×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес ще се подпише договор за дарение за 300 000 лв. между „Лукойл Нефтохим Бургас“ АД и Община Бургас
  • Гледат на второ четене забраната на рекламиране на хазарт
  • Велики вторник е! Трябва да бъдем смирени
  • Турция задържа 7 души за подготовка на терористичен акт в Истанбул
  • Слагат и електронен подпис в личните карти
  • 100-километров разлом заплашва Югоизточна Турция със земетресение от 7-а степен
  • Рядко природно явление причинило голямата градушка в Южна България
  • Подозират индийското разузнаване в заговори за убийства в САЩ и Канада
  • МВФ одобри финансиране за Пакистан в размер на 1,1 млрд. долара
  • 22 години затвор получи бивш служител на американската Агенция за национална сигурност, опитал да шпионира
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Елеонора Митрофанова: Българите са русофили, изборите нищо няма да променят


Елеонора Митрофанова: Българите са русофили, изборите нищо няма да променят
Посланик Елеонора Митрофанова с интересно интервю пред Агенция ТАСС - за политическите процеси в България, ЕС и санкциите срещу Русия
10 Февруари 2023, Петък, 20:30 ч.
Автор: Флагман

Виждаме, че в Европа хората изискват едно нещо, а политическият елит прави каквото му се каже отвън, смята руският посланик

Интервю с руската посланичка у нас Елеонора Митрофанова пред кореспондента на ТАСС в България разпространиха от официалната страница посолството. Ето и текста на интервюто:

- Как бихте могли да опишете днешните отношения между Русия и България?

- Към днешна дата нещата не вървят така, както ни се иска. На политическо ниво комуникациите са изключително по определени теми, когато възникнат. Но на ниво общественост имаме много широки връзки.
Знаете ли, искам да ви кажа, че е много символично, че днес сме край този паметен знак на нашия прекрасен дипломат граф Н. П. Игнатиев, който е наричан "графът на всички българи". Това е човек, който е направил нова стъпка в дипломацията - той е бил защитник на българския народ и защитник на православието в Османската империя и затова е бил много известен сред народа. Това не е бил дипломат, който общува само с елитите. И тук, в България, тази традиция продължава. Имаме много добри връзки с много градове, с хора, с обществени организации, които много ни подкрепят.

- И все пак разкажете малко повече за перспективите, особено във връзка с предизборната обстановка в България и датата – 145 години от Освобождението.

- Мисля, че това са две различни теми. Тук се празнува и ще се чества 145-та годишнина от Освобождението, тук Русия я обичат и помнят. Нашата съвместна история е най-добрият лобист на Русия, защото тук на всеки километър има паметник на руските войници, улици са кръстени на нашите герои. Тоест това само по себе си е най-силната част от нашите отношения.

Ако говорим за политически отношения и следващите избори, то не очакваме нищо интересно и нищо принципно ново от тези избори. Не мисля, че в момента отношенията ще се променят драстично. Всичко ще зависи от това какво ще се случи на бойните полета.

- Напоследък в София и други градове на България се провеждат проруски акции, акции срещу въведените антируски санкции, които пречат на развитието. Вашата не дипломатическа, а лична оценка за подобни събития?

- Бих казала, че българите все пак е русофилски народ. Не харесвам думата "русофили", но въпреки това българите са хора, които имат много добро и грижливо отношение към Руската Федерация. Затова не е изненадващо, че имаше протести за премахване на санкциите, срещу закриването на руските телевизионни канали. Оксиморонът, който се изрече в Европейския съюз - че забраната на руските медии е борба за свободата на слово - всеки нормален човек разбира, че това е поредната глупост. Затова тук се проведе доста голяма демонстрация. Друг е въпросът, че не смятам, че ще има някаква промяна. Виждаме, че в Европа хората изискват едно нещо, а политическият елит прави каквото му се каже отвън.




Флагман.БГ Чалгата се тресе от този скандал Чалгата се тресе от този скандал 30/04/2024, Вторник 09:23 0
79
Коментара по темата
79.
Минти
13.02.2023 18:00:55
0
0
Грешка,не Тихомирчо а Трифончо,номер 76
78.
Чичко Минти
13.02.2023 17:59:18
0
3
Що да е в грешка ве тихомирчо ?
Аре да помислим :
- банков сектор Z - POS устройствата им са с PCI сертификати от 2017-та . Новите POS устройства са купени с self-assessment сертификат/от вчера се коментира и в ДАНС /
- морско застраховане Z - достолепния мАсковски МТА стрАховой офис не присъства в Лойд книгата ! Да не казвам че го няма - щото има кантора/апартамент в мАсква.
~принципно,ко продаваш крадено от съседа страна зърно , документи и застраховки са излишни.
- развлекателна индустрия и туризъм Z - нали се сещаш : неповторим сезон на Сървайвър в съседна държава, организиран от Пригоржин

- понеже листа от примери е безнадеждно дълъг,ти си в грешка Тихомирчо.
77.
До 74
13.02.2023 17:55:34
0
1
Я като гледаш на боб,изброй кои държави ще се присъединят към Русия,чи ни стана интересно
76.
Трифон Славеев
13.02.2023 15:45:29
1
0
Сигурно си в голяма грешка хахаха!
75.
Hahah
13.02.2023 15:35:51
0
5
Това недоразумение е живо копие на собствената си държава. Дано да не я скочат или спънат нейните си, че няма да можем да и се радваме и смеем. Пожелавам и да е жива и здрава и още дълго време ТЯ да е на посланническия пост. По добро пожелание за спасението на България от руснаците, не мога да се сетя.
74.
Tarot by Izabela
11.02.2023 19:41:48
5
2
Може да погледнете предсказанията за Русия на канала Tarot by Izabela на youtube.
Изабела (от Швеция) предсказа вече земетресението в Турция. Според Изабела, войната в Украйна ще продължи още 2, максимум 3 месеца, ще има трибунали, международна среща в Кремъл с подписване на важни документи за мир, Русия ще расте, няколко държави да се присъединят, ще бъде въведена нова технология за бързо изграждане на нови жилища (забележете, тази нова технология вече бе показана в Мариопул), терористична атака/голяма експлозия в Москва, терористите ще бъдат хванати, ще бъдат намерени замразени животни в Сибир през лятото, Путин да бъде лидер още 6-7 години.
Много реална и смислена информация от ... кристална топка и таро карти!
73.
вярно казва
11.02.2023 19:39:35
16
6
Истинските българи са русофили, а не туркофили, Сорософили-джендъри и т.н.
Но някои тук предпочитат гей-прайдове и украинска посланичка-сексолог която идва да ни учи как да правим свирки на американци, защото тя вече научи всички украинци как да правят това ....
Ако си гледаме националния интерес, каква газ ще купуваме - руска или 7-8 пъти по-скъпа американска, която може и никога да не дойде? Интересът клати феса, както виждаме в съседна Турция, нали?
Американски военни самолети ли ще купуваме на цена 7-8 пъти повече, за които завода не е построен, но парите са хвърлени и ако не изпълняваме американски санкции, няма никога да ги получим... справка съседна Турция...
Руски военни бази никога сме нямали, нали? А безплатни американски бази имаме 4, война на НАТО водихме в Ирак, загинаха българи там и опростихме всичките им заеми, нали? За чий интерес?
72.
Возрождение
11.02.2023 19:01:42
0
6
Доктор Коце, ако го пуснат в Държавния Руски архив, ще си изяде дипломката и като чуе за Русофилство, всеки път ще си плюе в пазвата.
71.
Балчоооо
11.02.2023 14:12:33
4
14
Хубаво беше някой да ти каже дали ССС Р е подкерпял присъединяването на България към Тристранния пакт през март 41г?
Балчоооо,Сталин още година преди това е призовавал Цар Борис да се присъедини към Тристранния пакт(соболева акция) и всичко това е подкреояно от БКП соболева акция.
Балчооо, апдалчо, Сталин и Хитлер започват Втората Световна като нападат и си поделят Полша, Балчо-апдалчо. Сталин и Хитлер са дружки до 22 юни 1941г когато Хитлер напада ССС Р. Когато Хитлер прегазва Европа и започва битката за Британия, Сталин му помага с ресурси Балчо-апдалчо.
Относно Руското Турската война, няма да влизаме в подробности, колко от България остава Княжество източна Р. Под васалството на Османската Империя и дали Странджа и Македония са станали част от България.
Явно си много емпти типичен русороб, непросветен и неук, за да те питаме, как реагира Русия, след Съедининението и Обявяването на независимостта.
Ако майка ти е предала тебе и баща ти за сметка на комшията, тогава вече можеш с тъпата си къртуна да определяш кой еморедател.
70.
Балчо
11.02.2023 13:43:59
17
11
Не е далеч от истината, всеки ситински българин много добре знае кой след 5 века турско "присъствие" дойде и отне част от турската империя за да се възстанови древна българия, тази истина не е полезна само на продажниците които и без друго си нямат родина и се наричат българи само заради факта че са родени в България. Както е казал цар Борис (който не е роден бълагрин) на Хитлер, ако пратя българска войска на изток към русия тя ще премине към руснаците заедно с духовата музика. Толкова за продажната политика на безросниците "демократи"
69.
До 67 Гиркин
11.02.2023 11:44:13
1
14
Гиркине, не споменавай Угледар или Бахмут, ще те изтрият, защото Бахмут го "превзеха" около 20 пъти а за Угледар, споко те след всички руски и международни медии и българските писаха, ама тука нещо, не са на далавера.
68.
67
11.02.2023 11:30:41
1
5
гиркин шеф днр РАЗГРОМ Русия ВУГЛЕДАР 30
67.
До 54
11.02.2023 11:19:43
6
2
Слава и на майкати ,сестра ти ,леля ти, баба ти как хвърляха боба от вакуума ....и на теб уркойдна жена на ибрик
66.
До 49
11.02.2023 11:12:50
4
13
1. Не се ядосвай, че рано ще одъртееш.
2. Всеки ден три пъти викай "Слава Просия".
3. Смени дилъра.
4. Намали ракията.
5. Спри злобарките.
65.
Русофил
11.02.2023 10:49:08
6
9
Права е Ленчето, но на половина, защото русофил е човек владеещ руски език и следователно познаващ руската история, бит, култура и обществено политическа обстановка в Русия. Русофил неспособен да следи ситуацията и моментното състояние на Русия, поради незнанието на руски език е кпмично определян като "русороб". В България русофоби се оказаха, тези които оборват с факти кремълската пропаганда, а русофили се оказаха, тези които бъкел не владеят руски език и съответно са тотално неграмотни по отношение на Русия. Шизофрения-биполярно разстройство!
За БахмутЯмбол няма да питаме колко пъти излъгаха, че го превзеха, а днес Пригожин за пореден път в руските медии, критикува пропагандистите и диванните експерти, които лъжат за обкръжаване, превземане на Бахмут, за котел, бидон, казан и други простотии.
64.
Первъй канал
11.02.2023 10:30:45
3
16
10 дни, след като Русия нахлува в Украйна миналия февруари, Овсянникова влиза в тв студиото по времена живо предаване по държавния „Первый канал“ и показва пред камерата и всички зрители плакат, на който пише: "Спрете войната. Не вярвайте на пропагандата. Тук ви лъжат. Руснаците са срещу войната".
Оттогава се превръща във враг на Кремъл. Очаква я затвор.
63.
Z
11.02.2023 10:18:53
19
11
Всичко ще си дойде по местата когато натикаме американските копелета обратно в Америка .
62.
Русороб
11.02.2023 10:16:10
7
23
Обичам царска Русия и мразя комунистическа Русия!
Благодарен съм на царска Русия за Освобождението на България, и мразя комунистическа Русия за геноцида на българския така и над останалия славянски свят! Благодарение на 8 генерала от КГБ, 200 човека от БКП и една шепа политици, днес България все още се чуди що е то демокрация?
Изкуфялата бабичка е напълно права. Българина роб, обича и тачи своя поробител и палач. Заслужаваме си мизерната съдба.
61.
Бс
11.02.2023 09:45:29
7
14
Права е жената, такъв съм. За другите не мога да кажа. Аз пиша от Русия, пристигнах тука веднага, след като видях клошарския вид на руцкая армия. Ни мога да седя у БГ като другите предатели пишман русфили. Не стига че оръжие дадохме на Украйна, ами да живеем и работим у БГ страна от ЕС(врагът на нашата пРосия), Путин няма да ни прости това предателство. Мама се разплака и се опита да ме спре, обаче такъв бич и вкарах и после и обясних че за мен путлерчо е над майка и над България.
Ще ме спира, тя мене и ще ми казва, че там било кочина и затова армията била клошарска. Айде де, виж я ти, нея!
60.
1
11.02.2023 09:40:10
0
6
Руската централна банка днес запази основния си лихвен процент на ниво от 7,5 на сто. Тя понижи своята прогноза за средната цена на петрола сорт Уралс през 2023 г. на фона на санкциите срещу вноса на руски нефт и нефтени продукти, наложени от Запада поради военната инвазия на Москва в Украйна, съобщи БТА.

На фона на понижените експортни цени на руския петрол и по-високото от очакваното ниво на вноса през последното тримесечие на миналата година, централната банка в Москва понижи до 66 милиарда долара своята прогноза за нивото на излишъка по текущата сметка на Русия през настоящата година. Предходната оценка беше за равнище от 123 милиарда
59.
*********
11.02.2023 09:38:17
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
58.
Бс
11.02.2023 09:16:06
20
11
Права е жената, такива сме си. За предпочитане е пред това да си фен на еврогейските ценности.
57.
Болгарки
11.02.2023 08:37:24
12
6
Аз съм Кадирофил
56.
Мутрафонова ,
11.02.2023 08:17:27
10
25
Чомодан-вокзал-Сибир !
Убирай ся !
55.
1
11.02.2023 08:09:14
8
20
Мастия
54.
Бургас до Спиро-тапиро
11.02.2023 07:48:32
11
20
Слава на майка ти дашната хралупа, руски ибрик!
53.
Трите морета
11.02.2023 07:29:15
7
26
Знаете ли кой спасява Турция 1912? Кой държи Фердинанд и българската войска в блатата на Чаталджа и забранява щурма на Истанбул? Това русофила е най- неукото създание у света. Да оставим руските класици и историята на СИВ и КПСС настрани.
52.
Хиихи
11.02.2023 06:38:24
11
27
Тоя руския бидон пълен с фекалии си мисли че ще направят прецеденска република тука и ше дърпа юздите.
Тьоткееее тлъста ядохте юя с две шепи. Щом и нетаняху си предложи услугите на зеленски,нали знаеш ботоксовото жуже как ходи право да лапа на еврейчетатс дето неговия ибрик каза за хитлер че е евреин. Колкото до бълхарите тьотке не е работа на неграмотното простолюдие да решава. Каза ви го харпарцумян ,така че гледайте РТВ и пейте Широка халка мая раднаяяяяя
51.
Венсеремос
11.02.2023 05:01:20
5
13
Веса с шишету , може да цуне по главичката меча!
По пътя на Копринката , айде бакълъм с Мунчо в едно гърненце дрискат за далавери.
50.
Спиро
11.02.2023 04:43:48
35
16
Слава Русияяяяя хейтърчета :)))))
49.
до 26
11.02.2023 02:27:29
33
22
Никой не работи в Русия защото там мангали като теб нямат права и ще ги спукат от бой и гаври ако не слушат. В Русия не е като в африканската Франция, турската Германия или индо-пакистанската Англия. Там всеки мангал и престъпник има равни права с другите и си взима социални помощи и живее на гърба на дъртите заблудени западноевропейски педали и педофили.
На Запад бягат само мангали, длъжници, престъпници и некадърници, които в България не могат да се справят, живеят по 10 човека в стая като кучета и по цял ден работят като роби. Тук жените им ги разпарят от блъскане, докато некадърниците слугуват на западноевропейски меки китки.
48.
МНОГО ИНТЕРЕСНО
11.02.2023 02:11:21
8
30
ВСИЧКИТЕ русофили СИ ИЗПРАТИХА ДЕЦАТА ДА УЧАТ ПРИ НАЙ ВЪРЛИТЕ русофоби И НЕ САМО ДА УЧАТ, АМИ ТАМ СИ ОСТАНАХА И ДА ЖИВЕЯТ. ВСИЧКИТЕ русофили СИ КУПИХА ИМЕНИЯ ИЗ ЦЯЛАТА русофобска империя И СИ ДЪРЖЪТ ПАРИЧКИТЕ ПАК В БАНКИТЕ ПРИ русофобите. ОСТАНА ДА СИ ИЗЯСНИМ ЗАЩО НАЙ ВЪРЛИТЕ русофоби ТОЛКОВА ИСТЕРИЧНО СА русофоби, АМИИИ ЯВНО НАЙ ВЕЧЕ ЗА ПОТОЦИТЕ ОТ ПАРИ. КОЛКОТО ПОВЕЧЕ КАШИ ЗАБЪРКВАШ В БЪЛГАРИЯ И КОЛКОТО ПОВЕЧЕ СИ ОТВАРЯШ УСТАТА ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ПАРИЧКИ ИДВАТ, ЗАЩОТО В МЪТНА ВОДА НАЙ ДОБРЕ СЕ ЛОВИ РИБАТА, КАКВО Е ТОВА ЗАКОНИ, РЕД, БЛАГОДЕНСТВИЕ, ГОЛЯМА СРЕДНА КЛАСА....У Ж А С
47.
Мери
11.02.2023 01:17:51
0
13
Много трол, много нещо ей
46.
Факт
11.02.2023 00:14:24
32
19
Е че САЩ създадоха много войни и убиха много хора, а сега прицела е към Русия. Нито дума за Украйна и нейните действия..... ние трябва да сме до тези народи. Като сте Американци, стягайте коланите и чакайте да живеете като тях. И още по интересното е че всички защитават Украйна, а като видите украинец го плюете и псувате. Объркан прост народ
45.
Ангел Калчев
11.02.2023 00:10:20
5
45
Русия е длъжник на България. Език, култура, религия. Получили са го от нас. При това сме ги защитавали от монголите. Волжка България. Пише го, но трябва да се чете. Те са оцеляли благодарение нас, българите
44.
Нищо повече от руски БОКЛУК
11.02.2023 00:09:40
21
38
Руската свиня Митрофановица, мноого отдавна трябваше да се изгони от България!
Не можеш да си гост в чужда държава и да се разпореждаш като омбашия. Ако я мярна някъде с кеф бих и се изхрачил в мазната сура!
43.
Чимаданите и марш към руспия
11.02.2023 00:00:21
15
37
Еййййй,безкрайна е любовта на комунистите към руспията!
Само по време на руския мрак те лешпереха и натякваха на останалите българи,че без руспията слънцето няма да грее над България! Е,оказа се, че това не е така и сега се налага на мързеливите комунисти да работят за насъщния ,а не да се правят на партийни секретари!. Всичко що е русофил трябва да се съди за държавна измяна!!! Благодарение на тях сме най-бедните в благоденстваща Европа!
42.
Ангел Калчев
10.02.2023 23:58:31
37
20
Аз не съм русофил или не се имам за такъв, но България е била свободна след 500 години робство, благодарение на руската империя. България нямаше никога да се освободи сама. Да , Русия е направила заради определени политически изгоди, така е. И е нормално да е така. Сфера на влияние. Да те са изостанали и не са идеални. Показаха го, даже са и малко варвари и не дай си боже да са ти на главата. Това е страшно, но не трябва да се забравя, че благодарение на тях България се е появила на картаТа след 500 години геноцид. Това е истината.
41.
*********
10.02.2023 22:57:49
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
40.
Hjh
10.02.2023 22:47:25
21
43
Хах..каква наглост! За сведение на Мутрофанова не сме русофили! Трябва да си го набият в изпилените капацуни рашански.!. Особено по-младото поколение за щастие сме отдалечени достатъчно от тях! И нещо друго..не само в България и на други места по света се държат все така надменно ще кажеш,че всички са им слуги! Отвратителни са! Където е минал руският ботуш трева не никне!
39.
Abc
10.02.2023 22:41:53
13
37
Зациклили аутсайдери са русофилите . Точно олигарсите обслужващи руските интереси крадат държавата ни яко. Всички бивши соц републики ,които се присъединиха към ЕС са светлинни години пред тях. Ако искате да живеем по-добре , далече от просия и троловете им.
38.
До 34
10.02.2023 22:30:36
3
18
1. Смени си дилъра.
2. Намали ракията.
3. Спри злобарките.
37.
Бургас
10.02.2023 22:28:12
12
37
Руснаците които познавам са добри хора и нямам нищо против тях, дори имам приятели , но Руската Федерация в сегашния си вид си е 2ри Съветски Съюз и жив кенеф
36.
Някой
10.02.2023 22:23:36
12
26
Гнусна твар. Джаба.
35.
До 26
10.02.2023 22:14:06
21
12
Но не забравяй, че и много от тази бройка, които са отишли на запад са мангал, чист мангал на сосиал :) В Русия такива сосиали за мангали, дето си чешат ташаците и само лежат на гърба на белите европейци няма.
34.
Пищака
10.02.2023 21:47:26
28
32
Добрият русофил е мъртвия русофил
33.
ч
10.02.2023 21:44:30
17
35
чезни демон мутрафанова
32.
Да
10.02.2023 21:42:13
16
32
Думи не ми стигат, да опиша колко ненавиждам всичко свързано с тая клоака, а на тая мога само да и се издрусам мощно в устата.
31.
Цял живот алкаш
10.02.2023 21:41:12
1
11
https://ibb.co/348Y1VZ
30.
Хахахаха
10.02.2023 21:39:33
3
16
До 1, прав си! И професорът обърка. Имбецилите не сте 80%! 95% от обществото сте :) Как да ти противоречи човек? Имбеци!
29.
идиот русофоб
10.02.2023 21:38:49
31
26
Зеленият чорап Радев веднага да подава оставка!
Всеки, който си позволява да поставя българските интереси над американските, заслужава да бъде бъде импийчмънтнат!
Само русофилистиците искат България да има собствена енергийна система вместо да бъде зависима от САЩ!
Ние, русофобите, няма да позволим това!
Ще се борим до последният долар, който ни подхвърлят от Козяк!
28.
8766
10.02.2023 21:37:36
12
26
Такива като тази направиха така, че все повече хора, не само в България, да мразят Русия. Нещата не са черни и бели и винаги истината е някъде по средата, но в момента най-голямото световно зло е руската империя, технически изостанала, загубила старото си влияние, но продължавайки своята стара традиция, там, където може да има приятели, да си създава врагове. Показателна е думата , с която наричат чужбина - зарубежом, т. е. с този военен термин всички от другата страна на границата се определят потенциално за врагове.
27.
Африка
10.02.2023 21:30:45
12
42
Голям Руски народ,ама последните 30 год повече от 2 мил души напуснаха посока запад,ама като се замисля и самите руснци средно 500 хил напускат в тази посока.Замислите се колко разумни останаха да изпитват симпатии към тази....
26.
Бай Димо Чекиджимо
10.02.2023 21:26:57
20
67
Чудна работа, уж много русофили имало в България, ама никой не отива да живее и работи в руската кочина. Всеки иска да отиде и да работи Западна Европа и САЩ.
25.
Хайдрих
10.02.2023 21:26:17
17
46
На всички трезвомислещи нормални хора ще кажа: Не се хабете в обяснение към имбецилните кретеноиди русофили.
Те не правят разлика между изстрадалия от векове(от царе,комунистически вождове, съвременни диктатори) ,обикновен руски народ,който на 100км от Москва и Санкт Петербург още гази в калта , пие одеколон и яде сланина ! И сегашната ултра олигархична шайка , начело с гнома путин, която граби, подтиска,репресира и убива собствения си народ, като и своите съседи !
24.
Тодор Колев
10.02.2023 21:25:52
16
40
Путлер=Хитлер!!!
23.
Робот
10.02.2023 21:21:25
3
10
21-ви,ела на мене си бе чиляк!!!
22.
Браво
10.02.2023 21:20:57
10
7
Много точно и ясно казано!
21.
идиот русофоб
10.02.2023 21:14:50
34
24
Мразя я тая Митрофанова, гледайте и името ѝ кво смешно и гадно е- Елеонора? Това може ли да е хубаво име?
Много харесвам Херо Мустафа- истинска красива жена, с вековни американски корени и още по-хубаво американско име!
Всичко американско и неродно- любя, тачя и милея!
20.
Киро Истината
10.02.2023 21:14:08
16
33
19-ти,това ти го насаждаха в продължение на 100 години и ти си опианен от руска дрога,какво друго да снесеш.
19.
Митрофанова е супер свежа
10.02.2023 21:08:42
55
24
Православна Християнка и по плът и по душа.
Слава на Русия и Руския народ.

ФУЙ за АМЕРИКА
18.
DPS vkarvat migrantite
10.02.2023 21:08:13
6
9
Mitrofano rusnacite ga 6e izgonqt KaradaaAъ ot BG
17.
Микрофон Елеоноровов
10.02.2023 21:03:13
25
48
Руснаците са българофоби и войната в Украйна вече са я загубили!!!
16.
Свобода за България
10.02.2023 21:00:15
59
30
Слава на Русия и великия руски народ!Винаги ще помним....Никога няма да сме братя с американците,как да си брат с някой,,който няма етнос ,няма минало,няма идентичност ...
15.
До 11
10.02.2023 20:59:09
16
42
Само като ти видя написаните глупости 100% знам че нито познаваш млади живеещи в Европа, нито в България, нито си бял някога в Европа. Продължавай да си гледаш РТ, да се пениш във фейсбук групите "България и Русия вечно братсво" и да викаш, че ще правиш революция и ще вземете властта. Пиши ми пак след следващите избори, когато Възраждане пак ще бъдат с 10%.
14.
идиот русофоб
10.02.2023 20:58:55
17
14
Ей сега ще ви натряскам стотици минуси на всички русофилистици в коментарите. имам си VPN и мога да натряскам хиляди мнения против Путлер и российската кочина
13.
До 3 лили
10.02.2023 20:58:27
24
60
Единствената държава в света която на поробителите им казва освободители.
12.
Карадайъ
10.02.2023 20:56:22
3
12
Да та ивааа в човката.
11.
До 9
10.02.2023 20:52:59
56
35
Напротив! Точно младите се убедиха каква хуйня е лицемерния гладен фалирал запад. Ходят в Германистан, видят каква Джамахирия е там, бачкат с Хасан и Абдулах на минимална заплата, скъсат им фашистите задниците от бачкане и викат: "Щастливия Запад?!?! Де го то?!" Все повече народ включително младите се убедиха, че на Запад търсят евтина работна храна, а ние сме опитни зайчета, които хрупкат ГМО и насекоми.
10.
гражданин
10.02.2023 20:52:10
24
54
Теб гнидо мръсна, докога ще те търпим да тъпчеш българска земя ! Тази война беше едно много хубаво нещо за България, най-после ще се освободим от "освободителите" !
9.
До 8
10.02.2023 20:50:19
20
52
Как така ще се увеличават когато потенциалните им избиратели умират от старост? Как става тази работа? Младите не гласуват за руски прокси партии, и не могат да ги понасят.
8.
До 6
10.02.2023 20:47:35
68
27
Гласовете за Възраждане тепърва ще се увеличават.
7.
Xaxaxaxa
10.02.2023 20:46:42
15
58
Спомням си как Коцето викаше, преди почти 2 години, как ще вземат 54% от вота и ще управляват еднолично. Три избора по-късно все събират 10% от около 35% избирателна активност. Хахахахахахахахаха
6.
До Бай Димо
10.02.2023 20:43:39
25
55
Като сте толкова много защо гласуващите за Израждане три избора подред са 8-10%, а тези за БСП паднаха под 10%. Това някаква пенсионерска-комунистическа-русоробска математика ли е? 18% е повече от 82%?
5.
идиот русофоб
10.02.2023 20:42:50
71
11
мръсен боклук!!!!
Да живее САЩ и тяхната мирна политика по целия свят!
Путлер и российската кочина трябва да бъдат унищожени, по възможност жертвите да са украинци, българи и въобще европейци!
Важното е американци и евреи да са добре!
4.
Бай Димо до 2
10.02.2023 20:42:02
65
32
Два пъти до Москва и Петербург и един път до Республика Коми и Сиктивкар още по съветско време, понеже баджанака работеше там. Щях и до Далечния Изток да ходя и да разгледам тая необятна и прекрасна Велика страна, ама почна войната и сега не се ходи. След деня на Великата Победа пак поемам на изток!
3.
Лили
10.02.2023 20:40:16
69
46
Никога няма да забравим братята освободители, колкото и в последните 30 години да се опитват да ни промият мозъците и да ни накарат да ги мразим!
Каквото и да правите, политици продажници, никога няма да ни накарате да обичаме САЩ и да мразим Русия!
2.
Сочи до 1
10.02.2023 20:38:31
27
68
Бай Димо, кажи като си такъв русофил, колко пъти отиде ти в Русия, ей така да я видиш тази страна лично?
1.
Бай Димо
10.02.2023 20:36:34
80
50
Истинските българи сме русофили! Козяците и русомразите, които са 5% от обществото са обществени утайки, на щат и касичка към Американското посолство.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Чалгата се тресе от този скандал Чалгата се тресе от този скандал Бони проговори за конфликта си със Софи Маринова Ето защо хипермаркетите не спират да ни мамят Ето защо хипермаркетите не спират да ни мамят Търговците не само не спират със злоупотребите в надпреварата си да удрят клиентите с измислени промоции и разлики между цифрите на етикета и сумите Посрещаме Възкресение Христово без чадър, а на Гергьовден не празнувате на поляната! Посрещаме Възкресение Христово без чадър, а на Гергьовден не празнувате на поляната! До 13-14 май времето ще е с много динамика, каза климатологът проф. Георги Рачев Тя има номер като на Васил Божков и често приема негови обаждания Тя има номер като на Васил Божков и често приема негови обаждания „Имате грешка!“, отвръщала всеки път блондинката, когато по неволя приемала обаждания за Васил Божков Митничари спипаха цигари за 18 000 лева, скрити в хлябове Митничари спипаха цигари за 18 000 лева, скрити в хлябове Печалбата на контрабандиста щеше да е 100 %, ако го бяхме пуснали да мине границата, каза шефът отдела за борба с наркотрафика при Митница Русе Иво Поаков Щангите ни аут от Олимпиадата, ако не платим днес, Коджабашев на крачка от голям провал Щангите ни аут от Олимпиадата, ако не платим днес, Коджабашев на крачка от голям провал Новият президент на федерацията не успява да намери решение на кризата  Тази вечер имаше силно изригване, очаква ни нова магнитна буря до часове Тази вечер имаше силно изригване, очаква ни нова магнитна буря до часове Обикновено смущенията, породени от нея, влияят неблагоприятно на възрастните и на хората със слаб имунитет Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Тук ще откриете най-удобният начин да сте с модерна и ефектна визия през настъпващите топли месеци Има бизнесмени от туризма, които плачат - ще фалират, защото нямат работници Има бизнесмени от туризма, които плачат - ще фалират, защото нямат работници Сезонът на хотелиери и ресторантьори на път да се опропасти, твърди Веселин Халачев, председател на организацията „Обединени Бизнес Клубове” Взеха Тиграта на 27-годишен софиянец, хванаха го да шофира на пико в жк. „Меден рудник“ Взеха Тиграта на 27-годишен софиянец, хванаха го да шофира на пико в жк. „Меден рудник“ Мъжът е задържан за срок до 24 часа
Ислямисти скандират "Аллах Акбар" по улиците на Хамбург, искат Халифат в Европа Ислямисти скандират "Аллах Акбар" по улиците на Хамбург, искат Халифат в Европа Според германските власти събитието е организирано от човек на име Рахим Боатенг, който е свързан с „утвърдена екстремистка група“ "Мюслим Интерактив" Арестуваха кандидат-президент в САЩ Арестуваха кандидат-президент в САЩ Каналът „Фокс нюз“ съобщи, че Стайн е задържана заедно с около сто души по време на протест Забравете всичко, което знаете - 37 градуса вече се счита за висока температура Забравете всичко, което знаете - 37 градуса вече се счита за висока температура Преди близо 150 години немски лекар анализира температурата на 25 000 пациенти и заключва, че нормалните стойности са 37 градуса Украйна губи и Работино, Русия се кани да превземе Харков през май Украйна губи и Работино, Русия се кани да превземе Харков през май Четирима загинали при удара по замъка на Хари Потър в Одеса Съветски гаубици на Саддам Хюсеин ще спасяват Украйна Съветски гаубици на Саддам Хюсеин ще спасяват Украйна Британска компания доставя в Украйна съветските самоходни оръдия “Гвоздика” и “Акация Тази статистика е шокираща - всеки четвърти в България е над 65 години, парите за пенсии... Тази статистика е шокираща - всеки четвърти в България е над 65 години, парите за пенсии... Близо половината от средствата за изплащане на пенсиите вече не идват от осигуровки, а от данъци 100-километров разлом заплашва Югоизточна Турция със земетресение от 7-а степен 100-километров разлом заплашва Югоизточна Турция със земетресение от 7-а степен Според учените по тази разломна линия от дълго време не са ставали земетресения и няма регистрирани данни за такива в миналото, но... Почина известен футболен треньор Почина известен футболен треньор Като треньор е шампион на Украйна и носител на Купата на страната с Динамо (Киев) Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple обаче все още не е приела взела окончателно решение дали да осъществи сделката с OpenAI или с Alphabet Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Мъж със сериозни наранявания в спешното отделение:
- Женен ли сте?
- Не, блъсна ме кола!
Виц на деня Виц на деня Алкохолик играе в "Стани богат":
- Остана ви жокер 50 на 50, ще го използвате ли?
- Да, 50 мастика и 50 МЕНТА!...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жените винаги имат по три възрасти: на която изглеждат, на която са в действителност и която им се приписва
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори