×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Министър на транспорта Георги Гвоздейков ще посети днес Бургас
  • Днес започна приемът на документи за първокласници в Бургас
  • 27 сигнала за изборна търговия на гласове за ден в Бургас
  • В Окръжния съд стартира процесът срещу Омар Аднан, обвинен в убийството на полицейските служители Атанас Градев и Йордан Илиев, очаквайте подробности
  • Велико Минков ще се опита да докаже днес пред Бургаския окръжен съд, че е баща на едно от децата на убийцата Габриела Славова, очаквайте подробности във Флагман
  • 12 май е Международен ден на медицинските сестри
  • В Атина и Солун протестираха в подкрепа на палестинците в Газа
  • Официално: Байдън забрани вноса на руски обогатен уран
  • Новата помощ от САЩ за Киев вече е на фронтовата линия
  • Вдигат пенсиите с 11% от 1 юли
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Трима военни загинали от украински дрон над руската база "Енгелс"


26 Декември 2022, Понеделник, 12:00 ч.
Автор: Флагман.БГ

Те били поразени от падналите отломки от апарата

Министерството на отбраната на Русия заяви днес, че руската противовъздушна отбрана е предотвратила удар с украински дрон срещу военновъздушната база "Енгелс" в Саратовска област, а при падане на отломки от безпилотния летателен апарат са били убити трима военнослужещи, предадоха ТАСС и Ройтерс.

"На 26 декември около 1:35 ч. московско време украински безпилотен летателен апарат беше свален на малка височина от средствата за противовъздушна отбрана на военнокосмическите сили на Русия, докато се приближаваше към военното летище "Енгелс" в Саратовска област", каза министерството.

"При падането на отломки от безпилотния апарат бяха смъртоносно ранени трима руски военнослужещи от техническия персонал, намирали се на летището", заяви ведомството. Според съобщението няма пострадали самолети в базата.
 


В категории: Войната в Украйна


9
Коментара
Почина известен нотариус
Почина известен нотариус 14/05/2024, Вторник 07:53 0
9
Коментара по темата
9.
SS
26.12.2022 18:08:30
1
5
Кремълски ибрик фен на педофили, тъпа е баба ти от ТКЗСто. И не ми се маскирай в коментар 8,тъпо парче.
https://youtu.be/pS2qntJCt0s
Републиканци и не знам кво! АналРазчевреченРусороб и на американските политици републиканци ли се надяваш бе проЗ хахаха. От русороб стана републуканец в САЩ ли веее! Отчаяни педофилски фенове.
https://youtu.be/pS2qntJCt0s
Взимай баба ти и отивай да събирате труповете на свиносабаките! Марш!
https://youtu.be/pS2qntJCt0s
8.
До 7
26.12.2022 17:58:03
1
14
Нямали дронове украинците. Смях. Като влязат републиканците какво ще стане? Само да попитам, за същите републиканци които бяха най-ербап за Корея, Виетнам, Афганистан, Ирак, Либия, и Сирия ли става на въпрос, или за някои други републиканци? :)
7.
SS
26.12.2022 17:02:24
8
1
Ей много си тъп. Личи, че си един и същ. Наясно ли си, че от известно време нямат никакви дронове Украйна? Спри се, всичко е на Англия. Ама колко са мощни а бягат постоянно назад. Между това, което ти се иска и е факт има разлика. Влязат ли републиканците гледай филма!
6.
Смърт за окупарорите!
26.12.2022 13:56:29
4
12
https://youtu.be/DQpHHxSGNeU
Така свършва всеки окупатор мародер и педофил.
https://youtu.be/DQpHHxSGNeU
Вълшебна работа на американските касетъчни Ескалубур 155 мм!
Много окупаторска карантия нахрани украинската земя.
Слава на украинските защитници и герои!
5.
До 4.
26.12.2022 13:04:36
0
5
искрено ме накара де се усмихна. :) ;)
4.
*********
26.12.2022 12:57:47
0
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
3.
Русороб=шизофреник
26.12.2022 12:51:37
3
16
Айде пак! Според руските власти загиналите са от отломки от дрон, сбит от руската ПВО. Понеже това е втората атака срещу Енгелс в рамките на един месец и летището се намира на 700 км. от Украйна, та при първия удар, критиките към руската ПВО система бяха придружени с мемове и подигравки, сега кремълската психушка пробутва версията че ПВОто е сработило. Само че на тези измушльотини и в Русия вече не вярват. Той дронът не е с размерите на изтребител или пътнически самолет, та отломките му да предизвикат вривове и жертви на земята, при положение че сбиването от ПВОто става на голяма височина, иначе няма да е ПВО. Какво да измислят, кремълските негодяи, като още първия път ги питаха, как украински дрон е минал през 6 руски области и е стигнал на 700 км във вътрешността?
Къде е било руското ПВО в тези 6 области и как дронът прелита толкова навътре в руското въздушно пространство?
Нормални плоски лъжи за ръководство, което твърди че Крайцера Москва е потънал от фас на руски матрос, а базите Саки Новофьодоровка са се взривили барабар с десетки самолети, заради топлото време.
2.
Нищо не са отклонили
26.12.2022 12:11:32
6
44
заминаха им няколко тежки бомбардировача и много изтребители
1.
Весела Коледа!
26.12.2022 12:10:13
9
34
Руски животни!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Всеки втори недоволен от пенсията Всеки втори недоволен от пенсията Най-недоволни от пенсията си са жените, пенсионерите, които живеят в столицата и в селата, представителите на етническите малцинства, както и пенсионираните със средно и по-ниско образование Защо се стигна до трагедията в Пловдив, при която автомобил се разцепи и двама младежи загинаха Защо се стигна до трагедията в Пловдив, при която автомобил се разцепи и двама младежи загинаха Експертиза ще установи дали шофьорът е бил пиян или дрогиран Заради дългове продават легендарен завод Заради дългове продават легендарен завод Необслужен кредит извади на продан този имот  Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Вдигат пенсиите с 11 % Бременната съпруга на руски опозиционер подала молба за закрила в Бургас, но се оказа без документи Бременната съпруга на руски опозиционер подала молба за закрила в Бургас, но се оказа без документи Докато се бори със системата, семейството чака Андрей - младши  Президентът Румен Радев се отказа от ветото върху Закона за хазарта Президентът Румен Радев се отказа от ветото върху Закона за хазарта Промените настъпиха в момент, в който една от националните телевизии е на пазара  Мислите си, че в България имотите поскъпват бързо? Вижте това място - 48 % за година Мислите си, че в България имотите поскъпват бързо? Вижте това място - 48 % за година Огромен интерес към лускозни имоти в Дубай Феноменалният Влади Зомбори спечели "Капките" Феноменалният Влади Зомбори спечели "Капките" Той е победителят в 12-ия сезон на шоуто за имитации "Като две капки вода" Веско грубо нареди тази певица: Ти показа, че можеш и да мислиш Веско грубо нареди тази певица: Ти показа, че можеш и да мислиш Фолкаджийката получи висока оценка за певческите си възможности и интелекта си 4 начина да разберете дали партньорът ви крие нещо от вас 4 начина да разберете дали партньорът ви крие нещо от вас Ето кои са те 
Почина известен нотариус Почина известен нотариус Завинаги ни напусна нашият скъп колега и приятел“, заяви председателят на камарата Димитър Танев Целият свят не може да откъсни очи от уникалните тоалети на тази дама Целият свят не може да откъсни очи от уникалните тоалети на тази дама Първата дама на Франция може да напише истински наръчник за елегантност Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Бишимбаев не се призна за виновен и заяви в съдебната зала, че съпругата му е починала от самонараняване 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Актьорът е бил приет в болница 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани Звучи невероятно, но според украински анализатори, руснаците сами са си го взривили, а в същото време Путин уволни военният министър  Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Хороскоп за деня – 13 май 2024, понеделник Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Американското списание „Форбс“ пише, че руската офанзива била фалшива, но шест села паднаха за 24 часа в ръцете на окупаторите Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Поради объркването на жената вече не се изплащали обезщетения, за да се грижи за своя съпруг с увреждания Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония  Пътят към ЕС минава през изпълнение на Преспанското споразумение, напомниха в Атина на Скопие след гафа на Гордана Силяновска
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Докторе, кажете как съм? Умирам от любопитство.
- Спокойно... не е от любопитство.
Виц на деня Виц на деня Две блондинки си говорят:
- Най-много мразя тайните. Трябва на всеки един поотделно да разказваш.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Какво е жизнен опит?
- Отново настъпваш мотиката, но вече си с каска.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори