×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

15 000 души изчезнали в Украйна, руснаците искали в Новогодишната нощ да превземат Донбас


15 000 души изчезнали в Украйна, руснаците искали в Новогодишната нощ да превземат Донбас
Кръвопролитните сражения в Донбас продължават
30 Декември 2022, Петък, 07:34 ч.
Автор: Флагман.Бг, снимка: УНiАН, видео: Борис Рожин

Володимир Зеленски предупреди, че окупаторите се стремят да оставят украинците без ток на Нова година

Хиляди войници и цивилни са изчезнали, откакто руските сили нахлуха в Украйна в края на февруари. Това каза съветничката на украинския президент Володимир Зеленски Альона Вербицка, цитирана от ДПА и БТА.

"Русия понастоящем е потвърдила, че е пленила 3392 украинци, но в Украйна изчезналите са около 15 хиляди, като много от тях са цивилни", каза Вербицка пред германската медия "Редакционснецверк Дойчланд".

За съдбата на тези хора не се знае нищо, изтъкна Вербицка, чиято длъжност е да следи за спазването на правата на украинските войници.

Тази неяснота е особено мъчителна за близките на тези хора, подчерта съветничката. 

 

Междувременно президентът на Украйна Володимир Зеленски заяви, че руснаците не са се отказали от идеята за превземане на Донбас и дори са си поставили за задачата да го направят непосредствено преди Нова година, съобщава украинската информационна агенция УНiАН.

Според него ситуацията на фронтовата линия за деня не се е променила съществено.

 

"Най-тежките сражения са в Бахмут, Соледар и по цялата линия в Донецка област. Врагът не се е отказал от безумната идея да превземе Донецка област", каза Зеленски в поредното си видео обръщение.

„Благодаря на всички, които защитават украинския Донбас! На всички, които защитават нашата област Харков! На всички, които пазят нашия юг! Които защитават нашата граница“, добави той.

Според него, не е изключено руските окупатори да се опитат да накара украинците да празнуват Нова година на тъмно.

„Каквото и да планират, ние знаем едно нещо за себе си: ще устоим. Ние определено ще ги изгоним. Без съмнение. И те ще бъдат максимално наказани за тази ужасна война. Благодаря на всички, които защитават нашата държава! Благодаря на всички, които се борят за нашата независимост", каза още украинският президент. 


В категории: Войната в Украйна


53
Коментара по темата
53.
Българин - обаче истински.
01.01.2023 00:00:18
0
6
Не му обръщайте внимание на булгара под мен. Всяка нация си има история. Той просто не е чел американската, щото не знае английски. Вероятно не знае и българската, за това е русороб. Впрочем булгаре, не се мисли за толкова анонимен. Не се е паднал някой младеж в тази статия който разбира, да ти чукне с една програмка айпи-то и да го напише публично къде ти е адреса. Ще се окензаш яката ако ти разбият вратата и ти ебат на тебе путката майна, че и пред очите ти.
52.
Българин
31.12.2022 14:59:19
7
3
Еврейската нациска измет зеленски копелдака наркоман съсипа Украина продажно мекере и запад няма дави помогне.русия е велика сила .сащ са събрани цялата измет на планетата това са те държава без история е измет като нациска Украина дави еба путката маина
51.
666
30.12.2022 21:54:19
0
6
да ви еба майката! заради вас баща ми дойде и ми изпука един плесник зад главата и ми вика че реално французите започнаха войната във виетнам, и аз викам Ъъъъъ ко? Ма аз искам да соча към американците пък? той ми обясняваше нещо за Индо-китайски колонии ама тва бяха прекалено сложни неща за мене вече.
50.
До шестака
30.12.2022 21:36:15
0
8
иначе прав си за едно, шестаче. Комунистите ''спечелиха'' във Виетнам. Толков много спечелиха, че днес Виетнам главно произвежда евтини дрехи за САЩ.
49.
До 45
30.12.2022 21:28:24
0
5
обяснявам? правя си ташак с него хахахаха само за това става.
48.
666
30.12.2022 21:26:12
1
5
между другото не съм и чувал кво е туй MACVSOG ама не знам, сиг виетнамците много са ги били. особено виетнамките, с голи дупета по ташаците. ко беше ''Джи Ай уант съки съки? Ми лов ю лонг тайм.''
47.
@ шестачето
30.12.2022 21:21:41
0
5
само да обобщим, за кои виетнамци става на въпрос, северно-виетнамци, или южно-виетнамци?
46.
@ шестачето
30.12.2022 21:20:18
0
6
АХААХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХААХАХХАХАХАХАААХАХААХАХАХАХАХАХАХАААХАХААХА
45.
До 42
30.12.2022 20:23:38
1
10
Защо се хабиш да обясняваш на 6так?
Този е дежурния кончен идиот, противоречащ си в едно и също изречение. Като виждаш какво е написал, да оставаш с впечатление че знае нещо? Видно глупав и неграмотен индивид, типичен пишман русофил. Тероризма не е военни действия, отделно самите русоробшизофреници твърдят, че анериканците сами си саборили кулите и ударили пентагона за да нападнат Афганистан. Шизофреници.
Че терористи, не превзеха ли Норт Ост в Москва и после Алфа, като ги атакува с отровен газ уби 600 от заложниците. Ами терористи не взеха ли училището в Беслан, където обстрелвайки терористите, руските уж спецчасти убиха 300 деца. Терористите от ФСБ не сабориха ли блокове в Москва и Вол8одонск и ги приписаха на чеченците за да го използват, като предтекст за 2ра чеченска война. Срещу тероризма, няма защита, защото се извършва от цивилни дред цувилни. Какво общо има тероризма с мащабни военни действия между армии.
Проблема е че това прости хора русофили не владеещи руски и следователно, нечетящи и смотрящи никаква инфо за и от Русия. Ако ми обясниш по каква логика са повече русофили от колкото българи.
И най-абсурдното е, че мрънкат срещу помоща за Украйна от ЕС и НАТО, обаче, същите тези помияри, не изпратиха един кашон помощ за мобилизираните в Русия, които се оказа в окаяно състояние. Смятай какви помияри нито българи нито русофили. Не заминават да помогнат на Русия, не изпращат помощи, пълни оредатели и помияри, които предават и Русия, която уж обичат. Ние заложихме на ЕС и наще евроуправници дават оръжие и пари да се бият укрите, и при нас нито мобилизация, нито жертви. Не ни гърмят летища, бази и мостове, като в Русия. Тарикатска работа. Тез помияри, хем виждат че руските войници имат остър недостиг на всичко, хем се възмущават че ЕС и въобще Запада дава всичко, обаче много русофили, много русофилски организации, ама не събират пари. А кажи за кви помияри и оредатели става дума, даже към "родината им" Русия.
44.
666 до 42
30.12.2022 20:14:51
6
2
Американците са мачкали по селата невинни майки с деца, изнасилвали са и са хвърляли напалм на поразия, убивали са цивилни и беззащитни. При военните сблъсъци са били на задна прашка постоянно.
43.
666
30.12.2022 20:10:59
5
1
Ако холивудските продукции реално и обективно показваха ситуацията във Виетнам, във всички филми от началото до края Чък Норис трябваше да върти свирчоци в джунглата.
42.
До шестака
30.12.2022 19:11:07
1
13
абре вие май все още не можете да си решите какво точно е ставало във виетнам, разберете се в крайна сметка, американците ли са мачкали виетнамците безмилостно , като чудовища и военни престъпници, или виетнамците са мачкали героично американците, нещо не става и двете едновременно, а си ги менкате редовно според обстоятелствата хахаха.

а относно кулите близнаци и пентагона, ок да кажем че талибаните героично са се изгаврили с невинното американско цивилно население, обаче голям рев надавахте после като американците изнасилиха всички режими и групировки в Афганистан, Иран, Ирак , Либия и Сирия. В Афганистан конкретно талибаните се криха като гризачи в дупките си по пещерите, докато на американците не им писна , казаха ''майната им на тия диваци, от тях не става нищо'' и си обраха партакешите и заминаха. тогава се надигнаха много смели талибаните, не го забравяй. :D
41.
666
30.12.2022 17:41:38
0
8
И още нещо! Бил съм в неговата ситуация и знам,какво е!
Тати гама мама че му кръшка и реши да се разправя с похотливеца,сложил му рога.Обаче онези големите мъже,коалиция,тъпкача,трима негови приятели и сина му. Гавириха се с тати като го събориха и пред мама му натъркаха едно нещо на онова място.
Аз гледах умирах от страх за разлика от сина на похотливия,който участваше активно. Семейството ни се разби след този позор,аз се превърнах във вечно прецакан русороб.. След години започнах нископлатена работа и след известно време разбрах че всъщност работя във фирмата на бащата и синът,които унижиха тати. Бяха евроджендъри ,а аз русороби ще си умра вечно прецакан и прост. Следете какво пиша,знам че прост,но ненавиждам прогреса и успелите.
40.
666
30.12.2022 16:45:44
12
7
Ако Путин използва ядрено е жесток убиец, ако не използва - е страхливец. Няма угодия за джендърите и подлогите на Съединените анални щати. Да напомним на заблудените евродебили, че петима талибани с по един нож и пистолет направиха американците за резил като се гавриха с Ню Йорк и Пентагона. Да напомним и американците какъв к"р ядоха във Виетнам, най-бедната страна в Азия и 20 години един град не можаха да превземат и си тръгнаха като пребити мастии. Това им е единствената война в която участват сами и направо ги изнасилиха. Друго си е да нападнеш Либия в коалиция с още 40 държави и да обясняваш колко си могъщ.:))) смешници
39.
РазбитОтзад русодебил.
30.12.2022 14:22:00
6
12
Вай вай, то ний сми прости ама аз веке ни щъ да са излагам. Мноо нъ лъжат наще кремлевские шизофреники.
https://youtu.be/mPFd2KB9-QA
Пълнят траповете покрай Бахмут с гувнаИкарантии и 6 месеца ни моат да превземат БахмутЯмбол.
https://youtu.be/mPFd2KB9-QA
А пък избягаха от 2000 нсселени места от септември насам от както се одрискват под Бахмут.
Май май армия държава и икономика, всичко с ватенка е дерьмо!
https://youtu.be/mPFd2KB9-QA
38.
Някой
30.12.2022 13:39:01
13
4
Боклуджийска руска сган. Да измрат дано. Господ да им прати най-тежките катаклизми и изпитания.
37.
До 2. Слава Кокаине
30.12.2022 12:40:18
16
15
Олигофрен ли си ,тъп ли си!

Укрите или неонацистите с Америка ските денги ще бъдат унищожени до март.
Зимата без ток,храна ще им се види втори Сталинград.
Ще ядат лайната си и изцяло ще бъдат на фотосинтеза заради еврейското проституиращо шутпе Зеленски приятелче с Ебания задник Мирчев,ефрейтор Атанасов мязашищия на мишка в тиквата Иванов -ропотамската курва, и цялата правителствена сволоч наречена ПАРЛАМЕНТ
36.
До чугунения разбирач на ракети 28
30.12.2022 12:12:57
1
9
ракетите доставят това с което се заредят. няма такова нешп като ''само доставя ядрените бойни глави''.

толкова си знаеш и можеш. сигурно си някой доставчик на минимална заплата. доставяй там каквито глави имаш , кокоши, агнешки свински, ядрени, ти си знаеш брат. няма да ти преча.
35.
Въй
30.12.2022 11:58:16
3
19
Не са разбрали. И за Херсон не знаеха, че е руски и взеха че влязоха там
34.
До 34
30.12.2022 11:52:35
7
20
ако беше толкова лесно и прост да ги беше пуснал до сега. тая изпуганая собака Путин, не смее защото е напълно наясно какво го грози и фарсът му претендиращ за империя.
33.
До 32
30.12.2022 11:51:02
4
18
Е можеше и по-зле да е, можеше да го наречеш ДоМбас, като много твои подобни твари. Толкова си можете и знаета, като черпите от ''правилната гледна точка''.

Впрочем много е удобно така да се правят референдуми след като с оръжие си прокудил или избил всички които са били против.
32.
до 29
30.12.2022 11:50:30
15
13
аха, но е 100 % победа за руснаците. путин ще ги мъчи украинците до последно и ако не стане с конвенционалното оръжие, ще ги довърши с ядреното... и в двата случая държавата украйна в сегашната си територия и с прозападна ориентация няма да съществува.
31.
До 31
30.12.2022 11:42:26
8
5
Нещо като Кърджали ли?
Бунак!
30.
ТБС
30.12.2022 11:31:04
16
14
Укронацисите още ли не са разбрали, че Донбас е суверенна република, доброволно присъединена към РФ?
29.
Русофоб
30.12.2022 10:56:23
17
17
Брей колко русофилска сган е изпълзяла от дупките!
28.
До 28
30.12.2022 10:54:47
13
12
Тури две нули на твоя процент и ще получиш верния процент за победа на Украйна!
рашистите-терористи нямат никакъв шанс!
По-малък от шанса на фашистите през Втората световна!
;)
27.
до 16
30.12.2022 10:48:49
11
13
ей, 0лигoфрен, сармат само доставя ядрените бойни глави. може да обиколи цялата планета и да ги поръси на няколко места, включително и в разпрания ти г@з... там може и пейтриътите украинците да ти ги навр@т, че за друго не стават. треба си много про3д, че да си мислиш, че украинците имат дори 1 % шанс да спечелят войната срещу руснаците.
26.
До 21
30.12.2022 10:32:33
3
15
нещо утихнаха. в много им дойде реалността от бойното поле. този който твърди че е лорд ъф уар и ползвал пейтриъти вероятно е избягал до кенефу да драйфа.

руснаците заслужават такъв враг.
25.
До 23
30.12.2022 10:25:00
0
17
На война като на война! нали така, кацапе?
24.
До 23
30.12.2022 10:19:22
1
12
Много ясно! Щом го правят на руснаци!
23.
21
30.12.2022 10:17:34
10
2
И ти подкрепяш тези изроди???
22.
Уха бре 18
30.12.2022 10:15:39
14
2
Смешник диванен. Като не знаеш някои неща поне не се излагай. Пък и сази мека пи.... къде при жена ми бе смотльо. Айде скрий се, изкара си надника за днес
21.
Изчезнали ???
30.12.2022 10:13:41
11
11
Много повече от 15 000 не могат да намерят укрите. Особено в армията им. Ама хич и не са изчезнали, в земята са. Само дето началниците им в Киев не го признават.
20.
До 18
30.12.2022 10:11:09
5
20
Къв си ти бе, измислен Рамбо знаел виждал и ползвал. Пейтриът си ползвал знаеш ли кога? По същото време когато аз съм ползвал жена ти.
19.
Кви Патриоти бе
30.12.2022 10:07:53
25
11
Абе пичове, що си чешете езиците на халост. На укрите ще им дадат Патриот първо поколение, изваден от консервация и с украински разчети. Имате ли изобщо понятие какво представлява тази система, поне виждали ли сте я на живо. Аз и съм виждал и ползвал. Това е тотален анахронизъм с крайно недостатъчни възможности. Повече ще действа като морална подкрепа от колкото като военно средство. Давам му живот в Украйна не повече от седмица.
18.
До 6 относно Моцарт
30.12.2022 10:01:53
0
11
отговорът си си го написал сам - ЧАСТНА ВОЕННА ГРУПА
17.
До 13
30.12.2022 09:58:26
15
24
системите Пейтриът са напълно способни да неутрализират руските сармати, та направо да ги направят дробсармати. или се водиш по брошурата на руснаците, че нищо не можело да ги пипне? хахахахах олигофрен права-крива траектория в гъза ти
16.
До 13
30.12.2022 09:53:43
16
26
По големи смешници от руснаците няма. Не смеят да изпозлват ядрени глави. На фона на хилядите заплахи към един куп държави които Русия отправи, като тръшкащо се лигавенце което не получава това което иска, НАТО веднъж само отправи открита заплаха към Русия - при използване на ядрено оръжие ще последва пълна инвазия. От тогава не се е чуло и веднъж за ядрени оръжия от Русия. Разсъжденията ги оставям на вас.
15.
До 12
30.12.2022 09:52:37
9
19
Преди и сега. Сега вече Киев е добре защитен кацапе, за съжаление не стигат за цяла Украйна, и кацапите все още имат известен успех в бомбенето на цивилни и енергийна инфраструктура
14.
до 10
30.12.2022 09:51:01
23
14
къв пейтриът те хапи, бе, смeшник. от сармат се отделят десетина ядрени бойни глави, които се движат с поне 3х скоростта на звука и летят по крива траектория, т. е. не могат да бъдат засечени и унищожени. Ти се моли да не се стига до там...
13.
До 12
30.12.2022 09:50:31
5
18
това беше преди да пристигнат Пейтриът глупако. И към момента са масирани най-много в Киевска област за да защитават най-важният административен център. За това към момента няма нищо засегнато от новите атаки в Киев. Иначе извън Киев прав си, все още руснаците имат известен успех в бомбенето на цивилни и енергийна инфраструктура. Сега стана ли ти ясно кацапе?
12.
До 10
30.12.2022 09:45:14
20
17
Е добре де като никакви ракети не падали, като толкова много ги бият защо се топлят със запалени кашони и свещи. Защо реват че били падали ракети по блокове в Киев??? Много силни много оръжия па само мрънка че им пускали ракети и искат още и още. Или аз изпускам нещо или гадната мишка дето се крие или в някой бункер или на топло на доста далеч от Уркия пак шани нещо. Само бой, бомби, дронове и наказние заслужават.
11.
До 7
30.12.2022 09:42:09
4
23
най-вече руския. кво стана с банковите сметки, и режима на тока в големите градове? или не си чул?
10.
До 8
30.12.2022 09:39:09
18
36
На руснаците сармичките никакъв шанс да пробият в Киев, след като имат Пейтриът ПВО вече. От последният обстрел, всяка една ракета целяща Киев, и била унищожена без да засегне целта си. Зеленски не го мисли. Няма да си отиде скоро. Може дори да излезе на балкона съвсем спокойно да ги гледа, като падащи звезди. ;)
9.
007 -7
30.12.2022 09:34:47
10
2
Kade sa igra4ite ot interpol europol
Gledame Ruja ignatova po opasna ot
4ervenia vojd v top 10
6to taka sa polu4ava
8.
До 2
30.12.2022 09:27:23
28
19
Една черна сарматка у Киев и еврейна гейленски ще бъде разклатен ;)
7.
До 2
30.12.2022 09:19:25
28
22
Абе не зная колко е непоклатим тоя народ, но че "клати" доста други народи, в това спор няма !
6.
статистик
30.12.2022 09:18:47
29
26
Най-много украйнци за избягали в Русия.
Над 2,5 милиона са там.
Но видите ли на официален Киев им липсвали 15 000.
Б Бахмут от скоро е засечена най-известната лекарка, нелегален транспантолог към американската частна военна група "Моцарт". За какво ли е там?

И още нещо.
Вчера след поредната, жестока руска ракетна вълна има трима ранени, включително едно 14 год. момиче.
В Европейска България вчера има 3 загинали при автомобилни катастрофи.
5.
Pablo
30.12.2022 09:15:49
36
32
Тоя малоумник Зеленски си измисля че някъде ще ги нападат и после пускат клипче в Ютуб на разбита газка и казват спряхме ги, удържахме. Дебилите изпадат в екстаз че рашките са разбити и прехвалени. Същата измислица и западно-украинска пропаганда като онази измислица с превземането на Киев за 3 дни. Той Путин си заяви предварително какво ще направи...ще спре издевателствата в 4 области и ще направи демократичен референдум в тях, за да се види волята на тези които са там. Както американците направиха с Хърватия, Босна и Херцеговина, Косово, Палау, Източен Тимор и други.
4.
Голям артист
30.12.2022 09:12:21
26
28
Трябва да му се признае на Голобородко !
През оная работа му са границите, важното е колко се натрупаха в сметките - неговите и на синчето Байдъново!
3.
Ъхъ
30.12.2022 09:07:55
28
32
Аз лично познавам двама от тези "изчезналите" ....
Живеят си спокойно , нашироко и безплатно тук, в България !
2.
Slava Ukraini!
30.12.2022 08:41:29
36
66
Непоклатим народ!
1.
Топ
30.12.2022 08:38:01
74
23
Супер! Супер! А дано Бог да им помага и Аллах да е със славните чеченци. Да накажат гнусните орки със сарматки, дронове, катюши и все каквото имат.
Поне ще имат доста свежи фойерверки у уркия за нова година :D
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бях в кома, с минимален шанс да оцелея, призна тази звезда от Ергенът Бях в кома, с минимален шанс да оцелея, призна тази звезда от Ергенът Тя гостува в подкаста "Не съм такъв човек", където разкри една строго пазена тайна Спипаха бизнесмен от Свети Влас да кара джипа си на кокаин Спипаха бизнесмен от Свети Влас да кара джипа си на кокаин Иво Петков е задържан, а Мерцедесът му иззет Рачков му се плаче от тази новина, ще загуби половин милион Рачков му се плаче от тази новина, ще загуби половин милион От няколко години насам Митко печели сериозна част от доходите си именно от участията си в мащабни рекламни кампании на популярна верига казина Бургаски моторист се блъсна с висока скорост в тротоара в ж.к."Изгрев", потроши се Бургаски моторист се блъсна с висока скорост в тротоара в ж.к."Изгрев", потроши се "Сузукито" му се преобръща и буквално пада върху него Майката на убития Пейо притеснена за внучетата си, защото не се знае психическо състояние на Габриела Майката на убития Пейо притеснена за внучетата си, защото не се знае психическо състояние на Габриела Знаете, че има много случаи, в които майки посягат на децата си, каза Иванка Пеева Феноменално представяне от този участник в "Стани богат" Феноменално представяне от този участник в "Стани богат" На стола на богаството срещу Ники Кънчев седна Милко Стоянов, който бе представен като пионер на музикалната журналистика и преводач, който днес се вихри в рекламния бизнес Личната история на новия министър на туризма, която не знаете Личната история на новия министър на туризма, която не знаете Евтим, който ще навърши 56 години на 2 май, прави първите си стъпки в телевизията в легендарното „Ку-ку” Четирима нови заразени с коклюш в Бургас за седмица Четирима нови заразени с коклюш в Бургас за седмица апочна ваксинацията на бременни жени в имунизационния кабинет на РЗИ Защо Ботев Пловдив изгони Радостин Кишишев Защо Ботев Пловдив изгони Радостин Кишишев Не е успял да картотекира три месеца няколко от зимните попълнения  Затвор до три години грози веселякът от Бургас, спипан с 4,25 промила в кръвта Затвор до три години грози веселякът от Бургас, спипан с 4,25 промила в кръвта Това е второто му подобно нарушение, разкри главен инспектор Пламен Николов
Тя изплю камъчето, каза защо напусна Слави Трифонов Тя изплю камъчето, каза защо напусна Слави Трифонов В живота на човек често се случват промени, понякога големи, понякога - по-малки. При мен, при нас с Венко се случи голяма промяна, призна Невена Цонева Тази фолкаджийка напира да стане депутат Тази фолкаджийка напира да стане депутат Тази участничка от "Ергенът" скъса синджира след излизането си от шоуто Тази участничка от "Ергенът" скъса синджира след излизането си от шоуто Според кадрите ѝ в Инстаграм всяка вечер Барби се подвизава в различен клуб, а компания ѝ правят както дами, така и мъже Почина най-големият пропагандатор на династията Ким Почина най-големият пропагандатор на династията Ким Нам почина поради напреднала възраст и "мултиорганна дисфункция", за която е получавал лечение от 2022 г., съобщи официалната агенция KCNA Слави е съсипан след тази снимка. Има ли предателство в екипа му? Слави е съсипан след тази снимка. Има ли предателство в екипа му? Барабанистът Венелин Венков празнува напускането си с Гъмзата и Краси Радков Северна Македония си избра жена-президент, която е на нож с България Северна Македония си избра жена-президент, която е на нож с България Проф. Гордана Силяновска-Давкова е против договора за приятелство с България Празнуваме Деня на Европа и День Победы в сянката на изборите Празнуваме Деня на Европа и День Победы в сянката на изборите Българската пророчица Ванга е считала този ден не просто за празничен, а за свят, защото от него зависило дали ще живеем в мир и съгласие Украински дронове повредиха петролни резервоари в руска база край Черно море Украински дронове повредиха петролни резервоари в руска база край Черно море Украинските атаки с дронове срещу руска енергийна инфраструктура зачестиха през последните месеци Голям проблем в Русия заради санкциите - няма резервни части за автомобилите Голям проблем в Русия заради санкциите - няма резервни части за автомобилите Няма също нови коли, а автопаркът е значително остарял  Вижте как планирали да убият Зеленски Вижте как планирали да убият Зеленски Най-важната задача на групата - осъществяване на план за отвличането и убийството на украинския президент
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори