×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 1000 евро глоба в Гърция за тормоз на домашни любимци
  • От утре времето се разваля
  • Ford може да възроди Fiesta
  • България е един обран бостан в момента, няма ги парите. ПП-ДБ ни дължат ротация, обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов
  • 4 хиляди японски войници ще участват в американски маневри в Тихия океан
  • В Черна гора протестираха срещу резолюцията за Сребреница
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Георги Иванов: Кметът Николов стана Йоан Втори, Павел Маринов ни занимава с картинки


Георги Иванов: Кметът Николов стана Йоан Втори, Павел Маринов ни занимава с картинки
Ако бъда избран, ще намаля най-малко с 30% непосилната такса смет, която плащат сега хората на Бургас, обеща Георги Иванов
27 Септември 2011, Вторник, 18:51 ч.
Автор: Besove.bg

„Супер Бургас“ е само художествено произведение, а Николов едва ли ще си купи турски плочки за вкъщи, каза кандидатът за кмет

Скандални данни за управляващите в Бургас обеща да огласи по време на кампанията си кандидатът за кмет от Партията за хората от народа Георги Иванов. Той подложи на жестока критика и управляващите от ГЕРБ, и столетницата БСП на пресконференция в Капитанската зала на хотел „България“ днес.

„БСП кара избирателите си в Бургас да гласуват за картинки. Този проект „Супер Бургас“, който ние не отскоро гледаме, е едно художествено произведение. А призивът „Грижа за слабите и работа за силните“ е циничен, защото именно БСП създаде силните на деня – партийните олигарси, а остави слаби обикновените хора“, каза Иванов.

Според него, конфликтът в Катуница е резултат от тази политика, прокарвана и от БСП, и от ГЕРБ - да се покровителстват богатите, какъвто е и цар Киро, а да се мачкат обикновените хора. „Липсва справедливост – аз циганин в данъчно не съм видял. Това малцинство живее на гърба на българите – ние работим и плащаме налози, докато те не плащат нито данък сгради, нито ток, нито вода, а с парите от нашите данъци се правят улици в ромските квартали, прекарват се водопроводи, канализация и какво ли не. Трябва ли ние да изнемогваме, а циганите на наш гръб да ни ограбват и убиват безнаказано, и за тях да няма закони“, попита риторично Иванов и допълни, че политиците толерират това малцинство заради изборните му гласове.

„Преди 4 години, по време на изборите, един мъж на около 65 години беше убит с метален прът от цигани. Лекарската комисия обаче излезе със становище, че преди да бъде ударен, човекът получил инфаркт и това е причината за смъртта му, а не удара с желязото. Убийците бяха оправдани, защото циганските гласове трябваха на ГЕРБ“, разказа Иванов.

Той не спести и упреците си към досегашния кмет Димитър Николов. „Видях отчета му от над 200 страници и там на много места той говори в бъдеще време. Извинявайте, но един кмет трябва да се отчита в минало бешело време“, смята Иванов. Когато дошъл на власт, Николов обещал пълна ревизия на общината, изчистване на корумпираните служители, прекратяване на неизгодните договори, сключени от Йоан Костадинов, но не изпълнил обещаното. Сега 90% от кадрите на Йоан останали, не били сменени и фирмите, работили дотогава с общината. „Затова аз наричам Димитър Николов Йоан Втори“, обясни Георги Иванов.  

Той припомни и телевизионния диспут, на който повдигнал въпроса за изхарчения 1 милиард лева – пари от бюджета на Бургас и европейските програми плюс 70 милиона кредити, които щели да плащат с години гражданите на Бургас. Тогава водещият го попитал по-добре ли е кметът да не прави нищо, за да не  харчи пари. „Кметът трябва да работи, но да харчи парите на града разумно. Ако плащаше със свои пари, Николов нямаше да си купи турски плочки за вкъщи. Още повече, че според изискванията европейските средства трябва да се изразходват за европейски продукти“, каза Иванов. Освен това тези плочки – според него – нямали сертификат и на палетите били налепени някакви етикети едва тогава, когато той поставил въпроса като общински съветник. „Това е огромен скандал, който бе потулен“, каза Иванов и отново напомни, че ларгото на града нямало нужда от толкова много железобетон, който бил излят в такива мащаби, за да се осигури добра печалба на правилната фирма.

Иванов разкритикува остро и определената за града такса смет. За последните 7 години тя била увеличена 3 пъти, а градът не е нараснал толкова. „Не може един офис, който в края на деня изхвърля кошче с хартия, да плаща 11 промила“, каза Иванов и обеща, ако бъде избран за кмет, да намали таксата най-малко с 30 процента.

Той раздаде на журналистите листовка с 12 обещания – да не нагласява обществените поръчки, за да ги печелят фирмите на Йоан, да не харчи пари за турски плочки, да не тегли десетки милиони кредити, да не прави целия център синя зона, а хората, които живеят тук, да плащат, за да спират пред домовете си, да не урежда ямболски и ДПС-арски фирми да работят в Бургас и т.н. „Всеки общински съветник от Партията за хората от народа ще подаде веднага оставка, ако гласува дори веднъж против интересите на Бургас“, обеща Иванов. Неговият щаб подал сигнал и срещу предизборните материали на кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Росен Плевнелиев – Маргарита Попова, тъй като на тях не било изписано, че купуването и продаването на гласове е престъпление.

В края на пресконференцията той подари на журналистите стенни часовници, които по-бързо да отмерват времето на управляващите. „Време е да ги сменим и да си върнем нашия град в нашите ръце“, повтори девиза си Иванов.


В категории: Власт , Политика


38
Коментара
38
Коментара по темата
38.
Asen Prodanov, Burgas
02.10.2011 12:37:33
3
3
Георги Иванов е неизбираема кандидатура и шансовете му са нулеви. Следете прогнозните резултати на медиите и ще видите нагласите и очакванията на обществото.
37.
bravo i ot men g.Ivanov
02.10.2011 11:45:53
1
1
Hora sprete se da pluete drugite koi kakvo bi napravil i koi ne bi napravil a se zameslete koi ni lajat az li4no mislia 4e Ivanov e sposoben da e dostoen kandidat pone e otkroven i bi napravil tova koeto kazva.
36.
ХХХ
30.09.2011 12:21:18
2
6
Най-важното е че комунягите остават все по-малко! Бъдещето им е като музейни експонати от най-мрачното минало на България.
35.
Комуняга
30.09.2011 10:30:00
5
2
Альоооо, елементарно възпитание ви липсвааа. Личи си, че сте израснали по време на демокрацията. Уважение към хората - нулево, превърнахте свободата в свободия. Това ли сме българите, умеещи само да викаме срещу другите. Тези, май останахме в България, драскачи по форуми и псуващи по улиците.
34.
ХХХ
29.09.2011 21:22:20
3
8
Няма комуняга, който да е човек, тъй че е излишно да водим препирни с червеи тук! Изпълзяли са от гробовете и пак ще натикаме там комунистическата измет!
33.
георги иванов
29.09.2011 15:42:12
0
5
ОФфффффффффффф вие тук ще ме откажете да ги чета форумите! Бъдете конструктивни и обективни бе хора! Спрете да демонстрирате липса на умствен капацитет и добро възпитание!
32.
Петя
29.09.2011 13:30:13
3
2
Коментирай по статията пич, не се чуди била ли съм в Комсомола, вехта ли съм или съм пачавра ;) или ти може би вече си коментирал под друг псевдоним? За "великия" не виждам смисъл да се коментира.
31.
Петка
29.09.2011 10:03:46
4
4
туй цирясало дупе дето е седнало на № 30, комсомолката Петя ли е или друга червена подлога? все едни и същи вехти пачаври, овце без бъдеще, както беше казал великият българин Христо Стоичков
30.
Петя
29.09.2011 09:46:54
5
2
Айде сега обоснови се защо наричаш Маринов боклук.Само го плюете, защото няма какво да изкарате срещу него, нали, лешояди такива. Едно редче нямате и се чудите какво да скалъпите. Чуднички сте.
29.
от Чистотата
29.09.2011 09:30:31
3
5
Хора, дайте да почистим Бургас и да изхвърлим боклуците (Павел Маринов, Ваклин Стойновски, Георги Манев, Георги Иванов) безплатно, че много замърсиха града ни. Ако се бавим, направо ще се изсерат на метеното, да знаете. Хайде да ги натоварим в едно оранжево Бу и право към сметището, където им е мястото.
28.
Сакото
28.09.2011 22:38:51
0
1
Трябва да се мисли глобално, да се премахне изобщо боклука. Да се забрани боклук да се изхвърля от домовете.
27.
гражданите на Бургас
28.09.2011 22:13:57
0
3
Гошко, ако обещаеш да премахнеш избощо таксата смет за цял един мандат, само тогава ще гласуваме за тебе, човече. Само за 30 % намаление няма да ти се отвори парашута, да знаеш!
26.
Сакото
28.09.2011 22:07:12
0
0
Моля ви се, ако ще слагате прякори, аз държа да съм Сако а не Елече. С дълги ръкави е по топло.
25.
Митко-фафлата
28.09.2011 20:27:55
3
3
Шшшшттт тихо другари комунчги нямата думата 50 гонини крадене на народа а сега пак локуми и компютьрни картинки... ееее стига сте ни правили на будали . няма кой да ви се вьрже ... и бабаичките не ви вярват а ви кьлнат до погнуса... САМО ГЕРБ И МИТКО могат ... а и да не забравя каде са ви 30 млн в кои джоб ги брибрахте ....смешници мамини...
24.
До smeshnik
28.09.2011 19:44:34
1
2
Абе смешник със смешник, та нали точно Павел Маринов направи проекта, за който европейците отпуснаха 30-те милиона бе, ГЕРБераст нещастен! Ама щото Момата и кликата му не им стигна акъла да измислят как да откраднат от тия пари, щото Маринов нямаше да допусне да бъркат с грабливите си ръчички в кацата с европейския мед и те затова спряха проекта - "Аз не сдакам на мен да ми е добре, аз сакам на Вуте да му е зле". Или както казват още по-точно украинците, когато на един му дали цял чувал с ябълки - "Не мога да ги изям, ама поне ще ги нахапя всичките!" Те това е философията на смешници като вас! Щото ако го беше направил сега щяхме да се разхождаме по Морската гара и никой нямаше да забележи прехваленото ТУРСКО ларго на Момата! И затова се уплашиха че да могат с помощта на мутрагените на ББ и ЦЦ после да вземат целия проект а на нас от него да ни оставят само градинки, щото като окрадат парите останалите за друго няма да стигнат!
23.
към 22
28.09.2011 18:50:47
1
0
Щом ще говориш за правопис, тогава първо себе си погледни - граматика, пунктоация... личи си и кой е писал на чатърски език.
22.
Милиционера-от БСП
28.09.2011 10:23:11
4
3
На всички които имахме партийни книжки каде са ни парите които ни сабирахте 50 години ДРУГАРИТЕ от БСП .. П. Маринов и сие да не се почесват по дебелите вратове и 18-ти научи се да пишеш поне от БСП да бяха те образовали и на тези които им плащате да пишат тук им давайте повечко парички за да си намерите накой по кадарни... АБЕ 50 ГОДИНИ НИ КРАДАХТЕ С ГРАМКИ ФРАЗИ А СЕГА НАИСТИНА ИСКАТЕ И С КАРТИНКИ ДА НИ БАЛАМОСВАТЕ... АЙДЕ ПРЕГАРНЕТЕ СЕ С ГЕРБ ВИЕ СТЕ СИ ПОБРАТИМИ И СИ ХОДЕТЕ ПРИ ЦАР КИРО ДА СИ ГО ПАЗИТЕ ВСЕ ПАК И НЕГО СИ ГО ОТГЛЕШДАХТЕ 30-40 години нали...сега тихоооо, че пак ви замирисаха далаваерите....
21.
smeshnik
28.09.2011 10:21:13
1
1
do:Istinata Istina,shtom narichash Ivanov "drugariu", to e iasno ot koi si ti.I sled kato si tolkova otvoren bi li obiasnil kak da vzeme chovek da dade evropeiski pari na takiva smeshnici kato Marinov???Che to ako mu gi biaha dali nishto niamashe da vleze v morskata gradina , vsichko shteshe pak da otide za "drugarite".Evala na tozi koito mu stiska da im izkarva kirlivite rizi.Ako ne drugo elecheto ne im go vadi i v izbori i bez izbori.Gledaite i se uchate!!!
20.
S.M.F.
28.09.2011 10:09:14
3
3
киро-спеца, БСП-Кадър и Трифон са един и същ човек!
19.
Граматик
28.09.2011 09:52:12
0
2
Препоръчвам някои хора да научат правописа и тогава да коментират по форумите и да се кандидатират за кметове.
18.
Истина
28.09.2011 08:15:14
3
6
Първя етап на тези "картинки", другарю Иванов, струва 30 млн. евро - за толкова го оцениха НЕ българите, а европейските експерти! И не само ги "оцениха", но и ОТПУСНАХА тези пари, които сега и кмета Николож отяита, като "спечелени" по европроект. Само че ГЕРБ и други такива смешковци, като Ваша милост, не позволиха на Маринов да ги усвои и реализира изграждането на Морската гара, защото ако се беве случило ПРЕДИ изборите, нямаве да има по какво да джафка цялата глутница мършояди начело с ГЕРБ и самообсебени кротиканти, като Вас! :) Разбрате ли, къде е фокуса?

А за в бъдеще пред да се излагате с голи прказки, опитайте първо да се информирате и после да помислите! Иначе ставате още ПО-ПО-НАЙ-смешен с инснуацте си за "сестрата" на Маринов, ако се сещате за коя народна сентенция Ви намеквам!
17.
ГРИГОР
28.09.2011 06:38:07
1
5
И все пак да си призная успява да ни провокира и да ни накара да се замислим, че колкото и да не ни е удобен казва доста истини макар и да не искаме да ги чуем...факт е ! не си кривете душите. иначе речник няма, ама спортно училище няма как да е с докторска диплома
16.
Болен мозък
28.09.2011 01:33:52
2
8
Този е неизлечим случай на шизофрения! Мозъчен импотент! Мисли, че щом той самия не може да роди нищо с ръбестия си израстък над раменете, значи всички са също толкова импотентни, като него! Забравен от еволюцията и цивилизацията питекантроп! во му обръщате внимание - правите му услуга, като го забелязвате! Та нали точно затова ражда скандали, че да привлече вниманието ви!
15.
БСП-кадар
28.09.2011 00:37:39
3
2
Аз, сам бил над 25 години предан на БКП И БСП . такива дето казват фактите в очите там не ги обичат и ги пращаха в БЕЛЕНЕ. Нищо хубаво не сам видял от партията а напротив - кални номера и подмолни интриги и игри на лицемери ... ГЕРБ , произлязаха на 90% от МВР И СЛУЖБИТЕ а там и досега са 99.9 % Комуняги... така че тихооооо другари писачи . Павел Маринов /БСП/ да каже колко хилядарки му е заплата от проекта ''ПРИСТАНИЩЕ на Картинка'' ... и какво се разбраха с кмета Николов за да си мЬлчи ? БСП и ГЕРБ отдавна се разбраха и си разделиха баницата в Бургас а вие си драскайте тука !
14.
hmm
28.09.2011 00:09:45
1
4
Иванов, значи искаш да кажеш, че ти си създаден от БСП, така ли? И Иванов, ти тези картинки от Супер Бургас, дори не можеш да ги измислиш, камо ли да привлечеш инвестиции и да работиш по тях. И тези 12 обещания - запри се, и сам не си вярваш.
13.
Кирил
27.09.2011 23:55:58
3
3
Еххх, братлета не се хабете да коментирате тук а и кадето и да било ...докато не сьберем кураж да им се опьнем на тия комуняги и ченгета от ГЕРБ И БСП няма какво хубаво да очакваме. писна ми да се хавалят какво направили и кмета и ГЕРБ ...ЗА КОЛКО Е ПРОБЛЕМА ? КАЖЕТЕ КАК СИ РАЗДЕЛИХТЕ МИЛИОНИТЕ ОТ НАШИТЕ ДАНЬЦИ , че и с кредити ни набутахте мизерници такива ... а за това ,че ГЕРБ си имат драскачи в нета ...то се вижда навсякаде по сайтовете ... тоя Иванов незнам дали е цвете ама поне му стиска да каже истината на медиите за разлика от всички онези които са силни само на масата с чашката... може да няма кои знае какьв речник , но пьк не е мишок ...еи за тва ми харесва повече от останалите ...
12.
Граматик
27.09.2011 22:18:55
0
2
Данък се пише с Ъ
11.
Трифон
27.09.2011 22:11:56
1
6
ДО Тони.М.... нещо бавно загряваш, нооо то е нормално за ГЕРБ-ЕРИТЕ. казах , че ми предлагаха, но не сам подлога да си продам за 50 лв а после 4 години да плащам яките данаци на които КМЕТА И ГЕРБ ни подложиха ... отказах да им слугувам и да лажа хората за разлика от ...някои други тук... в БУРГАС СА ЕДНИ ОТ НАЙ - ВИСКОТЕ ДАНАЦИ В БАЛГАРИЯ...ГАРАНТИРАНО И БЛАГОДАРЕНИЕ НА ГЕРБ... факт е !!!
10.
Коментарно
27.09.2011 21:42:23
1
5
Жалко е за тези политици, които като нямат кауза, се хващат за ромския проблем.Сеенето на верска омраза не води до успех.
9.
До Трифон
27.09.2011 21:39:27
2
3
Абе ти да не си пиян, бе? Първо ГЕРБ ти давали пари да пишеш, после като дошли на власт не ти давали. Нищо не ти се разбира. Аз доколкото знам са доста свидливички,даже и на БЕСОВЕ с мъка им дадоха договор
8.
Трифон
27.09.2011 21:31:13
4
4
ДО Тони.М. и на мен ми даваха от ГЕРБ по 50 лв на ден да пиша за кмета и свитата му само готини неща и да плюя по другите, нооо доста ми улекна кесията след като ГЕРБ и кмета дойдоха на власт... то бива бива наглост и кражби ама тия надминаха всички ...
7.
Тони.M.
27.09.2011 21:23:08
2
9
Добре, че са умни Бургазлии и няма да ти се вържат на празните приказки.
И то па бива ли толкова да си жалък, че да вмъкнеш и тая трагедия в предизборните си празни слова ?
Интересно дали изобщо щеше да се сетиш за "цар" киро и прочие безнаказани братовчеди, ако не беше убито едно момче.
Жалък си човече, но народа не е прост.
6.
киро-спеца
27.09.2011 21:10:58
4
5
бреее то имало и такива дето им стиска да кажат истината а и някои да я напише тука ... БРАВО на ЖУРНАЛИСТА и на тоя дето е дразнал да се опЬне на ГЕРБ ... не го познавам тоя Иванов, ноооо евала за куража пич...еййй ти си човека дето ме кефиш...макар да сам чувал много легенди за теб...сега разбрах що те плюят... не си удобен братле и винаги ще те мачкат... и ГЕРБ И БСП ... ТЕ СА СИ ЕДНО ЦЯЛО ясно ни е...
5.
Човек
27.09.2011 21:08:39
2
4
Пази Боже
4.
митака
27.09.2011 20:19:35
1
4
евалла на сайта ви...само вие пишете така яко...без да криете истината...а ОСАКАТА винаги си е бил малко луд...непредвидим е и не си поплюва което му носи само проблеми , амаааа негова си работа де...
3.
милиционера
27.09.2011 20:02:39
3
3
ми то само теб не ти е станало ясно , че става вьпрос за това с което ГЕРБ и кмета ни занулиха ....яки данаци и такси ... мерси вземете си ги у вас , но ги изгонете от Бургас...
2.
Скриптор Инцертус
27.09.2011 19:56:14
3
7
Браво за кое?
За първи път виждам предизборна програма, в която кандидатът обяснява какво няма да направи?!!!
Не знам да се смея ли, да плача ли.
1.
ЧОЧО
27.09.2011 19:18:24
9
5
Браво г-н Иванов.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кметът на Несебър връчи отличия на учители и дейци на културата  на 24-ти май Кметът на Несебър връчи отличия на учители и дейци на културата  на 24-ти май 24 май е празник, благодарение на който българите придобиват самочувствието и увереността на народ с писменост и културна идентичност, каза градоначалникът Бизнесмен от най-стария морски курорт в България хвърли голяма бомба за ол инклузива! Бизнесмен от най-стария морски курорт в България хвърли голяма бомба за ол инклузива! По думите му въпреки предизвикателствата ръководството на комплекса посреща сезона с позитивно настроение Созопол отбеляза 24 май 2024 г. с голямо празнично шествие Созопол отбеляза 24 май 2024 г. с голямо празнично шествие Манифестацията на децата премина от училището „Св.св. Кирил и Методий“ по созополските улици до площада пред храма Защо Азис изрева на умряло Защо Азис изрева на умряло Спряха му тока  Само девет общини у нас успяват да се издържат сами Само девет общини у нас успяват да се издържат сами Несебър е сред общините с най-големи собствени приходи Вижте грандиозното бургаско шествие за 24 май, което победи всички рекорди Вижте грандиозното бургаско шествие за 24 май, което победи всички рекорди Демонстрацията бе впечатляваща, със сигурност имаше повече от 11 хил. участници  Шофьор мина по пътя на Кирил Петков край Аскаково, шокира с ВИДЕО Шофьор мина по пътя на Кирил Петков край Аскаково, шокира с ВИДЕО Ясно се вижда на една от табелите, че ограничението е 60 км/ч, а не 90 км/ч Какво пожелаха политиците на 24 май Какво пожелаха политиците на 24 май Азбуката, словото, книжнината и културата са ни съхранили през вековете и ще ни обединяват и водят напред като народ, написа Корнелия Нинова Изложи ли се Мис България в Черешката на тортата Изложи ли се Мис България в Черешката на тортата Скромна, мила, но леко флегматична миската изненада гостите с калорийна бомба Бургас отбеляза 24 май с най-мащабното шествие в България (ВИДЕО) Бургас отбеляза 24 май с най-мащабното шествие в България (ВИДЕО) Над 11 хил. се включиха в инициативата
Това е най-продаваният автомобил в Европа през април 2024 година Това е най-продаваният автомобил в Европа през април 2024 година Volkswagen остава лидер с дял от 27.8%, докато Ford отбелязва най-голям спад Китай планира да нахлуе в Тайван в началото на юни Китай планира да нахлуе в Тайван в началото на юни На 23 май Пекин започна мащабни военни учения около острова Той зашлеви Нова тв, отива в БНТ Той зашлеви Нова тв, отива в БНТ Ще прави нов формат Маги взе 5 бона за тази снимка, която спаси рейтинга на Ергена Маги взе 5 бона за тази снимка, която спаси рейтинга на Ергена Интригантското риалити се опита да разсее слуховете за финала  Трагедия в Палма де Майорка! Срути се ресторант, има жертви и десетки ранени Трагедия в Палма де Майорка! Срути се ресторант, има жертви и десетки ранени Сградата е била разположена на един от плажовете в курорта   Какви изненади се очакват на изборите в Нидерландия Какви изненади се очакват на изборите в Нидерландия Крайнодясната Партия на свободата набира сила Шок: Крал Чарлз III удари шамар на Елизабет II след смъртта й Шок: Крал Чарлз III удари шамар на Елизабет II след смъртта й Едва ли някой е очаквал точно това да се случи с монарха на Великобритания Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Настоящите географски координати, установени от Съвета на министрите на СССР през 1985 г., „не отговарят напълно на сегашното географско положение“, твърдят авторите на проекта Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години
Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ България е един обран бостан в момента, няма ги парите Виц на деня Виц на деня Двама вървят след една засукана мацка и единия казва на дугия:
- Знаеш ли, че с ей тая съм спал?
Тя се обърнала и отговорила:
- Да си е*ал, да не си спал!
Виц на деня Виц на деня - Колега, вярно ли е, че сте направили издателска къща?
- Да!
- И какво издавате?
- Онзи ден издадохме комшията, че вари ракия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Болшинството българи, считат, че болшинството българи са идиоти!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори