×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ало, БФС! Кой допусна да се играе футбол на този стадион


Ало, БФС! Кой допусна да се играе футбол на този стадион
На вчерашния мач в Тополица е настъпил и друг екшън
07 Ноември 2022, Понеделник, 14:30 ч.
Автор: Флагман.БГ

Теренът в Тополица е кошмарен, в "съблекалнята" няма ток и вода

Бургаското БФС е лицензирало кошмарен „стадион“, на който е невъзможно да се играе футбол, установи репортер на Флагман.бг. Игрището в Тополица, община Айтос, по-скоро прилича на пасище за едър добитък, но не и на спортен терен. Поредните, които си изпатиха, бяха футболистите на „Русокастро“, които вчера трябваше да гостуват на местния „Тополица“.

„Двама наши играчи се контузиха. Вратарят ни пострада още при загрявката. Не е нормално да се допуска да има официални срещи на подобен „стадион“. Тази седмица сме пострадали ние, а другата ще играят децата на „Нефтохимик“. Никой не е длъжен да излиза на подобна нива, а БФС очевидно си затваря очите, и то не от сега“, коментира пред Флагман.бг президентът на „Русокастро“ Димитър Пейчев. Ю

На вчерашния мач в Тополица е настъпил и друг екшън. В 80-ата минута футболист на домакините е ударил с топка в главата главния съдия, който му показал червен картон и след това смелият арбитър бил подгонен от десетина ядосани местни ултраси. Клетият човечец нямало как да бъде спасен от охраната, тъй като такава липсвала. Имало един гард, който обаче нищо не могъл да направи. Така съдията едва успял да досвири края на мача при резултат 1:1 и бързо изчезнал от Тополица, молейки се да забрави кошмара, който е преживял. Точно това е и друг проблем, с който от доста време се борят бургаските клубове. Местното БФС обаче очевидно не желае да приложи цялата строгост на правилника и да накаже подобни отбори, които не осигуряват елементарна сигурност.


В категории: Айтос


16
Коментара по темата
16.
Ахелой
26.11.2022 12:10:00
1
2
То щото другите стадиони са "цвете за мирисане". Като почнеш от мазето във Ветрен, където мирише на мърша и няма дори врата да се затвори и стигнеш до Равнец с двата пробити фургона, в които не тоалетна. Вода няма. За терените въобще няма да отварям дума. Отврат.
15.
бургас
10.11.2022 21:58:08
0
0
гледал съм мач на русокастро и не съм видял да удрят или бият съдии иили играчи а в тополица сигурно са европейци от всякъде как ше ударят съдия тва е невъзможно ,защо изобщо имат отбори такива диви села като тополица планиница манолич ??
14.
Чобанина
07.11.2022 20:55:35
0
1
Даже и на пасище не мяса...
13.
Пейчев, Пейчев
07.11.2022 20:21:38
0
5
що ти е толкоз къса паметта бе? В горната група отборите не искаха да идват в твойто село, ама сега се правиш на ощипана булка...Намери си майстора в Тополица!
12.
Перуката
07.11.2022 19:25:02
0
1
Ияната тояга , пияната тояга. Фалщив свят, фалшив футбол. ФаЛшив герой.
11.
Гъбата
07.11.2022 18:47:26
0
3
Джанго ги чертае по добре линиите
10.
Тополица
07.11.2022 18:26:55
0
6
Стига сте мрънкали терена е еднакъв за всички. Ако бяхте победили нямаше да има никакви коментари. Радвайте се на равенството че без подкрепата на садиите щяхте да паднете поней с 4 : 1. Пък на флагман мога да кажа само да не пишат глупости нито са идвали в Тополица нито знаят точно какво се случи.
9.
Офффф
07.11.2022 18:23:43
0
6
На Лозарево стадиона е най ужасният терен но нали бихте и претенции нямате. На Металург терена е по лош от Тополица пък да не говорим за Просеник. Тук мисля че терена не е проблем а загубата на 2 те точки. Играйте футбола си който е добър той да бие оставете ги тея оправдания.
8.
Анабол Стеройдов
07.11.2022 18:16:29
0
12
Ауу то пък защото отбора на въпросния Димитър Пейчев домакинства на перфектен терен, само че е с 1 метър денивелация и в по-голямата част от сезона без трева. И сигурно на техни мачове не е имало малтретирани съдии??? В 99% от случайте от самият него и да не забравяме и за заплахи и удари срещу противникови играчи. Не беше далеч времето, когато всички отбори от областната група бойкотираха отбора му и не ходеха да играят в селото му. Не за друго, ами защото същото това БФС срещу, което сега скача стотици пъти не спазване разпоредбите си и не взимаше мерки срещу него и селският му отбор.
7.
До номер 6
07.11.2022 18:12:24
8
1
Ейй селяк може само да свириш на кавала тоя президент може да те купи и продаде боклук мръсен
6.
Съдия
07.11.2022 17:36:44
2
14
Каква Тополица? Какво Русокастро? Какъв президент на селски отбор? Какви 5 лева? Вие нормални ли сте? На Камп Ноу ли искат да играят?! Защо му давате трибуна на тоя скъсаняк с 2 лв в джоба? Кара кола с газово, президент бил. Измамник на дребно.
5.
До долната статия!
07.11.2022 16:39:57
0
6
Как така една некомпетентност и неподготвеност я изкарвате геройство??!
4.
Nikito
07.11.2022 16:28:35
1
19
Това е селски футбол, да докарат жандармерия да пази 20 кибици в тополица и 2 селски отбора? Като ви е на такова ниво футбола такива ще са ви и стадионите. Ние като играем мач аверите си плащаме на час за игрище и вашия футбол е на същото смотано ниво като нашия.
3.
Запознат
07.11.2022 15:34:59
3
15
Пейчев , само ревеш
2.
*********
07.11.2022 15:31:36
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
1.
...
07.11.2022 15:04:19
0
12
И на мен ми се иска да докарам говедата да поопасат чимовете на стадион "Нефтохимик" ама трябват заверени пътни листове от ветеринарния им участъков лекар, но няма да разреши пътуване за такава урбанизирана паша.
От наем за паша ще изкарат повече в сравнение с наем за футболни срещи.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори