×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кметът на Приморско и цар Гого работят за 60 местни роми, законно


Кметът на Приморско и цар Гого работят за 60 местни роми, законно
В общ коптор без канализация и вода живеят 12 местни жители, които чакат да бъдат устроени като бели хора в Узунджата, но без да плащат
30 Август 2011, Вторник, 20:07 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА, Видео Добромир ДОСКАЧАРОВ

Слухът, че ще бъдат устроени цветнокожите с имения и басейни предизборно е верен, но донякъде

Белите избиратели в община Приморско да си отдъхнат, защото няма да бъдат пренебрегнати в полза на 60-ината сополиви и мръсни цигани, които живеят в общ коптор при входа на града – точно срещу бензиностанцията на „Лукойл“, от другата страна на шосето, където почва тузарския квартал Узунджата.

Както Бесове.бг вече писа, действително в клоаката без течаща вода и канализация, населявана от 12 семейства с малки деца, редовно идвал цар Гого, който обещавал да уреди жилищния им проблем. Последно бил сред тях в понеделник. Но този цар се оказа представител на Бизнесцентър „Рома“ - неправителствена организация, спонсорирана от чужбина. На всичкото отгоре митичният Гого се оказа от Карнобат, съвсем нормален човек. И не обикаля да подкупва циганите за кого да гласуват, а  изпълнява програма на общината, започната още преди две години.

Действително на ромите, по решение на Общинския съвет, са предложени права на строеж в отсрещния квартал Узунджата, там където живеят нормални и заможни хора. Парцелите от 500 кв.м са предложени срещу 36 хиляди лева. Тъй като желаещи нямало, общината се принудила да направи допълнителна оферта към циганите от минигетото – на един парцел да се построят по две къщи.

„Това беше най-справедливото, което можем да направим. Там живеят мои съграждани повече от 20 години, всички са родени в Приморско. Земята, върху която те се намират е частен имот и не могат да останат там, защото общината загуби съдебно дело и трябва да я освободи“, каза кметът Лиляна Димова, която категорично се разиграничи от зловредните слухове, че едва ли не тя и нейната партия БСП имат пръст в подкупване на роми за вота.
Наш екип отиде на място, за да види каква е картината.

Заварихме днес по обед, вторник, почти всички обитатели там. Някои гуляеха, други спяха.  Те бяха устроили и обща трапеза с кебапчета, водка Флирт, кока-кола, наблизо вреше боклукчийски казан с буркани. Не изглеждаха гладни в цялата тази мръсотия, по бараките им масово стърчаха сателитни чинии. Ромите казаха, че болшинството от тях били устроени в общинската фирма „Чистота“, редовно ходели на работа, но работното им време било през нощта, през деня си почивали.

Крайградските граждани на Приморско така воняха от мръсотията, че в района им трудно се стоеше. Съседите от богатите имоти наоколо настояха пред екипа ни да обявим, че повече не могат да живеят в тия миризми, разнасящи се от общия им кенеф, нито пък да издържат на шума, разнасящ се от кючеците им.

Всъщност идеята е ромската благотворителна организация да устрои със сглобяеми къщички до началото на октомври тези общо 60 бедняци, тъй като те очевидно нямат намерение да съберат пари и да си купят като нормалните хора земя и да си построят свой дом. Очаквайте още подробности около дадените и реализирани обещания на Лиляна Димова пред избирателите й преди 4 години, както и какви ги върши напоследък нейният основен конкурент Димитър Димитров.

Вижте видеорепортажа ни от гетото:



В категории: Приморско


Флагман.БГ Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! 01/06/2024, Събота 19:20 1
Флагман.БГ Варненци пропищяха от змии Варненци пропищяха от змии 01/06/2024, Събота 18:40 0
Флагман.БГ Тези симптоми алармират за... Тези симптоми алармират за... 01/06/2024, Събота 16:20 0
10
Коментара по темата
10.
hahah
04.09.2011 19:16:47
0
1
a ve teq ne sa ot primorsko az sam ciganin ot primorsko ne teq mizernici
9.
mangala
03.09.2011 08:15:15
0
1
abe maika vi da eba i bokluci mesta iskali ciganite ami na pove4e ot polovinata sa razdadeni i polovinata ne sa ot primorsko
8.
primorche
02.09.2011 21:38:35
1
3
Lilqna krade poveche ot Dimitrow,zatova ako ima pravda,nyakoi tryabva da ya dade na prokurora.
7.
до Касабова
31.08.2011 16:50:36
1
15
Цар Гого е докаран от висшия съвет на БСП да агитира за Лиляна Димова.Така поне той се представя в Приморско.Раздава брашно, вмирисани пилешки бутчета и риба на циганите от Приморско и Ново паничарево.Елате в циганската махала в Паничарево и там циганите всичко ще си кажат.Обещаваше че ако гласуваме за БСП-Лиляна ще ни направи цех за метли и ще осигури работа на циганите.Дадоха му пари да ни направи сбирка в едно кафе в циганската махала.Там раздаде малко бутчета и рибата а останалото прибра че щял да прави сватба на дъщеря си в Карнобат.Лъжат и мамят циганити че ни смятят за прости.
6.
разочарован
31.08.2011 12:29:27
1
7
А, не е така. Точно аз съм потърпевш от циганите , крали са от мен.
И Димитров нищо не направи, вярно е, но нали сега кака Лили е на власт та за нея говорим. Тя не само циганите не махна от входа на Приморско, тя НИЩО не направи за иначе китното градче, за какво толкова се бореше за този пост, не разбирам. ФАКТ е , че на циганите не им е там мястото, дори по околните села, циганите са по "скрити", така да го кажа. Нямат канализация, тоалетни, баня никакви условя, но успях да преброя от видеото поне 18 сатал. чинии. накачени по бараките. Еми циганска работа !!!!
5.
към разочарован
31.08.2011 10:01:12
6
2
А Димитров колко години беше кмет и какво направи.
Да не говорим как в наше време може да се прави подобен коментар като :Белите избиратели в община Приморско да си отдъхнат, защото няма да бъдат пренебрегнати в полза на 60-ината сополиви и мръсни цигани
И вместо да се правят подобни коментари, по-добре да беше се наблегнало на това, че нашите цигани нито са толкова мръсни и сополиви, работят и не крадат и не просят.
4.
браво
31.08.2011 01:39:59
1
3
Висока класа ! Браво, Катя !
3.
разочароан
30.08.2011 23:05:53
4
10
Дай боже, това на нищо не прилича вече, Лиляна какво се ослушва само, толкова години кметица и нищо не направи по въпроса!,
2.
angelari
30.08.2011 22:57:24
2
7
SRAMOTA na vxoda na PRIMORSKO tazi mizeria...Novata vlast da se zaema i da gi razkara ot tam....
1.
На Лили лелята
30.08.2011 20:22:09
3
11
Както се казва , не били компютри , а компоти .....:)))) ! А Лиляна колкото и да ги лъже , Никой вече в Приморско не и вярва ! Така , че последно сбогом на червената счетоводителка !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Богаташи глезят съпругата с домашна помощница Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Най-много средства за реклама са отделили парламентарно представените формации Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Столична община не дава паметникът да е пред Народния театър Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Бургазлийката разказва за пътя си към голямата сцена Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Нужно е родните производители и търговци да чувстват подкрепата на държавата и да бъдат поощрявани с политики Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица Тя е милионерска съпруга и отправи  уникално предложение към Мъск Тя е милионерска съпруга и отправи уникално предложение към Мъск Светлана Гъщерова иска чипиране на всички политици Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Свидетел даде описание на чужденеца: черна къдрава коса, светлокафява кожа и рядка брада Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Скандалният бивш кмет на Галиче и синът му лежат само година и половина зад решетките заради фиктивна работа Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше Антония Петрова ще се вихри в здравния мениджмънт
Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати След 5 години при повече от половината пациенти, лекувани с лорлатиниб, ракът не е прогресирал Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Нашенци масово канселират екскурзии заради надутите цени на морския превоз Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Двамата имали 1-годишна връзка, в която се въздържали от интинмни контакти Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори