×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Маги Сидерова смени старите си импланти с по-големи


Маги Сидерова смени старите си импланти с по-големи
Ключови думи: маги сидерова, нов бюст
27 Декември 2022, Вторник, 16:30 ч.

Бившата манекенка не крие, че спортува всеки ден и пие цял куп хранителни добавки, за да бъде във върховна форма

Бившата мaнекенка Маги Желязкова, която преди 5 години се омъжи повторно и вече носи фамилията Сидерова, ще завърши годината с нов бюст. Тя се похвали, че е подменила силиконовите си импланти с нови. На старите им дошло време за смяна, защото вече били на 10 години, а и единият се спукал. Сега брюнетката има 400 кубика във всяка гърда и е много доволна от крайния резултат.

Маги приключи изявите си в телевизията пред 3 години и оттогава се занимава основно с най-голямата си страст – бодибилдинга. Според запознати тя сама се отказала от репортерската работа в предаването „На кафе”, защото заплащането й било малко. С днешна дата Сидерова твърди, че е много щастлива, задето се е откъснала от тази суета.

„Ако преди знаех, че суетата ще се отдалечи толкова рязко от мен, щях да кажа, че е това е невъзможно! Избягах от всичко фалшиво и получавам всичко от спорта. Защо толкова закъснях? Колко много ми взе онова медийното и колко много имам сега!”, споделяла е смуглата дама пред последователите си в мрежата. Тя възнамерява и занапред да стои встрани от светлините на прожекторите. Маги влага всичките си усилия във фитнес залата и даже иска се явява на състезания по бодибилдинг.

Бившата репортерка на Гала от години ежедневно се поти над щангите, а зложелателите й коментират, че е напът да заприлича на екшън героя Рамбо. Доскоро яката брюнетка изглеждаше приятно стегната, но напоследък съвсем е изгубила женствените си форми. Тя е напомпала бицепси като на културист, а на яките й рамене могат да завидят много мъже.

Според запознати Маги се запалила по интензивните тренировки покрай съпруга си Георги Сидеров, който е бивш служител на ГДБОП и изявен фитнес маниак. Двамата често пътуват по света, но и в чужбина не изневеряват на стриктния си режим. Г-жа Сидерова редовно пуска свои снимки, за да се похвали с атлетичното си тяло, но с това предизвиква и доста отрицателни реакции, не само комплименти.

Бившата манекенка не крие, че спортува всеки ден и пие цял куп хранителни добавки, за да бъде във върховна форма. Освен протеини и аминокиселини, тя продължава да приема и лекарства за щитовидната жлеза, тъй като преди време се подложи на операция.

Проблемите на Маги със здравето започнали преди 7-8 години, когато на контролен преглед се разбрало, че има нарушена функция на щитовидната жлеза. Лекарите установили наличието на тумор, но след поредица от изследвания той се оказал доброкачествен. Операцията обаче била неизбежна, защото образуванието трябвало да се отстрани по хирургичен път. За щастие, интервенцията преминала бързо и успешно. „Сега ходя на прегледи поне три пъти в годината и пия таблетки ежедневно, но не се оплаквам. Много жени са в моето положение”, коментирала е Маги.

Тя е убедена, че функцията на щитовидната й жлеза се влошила вследствие на стрес. Навремето Сидерова се раздели драматично с бившия си мъж Боби Манекена, от когото има голям син. Известно е, че семейството се разпаднало заради системни изневери и от двете страни.

Преодолели емоционалните кризи от миналото, днес бившите съпрузи са в добри отношения. С времето болката от раздялата им отшумяла и сега поддържат добрия тон помежду си. Сидерова дори присъства на сватбата на Боби с актуалната му жена Роси Черногорова. Церемонията се състоя в края на август край морския брак и на нея бяха поканени много ВИП гости.

Маги и настоящият й мъж Сидеров се познават oт 15 години, но са женени от 5. Любовта им пламнала на морето, където били в различни компании, ала бързо намерили общи теми за разговор и станали неразделни. Отношенията й с Боби по това време изобщо не вървели, затова тя се хвърлила в обятията на Георги, без да се замисли. Скоро признала на бившия си съпруг, че има друга връзка и той я изгонил от семейното жилище, а тя заживяла с новия на квартира.

Въпреки че много държат един на друг, Маги и партньорът й не желаят да имат общо дете. Той има две хлапета от предишна връзка, а тя – 21-годишен син. „Вече прехвърлих 40-те и не ми се ражда отново”, категорична е смуглата дама.

 


В категории: Лайфстайл


9
Коментара
Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
9
Коментара по темата
9.
Gulag
20.01.2023 14:42:58
0
0
Отдавна путето и смърди на рибица
8.
таз мяза на маймуна
28.12.2022 09:12:45
1
1
Отдалечила се от вс фалшиво ...и си сложила 400кубика?!
7.
бе малко
28.12.2022 07:03:06
0
3
на траверс мяза...ама бих я опънал......
6.
Hi
27.12.2022 22:45:18
1
2
И тя сере
5.
Леонид
27.12.2022 18:07:32
1
3
Га съ одупи, моя имплант йе най убав! Питайте майките си.
4.
Fes buk
27.12.2022 17:57:39
3
5
Moje da da i upgradenat Intel® Turbo Boost Max Technology 3.0 600 700 euro
Ima Gskill ddr6 64gb ram 600euro
Harda prazen kavto i da slojat se 6e ima mqsto haha
3.
ДЖИЗЪСА
27.12.2022 17:08:04
4
11
Да си смени главата...
2.
белата Златка
27.12.2022 16:43:23
3
14
На тая верно и трябват импланти. Да и имплантират и малко мозък
1.
Боко Тиквата
27.12.2022 16:40:04
3
13
Туй по голямо плашило от мен.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Една от причините за по-високата инфлация у нас са и банките, които доста ентусиазирано кредитират жилищното строителство, каза Левон Хампарцумян  Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Кърлежът хапе там и се напива с кръв, където е най-тънка кожата – сгъвките на краката и ръцете, ингвиналните гънки, каза проф. Кантарджиев ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите Мария Габриел няма да е кандидат за Европарламента Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на  Габриела Пеева Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на Габриела Пеева Сестрата на убитият Пейо Милена Йорданова пък сподели, че няма драма, защото той никога не е твърдял, че детето е негово Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Камбаните ще забият траурно след опелото Христово Венелин Венков напуска „Ку-Ку Бенд“ Венелин Венков напуска „Ку-Ку Бенд“ Слави Трифонов ще търси нови барабанист и певица с конкурси Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Хороскоп за деня – 3 май 2024, петък Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре
Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария  Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Изнудвала го за пари, а адвокатът й бил замесен и в други подобни мръсни сделки със знаменитости  Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори