×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Новолуние в Риби, идеалното време да започнете нещо ново


21 Февруари 2023, Вторник, 14:18 ч.
Автор: Флагман.бг

Сега е моментът да се „събудите“ и да започнете нещо ново, без да се страхувате да експериментирате

Новолунието е време за нови преживявания, а ако усещате някаква липса в живота си, това е моментът, когато може да успеете да я запълните, независимо дали е чрез ново преживяване, чрез нова покупка или чрез задаването на нови цели и намерения. Сега е моментът да се „събудите“ и да започнете нещо ново, без да се страхувате да експериментирате. Сега е моментът да се вдъхновите и да извадите най-добрата версия на себе си!

Новолунието в Риби настъпи днес сутринта. По време на това Новолуние зодиакалния знак, изгряващ на хоризонта, е Стрелец, което насърчава всички нас да бъдем ясни, по-категорични и гласни относно желанията си. Стрелецът е особено мъдър знак и голяма част от неговата мъдрост идва от неговия упорит и авантюристичен характер. Слънцето и Луната в сферата на Риби предполагат, че показвате готовност да надхвърлите срама и жестокостта. За щастие, правенето на едно и също нещо отново и отново е форма на упражнение. Сега е и моментът да подобрите вашето здраве чрез спорт.

А ето и от какво може да се възползвате по време на новолуние в Риби, според вашия зодиакален знак:

Овен
Знаете ли, че всичко, от което се нуждаете – реално го притежавате? Силата на волята е точно това, което може да ви отведе точно там, където трябва и искате да бъдете. Повярвайте, че чрез по-голяма активност и чрез правилно управление на емоциите си, ще постигнете прекрасни неща в близко бъдеще. Мислете така – всяко препятствие по пътя ви е предизвикателство, което ще ви помогне да организирате живота си по-добре в дългосрочен план. Продължавайте да се стараете!

Телец

Способността ви да се откроявате от тълпата и да удивлявате хората с многото си таланти е вашата суперсила, която ще ви помага през цялата пролет на тази година. Понякога, когато някой ви каже „просто бъди себе си“, не го приемайте като критика, защото вие наистина има с какво да се гордеете, а ако някой не го разбира – проблемът си е в него. Просто се обградете с правилните хора, които искрено ще оценяват и ще се радват на вашите уникални качества. Насладете се на собствената си уникалност!

Близнаци

Оставете зад гърба си всички онези нереалистични очаквания за това как точно искате да изглежда кариерата ви. По-добре отделете повече време за това да наблюдавате как сте приети във вашата професионална гилдия. Новолунието в Риби е чудесно време да направите крачка назад и да разберете колко далеч сте стигнали и какви личности и професионалисти сте в очите на хората, с които работите. Ако сте доволни от себе си и от начина, по който другите ви възприемат, то знайте че винаги може да постигнете още повече успехи!

Рак

Понякога новото начало и трудният край вървят ръка за ръка. Раздялата никога не е лесна, особено за вас – хората от зодия Рак. Раздялата може да ви накара да се чувствате объркани, да ви изтощи психически и емоционално, да ви разочарова... Но ако сте решили, че е време да се откажете от нещо, което не върви – направете го сега. Новолунието в Риби ще отвори съзнанието ви и ще ви позволи да научите безценни уроци. Бъдете отворени за промяната, дори да не сте непременно съгласни с нея.

Лъв

Готов ли си за флиртове? Някои хора „убиват“ елемента на забавление във флирта, като го правят по-сериозен, отколкото трябва да бъде. По някаква причина някои хора бъркат флирта с ухажване, което е доста погрешно! Флиртът предлага забавление без обвързване, което може да доведе до нещо повече, а може и да не доведе до нищо. Сега е моментът да мислите повече за личното си удоволствие и по-малко за задълженията си, поне в отношенията си с хората.

Дева

Любовта започва да хвърля нежна светлина върху вашия живот. Вярно е, че има шанс нещата да се объркат и затова е хубаво да си направите равносметка на това, което се е получило добре в живота ви напоследък и което носи този нежен поглед в очите ви. Замислете се върху това кои ваши приятели и близки ви предлагат подкрепа, състрадание и никога не ви критикуват излишно? Ако „нещата загрубеят“, трябва да сте наясно кои са хората, които ще ви помогнат и ще ви вдъхнат кураж.

Везни

Светският начин на живот може би е започнал да ви липсва. Позволете си да живеете малко по-непредсказуемо, малко по-отворено и направете някои произволни промени в бита си. Излезте от зоната си на комфорт, където всичко е скучно, предсказуемо и сигурно. Това новолуние е подкана към вас да се вдъхновите за ключови промени в рутината си. Помислете дали да не поемете по по-живописен път в живота си, вместо да се придържате все към най-бързия и безопасен път.

Скорпион

Сега е моментът да се научите да допускате по-позитивна нагласа към живота. Започнете да вярвате, че това, което може да се оправи, ще се оправи и че всичко ще се подреди правилно в дългосрочен план. Приемете, че животът наистина върви ръка за ръка с различни трудности, но вие имате потенциала да се справите с всички тях! Смехът, хуморът и по-непринуденото поведение ще ви бъдат от полза, както по отношение на възгледа ви за живота, така и за вашето здраве, а и за любовния ви живот!

Стрелец

Вие трябва да сте наясно, че всичко, което сърцето ви желае, може да бъде на ваше разположение. Разбира се, възможно е да ви се наложи да се борите за реализирането на мечтите си по-продължителен период от време, но в крайна сметка ще постигнете всичко. По време на това Новолуние си отделете време, за да определите в главата си точно какво искате да постигнете в живота. Искате ли да започнете нова връзка? Имате ли нужда от нова работа? След като признаете пред себе си какво точно искате, постепенно желанията ви ще започнат да се сбъдват.

Козирог

След една трудна година започвате постепенно отново да намирате баланса. Предизвикателствата пред вас са били доста в последно време, особено по отношение на авторитета ви. Дори да сте преживели доста удари по самочувствието си, просто спрете да мислите за това. За щастие, това Новолуние ви напомня, че имате всички ресурси, таланти и качества, които да ви накарат да се изправите отново на краката си и пак да започнете да покорявате върхове, дори и да са нови!

Водолей

Сега е моментът да си напомните, че вашата гледна точка по даден въпрос, дори и да не е много популярна, има значение! По време на това Новолуние ще имате шанса да разберете, че вашите уникални възгледи, които споделяте с хората около вас, наистина могат да помогнат на околните и да променят нещата (и живота им) към добро. Опитайте се да помагате на хората, но мислете и за себе си – балансирайте между това да работите както за личните си интереси, така и за тези на общността ви.

Риби

Честито слънчево завръщане, Риби! Този месец бележи края на един емоционален цикъл и началото на ново търсене във вашия живот. Това новолуние е отлично време да преосмислите своите страсти, да станете малко по-мотивирани и да осъзнаете кои наистина са нещата, които ви правят щастливи. След като получите яснота относно това, което активизира емоциите ви, планирайте да отделите повече време и усилия за нещата, които са най-важни за вас.

Източник: Tialoto.bg




Коментари
Флагман.БГ Главчев смени още 6 областни управители Главчев смени още 6 областни управители 29/04/2024, Понеделник 12:01 0
Флагман.БГ Почина известен бизнесмен Почина известен бизнесмен 29/04/2024, Понеделник 09:53 0
Започва Страстната седмица
Започва Страстната седмица 29/04/2024, Понеделник 07:44 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Главчев смени още 6 областни управители Главчев смени още 6 областни управители Кабинетът сменя управителите на областите Ловеч, Русе, Силистра, Сливен, област София и Софийска област Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар , попадна в болница Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар , попадна в болница Момиченцето получило охлузване на лявото коляно Орязаха добавката за Великден на хората с увреждания Орязаха добавката за Великден на хората с увреждания Не им се полагало след като ползвали и помощта "личен асистент" Пробутаха семпъл бивш министър в бургаската листа на ПП-ДБ, изтикаха трети Димитър Найденов Пробутаха семпъл бивш министър в бургаската листа на ПП-ДБ, изтикаха трети Димитър Найденов Изненадващото решение е на ръководството на „Да, България“ Зоват Димитър Главчев да спаси хотелиерите в Слънчев бряг, като пусне гастербайтерите от Непал Зоват Димитър Главчев да спаси хотелиерите в Слънчев бряг, като пусне гастербайтерите от Непал Не е нужно министърът на туризма да обикаля със слънчевите очила студията и да обяснява как прогнозата за времето трябвало да е хубава, каза Пламен Дотов Скандалът с фалшифицираните документи се заплита: Кирил Петков забърка и Пашата Скандалът с фалшифицираните документи се заплита: Кирил Петков забърка и Пашата Атанас Русев звънна на баща ми ядосан да му каже да махна Пашата от списъка с 19-те души за разследване от прокуратурата, твърди съпредседателят на ПП И тази певачка легна под ножа, клъцна си носа И тази певачка легна под ножа, клъцна си носа Новият  дует на Десита и Галин е с над милион гледания за седмица Президентът наложи вето върху промените в Закона за насърчаване на инвестициите Президентът наложи вето върху промените в Закона за насърчаване на инвестициите Според държавния глава законодателството трябва да позволява бързо и качествено изграждане на важните за България обекти Oтбелязват с концерт постиженията по европроекти по програма „Tранспорт“ Oтбелязват с концерт постиженията по европроекти по програма „Tранспорт“ Заповядайте на 14 май 2024г., вторник, от 19.30 ч. на площад "Тройката", ще има много музика, игри и изненади Абсурдна наредба задължава лекарите да качат скъпата си апаратура на джета, за да спасяват удавници Абсурдна наредба задължава лекарите да качат скъпата си апаратура на джета, за да спасяват удавници Браншът както страда заради липсата на обслужващ персонал, а ни задължават на всеки пет поста да има лекар, жалва се експертът по водно спасяване Иван Георгиев
Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Хороскоп за деня – 29 април 2024, понеделник Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите  
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори