×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

РИОСВ и МВР спряха багер, който разкопава ивицата на плаж Аурелия в Равда


РИОСВ и МВР спряха багер, който разкопава ивицата на плаж Аурелия в Равда
Министерството на околната среда и водите, включително чрез регионалните си структури реагира на сигналите на граждани, за да не бъдат допускани незаконни дейности
05 Март 2023, Неделя, 09:31 ч.
Автор: Флагман

Предстои съставяне на акт, след установяване на размера на щетите, ще бъде определен размерът на глобата

Регионалната инспекция по околната среда и водите - Бургас извърши проверка по разпореждане на министъра на околната среда и водите Росица Карамфилова на плаж Аурелия в Равда.

Екоинспекторите бяха изпратени на място след сигнали за разкопаване на плажа.

На място, в присъствието на органите на МВР е установено, че багер разкопава плажната ивица. Разпоредено е веднага да се преустанови дейността. Предстои съставяне на акт, след установяване на размера на щетите, ще бъде определен размерът на глобата.

Министерството на околната среда и водите, включително чрез регионалните си структури реагира на сигналите на граждани, за да не бъдат допускани незаконни дейности и такива, които биха оказали негативно въздействие върху околната среда.


В категории: Несебър


Флагман.БГ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън 28/03/2024, Четвъртък 10:26 3
Голям скандал в Денсинг старс
Голям скандал в Денсинг старс 28/03/2024, Четвъртък 10:23 5
16
Коментара по темата
16.
Фанол Мерак
05.03.2023 19:04:59
0
0
Този път май не са от горското......
15.
Зак
05.03.2023 17:00:42
0
2
То хубаво ги спират а преди това никой не видя че вълните удрят в бетона който крепи брега после ще искарат ли пари да укрепим брега ?Не ...
14.
Ивака
05.03.2023 16:06:12
0
5
Пак щеше да се размине работата. Добре, че беше Пеев да ги сезира. Всяка година се прави едно и също. А като го разорете така отдолу се вдига по едрия и груб пясък. Сами се стрелят в крака тези концесионери с далавера.
13.
О...йе
05.03.2023 15:39:31
0
2
Където е текло,
пак ще тече -
тук всичко е
свързано с кражби.
Слободията наркотик е
и все ги влече,
а кражбата най-се услажда.
12.
до неразбралите
05.03.2023 15:34:26
0
3
Търсил е партината книжка на другаря Борисов.
11.
до 7
05.03.2023 15:08:37
0
2
Хотели на пясъка може да има, и има, но тяхната концепция няма нищо общо с бетонния мутробарок тук.

Ето един пример: https://cabanaslaluna.com/en/
10.
do 4
05.03.2023 13:32:18
0
2
бснесвки селянин!!
9.
Благодарско!
05.03.2023 13:07:49
0
4
Продуктово позициониране на фирма Cat?
8.
До пост 6 .
05.03.2023 11:58:29
3
10
Преди демокрацията нямаше концесионери по плажовете, за да орат пясъка и усвояват пръстта за разширяване пясъчната ивица и си разполагат кръчмите по тях. Тогава плажовете си бяха платени 20 ст. а държавните фирми Комунално стопанство си ги поддържаха и чистеха. Заведения на плажната ивица, ти осигуряваше гостуване в Белене и чукане на камъни докато си избиеш мераците за търговия на ивицата. Никога не са изземвали пясъка от брега до морето и го трупали на диги! Хайде посочете, къде в Турция, Гърция, Хърватска и Италия, плажовете им се стопанисват и ОРАТ като в България. Няма такова местене на пясък и омесването му с почвата, за да си увеличават терените за чадъри, шезлонги, маси, заведения. Прави са писалите преди мен , че каквато мутрата Борисов такива са и концесионерите мутри по българските плажове. А кои са мутрите ли, ами те са си постоянно с анцунг , диагоналка и изтъркана шарка.
7.
00
05.03.2023 10:41:47
2
9
Koe e zakonno ma hotel na pqsaka li


Za hotela na selskiq tarikat 4e go zalivalo moreto ko gi topli zritelite
6.
Да ама не
05.03.2023 10:21:33
6
14
Преди демокрацията всяка есен се правеха същите защитни диги в Сл.Бряг ,защото е имало случаи в които морето заливаше хотелите на първа линия.Тогава го правеше държавата и беше законно а сега не.Защо ли,,???????
5.
Пак глупости
05.03.2023 10:13:06
2
17
Проверки , глоби, дреме му на концесионера ! Той пак ще си направи това , което си е наумил...
Просто трябва да му се прекрати концесията има пълно законово основание за това ! В концесионните договори има залегнала ясна и точна клауза какво може и какво не може да се прави с плажовете !
4.
До 1
05.03.2023 10:00:13
2
7
На баневския залив плажа си е добре.
3.
Glarus
05.03.2023 09:58:39
2
14
Щом е незаконно куфискувате багера
2.
Местен
05.03.2023 09:50:40
2
24
Държавата раздаде на софийските селяни концесиите на плажовете и те започнаха да правят това което са правили техните деди.
Да орат !
Орат плажовете ни както се оре кална нива в шопско.
Дълбока оран два пъти годишно. Есента и пролетта.
И ежедневна с малките тракторчета пресяват пясъка.

Резултата е че плажовете ни са вече ПРАХООБРАЗНИ !
Чисти но на пепел.
Но на шопите не им дреме. Те ходят в Гърция на море. Тук са само заради кинтите !
1.
трагедия
05.03.2023 09:41:57
2
11
а в Верен и Банево кога????Риосв нищо не вършите,елате в кварталите да видите колко е мръсен въздух
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Кирил Петков настоя президентът да побърза с консултациите за служебното правителство, за да може изборите да са "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Юксел Кадриев разкри интересни подробности от личния си живот Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Дамата по чудо се размина без сериозни травми, след като обърна Хондата си на шосето Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Не трябва да се слушат такива кретени. Глупаците хич не ме интересуват и не им обръщам внимание, категоричен е Фънки Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Нещо лошо се случи с този известен българин Нещо лошо се случи с този известен българин Човекът глас стана жертва на хакери Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Повод за хапливия й коментар стана решението н Митко Щерев да разреши на Лили да пее песните му Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Новото шоу е световен формат, който се излъчва в двайсет страни по света, включително САЩ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън ​​ Ангелов побесня от това, което му предостави Галин и заедно със своите хора започна да го замеря с хляб, но постъпката му срещна бурно неодобрение след зрителите на риалитито за готвене по Нова телевизия
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори