×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Правилата на желанието и позите


30 Ноември 2022, Сряда, 22:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Кама Сутра учи, че разнообразието е най-важно

Въпросът с позите в секса е стар почти колкото самия секс. Още от древни времена е било много важно как точно двамата партньори извършват акта, не само заради самото удоволствие, но и за духовното им отдаване.

Книгата Кама Сутра е създадена някъде между 1 и 4 век от човек на име Vatsyayana в Северна Индия. Написана е на древния език Санскрит, според който „Кама“ означава „желание“, а „Сутра“ - „правила“ Противно на съвременните схващания, че Кама Сутра е безразборен секс във всякакви причудливи пози или пък нещо извратено и пошло, първоначалната идея на книгата е била да опише позите като изкуство. Кама Сутра съдържа 64 пози, описани като възвишен начин за правене на любов, без да се влага и капка разврат в смисъла й. През 19ти век английският изследовател Ричард Бъртън открива и превежда книгата, което му докарва години затвор. След няколко десетилетия, през 1963 година, Кама Сутра става легално четиво и днес я има преведена на всякакви езици и предизвиква огромен интерес дори у тези, които твърдят, че не се вълнуват от „тези неща“.

Да не го увъртаме – няма такива, които не се вълнуват от секс и не мечтаят да изживеят най-големите си сексуални фантазии. И когато заговорим на тази тема, позата задължително попада в графата „най-важно“.

Нека погледнем малко статистика! Любимата поза на жената е, когато тя е отгоре. Според специалисти така тя може най-лесно да свърши, защото чувства, че владее положението и може да се движи както си пожелае и с каквато скорост прецени, че е най-възбуждащо.

Други пък твърдят, че е много важно двамата партньори да си паснат чисто анатомически. Според някои сексолози позата трябва да се подбере според формата на пениса на мъжа и формата на вагината при жената. Двамата партньори трябва да пробват разнообразни пози, докато усетят коя им носи най-голямо удоволствие. Това е особено важно за нежния пол, тъй като според специалистите жената не може да свърши от всеки мъж (не само заради психологическите дадености, но и заради формата на члена му).

За да сме максимално доволни от сексуалния си живот, не трябва да забравяме, че разнообразието е една от най-важните „подправки“, за да не губим апетит за секс. Доказано е, че жените ставаме сексуално лениви, когато знаем какво ни предстои. Какво по-скучно от това – лягате, загасяте лампите, правите секс в мисионерска поза и после заспивате. Това ще ви е интересно само, ако сте стояли „на сухо“ няколко месеца. Ако не можете често да разнообразявате обстановката, то задължително се научете да проявявате фантазия и свой стил в правенето на любов. Нека направим един кратък преглед на позите, които често практикуваме и някои, които няма да е зле да пробваме.

Мисионерската – Нека не сме прекалено големи съдници, но с нея само не става! Положителното е, че така усещате близостта на партньора си и е много възбуждащо, когато притискате силно тялото му към своето. За да разнообразявате преживяванията си в тази поза, не спирайте да движите тялото си, краката, повдигайте таза (Поза на тръстиката). Влезте в ритъма на партньора си, защото движенията в тази поза могат да бъдат колкото негови, толкова и ваши.
 

Позата на Индрата – При тази поза вие сте легнала, краката ви са събрани и партньорът ви притиска стъпалата ви върху гърдите си, а коленете ви се притискат към вашите гърди. Не е зле да пробвате, звучи вълнуващо.

Вие сте отгоре – Това положение е класическо, но никога не омръзва. Съществуват десетки вариации и имена на различни пози, когато жената е върху мъжа. Вие имате широко поле на изява – може да сте в клекнало или на колене положение („Позата на Андромака“, „Обяздване“) или легнала, притисната към партньора(„Съюз на костенурката“), а може да дадете тялото си максимално назад. При всяка смяна на положението на тялото, усещате и промяна в самото чувство '“там“. Именно затова така най-лесно жените напипват перфектното положение за тях и могат да стигнат до край.

Вие сте отгоре в гръб – От стандартната поза да сте просто отгоре с лице към него, много лесно може да преминете в гръб. В тази поза също може да променяте позициите на тялото – като сте седнала(„положение на люлката“, „отзад напред“) или легнала върху него. Сложете ръцете си назад, върху гърдите му, и така ще застанете в средно положение. Видът ви гръб определено ще го възбужда страшно много.

Позата на лъжиците – заставате на една страна, а партньорът ви е зад вас. Той има пълната свобода на ръцете да ви докосва, където пожелаете. Не пропускайте да се възползвате от това и да го упътите.

Позата на богинята – под това патетично име се крие следната поза – партньорът ви е в седнало положение, вие сядате срещу него и прекрачвате кръста му с крака. От него си иска да има тренирани ръце, за да успява да ви помага в движенията, а от вас – да имате издържливи прасци. Смята се, че тази поза леко задържа еякулацията на мъжа, но пък за сметка на това може да се наслаждава на гърдите ви точно пред очите му.

Съюз на антилопата – застанете на замята на колене пред леглото. Партньорът ви трябва да е зад вас в същата поза и така да осъществите акта. Вие можете да се навеждате напред и да отпускате тяло върху леглото, както и да разтворите леко крака за по-голямо удобство. Партньорът ви през цялото време контролира положението и в това има нещо възбуждащо, особено ако използва ръцете си да ви докосва там, където желаете.

Кучешката („Шеста поза“) - Малко вероятно е да не сте я пробвали. Заставате на колене с опрени лакти или длани в земята, а партньорът ви е зад вас. Тази поза се смята за особено възбуждаща и за двамата, тъй като е залегнала в първичните ни еротични изживявания. Задните части излъчват силни сексуални сигнали и той има перфектната възможност да ви се наслаждава. Ръцете му може да галят гърба ви, бедрата, ханша и какво ли още не. Вие се опитайте да бъдете активна, като извършвате движения с таза си.
Така ще разпалите страстта още повече и на него ще му хареса адски много.

69 – едва ли е нужно да ви описваме как изглежда тази поза. Дори самото й име е станало мода през последните години. Много хора твърдят, че не им харесва, но други умират за нея. И все пак, ако не сте пробвали, задължително я приложете поне веднъж, за да се уверите дали е за вас или не. Забравете всички задръжки и се насладете на взаимното си удоволствие, без да му мислите как сте застанала и как изглеждате. Няма начин да не е секси за него.

Не спирайте да фантазирате и да „украсявате“ сексуалния си живот с разнообразни пози и места. Не е задължително да станете специалист по Кама Сутра, но при всички случаи разнообразието води след себе си по-голямо удоволствие. Кое обаче е най-важното за перфектния сексуален живот и стои преди позата в челната класация на важните неща в секса? - Да се отпуснете и да харесвате себе си! Оказва се, че най-големият проблем на жените в секса е, когато се притесняват и се държат сковано в леглото. Това не се харесва нито на вас, нито на партньора ви. Колкото по-разкрепостена и естествена сте, толкова по-вълнуващо ще бъде всяко изживяване в спалнята под завивките.


В категории: Лайфстайл


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" Благодаря на колегите кметове по общини и на Общинсктие съвети, че подкрепят тази идея и са единни, защото това вече има ефект, каза кметът на Поморие Иван Алексиев Похвално! Ученичка от музикалното училище в Бургас намери и предаде на полицията голяма сума пари Похвално! Ученичка от музикалното училище в Бургас намери и предаде на полицията голяма сума пари За да получи изгубените средства, собственикът трябва да назове стойността и да каже в какво са носени банкнотите ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Кирил Петков настоя президентът да побърза с консултациите за служебното правителство, за да може изборите да са "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" В ГЕРБ се страхували МВР да не бъде овладяно от ПП-ДБ, защото те правели незаконни арести Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Юксел Кадриев разкри интересни подробности от личния си живот Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Дамата по чудо се размина без сериозни травми, след като обърна Хондата си на шосето Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Не трябва да се слушат такива кретени. Глупаците хич не ме интересуват и не им обръщам внимание, категоричен е Фънки Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Нещо лошо се случи с този известен българин Нещо лошо се случи с този известен българин Човекът глас стана жертва на хакери Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Повод за хапливия й коментар стана решението н Митко Щерев да разреши на Лили да пее песните му
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори