×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Владимир Путин обявява плановете на Русия за хода на войната в Украйна


Владимир Путин обявява плановете на Русия за хода на войната в Украйна
Очаква се руският президент да обяви гръмка новина. Владимир Путин ще говори за войната в Украйна
21 Февруари 2023, Вторник, 08:03 ч.
Автор: Флагман.бг

Това става точно една година след решението му да признае за независими Донецката и Луганска народни републики

Руският президент Владимир Путин ще направи годишното си обръщение пред двете камари на руската Дума днес, съобщава БНТ.

Очаква се в речта си той да обърне специално внимание на плановете на Москва за хода на войната в Украйна. Преди дни говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че в обръщението си Путин винаги съобщава "гръмка новина".

Президентският говорител допълни и че предстои оценка на наричаната от Русия "специална военна операция", както и оценка на международната ситуация и визията за бъдещето на Руската федерация.

Макар да е задължен от Конституцията да говори пред парламента всяка година, държавният глава го направи за последно през 2021г. Днешната реч на Путин става точно една година след решението му да признае за независими Донецката и Луганска народни републики. Три дни по-късно - на 24 февруари 2022 г. първите руски танкове нахлуха в Украйна.


В категории: Войната в Украйна


16
Коментара
Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 1
16
Коментара по темата
16.
Цезар
22.02.2023 02:56:09
0
0
Oчакваме Императора да си каже тежката дума. Всички се молим да бъде милостив и да не използва сериозни оръжия или ядрени оръжия. Американския президент Байдън на срещата в Киев беше видимо притеснен, по походката и погледа му се вижда неувереност, притеснение и страх.
15.
Планове?
21.02.2023 17:39:18
3
3
Хахаха Обявения от Политико за нудачник на годината имал планове, а преди години го обявиха за личност на годината. Ами те плановете му ги чуха всички в речта му при обяваването на СВО. Денацификация, Демилитаризация, смяна на "режима в Киев" и защита на руското население в Украйна. Някой, ако не знае към днешна дата до къде стигнаха плановете му да дърпа към "Карлуково" на 4ти километър.
Последната му задача към ген Герасимов преди 40 дни беше превзимането на Донбас до 1ви март хахаха. Хапчетатаааааа бабуляяя!
14.
Костя Копейки варненски копанар
21.02.2023 15:54:55
1
5
Аннаааа ако бяма рубла ко ша прайм пак ша ставам калайджа
13.
1
21.02.2023 14:52:11
3
4
Руски разпад: Пригожин срещу Кадиров, ЧВК Вагнер и ДНР срещу руската армия (ВИДЕО)Вагнер стреля по портрети шеф генщаб Герасимов и Шойгу Военен министър и разборка конфликт с десантчици вагнеровци стреля въздуха
https://www.actualno.com/europe/ruski-razpad-prigojin-sreshtu-kadirov-chvk-vagner-i-dnr-sreshtu-ruskata-armija-video-news_1908829.html
12.
СССР
21.02.2023 13:05:06
3
16
И аз бях неразрушим съюз и непобедима ядрена сила, а сега ме няма и историята скоро ще се повтори.
11.
Вазраждане - Бургас
21.02.2023 10:48:58
17
13
Пабеда, тававрищи, пабеда!

Путин - Император на Света!

Копейкин - президент на Балгария!

ФАЩ - на бонището на историята
10.
10
21.02.2023 10:33:28
15
29
И кво ще измисли джуджето?..освен че максимум до 2месеца олигарсите ще го обесят с главата надолу на пембения площад кат саддам и кадафито..руския бюджет е на минус$3,5Милиарда януари обложиха еднократно големия бизнес а после дальше что приходи газ наполовина само нашите тъпоумни русороби още лазят и лижат токчетата на жуже смешници пак последни ще са разбрали кат се срути любимата им преди Родината проссия и ще гледат като през 1991 ссср капут
9.
до г@Z@ #6 и кpeтен #8
21.02.2023 09:30:36
30
20
И други държави имат ядрено оръжие, ама няма да им стиска да го използват, за да не получат по себе си такова. Украйна, за ваше най-голямо съжаление няма, така че ще трябва да се раздели с част от териториите си. И това ще е в най-добрия за украинците случай. В най-лошия, ще се радели с част от териториите, а останалата част ще стане радиационен буфер между Русия и НАТО. Тъпи и пpoсти копeлдaци сте, това е повече от ясно...
8.
До 3
21.02.2023 09:02:11
13
33
Палячо, светът си е научил урока какво следва ако тръгне да се навежда на всеки ненормалник, тръгнал да прекроява граници с оръжие. Затова никой няма да се наведе на тоя, пред който пълзиш по корем. За една година измислиците му за непобeдима армия рухнаха и цял свят видя що за посмешище е цялата работа на бункерния гном.
7.
Hahahaha
21.02.2023 09:00:24
8
12
Obshto vzeto rechta she e:
Napadat ni ot vsqkade, ama sme nai silnite i nikoi ne smee da ni napada.
Ne iskame voina, no iskame specialna voenna operaciq.
Vsichko varvi po plan...za 3 dni sme tam(kadeto i da e )
6.
Дупето
21.02.2023 08:58:33
14
54
До 3
Малоумен, нали се сещаш, че не само Русия има ядрено оръжие? Имайки предвид демонстрираното в Украйна трагично състояние на руската армия, то Русия вече е заплаха само в празните глави на най-глупавите русороби, като теб. Русия не може да спечели тази война, първо, защото очевидно е слаба, второ, защото НИКОЙ, НИКОЙ на този свят не може да спечели война сам срещу всички. Опити са правени, до един са завършили трагично. Най-вероятния изход от войната е някаква широка автономия за Донбас в рамките на Украйна, което победеното джудже Путин да обяви за голяма победа и празноглавци, като теб да изпадат в овчи ентусиазъм от "победата".
5.
ХХ
21.02.2023 08:56:58
10
15
Вовчик Путчик Късопишчик
4.
Буля митрофаница
21.02.2023 08:50:20
8
11
Браво 3 100 рубли отгоре
3.
да живее свободният от ФАЩ свят
21.02.2023 08:48:36
51
18
Ей, yкpoпитек #1, ВВП ще ви го н@чyка на всички кpaвопоклонници. Колко тъпо кoпeле трябва да си, за да не разбираш, че Русия рано или късно ще спечели войната и то на всяка цена или ще има трета световна ядрена война?! Добре поне, че самите кpaвари не са толкова тъпи като вас кpaвопоклонницте и като стане напечено ще спрат да си бутат носа там, където не им е работата.
2.
Ботокс Путю
21.02.2023 08:48:31
4
12
Тава тава тунтава ежте пудгъ рунтава,за глубиннъй народ толкоз ние си прибираме парата от нефта. И ше богатеем тая година за нашите подлоги от бълхария и македония пак ше има по 4000 . Спете спокойно.
1.
План
21.02.2023 08:23:37
28
55
Всички планове на Путлер освен незабавна капитулация и прибиране на крушите от цялата свещена територия на Украйна ,са неприемливи.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници Ако ще сменяте книжката задължително прочетете тази новина Ако ще сменяте книжката задължително прочетете тази новина Поради надграждане на електронните системи временно са затруднени част от процедурите - ускорена и бърза услуга - за издаване и замяна на свидетелство за управление на моторно превозно средство Мъртво пиян катастрофира с голфа си Мъртво пиян катастрофира с голфа си Полицаите се хванаха за главите  Търсех си любовта в Ергенът, но не е намерих, призна Алек Търсех си любовта в Ергенът, но не е намерих, призна Алек Майка ми винаги е имала мнение за всяко едно нещо, което се случва около мен, обяви той  Вече има пет жалби срещу епархийския избор за сливенски митрополит Вече има пет жалби срещу епархийския избор за сливенски митрополит Трима от тях са от Малкотърновската духовна околия и двама - от Бургаска духовна околия Двама загинаха при сблъсък на круизен кораб с лодка в Дунав Двама загинаха при сблъсък на круизен кораб с лодка в Дунав За инцидента е съобщено късно снощи, след като на пътя, 55 километра северно от Будапеща, е открит мъж с рана на главата Утре шофьорите да се движат с повишено внимание между 60-ти и  62-ри км на АМ „Тракия“ в посока Бургас Утре шофьорите да се движат с повишено внимание между 60-ти и 62-ри км на АМ „Тракия“ в посока Бургас Трафикът поетапно ще е само в изпреварващата лента за частични ремонти на настилката
Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче? Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори