×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес ще се подпише договор за дарение за 300 000 лв. между „Лукойл Нефтохим Бургас“ АД и Община Бургас
  • Гледат на второ четене забраната на рекламиране на хазарт
  • Велики вторник е! Трябва да бъдем смирени
  • Турция задържа 7 души за подготовка на терористичен акт в Истанбул
  • Слагат и електронен подпис в личните карти
  • 100-километров разлом заплашва Югоизточна Турция със земетресение от 7-а степен
  • Рядко природно явление причинило голямата градушка в Южна България
  • Подозират индийското разузнаване в заговори за убийства в САЩ и Канада
  • МВФ одобри финансиране за Пакистан в размер на 1,1 млрд. долара
  • 22 години затвор получи бивш служител на американската Агенция за национална сигурност, опитал да шпионира
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

10 знака, че няма да съжалявате, ако го поканите в спалнята си


12 Февруари 2023, Неделя, 21:40 ч.
Автор: Флагман.бг

Никой не е срещал женомразец, който да е добър в леглото

Всекидневните маниери на един мъж могат да ви кажат дали има голяма вероятност той да се окаже най-добрият любовник на света. Вижте този списък!

Той се отнася с уважение към всички жени
Никой не е срещал женомразец, който да е добър в леглото. Можете да се надявате на добър секс с мъж, който има приятелки сред жените, който е в добри отношения с майка си и се грижи за сестрите си и който никога няма да бъде груб с продавачката или сервитьорката.

Той се интересува от вашето мнение 
И не само заради външния вид, но наистина ви слуша. Най-вероятно той ще ви слуша много внимателно в спалнята (баня, на килима в коридора).

Той обича да опитва нова храна
Това означава, че също така обича да опитва и нови неща в леглото. Ако сте успели да го убедите да опита вашите палачинки и ананаси със сос от нар, смятайте, че той е същият авантюрист като вас и е отворен за експерименти във всичко.

Когато те докосне по най-невинния начин, настръхваш от възбуда
И той прави това при всяка възможност: или ще оправи кичур от косата ви, който е паднал, или ще ви подпре под лакътя ... Това означава, че между вас има химия и вие сте избрали партньор, който вие няма да ви остави да скучаете в леглото.

Ако харесвате миризмата му
Можем да само едно - подхождате си!

Той е щедър 
Щедрите хора са щедри във всичко. С голяма степен на вероятност той ще бъде щедър и в любовта.

Той е добър танцьор
Банално, но много вярно. Няма значение дали той се е учил да танцува или не, но ако владее добре тялото си, значи го може във всяка ситуация. Включително и в леглото.

Той не се хвали
Историите за подвизи на матраци са доста губещи. Който може, го може. Няма нужда да се хвали

Той е гъвкав човек
Тоест не само физически (което само по себе си не е лошо и обещаващо), но и психологически. Не само е трудно да се общува с упорит и консервативен човек - трудно е да го подтикнете към поне някаква импровизация в интимната сфера.

Той не е "късметлия"
Житейският му път не е бил осеян само с розови листенца, трябвало е да си пробие път през тръните. Човек, който е преживял несгоди и преодолявал трудности, не може да се нарече разглезен. Работил е здраво за постигане на целта. Значи ще работи също толкова усърдно и ако тази цел е вашият оргазъм.

Лора Костова, главен редактор на happy-woman.bg


В категории: Животът


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пазителят на българския фолклор Илия Луков гостува на Гергьовден в Поморие Пазителят на българския фолклор Илия Луков гостува на Гергьовден в Поморие Преди концерта, в Манастир „Свети Георги” – Поморие ще бъде отслужена Света литургия Тя така и не се отдаде на заслужена почивка - месеци след напускането на кметския стол ще връхлети отново в политиката Тя така и не се отдаде на заслужена почивка - месеци след напускането на кметския стол ще връхлети отново в политиката В последните месеци Йорданка Фандъкова ръководеше сдружение ГЕРБ – гражданска организация, от която тръгна всъщност партията на Борисов В този български град почерня от полиция В този български град почерня от полиция Полицейските действия по опазване на обществения ред и сигурността на гражданите стартираха рано сутринта на 30 април в областния град Контрабандистът Марин Димитров предложил шестцифрена сума, за да си назначи полицейски шеф Контрабандистът Марин Димитров предложил шестцифрена сума, за да си назначи полицейски шеф Поиска да излезе от ареста, но Софийският апелативен съд го остави зад решетките „Лукойл Нефтохим Бургас” АД дари 300 000 лв. на Община Бургас, изграждат детска площадка в кв. Сарафово „Лукойл Нефтохим Бургас” АД дари 300 000 лв. на Община Бургас, изграждат детска площадка в кв. Сарафово Значителният принос към социалното и икономическо развитие на региона, в който оперираме, е в самото ДНК на нашето дружество, каза председателят на Управителния съвет на компанията Евгений Маняхин Емблематично бургаско училище ще празнува 155 години, вижте програмата Емблематично бургаско училище ще празнува 155 години, вижте програмата 155 години творим!“ е слоганът на събитието Празничен концерт на Михаела Маринова на външната сцена в квартал „Свети Георги“ Празничен концерт на Михаела Маринова на външната сцена в квартал „Свети Георги“ От 19.30 часа обичаната поп певица Михаела Маринова ще забавлява аудиторията с най-новите си хитове Купуват климатици за властта за 50 бона Купуват климатици за властта за 50 бона Ще се оборудват резиденция Бояна и резиденция Евксиновград  Посрещаме Възкресение с концерти, изложба базар и Великденски хорà Посрещаме Възкресение с концерти, изложба базар и Великденски хорà Програмата за светлия християнски празник Великден на 05.05.2024 г. /неделя/ ще започне в 10.00 часа, в градинката пред ресторант „Свети Георги” Норвежците ни дадоха пари, за да открием затвор без решетки Норвежците ни дадоха пари, за да открием затвор без решетки В модерния комплекс, разположен върху обща площ от 150 дка, са изградени още нов арест, мултифукционална сграда включваща фитнес-център, медицински център, кухненски блок, зали за занимания в свободното време
Черна статистика: Има 43 трудови злополуки в Бургаска област за миналата година, 4 смъртни случая Черна статистика: Има 43 трудови злополуки в Бургаска област за миналата година, 4 смъртни случая Данните бяха изнесени във връзка с отбелязването на Международния ден в памет на загиналите и пострадалите при трудови злополуки Слави Трифонов губи дело за клевета за 100 000 лв. Слави Трифонов губи дело за клевета за 100 000 лв. Съдът прие, че думите на бившия му съратник Радостин Василев, макар груби и крайни, са политическа критика Кралят се показва за пръв път след заболяването от рак Кралят се показва за пръв път след заболяването от рак 75-годишният Чарлз преустанови публичните си изяви през февруари, след като през предходния месец му беше открит рак, докато се лекуваше от увеличена простата Балканите отново са буре с барут, Косово се готви за война, призна министър Балканите отново са буре с барут, Косово се готви за война, призна министър „Трябва да бъдем готови за война. Да, конвенционална война е невъзможна сега, тъй като сме защитени от мироопазващите сили на КейФОР", каза Бесник Бислими  Кв.метър в този европейски град струва 18 хил. евро Кв.метър в този европейски град струва 18 хил. евро Цените на жилищата в швейцарския град са с над 50% по-високи от нивото преди десет години Насметоха “Бригада нов дом” Насметоха “Бригада нов дом” Най-актуалният епизод на предаването безспорно извърши подвиг Почина модна икона Почина модна икона Юми Кацура е легенда  Дават 3 бона заплата, но желаещи няма Дават 3 бона заплата, но желаещи няма Търсят ударно стругари Ислямисти скандират "Аллах Акбар" по улиците на Хамбург, искат Халифат в Европа Ислямисти скандират "Аллах Акбар" по улиците на Хамбург, искат Халифат в Европа Според германските власти събитието е организирано от човек на име Рахим Боатенг, който е свързан с „утвърдена екстремистка група“ "Мюслим Интерактив" Арестуваха кандидат-президент в САЩ Арестуваха кандидат-президент в САЩ Каналът „Фокс нюз“ съобщи, че Стайн е задържана заедно с около сто души по време на протест
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Мъж със сериозни наранявания в спешното отделение:
- Женен ли сте?
- Не, блъсна ме кола!
Виц на деня Виц на деня Алкохолик играе в "Стани богат":
- Остана ви жокер 50 на 50, ще го използвате ли?
- Да, 50 мастика и 50 МЕНТА!...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жените винаги имат по три възрасти: на която изглеждат, на която са в действителност и която им се приписва
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори