Висбаден Ректорът на МГУ: Причината за взривовете в Елин Пелин може да бъде дефектна заря Ректорът на МГУ: Причината за взривовете в Елин Пелин може да бъде дефектна заря Проф. Ивайло Копрев посочи, че загиналият преподавател поставял безопасността на първо място
Коя е причината цените на колите втора ръка да растат Коя е причината цените на колите втора ръка да растат За 10 години употребяваните автомобили са поскъпнали с цели 60% Семейство Симпсън предсказва следващия американски президент Семейство Симпсън предсказва следващия американски президент Първата жена президент е показана още през 2000 г. Проливни дъждове причиниха скъсване на язовирна стена в Русия Проливни дъждове причиниха скъсване на язовирна стена в Русия Властите евакуираха няколко близки селища Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Престъплението е станало на 14 май Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България И двата могат да предизвикат енцефалит, като първият е опасен за децата, а другият засяга както малките, така и големите Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа 89-годишната актриса призова да бъде оттеглен проектозакон за бездомните кучета Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро В Белград средната заплата е 1075 евро, в Нови Сад - 982 евро, в Ниш - 813 евро Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Успяхме да спасим 16 от 17-те членове на екипажа, един от които е в неизвестност, заяви министърът на транспорта Джо Байдън: Време е да предам щафетата Джо Байдън: Време е да предам щафетата Американският президент каза, че се оттегля от кампанията в усилието си да защити демокрацията, поставяйки настрана личните си амбиции Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва  При атентата вчера пострада и съпругата на руският военен 
Асен ГЕНОВ, анализатор Асен ГЕНОВ, анализатор Ваканцията на депутатите ще засили отвращението на хората Виц на деня Виц на деня Една жена се гледа в огледалото и казва на съпруга си:
- Чувствам се дебела и грозна, и сбръчкана. Имам нужда от комплимент.
- ОК, зрението ти е перфектно!
Виц на деня Виц на деня В аптеката:
- Може ли 20 презе*ватива?
- А торбичка ще желаете ли - пита аптекарката?
- Е, тя не е чак пък толкова грозна!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Прощавайте, защо сините сливи са червени?
- Защото са зелени!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори