×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

7 Оскара за холивудската гротеска „Всичко навсякъде наведнъж”. Тотален дебилизъм!


7 Оскара за холивудската гротеска „Всичко навсякъде наведнъж”. Тотален дебилизъм!
Тазгодишният абсолютен победител събра само негативни мнения след излъчването му снощи, никога досега падението във филмовото изкуство не е било толкова голямо
14 Март 2023, Вторник, 12:20 ч.
Автор: Флагман.БГ

Ето мнения на български интелекуалци. Очакваме да споделите и вашите впечатления от филма

Заслужава ли 7 Оскара китайският филм„Всичко навсякъде винаги”, който се превърна в тазгодишния фурор на церемонията по награждаването вчера? Мнозина интелектуалци у нас се възмущават от видяното снощи, напоително рекламирано от глобалистките медии.  А на вас хареса ли ви лентата?

Нидал Алгафари - режисьор, писател, бивш изпълнителен директор на БНТ и политически PR:

С трепет търсих и намерих в мрежата филма "Всичко, навсякъде, наведнъж". Изгледах го и единственото качество, което открих в него бе, че актьорите - основните - са от азиатски /китайски/ произход. Награждаването на този филм ми показва за пореден път, че кино наградите се влияят от много фактори, като на последни места по критерии са сценарий, кинорежисура, операторско майсторство, че и главни роли. За пристрастен към седмото изкуство, гледал "Амадеус" на Милош Форман, неполучилият наградата "Стената" на Алън Паркър, ниско бюджетния "Чий е този живот" на Джон Бедъм, "Реймън" на Бари Левинсън и много други, този седемкратно награден филм е обида. Обида за зрителите. Обида паметта на с майстори като Чаплин, Хичкок, Форман, Паркър, Спилбърг, Лукас, Сержо Леоне, Ален Рене и още и още.

Китайската, индийската, иранската, японската и турската киноиндустрии са произвели много качествени филми заслужаващи наградата, но тогава не е имало истеричен вой в социалните мрежи, че са дискриминирани азиатците. Предполагам, че мнозина от вас ще се сетят за дисквалификацията от академията "Оскар" на китайския филм на Жан Жак Ано - "Последният вълк", защото не бил достатъчно китайски. Филм в който са участвали изцяло китайски актьори, финансиран от Китай - над 80% от бюджета и най-вече ФИЛМ.

Мартин Карбовски – разследващ журналист и публицист:

По-скапан носител на Оскар, цели седем незаслужени Оскара никога не е имало! Американското кино е в упадък, Америка е в упадък. Направо да ти стане жал.
Филмът със заглавие “Всичко навсякъде наведнъж” (ВНН) е идеален за българското кино - просто защото е нищо, никъде и никога, казани неща без значение, гротеска на вечната величествена битка между добро и зло, позната ни от Холивуд, който предричаше живота.

ВНН е “Матрицата” за служителите в пералното, но и това е твърде интересно казано и предполага драматургия.

ВНН е битка на женски Нео с наистина данъчни агенти, цялата глупост на киното, като технология - тежко концентрирана в китайци без чар. Плюс космическо счетоводство.

Кристина Патрашкова – коментатор и критик:

Току-що изгледах тоталния победител на „Оскар“-ите – „Всичко навсякъде наведнъж“ (няма грешка в правописа, запетаи не трябва да се пишат). Това е единственият филм, който ме е накарал да се почувствам тъпа. Тотален дебилизъм. Смътна идея за вариации в живота, спасението на света и майчината любов, които в случая се реализарат в различни вселени. Звучи психиарско, но това тече на екрана. Само едно не ми е ясно – какъв е замисълът на Холивуд да налага подобен потрес. Дори пропаганда е трудно да се открие. Нещо, което е голямо Нищо. Слава Богу, че има хубави филми, които не се наградени с „Оскар“.

Емилия Дворянова – писател и университетски преподавател:

Снощи се опитах да гледам "Всичко навсякъде наведнъж". Опитът трая 30 минути. Довечера, след награждаването му, мисля да продължа с още толкова и с надежда, че при третия опит ще бъда изстреляна в някоя странична Вселена, ще получа просветление и истината ще ми се разкрие. Тъй, "на час по лъжичка"... все пак седем Оскара си заслужават опитите.

Гергана Димитрова – издател и публицист:

Опитвам се да си обясня това яростно отрицание на "Всичко навсякъде наведнъж" и ми се струва, че освен грешната нагласа, с която се гледа - като комедия вместо като драма, по-сериозният проблем е нагласата "това трябва да ми прилича на нещо, което съм гледал, и трябва да има логика, която вече познавам".

Елисавета Белобрадова – народен представител от ДБ:

Всичко навсякъде наведнъж.

Откакто съм политик не смея да напиша нищо лошо никъде никога да не се обиди някой, та с огромно облекчение мога да напиша нещо хубаво за тазгодишния фаворит за Оскарите.

Започна този филм и на втората минути си казах "Боже мой, това съм аз! Горката жена, горката, горка жена" Всичко, което ѝ се случваше беше страховито, ужасно и разпознаваемо. И толкова смешно. Видях дъщеря ѝ и викам "Господи, това е дъщеря ми, милото ми момиче, колко те обичам".

После Джейми Лий Къртис и таткото и дядото и всички хора в този филм са образи от живота ми.

Аз знам, че филмът е приказка, не си мислете, че не знам, но това е най-реалистичният филм за това, дето го живея и чувствам. Включително бойните сцени, както и паралелните вселени, в които всички сме някакви други хора за кратки отрязъци от време.

Нямам ни най-малка представа дали филмът е грандиозно постижение на кинематографията. Знам само, че аз и близките ми спечелихме Оскари, но сме азиатци.

Много съм благодарна, че има такъв филм на света. Всяка майка трябва да го гледа. Не че другите не трябва - сакън, не се обиждайте.

И въобще, реших го - на надгробната ми плоча ще пише "Тук лежи Елисавета Белобрадова след всичко навсякъде наведнъж"

И за финал ето ги пророческите думи на политическия анализатор Божидар Божков, който още в края на януари т.г. обясни защо именно „Всичко навсякъде наведнъж” вероятно ще бъде фаворитът на тазгодишните Оскари:

След като либерал-глобалистите въведоха новите задължителни правила за оскарите, най-номинираният филм се оказа този, който напълно ги е спазил. Новите правила изискват във филма главният герой да е или всичко друго, но не и бял мъж. Същото важи и за екипа. Иначе номинации - йок.

При тези критерии най-номинираният филм се оказа американският „Всичко навсякъде и наведнъж“. Той пак следва скудоумната матрица, според която в миналото един американец спасяваше света. Само че този път, за да са спазени либерал-глобалистките наредби, в главната роля е вече китайска мигрантка на средна възраст, която единствена на планетата е в състояние да спаси света.

Естествено, спазени са и другите изисквания - сценарист и режисьор е китаецът Дан Куан, който живее в Америка. Главната роля се изпълнява от малайзийка, а в останалите имаме китайка и виетнамец. Няма лошо, ако това бе естествен процес и на зрителите в САЩ им се представят и други култури. Но в случая други култури няма. Има същия калъп, но запълнен с либерал-глобалистка плънка, за да мине лентата през новата цензура на либерал-глобалистите от Давос, та да се сдобие с номинация.

 


В категории: Животът


Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
33
Коментара по темата
33.
Кино критик
16.03.2023 09:27:34
0
0
Това е най-тъпия филм който гледах през 2022г. И най-лошо похарчените 15лв за билет за тази тъпня! Наистина лапето дето ги биеше със вибратора обогати моята кино култура!
32.
Интелектуалци?
15.03.2023 10:09:08
4
0
Не съм очаквал подобни изказвания от български интелектуалци. Малко е странно, но в крайна сметка, човек колкото повече чете, толкова по-глупав става. Сигурно тези хора са се изгубили някъде между книгите и си мислят, че тъй като четат моного вече трябва да се хранят само с храна за малки пиленца - онази храна, която майките ловят, смилат и после изплюват в устите на собствениците си отрочета. В този филм всъщност има толкова много библейски акценти, че не бива да се изненадваме, че някой го намира за глупав. Не всички знаем какво е нов, стар завет и прочее. Просто сме глупави като нация, първични, обичаме смляна храна. ПС: Само не разбрах какво прави Мартин Карбовски в този текст.
31.
до 28
15.03.2023 07:37:36
1
1
Кво стана, лигльо? Някой не е на твоето мнение значи или е тъп, или луд, нали? Мамин златен. Бягай да упражняваш реплики пред огледалото. И се научи да правиш интерпретативно съчинение, защото очевидно си го пропуснал това в даскало. Като ще разказваш сюжет накратко и не споделяш как си се почувствал, а какво се случва.
30.
За България и Русия толкова
15.03.2023 05:05:58
2
2
Русия води 11 войни срещу Османците, преди тази от 1877г.
През всичките 11 войни, българите всячески подпомагат руските войски с надежда за освобождение.
След оттеглянето на руснаците, българите са подлагани на кланета... В нито една война, Русия не споменава българите и тяхната свобода. Напротив.
1828-1829г. Кап. Георги Мамарчев води доброволчески корпус българи ок.1000 души, изиграващи решителна роля при превземането на Силистренската крепост, печели орден за храброст "Св. Анна".
1829г. Българите в Тракия се вдигат на въстание и отхвърлят турската власт в Източна Тракия.
На 14.09.1829г. разгромената по вода и суша Османска империя, е принудена да подпише Одринския мирен договор.
В него няма нито дума за България и българите. Русия решава свои въпроси.
Тя заграбва източното крайбрежие на Черно море и делтата на р. Дунав и придобива право на окупация на Молдова и голяма част от Влашко, докато Турция не плати контрибуция. Освен това Русия помага на своя съюзник Сърбия, която получава автономия. От Одринския мирен договор най-много печели Гърция, която става независима, макар в орязани граници – Пелопонес и земите, южно от Епир и Тесалия и Цикладските о-ви.
Одринският мирен договор от 1829г. не променя с нищо статута на българите.
Те са единствените от балканските народи, които нищо не получават в замяна на своите действия в помощ на руската армия през войната. Не е отчетен въобще приносът им за руските военни успехи. От всички балкански народи са пренебрегнати и даже забравени. За българите дори не се споменава в договора.
След сключването на договора, капитан Георги Мамарчев оглавява опита за вдигане на въстание в Сливенска, Котелска и Търновска област. Но тогава руското командване му противодейства. Мамарчев е арестуван, за да не предизвика международни усложнения. Заточен е в Коня, Анадола и остров Самос, където и умира в 1846 година.
Веднага след сключването на договора руснаците разформироват и обезоръжават българските доброволци в своята армия, които са обвинявани в неподчинение, кражби и дезертьорство. На руските военни и цивилни на Балканите е наредено да избягват всякакви контакти с местното население, които са смятани за „източник на сериозни затруднения в политическо отношение“. Окуражени от руската политика, турците започват погроми над християните на много места в източна Тракия.
Русия винаги е действала против България. И големите български възрожденци Раковски, Левски, Ботев, Захари Стоянов, Вазов... са били твърдо против Русия.
След освобождението, когато България обявява "Съединението" Русия е ПРОТИВ. И насъсква сърбите против България.
През Балканските войни подпомага сърбите и насъсква румънците да ни ударят в гръб...
Ето една Руска дипломатическа грама от 1914г. (от онази влакова композиция с документи, които разкриха много...):
„Една мощна България на Балканският полуостров е нашият геополитически кошмар.Тази млада имперска сила,разполагаща с най-могъщата армия в ‚югоизточна Европа,простряна на две морета,имаща флота и в Черно и в Средиземно море,би могла да овладее и Проливите и егейските острови.С времето нейната сила ще расте неумолимо.Българите вече са достатъчно мощни,за да смажат турците сами,да не говорим за сърби,гърци или румънци.Ние трябва да ги удушим в зародиш,защото една Велика България,съюзник на Германската империя би станала силата,която би ни детронирала от нашият трон и би отрязала достъпът ни до Средиземноморието.“
След 1944г. България е окупирана от слугите на Москва. Те създадоха Македония. Те отричат българската азбука. И всички действия на тази държава, са били против българските интереси. Останалото е пропаганда, която тотално е отровила българското съзнание.
29.
До 28
14.03.2023 21:18:43
2
2
Нищо не си разбрал. Въобще не копира "Кин дза дза" - на Кина-а идеята е, че земляните са диваци защото все още преценяват "на око" пред кого колко пъти да клекнат, т.е. Той е завоалирана критика на командно-административния модел на тоталитаризма и опитите му да се спаси чрез модерния тогава научно-технически прогрес.
28.
До 26
14.03.2023 20:36:20
3
6
Хайде стига под различни постове пуска едни и същи мисли. Филмът е ужасен и е факт. Не е до идеята, че за да спасиш вселената, първо трябва семейството ти демек, което горе е и долу, а е до долнопробната продукция. Тотално загубен филм. Някой го сравни с Кин Дза Дза. Да и аз се смеех, ама Кин Дза Дза е в пъти по-добре направен, макар и двата филма да са близнаци. Т.е. сегашния копира идеята на Кин Дза Дза. Филмът е случен, елементарен, зле измислен, зле завършен и направо вбесяващ аудиторията. Човек го гледа и във всеки следващ момент си казва "Боже, защо си причинявам това". Аз лично си го причних, за да отговоря на тотално неразбиращ от кино, като теб човек, който се влияе само от политика. Толкоз по "филма". Ако някой иска да си разстрои нервната система да го гледа. На 26 явно е разхлопана отдавна. И понеже останах с впечатление за политически коментари от хора, които не са гледали филма накратко ви разказвам сюжета. Семейство, което има обществена пералня, дъщеря лесбийка, бащата ще се развежда, а дядото е инвалид шизофреник. Та изведнъж на майката й съобщават, че има много паралелни вселени, а тя е супер герой, който трябва да ги спаси. Дъщерята лесбийката се оказва лош всемогъщ човек виреещ във всички вселени. Дядото голям крал. Бащата войн, а майката спасител. Нишо лошо. И аз гледам утопии и не ми е проблем. Но.....изпълнението е меко казано аматьорско, пошло, глупаво и просто. Филмът с една дума е Отврат.
27.
Ангел Калчев
14.03.2023 18:59:16
0
11
Абсолютна глупост. Светът тотално се побърка.
26.
коментар по статията
14.03.2023 16:42:49
7
10
Наградите за филмово изкуство обикновено не се раздават на най-харесваните филми, а на тези които по някакъв начин обогатяват киното.
Именно поради тази причина лично аз никога не съм свъзвал това колко оскара има един филм с това, колко е стойностен за мен. Големият проблем на оскарите през последните години беше, че се раздаваха на доста политизиран принцип (расови и гей драми, и тн.). Не съм гледал "Всичко навсякъде наведнъж" , но не ми се струва това да е такъв тип филм.
В конкретния случай мненията на гореспоменатите хора говорят единствено за това, че:
1. режисьор, писател, бивш изпълнителен директор на БНТ и политически PR... или накратко един от авторите на Куку както познаваме - счита ,че единственото забележително във филма са многото китайци.
2. Хора които разбират и изследват живота на поп-фолк звездите у нас не харесват филма;
3. Писател и Преподавател по... естетическа същност на християнството не харесва филма;
4. Някаква жена, която не познавам, (издадател и публицист) не счита , че на филмът трябва да се гледа така както се гледа.
5. Депутатка от ДБ вижда себе си във филма ...каквото и да означава това.
6. Анализаторът Божидар Божков , който също ми е тотално неизвестен и който предсказва, че във филма има много "китайци" затова ще вземе много оскари и филма е писан и режисиран от китаец, който живее в Америка ...от както е роден , без да се визира другият автор Daniel Scheinert ...който също живее в америка откакто е роден.
В заключение: Нищо, но от сърце казано.
На първо място филмът трябва да се гледа за да се прецени неговата стойност, а не да се съди за това спрямо цвета на кожата на участниците в неговото създаване.
На второ място - меко казано е обидно да се преценя за стойността на един филм и да се изкарва "woke" на база колко азиатци има в него. Най-малкото защото е турбо смешна съпоставката на Азиатското кино искуство и това на останалите цветнокожи (афро, индианци, араби и тн. както искате ги наричайте на мен ми е все тази какъв ти е цвета на косата и кожата).
Има стотици примери за японски, китайски и корейски филми, които са и ще бъдат уникални класики в киното.
Не се сещам за чернокож герой, който е заместен от бял за целите на Холивуд, уви за доста японски мога да дам пример.
Гледайте филма преди да коментирате. И тук изрично подчертавам , че не коментирам неговото качество, а нескопосаните опити да напишем нещо смело по въпроса.
25.
Неолиберастик
14.03.2023 14:58:17
4
1
Има ли бътплъг - там сме. Мраzim сичко руZко, обичами анализиране на вътрешния Az.
24.
ЛЕЛЕ МАЛЕ МАМАЛЕЕЕЕ
14.03.2023 14:52:14
19
23
ЕДНО ВРЕМЕ СЕ СМЕЕХ НА ФИЛМА "Кин-дза-дза", НО „Всичко навсякъде наведнъж” СЧУПИ ТЪПОМЕРА !!!
23.
Дебилна България
14.03.2023 14:40:16
7
11
Както виждате каквито и ла.на да ни сервират от запад,за нас ще са превъзходни и ще се припознаем в тях с надеждата да оценят нашата сервилност.Браво и на колегата,който се е опитал да злепостави Възраждане.Все пак от нас като не става нищо поне да хвърлим ла.на и да злепоставим и другите.
22.
Призрачното взаимодействие
14.03.2023 14:39:25
26
24
Супер е, че филмът беше излъчен веднага след награждаването и в навечерието на рождения ден на Айнщайн. Нормално е да не бъде разбран в България от аудиторията на "Ергенът", "Листопад" и "Капките", той не е за нея. Авторите му се опитват да обяснят една много сложна концепция в квантовия свят и чрез нея да хуманизират отношенията в разпадащата се връзка родител-дете. Смелостта им да разчупят всички клишета и да провокират, минава граници. България е отделна Вселена, в която нито ще бъде направен такъв филм-шедьовър, нито ще се роди някой Айнщайн. Тук съвременното кино се занимава в въпросите на Успешността "Чалга", "Вина" и цената, която трябва да се плати за нея. "Всичко, наведнъж, навсякъде" е друга вселена. В България той е като компютър намерен от неандерталци. Единственото, което може да му се случи е да му се подиграват колко е скапан.
Колко, колко - като за 7 Оскара.
21.
Tx
14.03.2023 14:25:26
1
1
Ti videata prez fesbuk li gj polu4ava6
20.
Отчайващо
14.03.2023 13:48:37
29
37
Целия този вой на русофилската рубладжийска измет против филма е с цел да настрои по-примитивния електорат против Академията и е заради факта, че Оскар получи и филма Навални, който е звучен шамар за пулерчо.
19.
do Гошо
14.03.2023 13:37:15
1
8
Белобрадова ти ли си?
18.
Някой
14.03.2023 13:36:58
18
17
Да се изказват некадърници като Алгафари, Патрашкова и Карбовски е нелепо. Че и някой да ги цитира. Тези хора нито са фактор в нещо, нито изобщо са нещо. Това са хора цял живот на нечия хранилка. Политически и телевизионни проститутки. Нищо повече.
17.
Българин
14.03.2023 13:36:43
7
21
Е щом наша Марийка беше номинирана с оная гнусня....
16.
*********
14.03.2023 13:23:57
4
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
15.
а
14.03.2023 13:23:08
9
19
Депутатката от ДБ пак лиже американски задници! В ДБ ги избират по противност, лъжезадничество на американците и тъпотия. Важно е да нямат никаква добра култура, съвет и морал. Гласувайте за Възраждане- единствения честен избор.
14.
До 12
14.03.2023 13:22:36
3
14
Не мисля , че има китайци във филма. Има виетнамци, малоазийци и тн. И преди да кажеш "не правя разлика" се замисли вбесява ли те някой като каже, че не прави разлика между нас и руснаци, украинци, сърби и тн.
13.
До зрител
14.03.2023 13:20:11
6
6
Не разбираш от филми, според мен. Spotlight, Parasite, Birdman, The Artist, The King's Speech, Slumdog Millionaire, The Departed, Crash, Million Dollar Baby, Тhe lord of the rings . Опиши ми моля те кой от тези филми е боза ?
12.
Луди хора, ей
14.03.2023 13:18:17
23
11
Защо по дяволите всички русороби определят филм който е спечелил оскар като либерал-глобалистки, ква е тази истерия :) Поне няма транс и лгбт и тем подобни, а само китайци :-)) Ся и китайците ли ще мразим, та нали са съюзници с путя...
11.
хихии
14.03.2023 13:15:55
1
9
10kata, чух, че имало борба са бътплъг със супер сили ;)
10.
Ясно
14.03.2023 13:14:09
12
15
Добре, Добре ще го гледам. Стига сте му правили реклама. След като всички тези хора не го харесват, очевидно филмът е хубав.
9.
Нео
14.03.2023 13:12:38
1
18
Интересното е, че в IMDB филма има рейтинг 8.0/10, което го нарежда сред топ филмите.
8.
Да
14.03.2023 13:11:43
3
30
5 пъти се опитвам да го гледам вече тоя филм, стигнал съм горе долу до средата. Според мен е негледаем, но явно толкова и разбирам.
7.
Вазраждане Бургас
14.03.2023 12:59:38
22
10
Гласуваите за нас на 2 април и 6е забраним вси4ки Оскари!

Вазраждане = победа!
6.
До автора и Флагман.
14.03.2023 12:57:05
17
19
Дебилизъм е статията написана от неизвестен автор. Още от заглавието започва да ухае на посредственост.
5.
Anti Dps
14.03.2023 12:55:44
3
5
Ti kak mrazi6 rusia pak na sqka statiq pi6e debil ruska duma
Da Moje i da neznai6 4e e ruska
4.
Зрител
14.03.2023 12:51:02
9
37
Не съм разбирач, не съм и кинокритик, но всеки един филм спечелил няколко оскара последните 20 години е боза. Може и аз да съм тъп и да не разбирам изкуството.
3.
Даа
14.03.2023 12:50:58
8
31
Мн елементари си беше филмовия напън снощи. Трагиджос. Нещо като нищо. Ония от академията явно яко са изперкали. Кво да правят - явно начало на традиция.
2.
me
14.03.2023 12:48:48
16
25
Белобрадова е тъпо психодясно парче. И и личи. Четеш и мнението и пускаш сълза. Изплискали са легена тотално ППДБ активистите.
1.
няма нужда от коментари
14.03.2023 12:37:22
16
46
просто е прекрасно,че интелектуалци в прав текст казват истината.Отдавна не се беше случвало.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук
Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори