×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ексклузивно! Бащата на Иван Чонтов: Синът ми е бил силно стресиран, след като по него е открита стрелба


Ексклузивно! Бащата на Иван Чонтов: Синът ми е бил силно стресиран, след като по него е открита стрелба
Петко Чонтов също бе задържан вчера в РУ Созопол, но причините, според него не са заради сплашване на свидетели
Тема в развитие
виж още
скрий
14 Януари 2023, Събота, 18:09 ч.
Автор: Емел Махмуд, Снимка: Авторът

Бащата на 20-годишния младеж, който помля пет автомобила и автобус при опит да се изплъзне от полицейско преследване разкрива подробности от злополучната вечер на 12-ти януари

Тази вечер Петко Чонтов, бащата на 20-годишния Иван Чонтов, задържан за 72 часа след опасната гонка в четвъртък вечерта, се свърза с дежурния редактор на Флагман.бг и поиска да бъде чута неговата гледна точка.

Това стана няколко часа след живото предаване от Флагман.бг на изявленията на ръководителя на Районната прокуратура Мария Маркова и директора на ОД на МВР в Бургас старши комисар Калоян Калоянов.

Тази сутрин те докладваха три сериозни случая с разкрития от последните дни, последният от които се отнасяше до преследването и ареста на 20-годишния младеж с джипа „Чероки“, което помете пет автомобила и автобус от градския транспорт, в опита си са избяга от полицейските патрули.

ВИЖТЕ ВИДЕО ОТ БРИФИНГА:

Студентът по икономика от Пловдивския аграрен университет Иван Чонтов е с обвинение по чл.270 – че е попречил на органите на властта в изпълнение на техните задължения и хулиганство, довели до щети на няколко МПС-та.

Кръвна проба на първокурсника от пловдивския ВУЗ все още не е взета по реда на НПК. Дотук дрегер е отчел при залавянето му, че не е употребявал алкохол и наркотици.

Припомняме, че бащата също бе арестуван вчера около 15 часа, защото, според полицаите от РУ Созопол е опитвал да повлияе на свидетели да отменят първоначалните си показания.

Ето каква обаче е неговата версия:

Ще бъда откровен и ще изложа всичко, за да е наясно обществото с реалната картина от вечерта на 12-ти януари.

Около 17 часа дадох ключовете за джипа „Чероки“ на Иван, за да се прибере у дома си в ж.к.“Меден рудник“, където през последните няколко месеца той живее с майка си. Тя работи във Франция и преди Нова година се прибра за празниците.

Джипът е с пловдивска регистрация и е собственост на мой бизнес партньор от Стара Загора. Ползвах го напоследък.

Малко преди 22 часа ми звъни моя приятел и ми съобщава, че има някакъв инцидент с автомобила, защото са му искали обяснения от МВР.

Много силно се притесних и започнах да звъня на Иван. Той обаче не вдигаше телефона си. Вместо него майка му отговори, че просто си е забравил апарата вкъщи.

Още повече се притесних, когато по БНТ малко след 22 часа показаха джипа в село Равадиново. Хукнах веднага. Мислих, че детето ми е загинало. По пътя ме спряха три патрула. На всички съобщих, че аз съм бащата и искам да съдействам по всякакъв начин на органите на МВР.

В района на Равадиново вече имаше около 30-40 полицаи, а репатрак вдигаше джипа. Нямаше и следа от момчето ми.

Останах там до 02:30 часа, когато преустановиха издирването заради падналата гъста мъгла и дъжда. Оставиха само една дежурна кола.

В 06:30 часа аз се върнах отново и чух с ушите си, че се подготвя вариант към издирването да се включи хайка от въоръжени ловци с кучета.

Попитах: „Нали не си представяте, че ще стрелят по момчето ми!“ Отговорът беше, че ще се направи всичко необходимо за „целта на издирването“.

Тръгнах веднага обратно към Бургас и настоях за незабавна среща със старши комисар Калоян Калоянов.

Не мога да отрека – той ме прие и ме изслуша. В 09:20 часа са намерили Иван близо до плаж „Каваците“ в комплекс „Грийн лайф“. 

Преди да го арестуват той е помолил служителка от хотелската част да му услужи с телефон, за да ми се обади. Разбрах от него, че е бос, без яке и мокър.

Пак тръгнах към Созопол с нужните дрехи, но се оказа, че не ме пускат, тъй като течали разпити. Чаках до 15 часа, нямах адвокат, може би тогава съм изтървал нервите си и съм предизвикал органите на реда.

Не съм манипулирал свидетели. Единственото, което съм си позволил бе в нощта след инцидента на кръстовището между улиците „Христо Ботев“ и „Македония“, откъдето тръгва преследването да разговарям с присъствали на мястото негови приятели. Били са няколко момчета и няколко момичета. Станало е спречкване. Иван не е посягал да отнема телефон на момиче. По-скоро е искал от някое момче апарат, за да се обади на мен или майка си, за да установи къде си е забравил неговия смартфон.

Докато е течала разправията между момчетата заради някакво момиче от компаниите по ул.“Христо Ботев“ се задават две патрулки. Разбирам, че едната е идвала заради сигнал за неправилно спрян автомобил, а другата – за насилствено отнемане на телефон от момиче. Това обаче не е така.

Когато Иван вижда приближаващите към тях две патрулки напуска джипа, защото силно се е притеснил. Полицаите хукват след него, за да го издирват и тогава произвеждат изстрел във въздуха. Това допълнително повишава напрежението  у него. Той се връща при автомобила си, но тогава се чуват и изстрели към него. Вероятно поради тази причина момчето ми побягва в опит да спаси живота си. При преследването му по главния път за Созопол хвърлят лента с шипове малко преди бензиностанция „Петрол“, след което той шофира по джанти още около 3 км до Равадиново. Заради това и на другия ден е звучал объркано – бил в посттравматичен шок.

Като баща смятам, че в ситуацията, може да попадне всеки средностатистически българин като мен“

Иван е единствен син на бившето семейство Чонтови. Родителите му са разведени, но това не е попречило на Иван да постъпи с пълно отличие от матурите в Търговската гимназия, постигайки на националното препитване пълна шестица по английски, математика – 5,86 и български език – 5,66.

Приятелите му го познават като добър човек, който до дипломирането си винаги е помагал на бездомници. Те гарантират още, че не употребява наркотици.

 


В категории: Крими


88
Коментара по темата
88.
Очевидец
17.01.2023 15:43:37
8
1
Защо медиите правят сензация на гърба на едно 20-годишно уплашено дете, което е направило грешка???
87.
er
17.01.2023 14:12:45
0
6
Еййй бащата, жалък опит, никой не те възприема на сериозно. И вместо да ставаш още по-жалък, проумей, че ти си най-вече виновен за магариите на синчето ти.
86.
бургазлия
17.01.2023 12:21:34
0
9
Един хубав бой му трябва на това разлигавено синче и ще си седне на задника!
85.
Иван
17.01.2023 06:08:37
0
7
Я госпидин Калоянов защо не каже,за кражбите на автомобили който са регистрирани,в кат Бургас по което време беше началник на каналите Железаров и защо не е уволнен! а преместен във второ рпу...
84.
татьо олиго
16.01.2023 17:10:20
0
22
Абе деба и проваления ти родител. Вместо да му биеш задвратници и да се самобичуваш публично, че си възпитал такъв келеш, ти си седнал да правиш хората на шматки с лъжите си. Заради такива като вас, дето се раждат с чувство за безнаказаност и си мислят, че правилата са за будалите само, страдат нормални хора. Олигофрен прост.
83.
Знам го
16.01.2023 16:23:27
7
2
Тва момче , всеки ден купуваше хамбургер на Енчо( мисля че така се казваше бездомното момче подвизаващо се около църквата Св Кирил и Методий)
82.
Боргаш
16.01.2023 07:34:02
0
12
Най добрия град за Жувеини,въй,лек,лице,маняк. Кой куту нас
81.
*********
15.01.2023 18:56:21
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
80.
момиче с телефон
15.01.2023 18:52:35
1
31
В началото на инцидента е имало опит за кражба / или насилствено отнемане на чужда вещ - телефон / от момиче на улицата точно от сина на този писклив индивид. Поне това беше информацията от всички сайтове. Сега това удобно някак не се споменава. Този "баща" какво си мисли, че полицаите си нямат работа и ей така тръгнали да преследват някое мамино синче??? Защо не се е подчинил веднага на заповедта, да спре и слезе от автомобила??? Отговорът е ВЪЗПИТАНИЕТО, което от получил от баща си, да бъде нагъл, над нещата и над закона. Ето това е проблемът! Такива нехранимайковци ТРЯБВА да лежат в затвор и да се превъзпитат точно в тези учреждения, след като т.нар. родители са се провалили!
79.
kirilenko
15.01.2023 18:20:49
0
18
елате в украйна на фронтовата линия да ви излекувам СТРЕСА
78.
Средностатистически
15.01.2023 16:55:55
0
28
Абе много работи средностатистически взеха да се случват в тоя град. Първо един средностатистически хукна с една бракма по главната улица, как не изтрепа сума ти народ, па се блъсна в Альошата. Имало файда и от тоз паметник. После друг средностатистически кла едно момиче на ул Транспортна. После двама средностатистически се клаха скоро посред бял ден до Новата поща. На Нова година пък трети средностатистически се отвличали и били в Лазур. Ся тоз средностатистически младеж с джип Чероки обърна оживен булевард на сафари, гаче ли е в пустиня. И кой знае още колко средностатистически са се били и драли, застрашавайки нашия живот и този на близките ни. Прав ще излезе човекът, много средностатистически работи се случват в тоя град, местната власт и полицията да се вземат в ръце, че не се знае утре дали някой средностатистически такъв стресиран няма да ги отнесе тях или детето им!
77.
Боклук не уцелил кофата
15.01.2023 16:18:12
0
8
Защо изтрихте статията за Сергей, защо изобщо пишете за неща за които не сте сигурни? Флагман не сте това което бяхте, почвате да се излагате
76.
До Темида
15.01.2023 15:37:19
1
0
Градската Изаура, някаква друга плантация да измислите?
Като чета съдебните статистики всички осъдени за компютърни престъпления през предходните две десетилетия в пенсионните им възрасти се лекуват с обществено полезен труд, ама друг път. Е, това са резултатите от престъпленията им- работят им като роби и им пускат какви ли не симулации и не се интересуват и от последствията, защото никой не се занимава с и не заподозира служебно наети и пенсионери- напротив дори ги и уреждат на работните места на теоретично обучените и дипломираните. И финансираните социални програми са ориентирани към възрастовите групи стартиращите в кариерите и в помощ за пенсиониране.
Баси и уродливия колективизъм, привидна селекция и диво интегриране на дебелокожи тапири като водачи в несъществуващи трудови колективи, с нерегламентирани контролни опити и по местодомувания в частни неприкосновени собствености.
75.
*********
15.01.2023 14:52:32
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
74.
До 73
15.01.2023 14:48:29
2
26
Нали Петко Чонтов си е платил за статията да не мислиш че Касабова пише ей така статии ,трябва лев
73.
Кочо
15.01.2023 13:02:10
1
26
Тука Факманите са се постарали да ни покажат нагледно какво според тях означава "Свобода на словото" :)) То по бай Тошово време е нямало такава цензура каквато тука жълтурчетата от Факман ни налагат :) Оставете хората да си пишат, нали все пак всеки има правото на мнение и гледна точка. Но пък от друга страна ви разбирам Факман, ток трябва да се плаща, вода, наем, а и банани трябва да се купуват за писарушковците... Парите трябва да идват от някъде а и очакването на спонсорите трябва да бъде оправдано :))
72.
*********
15.01.2023 12:55:38
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
71.
До 64
15.01.2023 12:23:35
3
4
Децата им няма как да ги прегази, поради факта че се обучават в "най-престижните западни" учебни заведения. Но пък на останалите в страната могат да ни отнемат възможностите, средствата, имотите, че дори и да ни инвалидизират принудително и понеже са много "благородни" и помагат на "изпаднали" нуждаещи се, са осрани от всякъде партийните дрОгари- в повечето случаи неприсъствено придружаващи за партийния им дял участие за изместване от позиции.
Служби били! Никакви служби не са! Стани да седна са, че и някои и в движение зад волана се пробват да заемат и заместват с позициите.
Като ме заместили в една от възстановките им- с излизане от ул."Странджа" десен завой към "Сан Стефано" , пред "Глобуса" където беше с големите бъчви отпред, обратен завой с средата на двупосочните платна и посока "Хр.Ботев". Натискам спирачка на скоростната отсечка, че наближава кръстовище без видимост, автомобила ускорява скоростта. Оттам в бус лентата на Централната спирка без спиране на кръстовището / абсолютно никога - с първа и ръчна,ако се наложи, но задължително намаляне на скоростта за видимостта/. От там с пропускане на еднопосочното включване към "Одрин" и принудително спиране в друг автомобил преминаващ перпендикулярно кръстовището на "Билковата аптека"- събуджам се - микс идиотщини сътворени, екранизирани и заменени.

А колко холограми и в движение с разрешените скорости изпращат!!!
Незная как биха усвоили безопасното управление за две години при всички тия намеси и при условие, че са нямали подобни примери, а имат страхове от безопасни шофирания.

Пътувам преди време с маршрутка до Варна. Бяхме трима- четирима пътници из вана на различна места. Никой с никого не разговаряше. Като наближихме прохода и започнахме да преминаваме от надморска височина на надморска височина, една "контактьорка" - заемаше длъжност "управител на търговски обект" не спря да коментира какво вижда. Ядосах се и си казах:"Ей сега ще те оправя.". Преместих се на последните седалки, дръпнах перденцета хубаво да се вижда и се излегнах на седалките. Такива красиви гледки им показах да гледат. Виждала била море! Море, ама от небе! Клони, баири - всичко под "морето".
После и видях и снимката на един некролог, ама с други имена от тия, дето беше "управител на търговски обект".
Аман от изостанали, гонещи!
70.
Темида
15.01.2023 11:08:06
0
39
По-долу някой написа да се бил извинил на собствениците на потрошени коли... Не да се извини, а да плати всички нанесени щети и то в кратък срок. Ако няма пари, съдия изпълнител да разпродава неговото имущество. Ако няма такова - общественополезен труд докато изплати дължимата сума. Така се лекуват противообществените прояви, а не с извинения и обещания повече няма да правя така....
69.
А бе
15.01.2023 11:05:35
1
21
Падналото дърво никога не отива по далеч от крушата си.
68.
...
15.01.2023 10:45:56
1
23
Абсолютно контролирани симулации. За огромно съжаление контролирани от болни амбициозни безделници.
Какво направил? Как реагирал? Къде се обучавал? Какви резултати показал по изпитите?Махленски истории "от кухните" на компетентните служби с елементи на трансформации.
То и в официалния им учебен материал в средното образование имаха "Трансформиращ преразказ".
67.
Най важното.
15.01.2023 10:29:18
1
30
Той бяга, апък те го гонят и стресират.
66.
*********
15.01.2023 09:55:20
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
65.
Дидо
15.01.2023 09:04:29
0
67
Тук силно се чудя кой е по-голям ръб - бащата или синковеца...Честно, НЯМА такива обяснения в здрава глава!!!
64.
Адепт
15.01.2023 09:02:40
3
15
Съдебната система е конструкция, в която кадруват политиците от една уж етническа, ама по-скоро партия-фирма на службите. В тази гнила система всяко назначение и всяко повишение, дори и на чистачките, минава през одобрение на партиен другар. Та след години обратна селекция в правосъдната система, този хубостник дори да беше прегазил децата ви, пак щеше да излезе на свобода, защото бащата познава партиен другар.
63.
Клбцжг
15.01.2023 09:01:19
1
38
Много изтрити коментари бре, явно и те стресират татенцето-спонсор.
62.
ГЕРБ-ДПС
15.01.2023 08:10:24
2
46
Ако е бил фиркан вечерта е повече от ясно, че на другия ден няма да отчете нищо дрегера. Младежите се обучават и възпитават в арогантност, неуважение към живота и другите, беззаконие, алчност и агресия. Това са основните качества, които носят успех в живота на мутренската държава. Същите "християнски" ценности са мерило за успех и в путлерова Роисся. Навсякъде, където бившите ДС служби управляват е така.
61.
Емиии
15.01.2023 08:02:31
0
44
Нищо няма да стане. Накрая независимия и НЕкорумпиран български съд ще го оправдае и даже и някой лев може да му даде. Така е в булгаристан.
60.
Хахахахахаха
15.01.2023 05:08:37
0
48
"Помага на бездомници" звучи като много сериозен мотив, че е добър човек. Сега изтупайте снимка как ги подмива. Стига с тея простотии! Натворил е доста идиотии, да си застане с лицето и да си понесе наказанието.
59.
*********
15.01.2023 02:54:25
1
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
58.
Need for speed
14.01.2023 23:53:34
1
41
Представям си го тоз мамин хубавец с разрешително за оръжие и горд притежател на такова!?
Като истински юнак!
Една пиратка в близост и следва водопад от чудесии.......по юнашки!!
Първата тренировка с джипа я направихме.....средна хубост-само 5 коли и един автобус....скачаме във втори левъл....с огнестрелно оръжие пък дано да дадем по-добри резултати!
57.
*********
14.01.2023 23:07:29
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
56.
Абе ей Николов
14.01.2023 22:07:42
6
12
Ай спри са вече с твоите остроумни коментари щот ни писна вече от тебе мишка , ти ревеш повече от жена е баце !
55.
Якоо
14.01.2023 22:01:12
3
50
Да връщат ТВУ тата доста хора са превъзпитали !
54.
Бре, ще получи диабет от стрес
14.01.2023 21:58:12
3
88
Те в щатите щеше да са го застреляли и да са му изяли житото вече заради действията си, той тръгнал да говори, че сина му бил стресиран. Орден ли да му дадат?
53.
*********
14.01.2023 21:53:00
6
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
52.
Флагман
14.01.2023 21:40:07
2
31
Как се вадят едни бързи пари. Благодаря Петко. Как един коментар не е по темата а други които също не са по темата на Петко стоят. Айде Флемани.
51.
Кико
14.01.2023 21:39:59
37
26
Полицаите в някои случаи превишават правата си защото не са на работа там заради професионалните си качества а просто са мазни връзкари
50.
Значииии
14.01.2023 21:34:13
1
46
Значииии ако беше блъснал и недай си Боже беше убил мои близки … бъди щастлив бъди щастлив ! Малкия дявол малкия дявол !
49.
No mercy
14.01.2023 21:33:14
0
51
А какви ли емоции са предизвикали изтрещелите стресови действия на това хюмне в хората потърпевши от действията му?
Вероятно са екзалтирали стресово от щастие?
48.
Алоуууу
14.01.2023 21:25:21
0
91
Не защитавам никой ама синковеца ти е щял да блъсне полицай ай малко по сериозно , ако не е направил нищо що е избягал а не е останал да се изясни какво се е случило , да би мирно седяло не би чудо видяло ! Те полицаите не ядът хора бе , не са го гонили гангстери , полицаи са били , или ти си го инструктирал от твоите предишни случаи че полицията не е фактор !
47.
*********
14.01.2023 21:23:04
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
46.
Боби
14.01.2023 21:22:08
4
77
Явно човекът от снимката е платил голяма сума на “медията” за това половината коментари изчезнаха.
45.
До 7 мия
14.01.2023 21:21:41
25
9
Истината винаги звучи глупаво и тъпо.
44.
Чочо
14.01.2023 21:19:38
3
85
Баси лъжеца е тоя, и на него досието му е дълго 10 страници а се прави на тиха овца.
Вика не знам за какво ме арестуваха вчера. Палячо.
43.
хахаха
14.01.2023 21:11:57
0
65
Ако попиташ 1000 родителя всичките ще кажат, че техните деца са много примерни граждани и всеки ден всички виждаме тези хубави граждани в какво превръщат цялата държава.

Отидете и си направете едни кръвни тестове на децата за наркотици и ще ви стане лошо закакво иде реч, ама кво се оплаквам и аз като дъщерите ви са евтинко младо месце, жалко че като станат на 20 вече ходят да ги порят в софия или чужбина за някоя друга возия и някое телефонче.
42.
vvv
14.01.2023 21:11:10
5
82
Крайно време е да се променят нещата и да се даде възможност полицията да стреля. Щял да бяга, не чул, не разбрал и 30 км. трябва да го гонят. А по-тъпо обяснение от бащата не бях чувал.
41.
Z
14.01.2023 21:10:44
2
43
Тва ловци с кучета,някой е гледал Роки и му го е казал.хаххх
40.
*********
14.01.2023 21:09:19
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
39.
Z92
14.01.2023 21:08:59
1
40
Аве еййй шматкаа с тея палярски пости и есета ходи другаде,от другата вселена се вижда че са ти казали какво да кажеш и пишеш,тва е мислено с дни аз какво ви казах че даже ще иска да му се извинят.
38.
*********
14.01.2023 21:05:55
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
37.
*********
14.01.2023 21:05:43
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
36.
Браво на Петко
14.01.2023 21:03:56
3
76
Възпитал си момче за чудо и приказ .....как един студент приличен събра смелост да тръгне да бяга безпричинно от полицейски патрул и да сътвори такъв екшън и да застраши живота на толкова много хора включително и на полицаите и след това се чуди защо е стреляно по него ....малко му е
35.
До 28
14.01.2023 20:59:25
2
46
Ами тогава още нямаха достатъчно шипове, след това им доставиха няколко десетки бройки ...
Е, сега поне бягащите ще знаят , че полицията вече разполага със шипове!
На мен ми е чудно защо не го спряха още на Пода или на Отмънли и на двете места има полицейски постове , а го оставиха да търчи чак до Созопол!
34.
Почтен
14.01.2023 20:58:25
0
44
Има ли непостроени кооперации,има ли измамени
33.
А, флагман.бг
14.01.2023 20:57:50
9
45
Бахти жалката борисова държава. Няма ли край?
32.
Иван
14.01.2023 20:57:22
8
52
Я госпидин Калоянов защо не каже,за кражбите на автомобили който са регистрирани,в кат Бургас по което време беше началник на каналите Железаров и защо не е уволнен! а преместен във второ рпу...
31.
*********
14.01.2023 20:56:00
1
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
30.
Изводът е
14.01.2023 20:55:09
5
66
че изстрелите във въздуха "допълнително повишават напрежението " в този, който трябва да бъде задържан !
Трябва да се стреля направо и директно в стресирания !
29.
Не ми се мисли
14.01.2023 20:51:07
2
59
какво щеше да се случи ако стресираното бащино момченце имаше някакъв пистолет в себе си !?
Независимо законен или незаконен !
А и никак не ми стана ясно, как стана така, че покрай стреса , детето си е загубило и обувките чак !
Босичък ли е шпорил джипа цели 30 км!??
28.
Калоянов
14.01.2023 20:43:00
70
27
Защо не сложихте шипове на Автобуса убиец, а на уплашеното пишлеме ,което най голям грях е че е усуркало боята на автобус спрял на светофар ?
27.
Така е
14.01.2023 20:42:39
1
115
Всеки средностатистически българин може да кара джип "Чероки" , собственост на Старозагорска фирма , но регистриран в Пловдив, да бъде даден ей така за ползване от приятел, да си забрави телефона, да паркира напреко на бул "Хр.Ботев" и после да хукне 30 км да бяга със джипа,като смила 5 автомобила по пътя си, да прегази шиповете , поставени за да го спрат, да кара още 5 километра по джанти и накрая да се укрие в курортен комплекс !
Това дето се казва се случва на всеки втори българин !
26.
*********
14.01.2023 20:42:32
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
25.
До 21
14.01.2023 20:33:47
2
61
Много почтен затова кара постоянно пиян :)
24.
Последния Мохикан
14.01.2023 20:32:08
17
9
Този бие много лошо
23.
Ехаааа
14.01.2023 20:31:44
0
62
Келешлък и гъзария вече са стрес, ти да видиш
22.
До21
14.01.2023 20:22:32
2
46
Кажи ми че е ирония. Ха ха ха
21.
Кърхарман
14.01.2023 20:13:53
123
11
Петко е почтен човек и мъж ,който си държи на думата ,а сина му е възпитано и образовано момче ,което очевидно е допуснало грешка в стресова ситуация . Тази случка ще му послужи за урок и не редно да му се опропастява живота
20.
*********
14.01.2023 20:02:42
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
19.
ХХ
14.01.2023 20:02:38
18
18
Пича е оправен. Щом намира общ език с полиция и медии да направи политическа партия за благото на народа. Политическата платформа да бъде "излизане от ЕС" заради пълната разруха на държавност,институции и общество,откъм морал,ценности и образование. Да заяви курс към възстановяване на редът и законността. Дано се е отблагодарил на когото трябва!
За този човек ще гласуват много умни и стойностни граждани,а медиите и всички доблестни полицаи,ще подкрепят проекта му в името на народа.
18.
До16
14.01.2023 20:01:08
3
79
Последствията са 3 години ефективна присъда. Баща му ще има 3 години да мисли как да го възпитава след като излезе от затвора.
17.
Бургас
14.01.2023 20:00:59
78
13
Тези самоволия на полицията не са само в този случай.Те трябва да осъзнаят ,че трябва да служат на народа,а не да се правят на "мутри".
16.
@@@
14.01.2023 19:50:52
111
24
Това е млад човек ,който явно е сгрешил.Ще си понесе последствията,но като майка не приемам,че трябва да се стреля по него и други крайности изказани във форума Не се знае в какво стресирано състояние е бил.Ако е вашето дете такива крайни ли ще бъдете.
15.
Питам се
14.01.2023 19:49:06
4
78
Защо все на такива индивиди се случват тези невероятни истории и всъщност всичко било едно голямо объркване и никой не е разбрал правилно ситуацията...
14.
Студентът по икономика, първокурсника
14.01.2023 19:43:08
2
79
И хоооп, евтината палачинка беше обърната, както обикновено! Не град, а смърдящо блато!
13.
Местен
14.01.2023 19:39:07
6
117
Бре, ти да видиш! Страхувал се за живота си, а ако беше отрепал някой невинен! Това, че е бил отличник в училище не го прави добър гражданин и говори само, че не научил най-важния урок в живота. Пак полицаите виновни, че правят всичко по силите си да опазят града от такива дрисльовци.
12.
*********
14.01.2023 19:38:13
2
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
11.
...
14.01.2023 19:37:49
11
3
Ей тъй на баба ми и звънял преди години пък някакъв доктор Иванов и й казвал:
"- Бабо, примери ли си кръвното? Примери си кръвното! Чакай малко! - и подавал слушалката на някакво момиче.
А тя:
- Бабо, аз съм. Не ме ли позна? Аз съм твоята внучка."
10.
Y
14.01.2023 19:36:05
4
158
Как може такава наглост. Този така наречен баща е извън реалността. Мършо излез и се извини на хората с потрошените
коли извини се и на полицаите. Целуваи земята Българска
защото ако беше в САЩ сега щеше вече да си го погребал.
9.
*********
14.01.2023 19:35:57
4
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
8.
*********
14.01.2023 19:26:31
1
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
7.
Bs
14.01.2023 19:25:24
2
147
ПО глупаво и тъпо обяснение да оправдае стореното от синът му НЕ бях чел.
6.
Нагъл индивид
14.01.2023 19:25:01
6
141
А ве нагъл,синът ти да не е на каубойска среща.Има си правила и ред,като не ги спазва си носи последствията.Щели да го стресират,че разиграва полиция и блъска коли и можеше да пострада някой човек.
5.
равадиновски
14.01.2023 19:24:44
6
100
Кат цяло момчето не е лошо, просто е много-много тъпо, а за тва оправия няма, ама нищо цяла Бургашка околия ще си го търпи, кво да го правим хубавото момче?
4.
Браво!
14.01.2023 19:24:05
113
27
Адмирации за Колоян Калоянов,че го е приел,както приема и изслушва близките на всеки издирван! Човечността е преди всичко. Адмирации и за Флагман,че показват 100% истина,единствени в България!
Веднага държавата и военна прокуратура да вземе мерки срещу полицаите,стрелящи по 20 годишни невинни деца,и срещу полицаите наклеветили,бащата на детенцето!
Оставки на всички началници на полицията в Бургас до най-високо ниво,за това,че позволяват на подчинените си безразборна стрелба по невинни деца и за това,че организирано и в сговор със свидетели,клеветят невинен човек.
Свидетелите да отговарят пред закона заедно със полицаите!
3.
Комбайнер
14.01.2023 19:22:23
3
86
Тъпанарска държава, тъпанари хора, тъпанарски статии. Нищо смислено и красиво - само убийства, кражби и гадории.
2.
*********
14.01.2023 19:19:55
2
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
1.
000
14.01.2023 19:07:18
5
194
А синът не стресира ли хората по улиците докато го гониха, отрепка такава!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ученик бере душа в болница след катастрофа Ученик бере душа в болница след катастрофа В болница с опасност за живота е настанен 16-годишен неправоспособен тийнейджър, управлявал мотора, който е с прекратена регистрация Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ръководството на клуба иска да изрази своята вяра и подкрепа в младия бургаски треньор и неговия екип Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница 23-годишният бургазлия започнал да буйства без причина, ченгета от Второ РУ го озаптили Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той е един от хористите, които създават неповторимата тържествена атмосфера по време на църковните служби в катедралата „Св. Александър Невски“, която му е като втори дом Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Вноската за общината ще е около 14 хил.лева годишно, но добавената стойност – много висока Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Разговорите вървят спокойно и конструктивно, отбеляза държавният глава Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Не е ясно как се е почувствал Стефан и какво ще последва, щом блондинката се прибере у дома след днешния ефир Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Васка влезе супер драматично - маскирана като гримьорка Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Ако я поискате, може би ще ви бъде предоставена, заяви бившата енергийна министърка Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" По-голямата част от трасето вече е обновено
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори