×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вълшебен ключодържател на ГЕРБ пълни кошниците в карнобатския магазин „Пени“?


Вълшебен ключодържател на ГЕРБ пълни кошниците в карнобатския магазин „Пени“?
Най-красивата и най-отраканата е в средата, тя е Вяра Петрова, след малко Мамалев ще започне възхвалата на карнобатската ракия и притчата за Маркели и мечката
30 Септември 2011, Петък, 19:37 ч.
Автор: Бесове.бг, снимки: пресцентър ГЕРБ

И още лудории от старта на предизборната кампанията на Вяра Петрова и кандидатите й за съветници в Карнобат

Колко карнобатска ракия трябва да е изпил актьорът Георги Мамалев, че да се изгуби в шубраците край Карнобат и да го гони мечка?
Кога ще режат лентата на пречиствателна станция за 100-е жители на с. Сан Стефано, където още нямат водопровод, а камо ли канал?
Какво общо има кандидат-кметицата на ГЕРБ Вяра Петрова с разработката и лобирането по проекта за 5-е милиона от ЕС, предвидени за реставриране на историческата крепост Маркели?
Но преди всичко: Може ли наистина да пазариш без пари от карнобатския хипермаркет „Пени“, ако носиш  ключодържател на ГЕРБ?

Това са само част от култовите въпроси, които вълнуват гражданите на община Карнобат втори ден след старта на предизборната кампания на кандидат-кмета Вяра Петрова и кандидатите й за общински съветници.

„Общо взето откриването на ГЕРБ премина под  знака на алкохола, защото ако на комика Мамалев майтапите с гроздовата ракия му ходят, то за другите участници в пародията - като Вяра и зам.областния управител на Бургас Златко Димитров, си е, меко казано, лош вкус“, разказват местните зевзеци.

Ето какво още научи Бесове.бг, препредаваме ви го, за да се посмеем заедно. Не твърдим, че сме дословно точни, тъй като нямахме наш репортер на мястото и се осланяме на думите на присъстващите. Ако някой от читателите ни обаче не вярва на написаното, ще се постараем да излъчим целия видеоматериал от вечерта - едно към едно, за да няма никакви съмнения в изнесеното и за да служи за урок на останалите участници в кампанията.

Церемонията била обявена за 18 часа в сряда, но поради малкото количество зрители, започнала около 40 минути по-късно. Според присъстващите на площада имало не повече от 300 души, половината от които пратеници на вражески щабове с цел разузнаване.

„С Вяра ще град/б/им Карнобат“

Това е личното мото на кампанията на управителката на Хладилника в с.Подвис, която обича да казва, че е успяла, понеже имала и продължавала да има семеен земеделски бизнес. Понастоящем тя е депутат на Карнобат в НС и иска да заеме стола на червения Георги Димитров. Проблемът е, че слогънът се възприема двояко заради разликата в една буква, затова и хората масово произнасяли вместо „градим“ „грабим“ и се хилели помежду си.

Водещ на спектакъла бил комикът Георги Мамалев, който обаче прекалил с алкохолните нотки в прослава на гроздовата ракия, излизаща от завода на местния бизнесмен Миньо Стайков. Мамалев, по думите му, често  идвал тук и все се възхищавал на грандиозните лозови масиви, както и от една хубава млада жена. Докато разкрие коя е тази хубава млада жена комикът продължил още дълго с градацията по сценарий.

„Пътувам аз към Карнобат и се обаждам на моя приятел Божо Димитров да ми препоръча някоя културно-историческа забележителност, а той ми вика – иди и виж крепостта Маркели. Тръгнах аз по един прашен, разбит път, стигнах до едни шубраци, викам си по едно време, ей тука май мечката ще ме изяде, къде ли съм. Изгубих се.  Най-сетне стигнах до крепостта, а то – всичко в руини, тревясало, нищо не се вижда и не се разбира. Пак звъня на  Божо Димитров и го питам как може да се изостави тая историческа ценност в такова състояние, а той ми вика да съм бил спокоен, защото в Карнобат имало

една отракана жена и тя се казва Вяра Петрова!

Тя е издействала милионите от ЕС за реставрирането на историческата твърдина и за разкапания път към нея и не спирала да иска пари за Карнобат от него самия и от финансовия министър Симеон Дянков“, разказвал Мамалев  от трибуната и сочел към Вяра Петрова. На това място обаче карнобатлии настояват чрез Бесове.бг да опровергаем лъжата, защото проектът „Маркели“ е разработен от екип на общинската администрация, съвместно с външен консултант и под прякото ръководство на кмета Георги Димитров. Това е станало в периода 2009-2010 г. Спечелен е през март т.г., договорът с МРРБ  за стартирането му е подписан два месеца по-късно, като единствената пречка да се почне реално работа е  саботажът на няколко общински съветници, които умишлено са пропуснали последните две редовни сесии, за да попречат на кмета Георги Димитров да преотреди общинската земя в държавна, каквото е изискването на закона по тези проекти на ЕС.

„Ако Божо е подготвял сценария на Мамалев

в тази част, трябваше да му каже чий е проектът, защото много добре знае, също и кой е привлякъл опитните консултанти, и чии са всичките усилия за успеха, към който сега непочтено пришиват Вяра Петрова“, разказа член от кметската администрация на Георги Димитров, който пристигна в редакцията с цялата кореспонденция по проекта и в който заслугата на Петрова действително е кръгла нула.

След първата голяма лъжа „Маркели“, Вяра Петрова започнала да представя и участниците в листата, трети в която бил младият гербер Чавдар Вълев. Хората с изумление констатирали, че младежът е обут в дълъг панталон, защото по принцип на официални мероприятия, в т.ч. и при поднасянето на венци на националните празници, той си ходел с късите гащета.

Вяра била в тъмен костюм и с прическа - истинска бъдеща кметица. Имало само един проблем – да не си отваря устата, защото ето какво се случило на трибуната. След като казала „добър вечер“ на симпатизантите си, тя поздравила танцьорите от фолклорния състав „Карнота“, където като девойка учила хора и ръченици и преминала към проблемите на културно-историчедкото наследство – тема сложна и твърде непонятна за земеделския стопанин Вяра Петрова.

„Говореше несвързано и нищо не разбирахме, самата тя усети, че става смешна, но чак след изречението, което цитираме точно:

Да развием развитието, за да има развитие...“,

затова отвори спомагателната папка, която стискаше в прегръдка и продължи речта, която някой друг й бе написал. Най-голямата глупост в тая реч бе, че щяла да построи най-сетне новата пречиствателна станция в  село Сан Стефано, където са останали стотина жители и където никога не са имали водопровод. Факт е, че там настоящият кмет Георги Димитров стартира проект за водопреносна система по ПУДОС и дори почна изграждането й, вложиха се над 100 хил.лв., но през 2010 г. правителството на ГЕРБ го спря, казаха хора, които са слушали внимателно небивалиците на кандидат-кметицата. Тя обещала още да се пребори и за карнобатската болница но не казала как, след като точно нейното правителство я обяви в списъка за ликвидиране още през 2009 г. Другата огромна, вече обобщена глупост била, че спечелените проекти за общината били с нейната помощ и ако не била тя, в Карнобат нямало да има и един спечелен европейски проект. При условие, че Карнобат през този мандат се нарежда на второ място в Бургаска област след община Бургас по брой спечелени проекти.

Изявата на Вяра Петрова обаче бледнеела пред

чутовното  извисяване на най-високия политически гост

на церемонията – зам.областният управител Златко Димитров. Той опитал да импровизира и буквално не могъл нищо да каже на хората. След като помълчал с наведена глава като първокласник с двойка у дома, Златко измрънкал виновно: „Извинявайте, защото аз се пообърках, пречат ми лозунгите насреща, много са объркващи“ и слязъл. Ставало дума за рекламните материали на Вяра Петрова, с които в изобилие е бил изпълнен площада.

Всеки, който минал през центъра, по една или друга причина, получил от невръстни дечица брошура на ГЕРБ, вестник на ГЕРБ, балон, два вида бонбони с опаковка ГЕРБ – желирани и шоколадови, запалка ГЕРБ, като най-важното от подаръците бил вълшебин ключодържател.
 „Един от активистите на ГЕРБ ми обясни, че рингът на  ключодържателя служи за безплатно ползване на кошница от Пени Маркет, но дали ще ми дадат и стока безплатно се съмнявам, още не съм пробвал“, каза ни карнобатлия, когото попитахме доколко е вярна легендата за Пени. Това е хипермаркетът, с който кандидат -кметът Вяра Петрова обича да се хвали, че е привлечен в Карнобат благодарение на нея.

Сред зрителите, повечето от които „червени бабички“, даже бил основният противник на Вяра в този вот - настоящият кмет Георги Димитров. Клюкарите казват, че той, без да се двоуми, си взел от брошурките на ГЕРБ, които му предложило малко момиченце, независимо, че законът забранява включване на непълнолетни в кампания под каквато и да е форма. По-интересното обаче е, че почти през цялото време Димитров бил в компанията на русото пресаташе на „Сис индъстрийс“ Ваня Милчева, с която закачливо си шушукали, третият в компанията им бил важен шеф от столичния офис на алкохолната фабрика, който се разтапял от удоволствие, че темата с прочутите вина и ракии, е нещо като поанта в предизборната кампания на ГЕРБ.

В категории: Карнобат


49
Коментара по темата
49.
007 do maznata kosichka
13.11.2011 10:33:45
0
25
verke sega i boiko trebva dasi podade ostavkata kato berloskoni i vsichko 6tese opravi toi se prsi6e na berloskoni a cvetan trebva da izbega dalech ot stranata skrivaitese idvat lo6i vremena za vas gerberi povqrvaitemi potylehte darjavata boiko doide i krizata doide naroda 6tese ispravi toi pochti e ispraven ostava nezevisimite dase otcepqt ot vas i tova 6te stane gerberite 6tesi zaminat
48.
007
09.11.2011 21:12:33
0
23
na6iq kmet ne e kral kato va6ta partiq gerb ot grab mafiqste vie vsichkite poglednetese samo sabrani ot kol i vaje onaq det e pretsedatelka na gerb 6efkata nabizonstanciqta tq nesi znae hyi6tata akoi sloja tezi hyi6ta na majqi 6te zamqza na taralej tq se pykna dase ebe s vasko mangala a doncho takalito ebe6e vqra mn ste sme6ni tova bqha za vas izbori posledni 6te vidite izbori veche prez kriv makaron 6tevi ostanat znamena i konfeti gerb 6tese istrie kato endeseveto povqrvaitemi nikoga e namalo takiva qrosni izbori vie s bqhte yjas no 6tego dyhate gerberiiiiiiiiiiiiii
47.
до K.R.I
11.10.2011 08:42:23
9
2
Защо говорите така, не ви ли хареса концерта на празника на града 26 септември и зарята. Всеки кмет прави неща съобразени с бюджета на общината.
46.
K.R.I
09.10.2011 13:32:17
10
2
Защо един кмет не се сети да направи един концерт едно раздаване на сладолед на децата едно нещо докато е на власт.Всички се величаят сега-преди изборите.Всичко е помия в тази държава.Всеки народ си заслужава управниците.....
45.
до карнобатлия
07.10.2011 23:27:23
1
10
не всички са хванати от улицата - сега ако говорим за милена-там си прав и някой други в тази листа.щях да гласувам за герб защото ми харесва партията с нейните приоритети и цели,но като им видях водача на листата и някой хора дори и на по задни места,е отказах се.имат в листата хора които сигурно незнаят за какво са там и какво трябва да правят,а и от политика не разбират-разочароваха ме.
44.
карнобатлия
07.10.2011 16:04:42
4
8
Ако бяхте там щяхте да се смеете на воля. Всичко, което е писано е истина. Защо да се крият истините за ГЕРБ и неговите хора. Хващат ги от улицата и ги издигат за ръководители.
43.
до 42
07.10.2011 16:02:01
3
6
Глупостите ги пишат други, драги господине. Изливат помия срещу БСП и кандидата му.
42.
besove.net
07.10.2011 14:49:13
6
4
Чух за този сайт. Голям срам за БСП. До там ли я докарахте - чрез хули, глупости, да си правите евтин PR. Определено тенденциозни статии с претенциите за независими коментари. Не прочетох нито една безпристрастна статия. Който когото си харесва да отиде да гласува за него. Времето ще покаже дали сме сгрешили в избора си. Карнобатлии - не се излагайте с глупави нападки и ежби - това не са моите съграждани, не мога да ви позная, съвземете се. Сбогом на тоя сайт - съжалявам, че влязох. Гнусен е.
41.
444444444
06.10.2011 16:46:58
1
5
Ти се майтапиш,бе човек!
40.
от
06.10.2011 14:45:38
6
3
Стефан Кенов за кмет на Община Карнобат!
39.
защото
06.10.2011 00:13:24
4
3
ЗАЩОТО СТЕФАН Е ПИЧ
38.
izbori izbori
06.10.2011 00:12:38
2
4
Prav si 37. I nai-interesnoto e che sega se blaskat v gardite kolko sa veliki zashtoto takiva deistviq sa im chujdi ...Tova e edin pqsak v ochite na horata. Evala na Stefan che ne se podava na sluhovete i ne otpravq napadki po drugite
37.
До № 34
06.10.2011 00:06:24
2
4
Този слух "тръгна на обиколка" далеч преди началото на кампанията. Уговорки винаги ще има. Въпросът е че за истинските такива не се говори. Може би Стефан Кенов беше най-удобният параван зад който да се скрият тези, които правят истинските уговорки. Което е жалък и отчаян опит да спечелят нечие доверие или глас.
36.
оооо
05.10.2011 22:29:10
1
5
трябва да ви кажа, че печеленето на проекти не е толкова трудно.Трудното идва после - ръководенето и успешен завършек на проекта.Това със сигурност администрацията на Димитров го може. Доказаха го, дайте им възможност да усвоят и останалите пари от Европа. Който и друг кмет да дойде - ще тръгне да подменя администрация и ще океши проектите.Особенно Вяра и нейните подопечни.Четох им леките виждания за развитието на Карнобат в така наречения вестник-просто смехории, всичко лъха на некомпетентност и демагогия.Само им погледнете физиономиите, боже опази Карнобат.
Огледайте се за останалите канд.кметове и съветници всички са по добри от тях.
Ако някой е любопитен мога да му разкажа за всеки един от герб съветниците по нещо.
Не ви агитирам, но гласувайте за всеки БЕЗ КАНДИДАТА НА ГЕРБ - не стават.
35.
оооо
05.10.2011 22:29:10
0
5
трябва да ви кажа, че печеленето на проекти не е толкова трудно.Трудното идва после - ръководенето и успешен завършек на проекта.Това със сигурност администрацията на Димитров го може. Доказаха го, дайте им възможност да усвоят и останалите пари от Европа. Който и друг кмет да дойде - ще тръгне да подменя администрация и ще океши проектите.Особенно Вяра и нейните подопечни.Четох им леките виждания за развитието на Карнобат в така наречения вестник-просто смехории, всичко лъха на некомпетентност и демагогия.Само им погледнете физиономиите, боже опази Карнобат.
Огледайте се за останалите канд.кметове и съветници всички са по добри от тях.
Ако някой е любопитен мога да му разкажа за всеки един от герб съветниците по нещо.
Не ви агитирам, но гласувайте за всеки БЕЗ КАНДИДАТА НА ГЕРБ - не стават.
34.
социалист
05.10.2011 16:41:18
2
1
Вярно ли е, че в Карнобат има уговорка между БСП и НДСВ да си помагат на изборите. В замяна Стефан Кенов ще бъде избран за председател на Общинския съвет? Ами тогава какво ще прави Теодор Ченешев? Защо се вършат такива подлости?!
33.
ost
04.10.2011 11:40:53
2
4
"Панорамите" са най-големите мижитурки!
32.
ost
04.10.2011 11:40:53
2
6
"Панорамите" са най-големите мижитурки!
31.
до панорамци
03.10.2011 18:51:01
4
5
абе вие продажници, уж бяхте за герб, сега сте при атанасов, слънчоглед партия
30.
чакащ
03.10.2011 18:49:52
0
10
вяра, като има толкова пари за кампания, да плати заплатите на хората от подвис, още си ги чакат горките
29.
gatanka2
03.10.2011 18:48:38
0
10
нахално, нагло, с мазна коса, много пластмаси/бижута/ и стил "ала пазара в понеделник"? що е то
28.
гатанка
03.10.2011 17:37:45
4
5
Мълчаливо,лъжливо и много крадливо.Що е то? отговор:Георги Димитров
27.
до - за кмета
03.10.2011 16:12:59
5
4
Нещастните сте вие от панорама. Престанете да пишете едно и също нещо. Защо не кажеге Атанасов колко брака и колко деца има и че сега живее незаконно със Стефка, без да има развод. Ами Вярка?
Те двамата повече от другите крадат - строят си къщи и си купуват луксозни коли.
26.
за кмета
03.10.2011 15:05:15
5
7
Карнобат,Карнобат,мой нещастен роден град,защо остана дремиград.Вандали върли в теб беснеят начело с кмета и тайфата му проклета,по хайдушки из теб шетат,лъжат крадат и багатеят.
25.
РОЗА
03.10.2011 12:36:52
2
3
ДОВЕЧЕРА ГЕОРГИ МАМАЛЕВ ЩЕ ОТКРИЕ ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ НА ГЕРБ И В ПАНАГЮРИЩЕ.ЩЕ ВИДИМ КАКЪВ ЩЕ МУ Е СЦЕНАРИЯТ.
24.
вълшебния
03.10.2011 11:56:58
4
5
И вълшебни вибратори да раздават пак няма да спечели. Следващия кмет се казва Стефан Кенов!
23.
гражданин
03.10.2011 11:19:30
1
7
Браво, Нели. Тя Вяра навсякъде си вре носа и раздава подаръци, пари, те ГЕРБ само това могат, ами от митниците, от парите ни за здраве, които потънаха в държавния бюджет, от магистралите, които строят. Чисто и просто било вече не полицай, а Вяра Петрова. Ха ха ха
22.
до модераторите
03.10.2011 11:11:57
1
3
А защо не изтрихте на 18 номер квалифкациите. Те могат за пишат глупости, а другите не, така ли?
21.
нели иванова
03.10.2011 11:11:27
0
8
защо тази жена Петрова е толкова нагла и безочлива,най-нахално пристигна на тържеството на пенсионерите и ресторанта в градината и започна да раздава подаръци.Тези подаръци с какви пари се купуват-с крадени от митниците.Време е да се опомним-самата тя беше подсъдима в Подвис.
20.
**********
03.10.2011 10:33:15
7
3
Георги Димитров, ако иска да спечели в градската
кметска надпревара и Дянко шарана да спечели в
селската кметска надпревара да покани за пиар
журналистката Мариана от Сандански ,която е майка на
изв........ият му син Георги-младши,заедно с Иван и
Нина ще му изнесат цялата кампания тогава успехът му
ще е гарантиран.Георге,чудя се,коя част от теб е
истинска,какво толкова ти харесват ,АЛКОХОЛИЗМА
ЛИ,ЛЪЖИТЕ ЛИ,МОРАЛЪТ ЛИ ,ТИ СИ НАЙ-ГАДНОТО К....Е,КОЕТО
СЪМ СРЕЩАЛ НЯКОГА.
19.
*********
03.10.2011 09:51:21
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
18.
той е
03.10.2011 08:36:40
4
2
Нашето тъмнокожо кметче ГЕРИ,върти тъмни далавери,хитър и крадлив като селска лисица,зъл и отмъстителен като мечка стръвница.Налива се до забрава,оклепва се и се опикава,по площади и кръчми пада и става,в общината за резил стана и най нахално пак иска обшината да управлява.
17.
или
03.10.2011 07:27:00
4
2
Няма кой да гласува за Георги, да си шета из къщи,да си сее градините и да бъде благодарен,че преди четири години си плати за да стане кмет,а сега вече и милионер,с какви очи се появява сред хората ,гледа ги в очите и им се присмива .
16.
до az
02.10.2011 15:44:55
1
1
И тая информация, че е спечелил повече проекти и пари от Пловдив не е точно така, ама има много глупави като някои си признават....
Статистиката:
Карнобат - 6 проекта за 13 312 672 лв, Пловдив - 8 за 13 220 893 лв.
15.
засрамете се
02.10.2011 15:28:12
2
1
Г. започна да използва приомите на ГЕРБ за да се хвали. Не всичко започва от него. Така, че да замълчи малко с хваслбите колко е велик. Въпросният проект за Маркели е от 2006 г. той май не беше кмет. Та тогава с държ. пари на 79 общини бе направено проектиране- администрацията на Атанасов предложи въпросния проект. 2007г. проектът бе готов. Просто през 2008 /2009 Георги го подаде като се обяви поканата. И то беше една борба - не го искаше проекта- "бил път водещ до нищото". Сега се бие в гърдите. Айде малко по - скромно и по- тихо
14.
asasasas
02.10.2011 15:24:58
1
1
малък град а големи далавери имало там :)) пак местните олигаси ще диктуват начина на живот на хората, което е много жалко
13.
Махно
02.10.2011 11:26:44
1
6
Докато мазниците Цветанов и Борисов си укрепят позицийте циганите опоскаха лозята и къщите по карнобатските села.Стига демагогия.ГЕРБ е поредната мутация на крадливите комунисти.
12.
?????
02.10.2011 09:54:01
6
1
Кой ще гласува за тоя боклук Георги,освен семейството му и тези с който дели общинските пари?
11.
съсед
02.10.2011 09:08:51
3
2
Георги, до там ли я докара, подобен сайт да ти прави реклама? Ще гласуваме за теб, но моля те не се излагай!
10.
пенкелер
02.10.2011 08:46:27
6
3
И аз ще потвърдя ,че по крадливо управление Карнобат никога не е имало.Георги Димитров го гони голям страх,че Атанасов ще спечели изборите и ще му изкара кирливите ризи.
9.
ти
02.10.2011 08:19:46
4
4
Потресена съм от това,което описвате,че се е случило, ако е вярно.Гледам до Вяра Петрова хората,мале,мале,както се казва няма да ги коментирам.Но за Димитров нямам думи,тоя човек опропасти Общината за 4 години и най нагло иска да краде още четири,той е вреден за Карнобат и ми прави впечатление,че и хората са го разбрали и не искат да гласуват за него.
8.
До 7
02.10.2011 00:06:44
1
4
Пилците в Карнобатг ще се броят не на 30.10., а още на 23.10. 2011
7.
до 6
01.10.2011 23:34:49
1
2
пилците ще се преброят на31,10,2011
6.
до бесове
01.10.2011 21:40:55
10
1
За ваше сведение Георги Мамалев не пие.
Като платен Сайт на ДПС много ми е интересно какво ще пишете за Стефан Кенов!
А колкото до Вяра Петрова,тя е една работеща жена и на пук на Вас тя ще спечели изборите в Карнобат.
5.
запознат
01.10.2011 21:05:05
6
3
Георги,който печели така битки губи войната.Явно големи далавери се покриват и голям страх го гони Димитров щом плаща да плюят чак толкова Вяра
4.
Az
01.10.2011 19:50:41
1
7
Аз бях на площада и мислех да гласувам за тях.За съжаление това,което пише е вярно.Предпочитам Георги със всичките му косури-всички виждат,че работи много,даже Петрова призна,че е спечелил повече пари и проекти от Пловдив.
3.
Karnobat
01.10.2011 19:33:42
0
8
ако герберката твърди,че има принос в спечелените проекти,европа трябва да ни спре парите,защото правилата не допускат лобиране.добре ,че тя не е виждала европроект,камо ли правила-ако беше виждала,щеше да знае,че села под 1000 жители европа не строи пречистватлни станции.
2.
Илиева
01.10.2011 13:19:08
1
15
Забавлявах се докато четох стаята, но и едновременно с това ми беше и мъчно, защото много хора вярват безрезервно на твърденяита за могъществото на г-жа Петрова по оношение на спечелините проекти, отворените магазини и т.н. Ще излезе накрая, че зад всичко важно и значимо стои тя. Моля ви се, не ставайте смешни. Има администрация,екипи които са се трудили зад проектите, които тя сега си приписва и не е честно най-вече да се омаловажава тяхната роля само и само някой да си спечели малко червени точки в предизборната си капания.
1.
до Бесове
01.10.2011 12:55:18
15
6
както винаги пишете глупости.Този който ви докладва пак се е поовлякъл в преразказите си.В нито една ваша статия няма и малко истина
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори