×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Няколко „истини” за COVID, които се оказаха абсолютна лъжа


Няколко „истини” за COVID, които се оказаха абсолютна лъжа
Изненада... Маските били безсмислени, преболедувалите – с еднакъв или дори по-силен имунитет от ваксинираните
08 Март 2023, Сряда, 21:00 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

3 години минаха от началото на пандемията - ето какво най-накрая стана официално ясно

Ковид пандемията приключи, но последиците от нея за психиката на една огромна част от населението остават. През двете активни години на локдауни, мерки, маски и други подобни безумни решения, (на)учените, говорещите глави и експертите повтаряха една след друга своите максими, лансирайки ги за абсолютна и неопровержима истина.

Всеки, който вярваше в противното, бе третиран като „теоритик на конспирациите”, „Бай Ганьо”, „неук” и дори „глупак”. И въпреки че в мрежата имаше достатъчно информация през целия ход на пандемията, която добре показваше, че не всичко, излизащо от устата на експертите трябва да се приема за чиста монета, мнозина не си направиха дори труда да проверят информацията, сляпо доверявайки се на чуждата експертиза.

Сега водещи медии, които бяха двигателя на „истината” по време на ковид започват да „дават назад”. В материал отпреди броени дни в New York Post, озаглавен „10 мита, изричани от ковид експертите – сега развенчани”, от изданието се опитват да оправдаят позицията си, с която заклеймяваха онези, които не вярваха на официалното повествование – за чували с трупове и апокалипсис, ако не следваме съветите.

От изданието обаче уточняват, че макар т.нар. „експерти” да са били в грешка, то това било „нормално” и „разбираемо”, защото можело да се работи само с информация, с която разполагаме. Кои обаче са въпросните митове? Може би ще се изненадате.

№1 Натуралният имунитет не ви защитава

За развенчаването на този мит категорично не е необходимо някой експерт да го изкаже публично. В 99% от човешката хилядолетна история, единствената защита на организма е била натуралната и няма причина да смятаме, че тя не може да се справи с нов вирус така, както се е справяла с другите нови през годините. Научен труд, публикуван в The Lancet сега обобщава общо 65 големи изследвания, проведени в 19 страни, които установяват категорично, че натуралният имунитет е най-малкото толкова ефективен, колкото ваксините, ако не и повече.

Данните за това бяха известни през цялото време, но изглежда неудобни за някого. Въпреки това постоянно се лансираше – ваксинирайте се дори и да сте преболедували, защото имунитетът ви е по-слаб. Нищо, поне на преболедувалите се даде някакъв шанс да извадят „зелени сертификати”, макар и критериите за това да бяха абсурдно завишени.

№2 Маските предпазват от предаване на вируса

Тук също няма изненада. Че това е мит беше ясно от самото начало на пандемията и много истински професионалисти от медицинските среди го обясниха правилно. Дори лидерите на т.нар. „НОЩ” преди началото на пандемията обясняваха колко безполезно било да се носят маски.

Проучване, публикувано миналия месец от високоуважаван научен екип от Оксфорд, разкрива ясно – маските са нямали никакъв значителен ефект в предотвратяването на предаването на вируса. Иначе се глобявахме, ако не дай си Боже се разхождахме в парка без маска.

№3 Затварянето на училищата стопира предаването на вируса

...Има ли смисъл да се обсъжда? Статистика е категорична – затворени или не, училищата нямаха почти никакъв ефект върху начина, по който вирусът се предаваше. Проучвания за това могат да се намерят в почти всички страни в Европа, а там, където няма такива, отворените статистически данни са на разположение, за да се верифицира твърдението. Добри примери са Испания и Швеция.

№4 Миокардит, причинен от ваксини, е много по-рядко срещан от този, причинен от инфекция

Подценяването на риска от ваксините беше повсевместен навсякъде и от всички официални лица, които през двете години на пандемията всячески обясняваха колко те са безопасни и как трябва да се вярва в „наукаТА”. Цитираха се и скалъпени проучвания, които не биха могли да минат научна критика никога, ако не беше по времето на ковид.

А в контраст една огромна база от алтернативни проучвания крещяха още тогава – след ваксина (иРНК) има 6 до 28 пъти по-голям шанс да получите възпалени на сърцето. Особено при младите мъже във възрастовата група между 16 и 24 г. Няма да споменаваме десетките спортисти, които през изминалите 2 години се сриваха по терените привидно от нищо.

№5 Има полза от трета доза при младите хора

Предвид предния вече развенчан мит тук няма особено много какво да се каже. Третите дози или т.нар. „бустери”, на чист български език, имаха ефект при възрастните хора – несъмнено, защото те не са изложени на риск от миокардит. Никога обаче е нямало доказателство, което да сочи, че бустерите и изобщо ваксините са необходими при млади хора. Въпреки това, не са малко семействата дори и в „неваксинирана България”, които сложиха трета доза на децата си.

№6 20% от преболедувалите страдат от т.нар. „дълъг COVID”

Твърдението е повече от абсурдно още на пръв прочит. Сега обаче е доказано от проучване, проведено наскоро във Великобритания, според което едва 3% от преболедувалите ковид пациенти са имали симптоми, продължили до 12 седмици след инфекция. Каква е причината за това? Може би просто, че фактът, че човек е уморен след боледуване, не е причина да се счита, че умората е симптом на т.нар. „пост-ковид синдром”. Като допълним към това и задължителната карантина, която умаря организма чисто физически и психически – картината става по-кристално ясна. Т.нар. „дълъг COVID” е по-скоро медицинизацията на обикновения живот.

Предвид всичко това съвсем спокойно можем да отчетем, че експертите, твърдяли обратното и обективно обиждали хората, които не ги слушат, са били в грешка. Дали са отговорни за действията си през последните 3 години, няма как да преценим ние.

От чисто морална гледна точка обаче представянето на мнение за факт от високата трибуна, не може да бъде прието и модерното общество е длъжно да не забравя и да насочи всичките си сили към това катастрофата на ковид мерките и безумния пандемичен отговор никога повече да не бъдат повтаряни.

 


В категории: Политика


Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
53
Коментара по темата
53.
Андрей К.
12.03.2023 21:30:35
2
2
Умряха много хора, всеки познава някой. И това ако е нищо...
Да ви питам на статията.
52.
една история от 2013 год.
11.03.2023 20:49:54
1
2
Да си спомним прогнозите на Deagel.com (US CIA и Statfor) за масово глобално обезлюдяване от 50 до 80% към 2025:
https://web.archive.org/web/20200629112402/http://www.deagel.com/country/forecast.aspx
Може да се окаже, че това са много оптимистични прогнози...
На следващото кратко видео се натъкнахме от Хенри Макоу.
Това е историята на млад мъж, който казва, че през 2013 г. е участвал в медицински експеримент, в който участниците, точно както при ковид-19, са били инжектирани с mRNA експериментални инжекции.
От общо 200 000 души, участвали в тези изпитания, 5 са все още живи.
Петимата, които все още са живи, е трябвало да се справят със ситуация, в която сърцата им спряха да бият.
Тъй като има много хора, които не вярват на историята, той показва белезите от, наред с други неща, отворената сърдечна операция, на която е трябвало да се подложи и снимки.
Истинските проблеми с участниците всъщност се появиха след няколко години. Тогава започна истинското цунами от случаи на рак и други подобни, така че почти цялата група вече не е жива.
Достоверна история или не? Преценете сами.
https://www.bitchute.com/video/tbtePmwJU75S/
Ще има ли от 8 млрд души сега, само 2,5 милиарда живи до 2030 г.?
51.
Владимир Сърбаков
11.03.2023 13:18:52
0
2
От World Freedom Alliance дават два милиона евра на този, който докаже, че SARS COV 2 съществува според постулатите на д-р Роберт Кох. Повече от 2 години никой не ги е взел. Толкова за вируса. МИСЛЕТЕ!
50.
....
11.03.2023 07:19:05
1
3
Спомням си много добре, че точно вие, флегмани, се подигравахте на хората, които задават въпроси! Спомням си, че точно вие бяхте много последователни в това да наричате мислещите "идиоти" и какво ли още не! Сега правите същото с измислената война между идиотите от укролндия и пияндетата от москва! Абсолютно същото! И си спомням как настройвахте хората едни срещу други, ако се усъмнят в измислените от вас "бежанци"! Скоро ще започнат и хора да събират за фронта.... да ви видим тогава позицията :) Измекяри!
49.
Nikito
10.03.2023 22:39:35
1
6
Това с маските е толкова смешно че за простото население даже е трагично. Това да вярваш че с един парцал през който дишаш можеш да спреш вирус с размер от 0,2 микрона е като да държиш мрежа за комари над главата си в проливен дъжд и да се надяваш че няма много да се намокриш. Не случайно в лабораториите с вируси се работи само със скафандри с автономно подаване на въздуха и положително налягане в скафандрите. Дори когато се работеше с еболата в Африка маските не помагаха при положение че еболата е бактерия и е стотици пъти по-голяма от всеки вирус. Важното беше бизнеса да върви и да плашите хората което е свързано с бизнеса.
48.
Nikito
10.03.2023 22:25:10
0
5
Бай Шиле беше един от най-големите експерти, толкова голям експерт че после стана и жури в тв шоу само защото му се изчерпа твърде големия потенциал във вирусологията. За гологлавия Годжи професор какво да кажем... в началото искахте да го правите и министър председател! По едно време вс ден вадихте и статистиките кой умрял и кой набор бил и други такива тъпотии. Агитирахте за ваксиниране вс ден и повтаряхте простия Българин как бил ваксиниран само 20% а видите ли Германеца на 90% но и те си мряха не че сега не мрат от грип всеки ден но вече не е интересно да ги пишете щото Путин ви излекува.
47.
Nikito
10.03.2023 17:54:42
0
3
Чакайте бре Флагман, точно вие зомбирахте хората по време на тая измислена пандемия със статии на всеки 4 часа за трупове в моргата снимахте и какви ли не простотии, рекламирахте маските и измислярите от щаба които просто правеха квото правеха и другите държави за да не ги обвинят после. Те просто копираха 1:1 какво правят другите европейски малоумници и казваха ама в Германия и Франция и Испания и те така правят....експерти.
46.
мислещ
10.03.2023 11:39:31
1
7
Само идиотите вярваха на НОЩ и оня мазен, гологлав, чернодрешковец ! А сега ще изхвърлим "животоспасяващи" ваксини за 160 000 000 лв. ,....добре ли е ? А Боко Тъпото и неговите КПП-та помните ли ги, как побъркваха хората !?
45.
Ххх
10.03.2023 07:50:17
2
2
Това за мене е уловка. То само може да увеличи жертвите, така както е планирано, поради неверие. Иначе, истината е, че вирус-убиец имаше, и то изкуствено създаден. Жалко че почина проф. Монпелие, който се опита да ги разобличи. Още тогава бивш разузнавач от ЦРУ описа как ще протече пандемията, но го забравихме... А чистачът, маскиран като шеф-ръководител на лабораторията в Берн, Аспарух Илиев, потъна нейде в забвение!
44.
Ххх
10.03.2023 07:47:17
2
0
Това за мене е уловка. То само може да увеличи жертвите, така както е планирано, поради неверие. Иначе, истината е, че вирус-убиец имаше, и то изкуствено създаден. Жалко че почина проф. Монпелие, който се опита да ги разобличи. Още тогава бивш разузнавач от ЦРУ описа как ще протече пандемията, но го забравихме... А чистачът, маскиран като шеф-ръководител на лабораторията в Берн, Аспарух Илиев, потъна нейде в забвение!
43.
Да, за пореден път
09.03.2023 18:11:33
2
2
става ясно, че е много по-лесно да излъжеш глупаците, отколкото по-късно, умишлено, разбира се, когато са ти наредили да им съобщиш с откровен цинизъм как си ги излъгал, да им повлияеш да ти повярват! Стокхолмски синдром в действие! Изключително тъжна и жалка картинка...

Същото се наблюдава и при останалите истини, в по-голямата си част без никакви кавички, които Русчев е натоварен да предоставя, предимно по нощите, т.е. хем сме ги казали и според нашите "закони" сме се спасили от кармата, хем дано по-малко тъпаци да ги видят. Но се оказва, че и да ги видят, все тая... Няма да поумнеят. Телъжавизорът отдавна е налял правилните "мисли" в празните им тикви и те сега геройски ги защитават!
42.
Портите на ада /Гейтс от ада/
09.03.2023 15:35:45
3
6
Портите на ада /Гейтс от ада/
http://falsificationofhistory.co.uk/covid-19/the-gates-of-hell/
Гейтс е основател на Microsoft, който по някаква неизмерима причина (освен ако, разбира се, не отхвърлим огромното му състояние) се превърна от гуру на компютърен софтуер в световен експерт по здравеопазване, всичко това без нито една медицинска квалификация на негово име.
• Събитие 201 = Бил Гейтс
• ID2020 = Бил Гейтс
• Патент за коронавирус = Бил Гейтс
• COVID ваксина = Бил Гейтс
• СЗО / NIAID / CDC / ООН финансиране = Бил Гейтс
• Финансиране от Имперския колеж в Лондон = Бил Гейтс
• Fauci / Birx / Tedros финансиране (САЩ) = Бил Гейтс
• Hancock / Ferguson / Van-Tam финансиране (Великобритания) = Бил Гейтс
• Нова икономика, основана на човешката дейност (060606) = Бил Гейтс
Какво ни казват само тези прости факти...?
Неговият модел на Microsoft за генериране на екстремни печалби се превърна в шаблон за новата му и скоро ще бъде "величина по-печеливша" измама. Т.е. производството на задължителни ваксини, които са предполагаемото лекарство за фалшива пандемия... да бъде първият от още много, които идват, както самият Гейтс открито признава.
Невъобразимата рентабилност на Microsoft беше съсредоточена върху монопола върху компютърните операционни системи, чиито лицензи трябва да се подновяват всяка година, в противен случай всички администраторски функции на нашите компютри спират да работят.
В новата си измама, за "компютри", помислете за "хора" и за "възобновяем софтуер", помислете за "възобновяеми ваксини". Ние масово се захранваме с информация от съучастниците в медиите, че Планът за коронавируса ще бъде първият от много други, които предстоят. Запитайте се откъде знаят това?
41.
Hracho
09.03.2023 15:06:30
3
8
Бастисаха и световната икономика с тая пандемия. Преебаха всичко... Сега тепърва ще преизчисляваме и разбираме реалната пазарна цена на стоки и услуги... Но както написаното в статията: нито се търсят отговорници, нито ако се намерят, ще си получат заслуженото.
40.
Бургазлия
09.03.2023 13:51:08
13
11
Това го кажи на всички, които погребаха близките си и на онези, които още драпат, с усложнения. Ама давате трибуна на ниско образованите олигофрени, които са "учули медицина" от интернетски сайтчета - да философстват на медицински теми - за да коментират и да трупате трафик.
39.
истина
09.03.2023 13:34:14
5
16
Истината е, че използваха появата на нов грипен щам, обявиха го за изцяло различен вирус, кръстиха го covid и използваха момента, за да тестват всички тези мерки и въвеждането на глобалната дигитализация. Covid експериментът още не е приключил, сега притискат държавите да дадат пълен контрол върху населението и мерките при следващата "пандемия". Отвличат вниманието с война и инфлация, а реално готвят тоталния контрол върху хората, независимо към коя държава принадлежат. И ни чакат чипове, тъй че и фейк сертификатите няма да ни спасят. Истината е, че всички приемат дигитализацията като манна небесна, а тя е един огромен забит отзад. Ама ще го разберете като ни влезе целият.
38.
асен
09.03.2023 11:50:36
13
7
Този пак пльосна една глупендерска статия преписана от не знам къде
37.
асен
09.03.2023 11:41:50
11
6
Този пак пльосна една глупендерска статия преписана от не знам къде защото както има в нашата страна антиваксъри така ги има и по света и подобни на Мангъров а пък че умря толкова народ никой не го интересува въпроса е да врещим глупости докато не удари и нашето семейство и тогава почваме да се вайкаме вируса го има и в момента и в момента умират хора от него но някак си тази информация минава между другото Естествения имунитет не е толкова силен защото има хора и то доста които са карали ковид по два и повече пъти а че маските предпазват е безспорно но не и когато я мотаеш по един месец по джобове Всеки има глава на раменете си да преценява как да постъпи защото доста невярващи умряха
36.
ХХ
09.03.2023 10:54:34
15
9
Изключително нелеп микс от тенденциозно озложени твърдения.
При някои хора естественият имунитет не защитава. И затова има ваксини.
Маските са да пазят другите от бързото разпространение на вируса
Училищата са да пазят от бързото разпространение на вируса.
Останалите точки се свеждат до първата точка... и до бизнес ценностите в Брюксел, за които 90% от матряла гласува.
35.
До 22 Българина
09.03.2023 10:05:22
1
15
Тия един кмет Не обра пейките от парковете в града.
Той ги Изкърти най-вандалски (:
34.
Винету
09.03.2023 10:00:05
0
16
Грешки много. Има и истини :
В този век на медии и интернет хората не са информирани - напротив, те са манипулирани и дезинформирани.
Погледнете на тази криза, като тест, проба, дали сме готови да се справим с подобна заплаха ? Отговорете си сами.
33.
Anna
09.03.2023 09:47:34
2
17
Истината е,че милиони си заминаха от експеримента наречен "ковида". Има доста подробен филм с научни доказателства, кадри от аутоп..я след ваксина и т.н.
https://legendarycreature.fans/movie/%d0%bf%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b5%d0%bc%d0%b8%d1%8f-covid-19#playerGenerated
32.
Ami
09.03.2023 08:53:37
3
17
То за маските логично си бе ясно че вреди и не може да те запази.Лекарите слагат ори операция такива и ги сменят през 30 мин.А за ваксините.Това си бяха чисти противогрипни ваксини малко по концентрирани.Някои хора излъгаха целия свят.За какво им са тез милиарди.Целта бе ясна.Населението на земята е много.С изкуствен вирус ще намалее.То тива беше
31.
ФЛЕГМИ
09.03.2023 08:48:39
3
32
НЕ БЯХТЕ ЛИ ВИЕ ТЕЗИ, ДЕТО ДЕНОНОЩНО НИ НАВИРАХТЕ ОНЯ ТАЛАСЪМ "ПРОФЕСОР" ВИТАНОВ, КАНТАРДЖИЕВ, АРГИРОВА И ОСТАНАЛИТЕ ОЛИГОФРЕНИ, ДЕТО ЛЪЖЕХА ХОРАТА В ОЧИТЕ И НОНСТОП СВЯВАХА СТРАХ? И ВИЕ СТЕ ЗА ТРЕПАНЕ, БОКЛУЦИ!!!
30.
Генерала
09.03.2023 08:26:49
7
32
Защо няма осъдени за всичките лъжи и чувалите с трупове ? Този психически стрес, на който подложиха хората взе много повече жертви от този американски вирус!
29.
Сашо
09.03.2023 08:05:19
8
17
Абе не знам, ама аз едва прескочих трапа и вече две години още не мога да се оправя напълно.
28.
Русчеев
09.03.2023 08:01:13
12
17
Най голямата тъпотия е да напишеш,че маските не предпазват от развитието на респираторен вирус! НО маските (медицинските) се сменят на всеки час,а не почерняли от носене,прозиращи и почти разпаднали се! Каквито бяха масовите!
27.
До 8
09.03.2023 07:55:24
15
18
Нямаш си и представа,колко хора не успяха да стигнат до болница в UK! И точно защото нова беше вирус “настинка” болниците в UK бяха претъпкани,а болните се отсяваха по телефона,според симптомите! Не пишете щуротии,без да сте запознати!
26.
до 10
09.03.2023 07:50:50
3
6
Тези с най силните армии ги видяхме ;)
25.
Тома Неверни
09.03.2023 07:08:24
5
38
Единствената истина за Ковид 19 се оказа САМО ЕДНА :
Само там където имаше парички от Сорос - САМО ТАМ имаше пандемия !
Няма да издребняваме , че дефиницията за пандемия беше специално променена и подменена , тъкмо в услуга на Ковида ...
24.
това е началото
09.03.2023 06:51:08
4
35
Още колко лъжи ще излязат наяве.....
23.
Чапо
09.03.2023 05:28:11
7
42
По време на ковида бях в Испания и пътувах из Мадрид. Толкова много линейки видях че не е истина. Повече бяха от автомобилите. Защо? Май са се разхождали напред назад. Флагман преди няколко дни друга песен пяхте, на като писахте за граничния полицай. Преди 3 години отваряте и затваряхте работния ден със същото, на а сега.. било глупост. По големи интриганти от вас няма. Тука сте само за смут и интриги. За никъкъв друг чеп не ставате. За всичките говоря.
22.
Българина
09.03.2023 04:38:36
4
57
Мхм, и един кмет обра пейките от парковете в града.
За всеки случай :)
21.
Vankata1
09.03.2023 01:23:39
6
31
Здравейте,как се произвежда ваксина? Интересен въпрос! И то за кратко време? Ако искаш да излекуваш дадена болест като COVID трябва да я синтезираш с първо източника,тогава ефектът от ваксината е 100%. Как те намериха първо източника на заразата и то бързо?
20.
какво е "infection by injection"
09.03.2023 01:21:25
4
19
• Това е шоуто на Stew Peters - от 16:40 мин се прави пояснение за какво са прилагат ваксините от BIG PHARMA - интервю с Д-р Джуди Микович:
Обяснява се какво е "infection by injection" на BIG PHARMA и 40 годишната програма на Антони Фаучи по разпространението на изкуствено направени вируси с "ваксини"-биооръжия .
https://rumble.com/v2c00wy-live-school-peddles-porn-english-extermination-british-birth-rate-collapses.html
• Това е шоуто на Stew Peters и интервю с Карен Кингстон с обяснение какво е биооръжие, маскирано като ваксина:
https://rumble.com/v23ce7w-a-bioweapon-masquerading-as-a-vaccine-karen-kingston.html
19.
Те обясняваха ВСИЧКО погрешно
09.03.2023 01:13:28
8
28
Това е един материал на Тайлър Дърдън:
"Какво са ни обяснявали правилно?"
https://www.zerohedge.com/covid-19/what-did-they-get-right
Какво всъщност се случи с Covid?
Размишлявайки върху последните три години на терор, мъки и тоталитаризъм, един туит от Джъстин Харт ни накара да се замислим...
https://twitter.com/justin_hart/status/1628862855566221313
Въпросът е, кога най-накрая ще признаят, че пандемията от коронавирус е била тотално фалшива?
Да повторим. Те обясняваха ВСИЧКО погрешно:
• Предаване на болестта - погрешно
• Безсимптомно разпространение - погрешно
• PCR изследване - погрешно
• Смъртност - погрешно
• Блокировки - погрешно
• Задействания на общността - погрешно
• Закриване на бизнес - погрешно
• Закриване на училища - грешно
• Поставянето под карантина на здрави хора - погрешно
• Въздействие върху младежта - погрешно
• Претоварване на болницата - погрешно
• Бариери от плексиглас - погрешно
• Социално дистанциране - погрешно
• Разпръскване на открито - погрешно
• Маски - погрешно
• Въздействие на варианта - погрешно
• Естествен имунитет - погрешно
• Ефикасност на ваксината - погрешно
• Нараняване от ваксина - погрешно
Обяснявах ли те дори ЕДНО нещо правилно?
18.
О да
09.03.2023 00:05:00
8
52
Единствената болест при която пациента умира само в болница.
17.
Е на тва
08.03.2023 23:37:19
27
25
Нито автора, нито коментиращите имат си имат хабер от проблема и коментират нещо което нито познават нито разбират поради простата причина че са неуки в областта. Така че си пийте ракията и си замезвайте без да се изхождате че много пръска наоколо
16.
RM
08.03.2023 22:58:36
3
83
Сега пишите за лъжите на Ковида, но преди три години всявахте паника и ужас с вашите гръмки заглавия ! Какви сте фурнаджийски лопати!
15.
до 12
08.03.2023 22:57:46
2
31
Парите за кредити не идват от депозити, още от създаването на фракционното резервно банкиране преди 200 години. Банките нямат пари, но имат законното право да издават кредит, тоест да създават пари от нищото и по този начин създават също и инфлация.
14.
Друсчеф
08.03.2023 22:53:18
14
16
всички големи разбирачи всички много им е ясно всички знаят плановете и тайните и wв същото време всичките мрънкат че тука заплати над 800лв. нямало и че всичко било скъпо хахаха
Уж всичко знаят пък не могат да си оправят живота. Жалка история
13.
Гошо
08.03.2023 22:52:07
10
41
На практика се оказа, че имало и по-големи бунаци от нас, българите, което се доказа с броя същества в некритична възраст, ваксиниранирали се неколкократно. Както казват малко по на изток - Ашколсун!
12.
Uf
08.03.2023 22:43:43
2
25
САЩ си пускат сами кредити в долари, същото прави ЕС и Великобритания. И освен централните банки, това се прави и от частните в много по-голям обем. Парите за кредити от много отдавна не идват от депозитите. Това си е публична информация.
11.
Истина
08.03.2023 22:38:14
90
43
Над 38 хиляди българи умряха от Ковид,защото не се ваксинираха и не спазваха мерките..Защото се лекуваха с "ракия" и продължават.Една камара народ едвам прескочи трапа и вече е с увреждания.Написали сте пълни глупости.
10.
до 9
08.03.2023 22:31:06
17
13
Сащ дължът трилиони с най-силната армия в света, иди ги поискай и ще ти се изсмеят. Не ги бърка, дори на чист български не ги ебе. Ако искаш да се взриви планетата с ядрени оръжия си вземи парите това е алтернативата на САЩ, така го лансират и ще продължават докато не се разпаднат а това едва ли ще стане защото на континентчето са няколко играча, а не като хлебарките в европа на едно парче земя нарязано на 100 трохички.
9.
Матриот
08.03.2023 22:19:29
10
33
Новият цирк няма да чака войната да свърши, за да започне той. Новият цирк ще сложи край на войната, точно както цирка ковид сложи край на предния цирк- войната в Сирия.
И въпреки че има някаква логика (според досегашното редуване война-пандемия-война), надали новия цирк ще е пак пандемия, защото такава висока степен на предвидимост и повторяемост би подействала доста успокояващо на една част от масите и доста съмнително на друга част, което няма как да го допуснат циркаджиите. По скоро някой псевдоприроден катаклизъм ще да е. САЩ дължат трилиони на целия свят и е доста подходящо мегавулканът в Йелоустоун да пръдне точно сега, за да се занули елегантно сметката. И без това китайците отдавна са готови да поемат щафетата на световни директори на цирка и тия само им се пречкат. Другият вариант е Холивуд да издирижира някакъв цирк с извънземни с помощта на холограмна технология, за да прати набързо застаряващите религиозни концепции на боклука.
8.
Ot Milan
08.03.2023 22:12:12
29
34
Изрод, тия приказки посмей да ги кажеш сега на оцелелите в Бергамо и ще разбереш какво е истина.
7.
Ха ха ха ха
08.03.2023 22:11:23
23
58
Флагман вие бяхте първите който публикувахте всяка една разправия за тези маски и всички тъпанари коментираха колко са потресени и колко безотговорно е това и как ЗАКОНА ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВА. Спазвахте го и кво от това. Тъпанари ваксинирани глупендери добре, че можеше да си купиш сертификат за да можеш да пътуваш и глупендерите в Европа вярваха на фейк сертификатите почти всички който познавам в Европа бяха с фейк сертификати. И като влизаш в мола седи там спуканият капут и ти сканира фейк сертификата и голяма работа е свършил. Овце бееееее, овце беееееее започна войната и край на КОВИДа. Сега чакаме следващата пандемия пак ще си купим фейл сертификат ако не от БГ от всички държави в Европа се продаваха беееее овцеее стадото овце беееее пак ще си ги купим и ще си пътуваме а вие си биете всякакви лайна и ще пак беееееее овце.
6.
Aбее
08.03.2023 22:00:16
54
30
Истини..лъжи със сигурност, ама ся много лесно. Тогава умирахме като мухи.
5.
*********
08.03.2023 21:46:28
1
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
4.
Даскала
08.03.2023 21:40:10
26
94
Ако имат грам достоинство, тикво-гъзолизците от НОЩ, сега публично да се извинят на ДОЦЕНТ МАНГЪРОВ!!
Той е ИСТИНСКИЯ професор. Не е като тия нагаждачи - бай шиле, ботокса и оня униформен доктор "генерал".
Казах!
3.
дарки
08.03.2023 21:35:25
22
92
Това с ваксините беше тест за интелигентността на масата.Другият път като ви кажат да ядете говна и лайна от щастливи крави за да спасите света от предоволствена криза ,помислете първо с главите си
2.
Иван
08.03.2023 21:32:38
3
49
Липсва ми математика, който ни наричаше юрдечета.
1.
Война на световете
08.03.2023 21:27:43
7
66
Войната много повлия на коронавируса рязко и неочаквано,свърши ли войната,цирка почва пак...2030г. наближава!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук
Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори