×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Актрисата Диана Димитрова проговори за насилника си


Актрисата Диана Димитрова проговори за насилника си
Отказа да назове името на колегата си, който я пребил, но даде насоки за това кой може да е той
04 Декември 2022, Неделя, 22:00 ч.
Автор: Флагман.БГ

Тя разкри, че отношенията й с нападателя са били повече от приятелски, но това е се пазело в тайна

Исках да провокирам други жени да говорят. Не исках да стигам до там, докъдето възнамерявам да стигна, но лицето продължава да ме заплашва и разстрои майка ми.

Това каза в предаването „120 минути“ по bTV актрисата Диана Димитрова, която преди дни съобщи във Фейсбук, че е била пребита на снимачната площадка от нейн колега преди 5 години, а прокуратурата се самосезира по случая.

Актрисата съобщи, че във вторник, по време на Централната емисия новини на bTV е получила съобщение по Вайбър от лицето, което после е било изтрито. 

Тя разказа как се е случило всичко:

„Вечерта, преди да се случи това, ми се обади по телефона, крещейки в истерия, думите са лоши, но беше свързано с произхода ми, тъй като съм от село от Кайнарджа – "Ще те пребия, ще ти съсипя кариерата, само се появи“. Дълги години се обвинявах, че проблемът е в мен, когато съм искала да разбера отговор на въпрос защо лицето вечерта ме заплаши и каза: "Ти само се появи на терен и аз ще те пребия". Исках да разбера защо. Направих грешката да не си слушам интуицията и от едната стая в рамките на 2 минути да последвам лицето в гардеробната".

По думите й в този момент той е минал покрай нея и я е ударил в стената:

"Удари ме в стената, вдигна ме, виждах всичко много бавно, свлякох се на пода, съборих закачалки. Погледнах човека, защото не можех да повярвам, че това е човекът, който уважавам и работя с него. След това той ме изрита с цялата мъжка сила, която имаше, в лицето с мъжка обувка. Това беше стабилен шут в лицето. Блъсна вратата, псувайки ме за произхода ми и поздравявайки моите родители, майка ми. След 15-20 секунди дойдоха трима души и ме намериха в това състояние и беше обявена обедна почивка", допълни Диана Димитрова. 

Тя каза, че отношенията й с нападателя са били повече от колегиални и приятелски, но това е било тайна.

„Никой не иска да бие тъпана, когато започва някаква връзка. Не мисля, че е имало напрежение, нямаше напрежение“, каза тя, като уточни, че е имало такова след удара.

Диана Димитрова съобщи, че дни след насилието и имало и друга заплаха:

„Другата заплахата дойде няколко дни по-късно пред колеги, с другия екип, с който снимахме, трябваше да обсъдим позиция на камерата. Споделих на режисьора, че ме болят зъбите, лицето каза: „Продължи да говориш и аз ще го направя пак“.

Имам свидетели, моите прекрасни колеги, допълни актрисата. Тя обясни, че тази седмица е разбрала кои са истинските й приятели и на кого може да разчита.

На въпроса защо не си е извадила медицинско тогава, а само си е направила снимки с телефона, Диана Димитрова каза, че е била изманипулирана от друг човек.

„Бях решила, че отивам да си извадя медицинско, затова направих снимките и ги изпратих на мой приятел, и мислех да му кажа – пали си колата и идвай да ме вземеш, отиваме в болница. Трябваше да изчакам за разговор с друго лице. Това лице ме изманипулира с думите – Какво ще постигнеш. Аз бях една прохождаща актриса, която 2 години ходи на кастинги, не се случваха нещата, но си казвах - Продължавай. Исках да покажа таланта, как мога да го развия, да стана по-добра. Изпитах чувство за вина“, разказа Диана Димитрова.

„Не беше лесно, но тези дни до мен достигна поредният слух, че през тези години лицето разказва други истории в актьорската гилдия. 2017 г. се случи побоят, 2018 г. отново се срещнахме на снимачната площадка, лицето ме посрещна с усмивка, здрависахме се, как прекара лятото. Малко по-късно лицето ми се обади –и каза: „Ники иска твоя контакт за среща с едно малко момиче, осиновена е, много те харесва и иска да се видите. Може ли да дам номера ти“. Направихме срещата, отидох в дома на Ники Сотиров, подарих книжка, направихме си снимки. Той днес ми каза много хубава новина, но не е сега моментът“, допълни актрисата. 

Диана Димитрова добави, че, ако нападателят й се беше извинил, е щяло да й олекне. "Когато видя, че човекът осъзнава какво е направил – може би щеше да ми олекне".

Кой е той? 

Диана Димитрова съобщи, че до края на предаването ще разкрие лицето, което я е нападнало. Тя поясни, че не контактува с това лице и не е в нейното полезрение.

„Има образувано досъдебно производство и аз нямам право да кажа името, но тъй като знам, че в България има много интелигентни хора, искам да ги помоля да четат между редовете. Аз ще кажа името до края на нашия разговор. Детайлите са важни. (…) Гледах друга телевизия. Журналистите, водещите живо обсъждаха Дядо Коледа или Дядо Мраз. Аз съм дете на прехода, родена съм 90-та година, много силно вярвам в Дядо Коледа, защото Дядо Мраз идва от друго място. Целият юли месец тази година рисувах за изложба, искам да поканя през следващата година, март, хората да дойдат да видят изложбата ми, вече рисувам и с цвят“.

Вярвам в справедливостта и доброто, отбеляза актрисата.

На въпроса защо сега е решила да говори, Диана Димитрова отговори:

„Вече аз съм лице на кампания, която е за превенция на насилието – над жени, деца, мъже. Твоето интервю с Мариана Андонова (бел. р. съпруга на една от жертвите на прокурорския син от Перник) много ме вдъхнови – как един цял град мълчи. Съзнанието ми не може да понесе, че някой може да си позволи това зверство и да бъде прикриван от цял град. Попитайте тези хора, които живеят в Перник, – защо мълчахте всички? Аз имам огромна вина, но ако бях говорила тогава, когато бях току що завършила студентка, която иска да се реализира в България – кой щеше да ме чуе“.

Има и други записи на изяви на лицето, съобщи актрисата:

„Сигурна съм, че, когато стигнем докрай - профайлърите ще кажат своята дума, защото тази агресия личи. Има много записи на изяви на лицето. Родителите – майка ми ме пита "Защо, защо не си ми казала". Тя отиде в чужда държава, научи езика, справи се, много е борбена. Обясних й всички причини защо сега. Баща ми малко се страхува в момента, защото той е дете на друго време, но неговите страхове вече нямат общо с мен. Не мога да мълча, живея в България, избрала съм да се развивам в България. Не искам, вече нямам право да мълча. В едно интервю бях казала - с голямата сила идва и голямата отговорност. Когато си публично лице, ти трябва да говориш само и единствено истината“, категорична е Диана Димитрова.

Източник: btvnovinite.bg


В категории: Животът


Батето се оказа пророк
Батето се оказа пророк 06/05/2024, Понеделник 14:00 0
59
Коментара по темата
59.
до 56
06.12.2022 12:09:25
1
2
Май сте от същата гилдия? Там читав няма, всеки с номера си, но Дианка е с цяла циркова програма
58.
a
06.12.2022 05:13:15
0
3
Извинете ,че се сетих 5 години по-късно,че ме изнасилиха доброволно за кариерата да върви.може и наистина да казва истината!
но защо чака цели 5 годинииииииииииии?сссссссааааааааааа?защо?
57.
Биячите на жени защо го правят?
05.12.2022 21:55:44
10
2
Биячите на жени защо го правят? Ами защото не могат да вдигат самолета!
Нормалните мъже винаги помагат на жените!
Колкото до Вергов - Истанбулската конвенция е за джендърите, той явно се има за джендър и ревнува мъжете от жени като Диана!!!
56.
54
05.12.2022 19:00:10
6
3
Голям ПР тече. Като му видите работния ден и как се шмърка със супата на обяд, елате да си поприказваме :)

За мен е дърт. Не виждам как бих страдала от липсата на неговото внимание! Пък и няма нужда да бленувам един чичак да ми сменя диагоналите.
55.
*********
05.12.2022 17:08:20
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
54.
до 53
05.12.2022 16:52:33
0
3
Оплаквате ли се или се възмущавате? Вас очевидно не ви е задявал
53.
До 45
05.12.2022 16:11:16
5
3
Ма много преведен го изкарвате Вергов. Пък как друса по време на снимки. Пък как “натиска” в ъгъла жени от екипите.
Не зная дали той е ударил, но пък знам как се настоятелно задява с 20 годишни.
Изобщо не е красиво!
52.
*********
05.12.2022 12:05:25
1
12
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
51.
ahaha
05.12.2022 11:22:04
4
16
Пребили я преди 5 години и ся се сетила да каже нещо, малко като тия в Холивуд дето почнаха да излизат и да казват че преди 10 години някой ги хванал за задника или ги "изнасилил" Жените са мноо зле, всички търсят евтин ПР и да одерат кожата на някой богат мъж.
50.
Съжалявам, но
05.12.2022 11:13:35
5
14
Човек, който е отишъл да говори за насилие срещу себе си, не отива с един наръч детски книжки и не говори за изложбата си през половината интервю.

Плюс това известен актьор като Вергов, не би си позволил да бие жена пред колеги, особено че те не са се намесили. Половината история липсва. Нейният разказ, започва от телефонното обажда, но не споменава какво е провокирало това. Казва, че не знае. Вергов не е някой психопат, който първо започва любовна авантюра с някого и после безпричинно му звъни, за да го заплашва. Набил я е, това е ясно, но тя не казва причината. А причината вече излезе в медиите. В България тайна остават само неща, които са удобни на хората, които управляват тази страна. Всичко друго не може да бъде скрито и рано или късно лъсва.
49.
Наблюдател
05.12.2022 11:09:35
1
12
Целият ни “елит” е такъв, започвайки от певци, през актьори до професионалисти и политици.
48.
до 47
05.12.2022 10:58:27
0
14
Подобно нещо се случи и на мой приятел. След кратка авантюра с колежка, той решава да преустанови тези отношения. Девойката обаче не е съгласна и му отговаря, че в такъв случай ще каже на официалния си приятел, че моя познат я зарибява на работа и наистина го прави. В последствие въпросния официален приятел, който се оказва някаква батка звъни на моя познат за да се саморазправя. Стига се до бой, завършил злощастно и за двете страни, единия бит, другия с извадено рамо. Така че, хора, внимавайте каде си го вадите!
47.
Наско Ментата
05.12.2022 10:55:31
1
7
Аз пък съм на друго мнение. Кучето е заровено с гафа една политическа пиарка да бъде натрапена в театъра. От там по-свободолюбивите артисти пказват среден пръст. От там почва обичайната схема за вадене на мръсно бельо. Почва тимарене ,щото е ясно че Явор Бахаров,като го почерпите с холандско няма да откаже.
И си идваме на въпроса : - Абе,театралите ,вие ше слушкате и ше папкате или ...
И,в общи линии тва са нормални неща в една ненормална държава.
И поне ме радва,че поредната службарска постановка е снимана на подобаващо ниво,че ми беше станало скучно по едно време
46.
Коментар
05.12.2022 10:43:14
3
19
"Някаква неизвестна и неуравновесена (меко казано) актриса бездарно се опитва да лицензира българското me too с претоплена история за насилие, без да обели и дума за своя принос към него. Може би защото знае, че хората ще се потресат, ако чуят цялата история и ще спрат да я слушат."
Явор Дачков
45.
до защитничките
05.12.2022 10:37:33
2
31
Историята е следната. Госпожицата е имала кратка авантюра с Ю.Вергов. Господинът й обяснил ,че всичко е приключило, но госпожицата не мислила така и се активизирала. Започнало преследване - на него и на членове на семейството му,включително малолетната му дъщеря. Многократно го излагала на публични места ,включително и с реплики от рода: "А бе,ти май си минал на левия бряг!" . Господинът нищо, търпял и отново с думи й обяснил да престане и че между тях всичко е приключило. Но,не. Госпожицата се срещнала с бившата му жена и й наговорила всякакви простотии. Господинът пак се овладял и пак й обяснил с думи да престане. Но,не. Госпожицата започнала да действа чрез малолетната му дъщеря, срещала се с нея, правила й малки подаръци, говорила й разни неща. Когато господинът разбрал естествено, като всеки родител се ядосал. При срещата им на снимачната площадка й казал да остави детето му и него на мира, но наглата госпожица какво му отговорила? Отговорила му ,че ако поиска ще направи малолетната му дъщеря своя любовница. Не зная кой родител би издържал на всичко това без да реагира. Последвало блъскане на земята и един ритник. И да , имало е свидетели, колеги, но никой не я е защитил, не защото са дебили и насилници, а защото са виждали многократно психопатичното поведение на колежката си. Същата още като студентка в НАТФИЗ искала да съди учебното заведение, защото единият от преподавателите, според нея, се държал пренебрежително и нагло към нея. Това е истинската история ,но от устата на госпожицата това не го чухме, няма и да го чуем.
44.
до 35
05.12.2022 10:01:02
4
13
Досега не ми се е случвало някой да ме изрита с обувка в лицето и то без причина
43.
Данчо
05.12.2022 09:53:55
3
18
Едно дете ме бутна в детската градина преди 30 години и аз паднах, но Петьо ми каза да не казвам на другарката кой ме е бутнал. Вече сме големи, ако четеш това да знаеш, че ще те съдя. Имам рисунка на обеленото си коляно!
42.
БГ пародия
05.12.2022 09:44:43
5
14
Грозна и световно-неизвестна версия на Анджелина Джоли. И като е видяла, че не става за актриса е решила да търси друг път към славата.
41.
Лекар
05.12.2022 09:32:44
10
14
Това е психично болна жена регистрирана в психото. Също е алкохоличка. Трябва да постъпи в психотоза лечение защото нещата и ще се усложнят.Пияна е паднала по стълбите. Никой не я е бил.
40.
Въпрос
05.12.2022 09:10:17
6
17
Тази госпожа има ли медицинско ,някакви други доказателства ,че така може накрая да я осъдят за клевета и уронване на престиж.
39.
Софи мангеса и Гринго Мазния циганин
05.12.2022 09:04:54
3
13
Бий ма обичам те....
38.
Сту
05.12.2022 08:35:43
5
20
Оф, какъв е тоя цирк.
3 дена реване по медиите, обаче не казва кой е тоя...
Дала била насоки кой можело да бъде.
37.
До 21
05.12.2022 08:31:42
3
2
Ами като не си добре- не си добре!
Първо - повечето насилници са от тия не дето мислят, а направо си го и изричат- "На вас жените ви е лесно.";
Второ - се хвалят с всякакви подвизи и педерастии- та незная за какъв тестостерон си писал като нивата им на прогестерон са повече от тестостерона и в другия пол;
Трето - силата си може и да е използват в някакъв труд, но се оказва, че за физически труд не им достига и сила;
Четвърто - са се заели привидно с някакви "благородни каузи", от които облаги черпят определени групи за сметка най- често на единици, та и за каква еманципация като жертвите им са от различни полове и различни възрасти. Последно подгонил ученици от началния етап на образованието, които след училище седнали на пейки да хапнат и го били загледали;
Пето - щетите им са факт във всички дейности и най- вероятно са от неравенството амбиции- възможности>0, а жертвите им са неподозиращи ги и поради факта, че определени длъжностни лица им сътрудничат по предварителни нерегламентирани и незаконни проучвания.
И държавната социална политика ги подкрепя, социалните им проекти им осигуряват стандарти на живот много често по- високи от тези на реално трудещите се и работещи. Не им е проблем да изгонят специалист след няколко месечно наблюдение поради факта, че и някой от групата им може да е работи тая работа след като е видял как се работи.
А в групите им няма никакво класифициране и никакви цели и интереси- търсят нещо, ама и те не знаят какво. Като някой безинтересен филм, който гледаш докато му дойде края.
36.
Т.Т.Т.
05.12.2022 08:21:15
13
12
Утре ако някой така изрита в лицето дъщерята, жената, сестрата или майката на насилника само защото е по-силен физически заради пола си, дали ще е ок?!
35.
до 7
05.12.2022 08:18:27
2
8
А случайно да е споменала да има записи, с които провокира тази агресия към себе си? Като например, че смята да има интимни отношения с дъщеря му?! Кой нормален човек като го млатят, ще снима ? И кой нормален човек съзнателно ще провокира агресия към себе си? Бая трябва да е изтрещяла тая мома.... Не съм посягал на жена, но не знам как бих реагирал на провокация спрямо дъщеря ми. Не искам и да си го помислям.
34.
33 поправка - до 27
05.12.2022 08:17:47
0
4
Американците ми смениха заглавието!
33.
До 1
05.12.2022 08:16:26
0
5
Дай съвет какво да гледаме. В петък вече няма съветска телевизия...
32.
555
05.12.2022 08:11:27
1
17
Тя даде 2 жокера кой е биячът - Дядо Коледа и месец юли. Тези дни Юлиян Вергов каза, че вярвал в Дядо Мраз.
31.
Т.Т.Т.
05.12.2022 08:08:28
19
11
Българското кръвожадно племе как скочи срещу една беззащитна малтретирана жена.. Как може да сме толкова изостанал народ, живеещ с представите и манталитета на примитивни, азиатски племена! Както и да е бил предизвикан насилника, действията му говорят само едно.....СЛАБОСТ!
30.
Drug komentar
05.12.2022 08:08:09
2
16
Причината
05 Декември 2022, 5:26
Заплашила го, че ако спре да я опъва редовно, ще стане любовница на малолетната му щерка.Свидетел на случката го е разказал.
29.
!
05.12.2022 08:02:57
2
13
Някъде писали причината за реакцията на лицето "Х", а това БГ е на 99% истина. Искала да разведе мачото и действала през 15 годишната му дъщеря! Ми понаплющяли се, давай следващия... Но не, тя си правила тънки сметки, като сега.
28.
****
05.12.2022 07:52:39
2
18
И тая като брантиите от "МЕ ТОО" гледа да изкара някой и друг лев.
27.
зрител
05.12.2022 07:24:59
3
11
Не гледайте бТВ, българоезичната, американска телевизия у нас !
Същата като Нова ТВ.
Нищо общо с живота на българите !
26.
Ужас
05.12.2022 03:27:10
1
20
Напоследък гледаме абсурди, тази била удряна, но не сега, а преди, някакви изтрещели майка и дъщеря, решили да направят мечка направо такава гениална идея, чудя се дали няма да получат нобелова награда за спание на луди крави, като тях, барбитУ си сложила за 30 път хиалурон, полицаи с акция за две свивки и това се тиражира ежедневно, ами не е нормално
25.
Тотално
05.12.2022 03:12:51
4
25
Слабоумие в стил Холивуд. Първо, телесна повреда се доказва не с показания, а с експертиза. След 5 години при липса на всякакви медицински документи е абсурд. Второ, прокуратурата продължава да пада на нивото на чалгата...били се самосезирали. Като знам как 100 процентови дела не им стиска да вкарат в съд, за да не им четат оправдателна присъда, тамън си ги представям с това дело. И трето, каквото и да е, това е видно, че е лека телесна повреда, която се възбужда по тъжба на пострадалия. Демек, тази жена сама трябва да си подаде жалба в съда и да си докаже твърденията, без намеса на прокуратурата, ама май не желае. Четвърто, давността май е изтекла. Нама как след пет години да ти дойде на ум, че някога ти ударили шамар, а сега си жертва, но тогава хич и на акъл не ти дошло. То акъл и мензис не дойдат ли на време, не ги чакай. И пето...все се говори за корупция в съда, ама няма нормален съдия, който да осъди някой без доказателства.
24.
Приказки за дебили
05.12.2022 03:09:58
2
28
Преди 5 години ме блъсна един колега с колата. Ама тогава не си извадих медицинско понеже един друг колега ми каза че няма смисъл. Пък и той е важна клечка има скъп джиБ.

Ама сега гледам тоя продължава да кара рисково та реших да не си мълча. Не мога вече - все пак съм лице на фондация против насилието от която не взимам нищо.

Между другото искам една новина да кажа - ще правя концерт догодина - елате да ме слушате. Вече свиря и с уста ;)
23.
трейлър
05.12.2022 01:21:58
2
22
ми аз се чувствам много зле много ми е трудно ей ама знаете ли ще правя изложба елата да я видите вече рисувам в цвят....
В превод - много съм наранена елате ми купете картините от солидарност

Айде сега всички шаранчета под строй към галерията с парите да помогнат на милата женица да намери сили да продължи да твори
Пишете в гоглето диана димтрова картини и приготвяйте пачките за тези невиждани шедьоври
22.
така така
05.12.2022 01:04:34
5
27
Аре се сетила се Мара Пена селянката... Яде кюфтето и не рева а сега ревеш... Кой знае с какво си го изнудвала ама си ударила на камък
21.
МИчеТУ
05.12.2022 01:03:54
8
12
Много еманцепирани тратки са писали тука.Нали искате а сте равни?Тогава се научете да носите бой.Ама тези били първични и използвали силата си.Е някой да ви е спрял и вие да го правите?Ма били жени,е като сте жени дай и ние да станем тратки,защото не можели да станат мъже.От цялата история единствено се разбра,че който и да е насилника явно има добри нива на тестостерон.Да е жив и здрав
20.
Кукавица
05.12.2022 00:32:35
6
20
Нещо хахаво има в таз женица??!
Магнит за проблеми!!
Ама по закона на Виктор Глупачкин-Излагачкин проблема винаги е виновен,не магнита!
19.
Разбрах едно
05.12.2022 00:03:35
22
26
Че в коментаторите е пълно с комплексари с малки пишки които бият жените си. Ми да си е.ете майките ве утайки.
18.
ми-ту ама неизмито
04.12.2022 23:35:35
17
30
Не съм фен да се бият жени, но цялата работа яко намирисва на рекламка.

Мрън мрън тази личност мрън мрън ама няма да я каже коя е. Мрън мрън колко ми беше зле... и накрая - имаш 1 минута свършва ни времето.
Ами вижте сега много важно искам да кажа че ще имам изложба ела те ми вижте картините вече рисувам в цвят

И кво цялата работа е да си пробутаме картините да ни ги купят от съпричастност и т.н. Аман от бездарни хора използващи всякакви начини да получат внимание
17.
НАБИЛ ЕЖЕНАВИ
04.12.2022 23:11:13
7
4
БАУ!
16.
Просто да полудееш...
04.12.2022 23:06:13
29
36
Някаква неизвестна и неуравновесена (меко казано) актриса бездарно се опитва да лицензира българското me too с претоплена история за насилие, без да обели и дума за своя принос към него. Може би защото знае, че хората ще се потресат, ако чуят цялата история и ще спрат да я слушат.
Някакви болни от нарцисизъм и жадни за внимание хора обикалят от сутрин до вечер медиите в трескавото му търсене, а медиите, вместо да им сложат един голям бан, ги насърчават и продължават да ги канят и въртят изтърканите им истории, заченати в болно въображение и нямащи нищо общо с реалността и истината.
Умнокрасивият дискурс не се интересува от тях, а от плоските си представи, които приемат желаното за действително, плитките си емоции за особен връх на духовния живот и двойния си стандарт за задължителна норма.
Тия работи са за психиатрия, а не за публицистика. Отразяването им няма нищо общо с журналистиката и само подхранва болестта.
15.
...
04.12.2022 23:02:39
3
11
На снимачната площадка е многоооо по- различно от гардеробната! Последно къде?

Такива кампании определено са с обратен ефект на целта им. Преди години един беше посегнал на съпругата си германка. Ами след посягането така го беше наредила, че няколко месеца беше с гипсирани крайници.

И има ефект- само някой да посмее да посегне, без звук и писъци, после полицаите идват само да го отведат. Никакви компромиси. В детска възраст баща му го биел до припадъци и вече станал родител и тръгнал наляво- надясно да се бие. А институциите ги покровителстват такива невменяеми.
Качил се на висок етаж да гостува, станало му лошо от необичайната за него надморската височина и агресивната му програма, заложена още в детството му и скочил да се бие и отново щял да дойде. Ще дойде отново, ама още не си е намерил патериците.
14.
Гневен
04.12.2022 22:54:37
19
39
Как е възможно в национален ефир да се дава трибуна на една объркана жена ,която сама си противоречи във всяка своя "изява" и да се вменява вина без каквито и да е доказателста на друг човек.Това е абсолютно дъно и не може да е правова държава.Вече всеки неудобен може да бъде оплют и омърсен преди изобщо да се разбрало истина ли е или не!Това на нищо не прилича и от БТВ отново бълват пропаганда
13.
Митю с Питоня от Арбанаси
04.12.2022 22:48:05
6
22
И в двамата мога да се източа обилно. Аман от евтини провинциални номера от селски вечеринки и седенки. Където си вадиш хляба не си вади юя,респективно клиторя или гъделичника по народному
12.
Затривай
04.12.2022 22:46:45
20
32
Бахти мършата сме, обичаме да бият жените ни и да ни ебът с 200. И ние се радваме! Ебати нещастната сбирщина, един приятел с който много спорихме ми беше казал, че има нещо сбъркано в гена ни и е бил прав!
11.
04.12.2022 22:39:39
16
34
Ако е в нормална държава, трудно ще си намери работа бияча оттук насетне! Както и да го е провокирала това е прекалено голяма простотия!
И няма начин да му е за пръв път на тази "крехка" възраст.
10.
До 8
04.12.2022 22:38:44
10
23
Другата страна,ако е с чиста съвест досега да е опровергал.И найката на дъщеря му се е покрила,явно има защо.
9.
Очевидно неуравновесена особа
04.12.2022 22:36:11
25
37
се опитва да припечели нещо на гърба на популярен колега по примера на разни американски актриси и не само актриси. И ето - вече била станала лице на някаква кампания против насилието. Аз пък чакам да чуя и другата страна, защото разказът на госпожата беше меко казано неубедителен.
8.
Шоки
04.12.2022 22:29:20
31
34
Бахти парцала използван
7.
Хм
04.12.2022 22:25:49
20
36
Чета и други коментари и не мога да повярвам,че има хора,които толерират женско лице да бъде стъпкано с подметка.Същият този я е и заплашвал,че ще провали актьорския й път.Според вас това нормално ли е каквото й да е направила?!
Тя спомена,че има много записи,където си личи агресията и специалистите ще му направят профил.Явно човекът и играейки си избива комплексите.
6.
До 4
04.12.2022 22:25:27
4
10
Нео-комунистите в момента управляват държавата ве, те държат бизнес, власт и медии. Чиста монета казваш, нека видим развоят, всичко излиза наяве рано или късно, а колкото по-късно, толкова по-мръсно :)
5.
do 4
04.12.2022 22:21:34
21
29
Сбъркани са такива нео - комунисти като тебе - дето приемат всичко казана за чиста монета без никакви доказателства."Народният съд" беше преди 89-та.
4.
Мизерно племе
04.12.2022 22:18:48
24
55
Какви безчувствени боклуци сме станали не е истина. Останах погнусен как жени подкрепят факта , че жена е пребита като куче, какво се е случило с вас бе, кое ви е сбъркано?
3.
Джурналистa
04.12.2022 22:07:11
44
44
Луда напориста селянка.Направи си реклама на бездарната особа.Ако пък е Вергов - тамън двамата са се намерили като гърне и похлупак.
2.
Sss
04.12.2022 22:06:52
45
37
Кво ви пука за тая... Няма дим без огън явно боя и е малко хахахах поредното минди
1.
Ю.
04.12.2022 22:04:48
8
42
Вергов.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Румен Радев намекна, че може да наложи вето на Закона за хазарта Румен Радев намекна, че може да наложи вето на Закона за хазарта Бързото законодателство не винаги води до желания резултат", лаконичен бе държавният глава  Батето се оказа пророк Батето се оказа пророк Секретарката на Иван Славков проговори 13 години след смъртта му След 2 ракии: Пияната Дебора имала ясновидски способности След 2 ракии: Пияната Дебора имала ясновидски способности В детството си Дебора Иванова била убедена, че по някакъв начин има силата да предизвиква предстоящите събития само с мисълта си и поради тази причина дълго време била измъчвана от непоносимо чувство за вина Вижте как Бургас почете Свети Георги Победоносец Вижте как Бургас почете Свети Георги Победоносец Днес официално бе открит и сезонът на остров „Света Анастасия“ Венцислав Мутафчийски още умува защо за COVID-19 в Китай се действало толкова строго Венцислав Мутафчийски още умува защо за COVID-19 в Китай се действало толкова строго Не намерих отговор, има нещо, което не знаем, сподели генералът „Храбри“ и „Смели“ ще пазят границата, адм. Емил Ефтимов заговори за заплахи в Черно море „Храбри“ и „Смели“ ще пазят границата, адм. Емил Ефтимов заговори за заплахи в Черно море Той уверява, че българската армия не е статична и стои стабилно на югоизточния фланг на НАТО Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак За чудото разказа игуменът Паладий, а кметът Иван Алексиев сподели, че се надява Илия Луков да зарадва хората с песните си Започва Светлата седмица Започва Светлата седмица С това се поставя завършек на великденския празничен цикъл Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Вторият ден на Великден тази година съвпада и с Деня на храбростта и на Българската армия Пари и вълшебни мигове за Овена, а Стрелецът да носи дрехи в светли цветове! Пари и вълшебни мигове за Овена, а Стрелецът да носи дрехи в светли цветове! Хороскоп за деня – 6 май 2024, понеделник
Мъжките цици на Азис се оказаха дефектни Мъжките цици на Азис се оказаха дефектни Имплантите му имат собствено мнение  Вижте в какъв скандал се забърка тази звезда от Ергенът Вижте в какъв скандал се забърка тази звезда от Ергенът Освен че подпитва мъжете за стандартните неща, тя открито отправя намеци към тях, кара ги да лазят по земята, та дори пъшка в нечии ръце Емилия ми се натискаше, твърди този режисьор Емилия ми се натискаше, твърди този режисьор Режисьорът извади някои пикантерии от кухнята на попфолка в подкаста „При Тото“ Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс” Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс” Пред очите на цяла България в шоуто на Би Ти Ви синоптичката показа най-добрият танц за вечерта, спечели максималните 40 точки от журито и въпреки това беше изпратена на елиминация и за малко не отпадна Рачков се изпусна, стана ясно колко пари взема Фънки от Капките Рачков се изпусна, стана ясно колко пари взема Фънки от Капките Най-колоритният арбитър в предаването, Димитър Ковачев – Фънки , прибира по 6 бона на лайф Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Никъде по света, освен в Европе, лидерите не се радват на факта, че скоро народите им няма да са мнозинство в собственште си държави САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? Бившият командир на батальона „Айдар“ Евгений Дикий коментира, че битката в Часов Яр е за целия Донбас и призна, че положението на ВСУ е лошо Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън пък прогнозира, че руснаците ще търсят оръжията, дадени на Украйна, докато не ги унищожат Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори