×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ще глобят ли стопанина на плажа в Равда заради багера върху пясъка?


Ще глобят ли стопанина на плажа в Равда заради багера върху пясъка?
Багерът е разкопал пясъчните диги в близост до водата. Павел Маринов е в Равда, за да измери GPS координатите на нарушението
06 Март 2023, Понеделник, 09:06 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Санкцията ще е в зависимост от степента на нарушението и дали има такова, каза шефът на РИОСВ- Бургас Павел Маринов

Тази сутрин с колегата Станислав Георгиев от РИОСВ-Бургас ще заснемем GPS координатите (б.а. на разкопаването) в Равда, за да установим дали с багера е нарушената бреговата ивица, или е в местообитанието, което е картирано на този плаж и след това ще предприемем необходимите действия, ако се налага това, каза пред бТВ Павел Маринов.

Глобите ще са в зависимост от степента на нарушението и дали има такова, уточни директорът на РИОСВ-Бургас.

Той застана пред камерата, коментира сигнала за багер на плажната ивица. Машината е разкопала пясъчните диги в близост до водата.

РИОСВ и МВР спряха багер, който разкопава ивицата на плаж Аурелия в Равда

На място е извършена проверка от служителите на полицията в Несебър и РИОСВ-Бургас.

„В събота беше установена дейността на багер. Тя е нерегламентирана и беше незабавно спряна“, заяви Маринов.  

„Министерството на туризма също има компетенции, то ще бъде уведомено за резултатите. Благодарение на активността на хората, за минути разбираме, че се извършват нарушения“, добави той.

„Регламент има, но трябва да се спазва. Призовавам всички, които искат да правят подобни неща да ги съобразяват с нормативната уредба и с действащите служби“, каза още Павел Маринов. 


В категории: Несебър


14
Коментара по темата
14.
Кварталния
06.03.2023 22:20:28
0
0
Павелчо, това да не са ти горски, че да им намираш нарушения и да ги глобяваш ?
13.
О...йе
06.03.2023 17:25:59
0
0
Морето от крадци
тук няма брегове.
Морето от крадци -
безбрежно е море.
В морето от крадци,
бай Ганьо цървулан,
да удари келепир,
е първи капитан!
12.
Дипломиран милиционер
06.03.2023 12:35:24
0
8
от Магнаурската школа, трудоустроен по "пътя на Копринката" чрез фиктивен "конкурс" (единствен кандидат) на шефско място НЕ може и никога не е можел да работи с GPS. Ченгеджийския рашистки антураж не само че не разбира нищо от екология и опазване на околната среда, а нарочно е курдисан там с цел - да вреди и да работи в полза на олигарсите!
11.
До "До 7"
06.03.2023 12:02:58
1
2
Здрасти, ти от концесионерчетата ли си или от слугите им , дето ходят с чантичките на кръста ?Я ми кажи от построените кейове и диги на този плаж, кои са направени от концесионери, че нещо не се сещам ?
И как концесионерите увеличават количеството на плажовете ? Носят пясък от кариерата ли ?
10.
До 7
06.03.2023 11:47:21
1
3
Абе, селски, аз съм бил на този плаж още когато там бяха пионерските лагери.Колкото до кораба сигурно изобщо не знаеш историята на този кораб !
Кой те знае от кое несебърско село от планината си ?Впрочем, моят коментар с какво по-точно те обиди , та скачаш като овчар с ругатните напред ?
9.
До 6
06.03.2023 11:36:04
3
3
Питайте след месец какво е станало и какво е предприето.Сигурно нищо.Много шум и се разчита че хората забравят Затуй мън мън, да отбие номера.
8.
До 7
06.03.2023 11:04:04
6
2
Посерко не ми говори за този плаж и кораба, и колко пясък е имало там, капиш
7.
До "Да"
06.03.2023 10:49:42
3
9
какво точно правят концесионерите , казваш, та да задържат пясъка ?
Строят буни -диги в морето, строят защитни съоръжения или какво ?
За твое сведения там преди години имаше много пясък най-вече защото потъналият кораб "Аурелия" (затова плажа се нарича така) задържаше пясъка и играеще ролята на дига !
Сега останките му почти ги няма и пясъка почва да изчезва !
Ако концесионерите искат да задържат пясъка , трябва да строят диги , стени и буни , а не да копаят , което е най-евтино !
6.
Фльогман
06.03.2023 10:49:03
4
5
Важнуту и чи напрайхми рекламлар на CAT
5.
Колко тъп
06.03.2023 10:41:58
5
9
трябва да е един концесионер все още да не е разбрал, че тежка строителна техника може да се изкарва по плажа само и единствено със съответното разрешение и то след като е поискал писмено, аргументирано такова !??
Ако не е разбрал, означава , че е отчайващо тъп, или пък е крайно нагъл ...
И в двата случая концесията трябва да бъде прекратена, защото в края на краищата това е държавна собственост, т.е. на всички и има опасност 'наглият кретен" да я повреди или унищожи !
Глобата е "хава-газа" работа, той ще я плати и още първият месец ще си я избие от наемите и таксите !
Те за толкова акъла им стига, че и артисва !
4.
Мън ...мън ...мън
06.03.2023 10:32:21
6
10
В почти прав текст си е казал, че НЯМА да открият нарушение !
Никой не казва , какво по-точно е искал да направи багера ? Защото наскоро един концесионер-борец се беше изцепил, че така спасявал плажната ивица през зимата !
Иначе лошото море му я вземало и не можел да си избие паричките !
3.
Да
06.03.2023 10:29:36
8
9
Преди години там нямаше пясък, така че тея пъпеши от РИОСВ, какво ще мерят, ако не е това което правят концесионерите съвсем няма да има място и за една хавлия, а тези хотели отдавна да са в морето, обаче глупаците аплодират простотията
2.
Зак
06.03.2023 09:49:18
8
11
Еми то точно от гешев зависи плажа го държът мутрите на бойко в съда всичко отпада затова не им пука ще я копаят 10 пъти ивицата ...
1.
Габи
06.03.2023 09:22:50
8
11
И да го глобят, той ще обжалва и съда както винаги последните години ще застане на страната на виновния. Крайно време е да се обърне внимание и да се протестира против нереалните съдебни решения, а не да се вторачват в Гешев.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година „Правораздавателната дейност на съдиите от Окръжен съд – Бургас и осемте районни съдилища в региона може с пълно основание да бъде определена като много добра“, отчете Административният ръководител на Окръжен съд – Бургас Росица Темелкова Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ 11 хиляди места в "Арена София" с цени между 40 и 150 лева са разпродадени като топъл хляб Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Двете са близки приятелки Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Не е ли това фалстарт за политическия проект на бившия главен прокурор, с който ще атакува парламента  Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена В кутията имало 200 лева Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Пацо Килията обещал на бившия шеф на БФС да проучи по свои канали кой е извършил удара Започва мащабен ремонт на Младежкия дом в Бургас Започва мащабен ремонт на Младежкия дом в Бургас Очакваният резултат е сградата да хаби с над 75% по-малко ток годишно Купуваме храна за вкъщи в наши съдове Купуваме храна за вкъщи в наши съдове Ще предлагат кутии и бутилки за многократна употреба Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Целта е да се елиминират несъвместимостите Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се заплашиха едни други с нови временни комисии
Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Изборите в неделя може да са още по-важни Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори