×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Първият вицепрезидент на Иран Мохбер поема функциите на Раиси, извънредни избори ще има до 50 дни
  • Австралийската полиция арестува 554 души в операция срещу домашното насилие
  • Таксиметрови шофьори обявиха безсрочен протест срещу закриването на стоянки в София
  • Словакия разследва дали стрелецът на Роберт Фицо е действал сам
  • Предотвратиха опит за държавен преврат в Конго
  • Новата седмица започва с валежи на места в страната
  • Честваме паметта на светия мъченик Талалей Лечител и на света Лидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Чиновници размотават кмета на Средец, блокират ремонт на улици


Чиновници размотават кмета на Средец, блокират ремонт на улици
Кметът Тодор Пройков е готов да пише до еврокомисаря по земеделието по случая
13 Септември 2011, Вторник, 15:34 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Убеден съм, че имат списък на общините, които трябва да бавят предизборно, възмутен е Тодор Пройков

Министерството на земеделието тотално блокира ремонта на 40 декара улици и 10 хил. кв. м. тротоари в странджанската община Средец, където кметът Тодор Пройков е от БСП и се кандидатира за още един мандат на предстоящите през октомври местни избори. Ако процедурата по реализирането на проекта, разработен и спечелен от общинската администрация вървеше според посочените срокове, настилките вече трябваше да са готови и градът да придобие напълно нов вид, който да гарантира смазваща победа на Пройков още на първи тур в сочената за червена династия община.  „Хората, ако бяха видели свършена работа, която трябваше да преобрази Средец така, както стана в Бургас, изборите бяха решени”, коментираха симпатизанти на Пройков в Средец.  Но разтакаването по министерските етажи е повече от съмнително, тъй като ремонтът се бави вече месеци, а проектът е готов още преди година.
„Сигурен съм, че има списък, раздаден на държавните служители, в който са посочени тези общини, на които трябва да се пречи, и друг – на тези, в които трябва да се съсредоточават средства. Аз съм готов да пиша до еврокомисаря по земеделието по този въпрос, не мога да изтърпявам подобно положение. Има договори, фиксирани срокове, никой няма право да се мотае. Проектите, особено тези, финансирани с европейски средства няма как да бъдат спирани, но могат да бъдат бавени, което и става в случая. Държавната машина работи в свой интерес. Откровено казвам, че на мен Министерството на земеделието ми е попречило, може да не е умишлено, но фактът си е факт”, каза Пройков.

В категории: Средец


12
Коментара
Флагман.БГ Задължително сложете сода в прането с хавлии Задължително сложете сода в прането с хавлии 20/05/2024, Понеделник 13:20 0
Флагман.БГ Ужасяващо! Откриха тялото на млад мъж на пътя Ужасяващо! Откриха тялото на млад мъж на пътя 20/05/2024, Понеделник 13:00 0
12
Коментара по темата
12.
МГЕРБ
14.09.2011 15:28:51
2
2
За БСП е ясно, но къде е дежурният от ГЕРБ? Защо не се е включил още? Хайде младежо!
11.
do zoro
14.09.2011 15:25:37
2
3
Зоро, ний теб те знаем и ти никога не си гласувал за някой друг, освен БСП. Но и без вашето семейство, Ненката взема половината гласове от общината. Добре, че не всички в Средец мислят като теб.
10.
zoro
14.09.2011 14:29:28
3
1
molia za nen4o li ???? nito az ,nito moeto semeistvo 6te glasuvat za nego da ne sam lud .toi Nen4ev moje da omaiva samo valkata ne i men
9.
Петя
14.09.2011 12:49:01
3
3
Да! Преди това Станишев не му пречеше на пиенето.
8.
аз
14.09.2011 10:04:19
2
2
само пройков и жабов ли са в тоя град?
гласувайте на ненчо!
7.
tania
14.09.2011 09:09:58
2
3
спечели ли жабов печели пройков.за жалост те са едно в средец няма герб ,трябва да е ясно на хората
6.
Петър
13.09.2011 22:08:01
2
2
Пишете г-н Пройков,само гледайте да сте на трезва глава,та да могат да разберат какво искате!!!
5.
грудовка
13.09.2011 22:05:32
2
3
какво прави Пройчо - 8 години,че чака сега в последните секунди ПРЕДИЗБОРНО
да оправя улици.Нямаше време от маси и назначаване на роднини.Стига му толкова червен кмет на Средец-нека видим някой друг. А Ненчо само ще помага,не би попречил.Пък и никой няма да го чуе от ГЕРБ.
4.
Силвия
13.09.2011 22:04:07
2
4
8 години е вече кмет до сега какво прави,та сега му пречат.Нищо той като дойде Жабов ще оправи всичко.Програмите за училището му ги пишат Пейчева и Шиварова от Общината,защото са силно негови хора.Той нищо не е направил,дори не знае да пише на компютър.Пройков пък не си излезе в пенсия ,ами се натиска пак за кмет.
3.
do radka piratka
13.09.2011 21:35:57
3
3
Ne ot GERB mu spirat parite ami onzi mrasnik Jen4o Jen4ev mu pravi mizerii vse edno ot koq partiq 6te e bokluka si ostava bokluk i cql Sredec go znae!!!Pojelavam uspeh na sega6niq bade6t kmet...
2.
*********
13.09.2011 18:29:20
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
1.
радка
13.09.2011 16:45:41
5
6
Е как така до сега партията любима не отпусна пари на този другар да направи улици и тротоари,а точно преди изборите реши да прави това и ГЕРБ му спирали парите,хайде бягай да обясняваш тези работи на червените бабички.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът обяви за недействителен избора на Ешрефов за кмет на Омуртаг Съдът обяви за недействителен избора на Ешрефов за кмет на Омуртаг В решението се казва, че в хода на делото са констатирани множество нарушения на правилата за провеждане на избори за кмет Летният сезон стартира с недостиг на 70 000 работници Летният сезон стартира с недостиг на 70 000 работници Българската асоциация за туризъм с писмо до президента и премиера за спешно решение на проблема с издаването на работни визи Извънредно! Инфаркт уби 17-годишен в Бургас Извънредно! Инфаркт уби 17-годишен в Бургас Загиналият е от кв. Акациите, причината вероятно е свръхдоза наркотици Плашещо: Над 1 милион души в трудоспособна възраст у нас са неактивни Плашещо: Над 1 милион души в трудоспособна възраст у нас са неактивни В повечето от общините в България заетостта е под или около 50%, става ясно от доклада Защо държавните служители у нас получават по-високи пенсии Защо държавните служители у нас получават по-високи пенсии Общо работещите българи, за които работодателите у нас внасят осигуровки, към края на първото тримесечие на тази година са 2 252 798 Високите цени на имотите у нас отказват и гръцките купувачи Високите цени на имотите у нас отказват и гръцките купувачи Разходите за строителство в София са по-високи отколото в Мадрид и Барселона Нова магнитна буря удря Земята днес, внимавайте Нова магнитна буря удря Земята днес, внимавайте Очаква се явлението да започне около 18:00 часа българско време На бас, че не знаете за какво служи чекмеджето под фурната На бас, че не знаете за какво служи чекмеджето под фурната 90% от хората нямат никаква идея Хандбалният "Фрегата" е на победа от бронза в първенството Хандбалният "Фрегата" е на победа от бронза в първенството След проведена анкета между клубовете в „А” РХГ за най-добър вратар на първенство за 2023/2024 г. бе определен капитанът на бургазлии Пламен Иванов „Синя България“ - листата на свободните хора с консервативни ценности „Синя България“ - листата на свободните хора с консервативни ценности Искаме да съберем нормалните и разумните, на които им е омръзнало да гледат как политически лидери се замерват с обвинения и компромати, обявиха от автентичното дясно обединение 
Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Вместо това открих нещо, което може да се окаже много по-ценно – истинско женско приятелство Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси "Не бяхме ние", каза ирански служител, пожелал анонимност Иран потвърди смъртта на президента Раиси Иран потвърди смъртта на президента Раиси Обявяват го за мъченик  Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Хороскоп за деня – 20 май 2024, понеделник Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори