×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

В дебата за Бургас по Би ТВ се откроиха Ваклин Стойновски и Димитър Николов


В дебата за Бургас по Би ТВ се откроиха Ваклин Стойновски и Димитър Николов
Водещият Виктор Николаев постави от дясната си страна основният претендент за кметския пост на Димитър Николов – Ваклин Стойновски
23 Септември 2011, Петък, 16:59 ч.
Източник: КП "Ваклин Стойновски за Бургас", сн. bTV

Атанас Димитров: В ПЛОВДИВ ГРАДОНАЧАЛНИКЪТ СЕ СКРИ ОТ ДЕБАТ, В БУРГАС - ВСИЧКИ ОСНОВНИ КАНДИДАТИ ИЗЛЯЗОХА ОТКРИТО

Първият дебат между кандидат-кметове за Бургас по Би Ти Ви, провел се на 19 септември в сутрешния блок, постави началото на предизборната битка в Бургас. Прякото излъчване беше предвидено за 07:30, а още от седем часа заприиждаха участници и техните поддръжници, които бяха посрещнати от есенно слънце и слаб вятър. Докато операторите подреждаха сцената и се готвеха за предаването, различните агитки се строиха облечени в рекламни фланелки и развяха партийни знамена. Групата на Ваклин Стойновски опъваше с ръце плакати КП "Ваклин Стойновски за БУРГАС".

Прякото предаване беше забавено заради репортажи от Созопол и Несебър свързани с практиката за купуване на гласове. Последваха предварително записани диспути на теми от Бургас. Кандидатът за съветник от КП „Ваклин Стойновски за БУРГАС” – Минчо Иванов, спореше с Дияна Йорданова от ГЕРБ - каква е вината на администрацията за провалената обществена поръчка за закупуване на 67 нови автобуса за градския транспорт. Излъчен беше и репортаж, учудващо представен от името на „Коалиция за България”, която не участва в местния вот. Темата беше несъстоялата се индустриална зона в Бургас.

По време на излъчването на репортаж от студио за проваления проект за Интегриран градски транспорт, кметът Николов видимо се смути.

Още с обявяването на дебата, водещият Николаев съобщи, че в Бургас се очаква балотаж и посочи като участници в него досегашният кмет и Ваклин Стойновски. БТВ допълни зрителското впечатление, че Николов и Стойновски са кандидатите с най-голямо значение в местния вот, като постави водещият Николаев между двамата, което определи и ролята им в дебата. За първа критика думата беше дадена на Ваклин Стойновски, който кратко обясни, че Бургас е слънчев град и няма да води негативна кампания, а смята, че трябва да каже какво може по-добре да направи за града. Неговата позиция бе - на каква цена се извършват промените в Бургас, а също и некачествения ремонт на ул. „Александровска” и извършените извънредни ремонти, дни след откриването и. Той изведе като акцент, че като започнат дъждовете, Ларгото  ще се превърне във „Водното огледало” на Бургас.  Останалите кандидати подеха темата за ремонта на центъра, но изместиха акцента към „вечните” турски плочки и настана издребняване и пълно объркване: излизаше, че плочките бяха най-важното нещо в Бургас.

Не липсваше и "задължителният нападател" - случайно попаднал в предаването, изглеждащ нелепо участник, който включи в нападките си и журналистите от Би Ти Ви.

Досегашният кмет пък, дали заради репортажа с автобусите или заради нападките прояви неочаквана нервност и завърши с неуверено „Оставете ме да работя”. Дебатът завърши с признание на Стойновски, че в Бургас са се случили неща, но отново запита на каква цена и посочи, че дълг от 37 млн.лв. за гр. Бургас е неприемлив. Той се обяви, че ще работи за социално поносима цена за живеещите в Община Бургас.

Кой спечели  в този първи предизборен дебат не стана ясно. Димитър Николов отстояваше позицията на действащ кмет, изнервен от нападките на опозицията. Ваклин Стойновски излъчваше сигурност, познаване на темите и увереност. Сред останалите участници приятно впечатление направи кандидатката на ВМРО. Изненадата беше регистрацията на известната бургазлийка Мария Инджова, състезавала се от името на НДСВ в предните избори, сега като кандидат на РЗС. Георги Иванов - общински съветник, сега излиза и като кандидат за кмет.


В категории: Власт , Политика


5
Коментара
5
Коментара по темата
5.
Asen Prodanov, Burgas
26.09.2011 00:07:28
1
1
Ваклин Стойновски няма нужните качества за кмет и няма с какво положително да се открои, особено пък когато е до Димитър Николов. Хората няма да гласуват доверие на В. Стойновски. Ще му остане само перченето, няма никакъв реален шанс.
4.
patoka
23.09.2011 20:47:05
1
7
DOLEN UBIEC E TOZI STOINOIVSKI-- BADETE SIGURNI !!! UBI ANTON - TOVA DA VI E IASNO NA VSI4KI !!!
3.
zritel
23.09.2011 20:05:24
5
2
Трябва да бъдете по-обективни. Единствено Инджова защити бургазлий и каза нещо смислено.
2.
Петя
23.09.2011 20:00:43
2
7
Същата статия, със същия текст, която беше публикувана в бургакото издание на 24 часа и Труд като платена публикация. Ваклин вече става жалък. Не може така да лъже, че Коалиция за България няма да участва в изборите. Това ли са ти честните избори, Ваклине, и положителната кампания? С пари не се купува всичко!
1.
Послание
23.09.2011 19:09:36
1
2
Гладна кокошка просо сънува е като Гладна кокошка до Николов се сънува.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Безсмислен ли е вотът на недоверие срещу служебното правителство? Главчев показвал, че е зависим Безсмислен ли е вотът на недоверие срещу служебното правителство? Главчев показвал, че е зависим ГЕРБ и ПП-ДБ се развеждат, има още какво да покажат и скандалите продължат, прогнозира зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Георги Свиленски Потоп в събота в Югоизточна България? Ще се повишат значително нивата на реките Потоп в събота в Югоизточна България? Ще се повишат значително нивата на реките Валежите ще са значителни и в източните Родопи, има риск и Арда да излезе от коритото си Синоптиците бият тревога заради интензивни дъждове и сняг, възможни са наводнения Синоптиците бият тревога заради интензивни дъждове и сняг, възможни са наводнения В шест области е обявен жълт код за опасно време  6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него 6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него Интелигентните жени са привлечени от мъже, които имат ясни цели и се стремят да ги постигнат с упоритост и решителност Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Текат анкети с граждани за това къде и как да се построят такива съоръжения, особено в жк „Възраждане”, каза Пламен Димитров, управител на ОП "Транспорт" Това са най-добрите кулинари сред зодиите Това са най-добрите кулинари сред зодиите Ето кои са те  Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Вижте рецептата 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия Ако усетим, че чувството на хармония и баланс е изчезнало от дома ни, трябва да вземем мерки Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Според доклади става дума за организирана схема Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Минаването с прахосмукачка и кърпа за прах съвсем не изчерпва битката с мръсотията и бактериите у дома
Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Хамидин Моктар Кан завършва висше икономическо образование у нас - в УНСС Гърция въвежда 6-дневна работна седмица Гърция въвежда 6-дневна работна седмица В същото време на служителите ще се изплащат допълнително 40% от дневното им възнаграждение за шестия ден, а ако е празник – 115% ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран Причината е атаката с дронове срещу Израел Потопът ли започна? Дубай е под водата Потопът ли започна? Дубай е под водата Стотици пътници са блокирани на летището в емирството заради пороите Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти  Полицията разгони протестиращи Джо Байдън бил умствено пригоден за президент Джо Байдън бил умствено пригоден за президент  Президентът няма никакви увреждания, заяви главният прокурор на САЩ Мерик Гарланд  пред подкомисията по бюджета Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар  Милиардерът предупредил Володимир Зеленски, че опитът да си върне Крим ще доведе до масова смърт Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори