×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Защо Андреа е бясна на Меди


Защо Андреа е бясна на Меди
Ключови думи: Андреа, новини, Флагман, Меди
24 Февруари 2023, Петък, 14:31 ч.
Автор: Флагман

. В първия си лайв за ТикТок фолк певицата предпочете да не говори за личните си драми, и наблегна на проблемите в шоубизнеса и разбира се по-точно в лекия жанр

Андреа се реши да проговори. Тя разговаря ексклузивно с популярната тиктокърка Глориа Йорданова в нейната рубрика „На по чашка с Глориа“. В първия си лайв за ТикТок фолк певицата предпочете да не говори за личните си драми, и наблегна на проблемите в шоубизнеса и разбира се по-точно в лекия жанр.

Тя подчерта, че е изгладила отношенията си с инж. Митко Димитров и неговата музикална компания „Пайнер“, но с разочарование отбеляза, че новите играчи в бизнеса използват нелоялен и подмолен подход за да лансират своите изпълнители.

За пример тя даде Сашка Стоянова, която Галено нарича „Сашка мегастара“. По думите на Андреа, която сама подчертава, че винаги показва нередностите в бранша, Сашка имала навика да звъни на собствениците на заведения и да „плюе“ конкурентните изпълнители, подчертавайки, че те нямало да свършат работа и ще изгонят клиентите им, след което веднага след това предлагала хората, с които тя самата работи, като в основата са Мехмед Гогов – Меди и цялата му рода, които също станаха певци по неволя.

„За теб и Елза Парини, които обичате да показвате пикантни истории, ще ти кажа, че “Мега стар“ 50 на 50 е регистрирана в търговския регистър на Сашка и Меди. Това е една жена, която урежда участия, но неофициално чух, че фирмата е финансирана от Галена.

Научих, че тя [Сашка] звъни по заведенията и казва – „Аз ще ви предлагам на вас изпълнители“ и чувам от колеги, че им обяснявала на заведенията „Не го канете, той ше ви провали купона… ще ви изгони хората…“, разкри Андреа, която не пожела да цитира имената на пострадали от „бизнес методите“ на Сашка колеги.

„Мислех си, че го прави само с мен, но колеги ми споделиха, че и те са потърпевши. Явно това е метода й на работа. Но това въобще не е коректно спрямо нас, да подронваш авторитета на колеги за да си набуташ Меди, брат му, сестра му, леля му, чичо му и цялата рода, мисля че така шоубизнеса ще тръгне още по-надолу.“.

„И когато говоря публично за това нейно поведение, хората ме питат луда ли си, защо ги говориш тези неща?! Не, не съм луда, трябва да ви казвам и да ви показвам какво се случва и как се развиват нещата.

Защото когато говоря с колеги и те се оплакват от тази жена. Различни продуценти, мениджъри са ми казвали, че тя им прави мръсотии в различни заведения, с които те работят. Това редно ли е и трябва ли да го толерираме?!“, пита риторично Андреа за подмолното поведение на импресарката на Меди, пише Лупа.

Не е ясно дали собственичката в сянка Галена е в течение на методите на работа на подставеното си лице, но всички извън Мега Стар са вдигнали ръце от наглото поведение на Меди и Сашка.

Между другото запознати твърдят, че името на компанията „Мега“ идва точно от първите две срички в имената на МЕди и ГАлена.

В безпрецедентно откровения и импулсивен разговор с транссексуалната Глориа, Андреа още сподели и за операцията от рак при доктор Онур, която си е направила в Турция, тя допълни, че си е намалила и бюста, защото вече „големите цици не са модерни“.


В категории: Лайфстайл


1
Коментара
Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
1
Коментара по темата
1.
Аз знам
24.02.2023 19:20:56
0
4
Защото й е отказал да й изоре задния двор с големия си черен плуг!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Хороскоп за деня – 3 май 2024, петък Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре Май ще е прекрасен за 4 зодии Май ще е прекрасен за 4 зодии Вижте кои са късметлиите Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Ето кои са те  Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Отговорът на председателя на образователната комисия НС Красимир Вълчев Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Астрономите предупреждават, че въпросното изригване ще окаже влияние на навигационната система в някой райони по света Държавната хазна излиза от релсите Държавната хазна излиза от релсите Приходите от корпоративни данъци намаляват
Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори