×
Личност на годината 2022 Местни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Австрия и Унгария отказват да доставят оръжия на Украйна
  • 40% от сайтовете за онлайн пазаруване в ЕС манипулират потребителите
  • Китай обвини САЩ за руската инвазия в Украйна
  • Митничари от Видин заловиха валута за близо 860 хил. лева, скрита в тенджера и греда
  • Украинците ще получат милиони ЛЕД крушки, за да намалят енергийния недостиг
  • Путин, Пригожин и Кадиров ще се срещнат в Сталинград
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Извънредно: Божанков изгонен от „БСП за България“ след емоционална реч в подкрепа на Украйна


Извънредно: Божанков изгонен от „БСП за България“ след емоционална реч в подкрепа на Украйна
Нашата работа като лидери и нашата отговорност е да водим българския народ, а не да гледаме общественото мнение и накъде духа вятърът, обяви Явор Божанков
09 Декември 2022, Петък, 14:56 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимка: Авторът)

Жени, деца, цивилна инфраструктура, възрастни и млади в момента са подложени на системен тормоз, терор и геноцид от Руската федерация, обяви той

Депутатът Явор Божанков се отцепи от своите и за военната помощ за Украйна. След това той е бил изключен от парламентарната група на „БСП за България“, научи „Флагман“.

Божанков бе единственият от формацията, който подкрепи днешното решение на Народното събрание за изпращане на оръжие за Украйна. Припомняме, че пак само той от соцформацията се изправи срещу своите съратници в парламента за промените в Изборния кодекс, с които се върнаха хартиените бюлетини.

Днес Явор Божанков обаче излезе на парламентарната трибуна и обяви позицията си на всеослушание с емоционална реч, оборвайки аргументите на своята политическа сила.

„Не мога да се съглася с тезата, че това решение включва България във войната, по простата причина, че дори съседна Македония изпрати оръжие много отдавна, Чехия, цяла Европа. Никой не е влязъл пряко във войната, не трябва и българските граждани да се плашат, а те се плашат с политическа цел, защото – да, такова настроение има, но нашата работа като лидери, нашата отговорност е да водим българския народ и макар да е трудно и макар хората да са изградили някакво мнение, ние трябва да водим тях, а не да гледаме общественото мнение, накъде духа вятърът и ние да опънем платната, за да се понесем по течението на обществения дебат“, каза Явор Божанков.

„Това е исторически момент не само за България, за Европа. Решението е символично. То е важно и ще постави България по пътя на своя цивилизационен избор. Неотдавна Русия ни обяви за неприятелска страна и то когато бяхме твърде приятелски настроени – нито оръжие пращахме, нито, както казват някои, сме участвали в конфликта, но все пак Русия ни обяви за неприятелска страна. И това е тяхното отношение към нас. Няма нищо общо историческата благодарност, няма нищо общо нашето уважение към руската култура с действителността днес и с факта, че Русия е агресор, и с факта, че Русия нападна Украйна, и с факта, че целият цивилизован свят зае тази позиция“, обяви още депутатът-бунтар, с което предизвика аплодисменти от опонентите на БСП в залата.

Той продължи: "И тук делението на цивилизован и нецивилизован свят е истинско. От едната страна е Русия, Северна Корея, Сирия, Беларус - само диктаторски режими. От другата страна е демократичният свободен свят. Модерните, свободни, демократични държави. Дори Сърбия е заела категорично своята позиция. Дори Сърбия! Колегите, които говореха преди мен, са прави. Тази война рано или късно ще свърши. Ще има процес на възстановяване и ще бъде твърде лицемерно България да иска да е част от програмите за възстановяване и развитие, да е част от солидарността тогава, когато се получават пари. Но да не е част тогава, когато един народ страда, стои на тъмно и студено и е подложен на системна агресия. Жени, деца, цивилна инфраструктура, възрастни и млади в момента на минусови температури в Украйна са подложени на системен тормоз, терор и геноцид от Руската федерация."

В свободния демократичен свят такъв дебат няма, посочи още Явор Божанков. 

"Никой няма съмнение коя страна е права и коя страна не е права. Нормално е много български граждани да бъдат объркани, защото дори президентът на Република България Румен Радев - военен и човек с опит, каза "очевидно е, че Русия ще спечели тази война". Много медии, сайтове, източници на руска пропаганда и на всякаква дезинформация казват същото нещо. Но девет месеца това не е тъй очевидно. И когато човек пътува и когато човек се среща със свои колеги от други западни страни, от Германия, от Словакия, от Чехия, от Естония - това също не е така очевидно. И такава тема там наистина няма. Уважаеми колеги, без да съм експерт в тази тема, се съгласявам само с една теза, изказана дотук, - дори и колегите от "Възраждане" казаха "след време ще ни съдят за това как сме гласували и какво сме казали"; такъв ден наистина ще дойде и ще има значение може би не само за нас, но и за поколенията след нас (за нашите деца) кой какво е казал в тази зала, как е гласувал и на каква позиция е бил", каза още Божанков.

В изказването си той предположи, че може да бъде наказан: "Аз съм абсолютно убеден в своята позиция с ясно съзнание какви последствия може да има тя за мен, как може да се разчете, но съм убеден в едно. Искам да го кажа от тази трибуна, да остане в стенограмите и ще дойде ден, в който ще разговаряме пак кой е бил прав, ще се носи отговорност и аз мога да ви кажа едно: Русия няма да спечели тази война." 

След реплики, две от които в негова подкрепа, Явор Божанков взе думата за дуплика и продължи: "Действително и аз не мога да намеря логика, а съм разсъждавал доста по въпроса, след като не искаме санкции, няма да налагаме санкции, нали така, против санкциите сме, няма да изпращаме оръжие, ние сме за мир (теза на "БСП за България" - б.а.), което автоматично означава... една държава, в която в момента има инвазия, че Путин просто се плесва по челото и казва "как не се сетих". Трябва да има мир в крайна сметка. Аз не знам хората, които промотират тази идеология и тази идея, всъщност какво предлагат - как ще го постигнем този мир, след като единственият начин да се постигне мир е да се изтеглят войските от чужда, суверенна държава. И как постигаме това, ако не подкрепяме жертвата?! Т.е. ние в пряк текст казваме "да ги смачкат по-бързо и да се свършва". И, естествено, г-н Дилов, това няма е само Украйна. Утре ще бъде Молдова, утре ще бъде и друга страна. Неслучайно НАТО се разширява, неслучайно държави, които винаги са държали на неутралитет по отношение на членството си във военни съюзи, в момента се присъединяват към НАТО. И ако едно нещо постигна тази инвазия, то е да обедини Европа, да обедини НАТО, да направи западния свят по-силен от всякога и се надявам и в България... всъщност аз се радвам, че в България има такова мнозинство и се радвам, че другата част не е мнозинство."

 

***

Пресцентърът на БСП по-късно потвърди новината за изключването на Явор Божанков. 

След изслушването му Общото събрание на Парламентарната група на коалиция „БСП за България“ взела решението единодушно. 

Правилникът на парламентарната група предвижда: „Чл. 26 (2) Всеки народен представител е длъжен да изпълнява решенията на ръководството и Общото събрание. Може да изразява несъгласие на Общото събрание, но след вземане на решение, е длъжен да го изпълнява. (3)… Парламентарната група може да изключи член на групата при системно неучастие в работата на Народното събрание и на парламентарната група или при значителни нарушения на политиката на БСП и коалиционното споразумение. Решението се приема с мнозинство от две трети от членовете на Парламентарната група.“

Причина за това решение стана изказване и гласуване на Божанков за предоставяне на военно-техническа помощ за Украйна, въпреки решението на Националния съвет на БСП и Общото събрание на парламентарната група да се гласува „против“.

Парламентарната група на „БСП за България“ призова Явор Божанков да напусне парламента и да освободи мястото за следващия в листата, се посочва в прессъобщението.

 


В категории: Политика


Азис нагъна млад колега
Азис нагъна млад колега 30/01/2023, Понеделник 19:30 1
Деси Цонева е ревнивка
Деси Цонева е ревнивка 30/01/2023, Понеделник 19:00 2
42
Коментара по темата
42.
МС
10.12.2022 06:55:27
1
1
Оффф майка ви жална за всичко казано
41.
голем
10.12.2022 00:59:10
7
4
абдал тоя божинката
40.
..
10.12.2022 00:45:10
2
5
БСП се е разцепило на минимум два лагера. Някои искат да стават удобни на Брюксел и да печелят дивиденти от това след време, тъй като сега нищо не лапат. Другата половина си е оплело работата и прибира парички от оръжието, което досега продавахме на Украйна и не иска да го даряваме просто ей тъй.
Всичко е за пари, да не мислите че се газират заради благото на България
39.
Няма значение
10.12.2022 00:33:26
7
7
Абсолютен шибек и комплексар търсещ внимание и малко медийна слава ,преди време обикаляше Корнелия като кученце и с тъпите си изказвания ставаше са смях сега се помисли за велик. Е с такива пубери и инфантили със сигурност няма да оправим БЪЛГАРИЯ
38.
200%
09.12.2022 23:17:06
2
26
Божанков, доскорошно протеже на Нинова както Крум Зарков, влезе в явни противоречия с нея в този парламент, като се обяви против връщането на хартиената бюлетина заради което бе сменен и от участието си в парламентарната правна комисия. А на четиридневните дебати хора от „промяната“ постоянно питаха къде е Божанков.
Според запознати бившето вече протеже на Корнелия Нинова, което успя да свали до минимум резултатите на столетницата във Великотърновско на изборите, се е разбрал с Демократична България и „промяната“ да бъде техен общ кандидат за кмет на Горна Оряховица на общинските избори догодина.
37.
100% попадение
09.12.2022 23:02:46
21
4
Само 31 "Хахаха" се е хванал на елементарната уловка и се е припознал, като полубременен-путенофилско д.упе което само бяга към х.я,и по всяка елементарна логика се е засегнал и отговорил хахахаха.
Русороб и логика, свиня и лична хигиена! Честито на победителя!
36.
до 33
09.12.2022 22:49:19
14
3
Хахахах по-добре не бих го казал!!! Има роби тука и то още от турско време!! Роби на които трябва да има режим който да им казва какво да правят иначе умират :))
35.
Бат Танас
09.12.2022 19:59:47
10
29
Че за какво беше на семинар във ФАЩ....
34.
Българин
09.12.2022 19:57:30
14
31
Тоя шебек е от котилото на ДСБ
33.
Стефанов
09.12.2022 19:53:31
26
18
Ганьовците от панелките на 3 големи ямболски се възпалили, че някой отказва да е роб и да пълзи по корем пред съветската кочина. Газ пикаят и това е чудесно.
32.
Scrooge McDuck
09.12.2022 18:54:17
19
30
Това комплексарче заслужава нещо, което ще получи скоро. Събуждането, ще е тежко!
31.
Хахахах
09.12.2022 18:52:45
18
43
@30 Пе(р)дател
С поредната си мозъчна дрисня! Когато си прост и малоумен, то е за цял живот! Искало педито да каже нещо, нооо малоумната му единствена мозъчна клетка, сътворила логорейна диария! ХАХАХАХАХ
30.
Предател
09.12.2022 18:39:32
37
16
Пак ни извъртяха на задна прашка нас путенофилите. Радето, този от статията и въобще всички. Те милионери пък ние путенофилите вечно полубременни и все не раждаме.
Ние ли сме прости те ли са по-умни от нас? Със сигурност са по-милионери от нас.
Както каза един БСП търгаш:
Така и така сте все със свалени гащи и все някой ви "оправя", поне да сме ние, че "оправяхме" и родителите ви.
И ДОБАВИ:
ПУТЕНОФИЛСКО Д. ПЕ, КАТО ИМА ДА ПАТИ, САМО БЯГА КЪМ Х. Я!
29.
Мдаммм
09.12.2022 18:21:45
27
41
Много ме кефи, когато младо и недоразвито педерастче, но анално разработено, бива наритано с бос крак на гол гъз!
28.
Божанката+Крум Зарков
09.12.2022 18:19:32
10
49
Са новите Кирил и Асен!
Радеви пъцулчета, "нова" левица, с десни мерки, леви цели ще постигат!
Поредният проект на Радев, заедно с Прокопито и мафията!
Измекяри от цял свят, обединявайте се под юмручето на Радев!
Това е новото, добре забравено старо!
Събират се "специалисти" с нулев трудов стаж, за да се упражняват върху България!
27.
Нагъл и прост Боганков
09.12.2022 17:45:53
22
57
Семейният им бизнес превърна това младо, не ходило войник, лайно Божанков в изнежено милионерче.
Със знамето на фашагите от Азов, току що завърналият се от САЩ, Божанков е нелепо, просто кьосе!

В българският парламент почти липсват български политици.
26.
Дреме му!
09.12.2022 17:31:43
23
19
И той като шефката си приватизаторка от средите на СДС станал БСП. Има клипове с Христо Иванов от предизборна кампания на ДБ, достъпни са в интернет.
Адмирации за момчето и за всички бг политици. Те не са виновни че в бг има 80% русофилоДебило комуняги.
Нищо лично, просто бизнес. Политиците и Елита са извадка на обществото. На такова стадо, такива падари!
Който е тарикат, нека просперира. Да не би, той или другите от Елита да са раждали и възпитавали русофилоДебило комунягите?
На такъв г. з такъв буй!
Да си жив и здрав божанка! Скоро да си намериш друго уютно местенце в парламента, а на русофилоДебило комунягите им го.... фооостата!
25.
Холивуд
09.12.2022 16:58:38
18
47
Алооо ако ти нахлузят една каска и един калашник и ще се изсипиш.
ХА ха хаа Какви хора ни говорят за война.
Такива като този на трета комисия преди казармата,щяха да го пратят обратно при мама и тати.
24.
А ТАКЪВ
09.12.2022 16:56:55
50
14
do 1
то щото при боко цъфнахме и вързахме...или станишев...орешарски и за който там се сетиш,от тая пасмина...а.....
ама така е.....народ от ТИКВИ,може да бъде управляван,единствено и само от ТИКВИ....
Хак ви да ва ева в нещастниците.....
мръсна русофилска сволоч.....
народ който гласува и избира корумпирани политици и национални предатели,не за съжаление и не е жертва.....СЪУЧАСТНИК Е.......
Анадънму...гьотферени.......
Българин съм и нарочно употрябявам турцизми,щото те подхождат точно и на място.....
23.
ДСБ
09.12.2022 16:50:32
6
44
Божанката беше надеждата на ДСБ в Горна Оряховица,лансиран от Радан Кънев,доколкото си спомням.Защо го лансираха от БСП и прецака Весела Лечева на изборите в този регион- все още не мога да си обясня!
22.
@@
09.12.2022 16:49:49
20
30
Другарите не търпят различномислищите!
21.
Сега няма отърване от "белото" .
09.12.2022 16:38:52
17
47
БожанкОФФ отече в канализацията днес, сега на кой ще плаче че Гешевата прокуратура и Радевото МВР го проверявали да "Бело" и други субстанции !!! Сега пак ще стане закупчик на скраб в Старо Оряхово, борбеното човече дето се бе запасал със знамето на укро-АЗОВ. Другият вариянт е с бело в мешката и към укронацистите на бойното поле .
20.
Га га гаааааа
09.12.2022 16:37:42
20
43
Ей мухъл този конфликт между Русия и Украйна трябва да се реши с мирни преговори и дипломация от всички останали страни , а не с помпене на оръжия и ракети.
Абе вие да не се правите ,че искате спиране на конфликта ,а в същото време работите така че войната да продължи колкото се може повече а.
Ах ах ах какви сте върти опашки в тоз парламент.Да не си намерил от някъде да цуцаш странично кинти,че закопаваш собствената си партия.
Полша и Чехия имат причина да мразят Русия и да се натискат първи да пращат оръжие на Украйна.Ами ти защо мразиш Русия, защото е помпила България с пари и е изкупувала всичката ни селскостопанска продукция. За да може баща ти и дядо ти да имат пари и да си измажат керпичената къща в Горна Оряховица ли.
Бил си председател на Асоциацията на рециклиращата индустрия а.
Какво рециклирате заводите и предприятията от социализма ли .Защо изгорихме токсичните боклуци на цяла Европа .
19.
УУУ
09.12.2022 16:33:57
24
36
Поредния п-дал изгонен !!!
18.
Клоуна Яворчо от Търново
09.12.2022 16:31:01
21
45
Явно 3-те седмици инструктаж във Вашингтон дават плодове.Това малко и нахакано лекенце очевидно е получил зелена светлина от началниците си,за да създаде пушилка около себе си и да бъде инсталиран като "ново,младо лице на българския социализъм" в политиката.Очаквах доста повече от ЦРУ.Малкото клоунче е избълвал всички опорки,раздадени на любимите му ДБ и ПП. Нищо ново,нищо оригинално и все така невярно и тъпа пропаганда.Освен някои откровени глупости като "...такова настроение има, но нашата работа като лидери, нашата отговорност е да водим българския народ...". Не,лекенце,твоята работа като НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ е да изразяваш мнението на гласувалите за теб и на народа в цялост.А като е толкова загрижен за укрите и много иска да им се прати оръжие - да награбва военната униформа и автомата и да ходи на място да воюва,след като това е "цивилизационният му избор". Само преди това да си подаде оставката като депутат - никой не го е избирал като независим.
А за това кой ще победи - накрая се вижда.Но съм убеден,че тогава от Козяк ще пуснат опорчици и за това да кажат как укрите са победили,без значение каква ще е новата им територия и колко човека са останали живи. Все пак тези същите говориха 10 години как смазват виетнамците.Накрая помним какво стана.
17.
чичо леля
09.12.2022 16:25:10
8
19
сега им се е паднало , сигурно дават по 100-200хил долара за всеки глас, ама и 42ра са си мислили така, после олееее цвета на нацията
явно някой уроци не се учат и трябва да се припомнят на всеки 70-80 години
16.
До 15
09.12.2022 16:24:19
42
22
Депутатите трябва да имат собствен глас и да не ги е страх, че ще ги изключат отнякъде. Пионки натискащи копчето, което му кажат не ни трябват! Ако е така да останат 4-5 лидери на партиите и да си натискат копчето когато и както искат, ама да плащаме на зомбита без мнение не мерси! Те не че другите не са зомбита......
15.
Само
09.12.2022 16:03:18
24
49
Да напомня на въпросния господин, който е поредния самозабравил се, че народните представители, за това се наричат така - защото са изразители на общественото мнение. А, ако неговото мнение не е да отстоява това на избралите го, то е могъл да се кандидатира от която е да е партия искаща да дава оръжия на Украйна. Такива парии са бол.
14.
Единственият нормален в тая партия
09.12.2022 15:59:07
56
58
Машинният вот се оказва по-предпочитан вариант за гласуване на избори. Това показва изследване на “Галъп интернешънъл”, което идва малко след като факт станаха промените в Изборния кодекс, с които се връща и хартиената бюлетина.

Те бяха прокарани благодарение на мнозинство в НС, в което влязоха ГЕРБ, ДПС и БСП. Основният мотив - хората масово искат да се върне хартиената бюлетина.55% от респондентите приемат, че е по-добре да се гласува основно с машини и по изключение с хартия – както на последните избори. Над една трета предпочитат смесен вариант – да има възможност за гласуване и с машини, и с хартиена бюлетина. Останалите не могат да отговорят.Машинният вот е предпочитан в мнозинство от електоратите на “Български възход“, “Продължаваме промяната“, “Демократична България“ и “Възраждане“. Привържениците на БСП и ДПС пък са тези, които предпочитат смесения подход за гласуване. При електората на ГЕРБ дяловете на двата отговора са почти без разлика.Любопитно е, че негласуващите също биха предпочели по-скоро машинния вот.Младите, хората в активна възраст, както и по-високо образованите са привърженици на машинния вот. Обратното, най-възрастните, пенсионерите, живеещите в селски райони, както и по-слабо образованите предпочитат смесения подход.
13.
Хахах егати и изфабрикувания цирк!
09.12.2022 15:48:09
25
41
парламент!Куцо,кьораво,гладно и сакато станало депутат и се натиска за парите на Америка!
Хахахахахахахах
С калашник някой да влезе па ви ебе мамата на всички Американски плъхове !
С 4 пълнителя и малко сърце ще хвърчите и търсите аварийните изходи от парламента вашата майка умрели Украински сливи!

Бижанката или "лапни пишков" май иска пикльото партия като Стефан Янев да създава.
Иска да краде електорат жабока му с жабок.

Янев е назначен с парите на прозяващата ръка от Америка.
А самия той знае ли че и за минет не става! Янев проста тикво,и за генерал не си ставал бе умрял педал!
Алито искал да те опъне на задна .Байдън искал да прави тройка с теб.
Янев смотана проститутко!
12.
Добро беше момчето. Лудо, но добро!
09.12.2022 15:47:59
20
53
Събирането в едно изречение на “Явор Божанков” и “цивилизационен избор” е не просто абсурдно, но е и проява на крайно лош вкус. Също както Киро все повече ми прилича на мормон от “Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни“. Съвсем му е паднала батерия. След акция “Бяло”.
11.
Евала, браво!
09.12.2022 15:45:32
65
48
Закъсняла реакция, но все пак я има! При руските подлоги нямат място млади и интелигентни хора!! Браво, Яворе!
10.
Как да остави всичко това
09.12.2022 15:41:18
14
75
Парламентарната група на „БСП за България“ призова Явор Божанков да напусне парламента и да освободи мястото за следващия в листата.
Да бе,да, татко му е платил за да стане дУпетат, кой ще му върне парите....
9.
Балгарин - патриот
09.12.2022 15:40:15
49
12
Вси4ки които мислат разли4но от Вожда трябва направо да се растрелват
8.
Аз
09.12.2022 15:33:26
41
61
АБСОЛЮТЕН ТЪПАНАР
7.
Божинката
09.12.2022 15:31:43
58
38
Витлнаги съм знаел,че Божанов е пич.
6.
Стоян Михалев-ОПГ ДБ+ПП
09.12.2022 15:24:32
34
71
Браво Божанка, за награда ще ти направя като моя маникюр!
Те такива момчета с неопределена сексуална идентичност, са ни необходими като долни леви педалчета!
5.
Алооо
09.12.2022 15:19:05
80
48
боклуците.
Един млад и мислещи човек ви говори.
На бсп доверие им нямам, защото те така си "връзват гащите", ама това които казва е правилно, издължано и морално!
Вие като искате слагайте рашия пред България.
Ние не щем!
4.
ДБ
09.12.2022 15:15:21
5
73
Взимаме го веднага.
3.
ДГ 0007
09.12.2022 15:10:22
96
54
Нито съм БСП,нито пък ГРОБ-СДС,но
на този Божанков му казвам
ЧИБА ПОМИАР ДОЛЕН!!!
Нямало,да се съобразява с
Общественото мнение,а с кой бе?
Още веднъж ти казвам ЧИБА!!!
2.
САЩ пак заложиха на смешен човек
09.12.2022 15:10:19
93
94
На Божанката трябва някой да му каже, че не е достатъчно само да подкрепяш Украйна и да се обявиш срещу Русия, за да придобиеш тежест. Да, това е отправна точка. Но не е достатъчно. Трябва още и да не си глупаво енергичен, да схващаш дори неизказаните задачи, да имаш усет за реалната си стойност насред общата действителност и пр.
Иначе произвеждаш неадекватни движения, както видяхме с Кирил Петков...
1.
Нищо неочаквано
09.12.2022 15:04:31
139
110
Божаката е типичен представител на ПиПетките!
Мека китка, идеен партньор от Престъпното правителство на Киро и Педали!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ъндърграунд звездата Илко Паскалев излезе на свобода Ъндърграунд звездата Илко Паскалев излезе на свобода Освободен е от затвора на 3 януари т.г., показа проверката на Флагман.бг Азис нагъна млад колега Азис нагъна млад колега В профила на ромския славей лъсна видео, на което Антонио буквално награбва Азис в страстна целувка, който от своя страна посреща с радост това ИАРА извади 1500 метра бракониерски мрежи от "Мандра" ИАРА извади 1500 метра бракониерски мрежи от "Мандра" Уловът в тях на риба 150 кг, от вида сребриста каракуда, е дарен на Зоопарк Бургас Зовът на селото: Новият любовник на Глория стана за смях! Зовът на селото: Новият любовник на Глория стана за смях! Видът на Добри е доста комичен и показва, че му липсва вкус, за разлика от Глория, която винаги се стреми да изглежда елегантно Деси Цонева е ревнивка Деси Цонева е ревнивка „Любов от пръв поглед беше! Той е  страхотен, невероятен, готин мъж “, откровеничи Деси Джина Иванова от Трамвай № 5: Стрелят с пушки по котките ми Джина Иванова от Трамвай № 5: Стрелят с пушки по котките ми Четири котки и един котарак съжителстват обичани и обгрижени от  семейството на солистката и съпруга й Иван Усещам сериозната подкрепа сред жителите на Царево и ще победя Лапчев на кметските избори Усещам сериозната подкрепа сред жителите на Царево и ще победя Лапчев на кметските избори Смятам, че и Марин Киров, за когото не крия, че е мой братовчед, също ще се яви на изборите през октомври. Той е с добра биография и заслужава уважение,  каза Емил Пейчев Скоротечна левкемия отне живота на млад пожарникар Скоротечна левкемия отне живота на млад пожарникар Костадин Вълков издъхна на 45-годишна възраст Почина 45-годишният бургазлия, пострадал тежко при жестоко меле на АМ "Тракия" Почина 45-годишният бургазлия, пострадал тежко при жестоко меле на АМ "Тракия" Травмите му бяха много сериозни Бивш полицейски шеф и съпругата му - герои в пловдивски римейк на "Войната на семейство Роуз" Бивш полицейски шеф и съпругата му - герои в пловдивски римейк на "Войната на семейство Роуз" Юлия Рашкова: Бившият ми мъж и синът ми ме оставиха на улицата
Султана на Бруней омъжи дъщеря си за сина на брат си Султана на Бруней омъжи дъщеря си за сина на брат си Тържествата продължиха една седмица в най-големия дворец на планетата Необичайно студената зима в Афганистан причини смъртта на поне 170 души, съобщиха талибаните Необичайно студената зима в Афганистан причини смъртта на поне 170 души, съобщиха талибаните Според говорителя сред починалите има деца и жени Дарени генератори от България се продават в Украйна през OLX? Дарени генератори от България се продават в Украйна през OLX? Българите, които дариха генераторите в Украйна, даже станаха обект на обстрел, а водачът на групата Саша Андреев почина от раните си NEXO започна да заличава следите си NEXO започна да заличава следите си Основаната от българи компания е обект на проверки от американските власти Полша възнамерява да увеличи разходите си за отбрана на 4 процента от БВП Полша възнамерява да увеличи разходите си за отбрана на 4 процента от БВП Страните от алианса си поставиха за цел да увеличат бюджетите си за отбрана на около 2 процента от БВП Нови 500 сигнала за нашествие на НЛО Нови 500 сигнала за нашествие на НЛО Към това число се добавят 119 случая на поява на мистериозни самолети Руснаци избягали от Чукотка в Аляска, за да се спасят от войната Руснаци избягали от Чукотка в Аляска, за да се спасят от войната Чак сега стават ясни подробностите около бягството на 52-годишния Сергей Нечаев и 45-годишния Максим Теунаут Хандбалният "Фрегата" игра равностойно срещу шампиона, но загуби с минимална разлика Хандбалният "Фрегата" игра равностойно срещу шампиона, но загуби с минимална разлика След загуба на старта на пролетния дял от първенството от "Чардофон" - Габрово, бургаските момчета излязоха много мотивирани да покажат, че искат да изненадат опитния отбор на Шумен Принц Хари обеща, че ще дари многомилионните приходи от биографията си Принц Хари обеща, че ще дари многомилионните приходи от биографията си Към края на миналата седмица в света са продадени повече от 3,2 милиона копия на „Spare” на 16 различни езика и в четири версии – меки и твърди корици, електронен вариант и аудиокнига Зеленски: Не позволявайте на Русия да участва на Олимпийските игри в Париж Зеленски: Не позволявайте на Русия да участва на Олимпийските игри в Париж Опитите това да се случи казват, че терорът е някак си приемлив, заяви украинският президент
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Ще спретнем още едно дело на Борисов - заради оръжията Виц на деня Виц на деня На рожден ден, между приятелки:
"Скъпа, желая ти красота, акъл, любов и пари! Останалото си го имаш!"
Виц на деня Виц на деня Надпис в болница:
"Ако сте без платени здравни осигуровки – Господ здраве да ви дава!"
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Владея свободния поток на информация. В едното ми ухо влиза, от другото излиза.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори