×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Полицайката от Шесто РПУ Любка Гечева – влюбена в екскурзиите, чалгата и фитнеса


06 Октомври 2022, Четвъртък, 10:07 ч.
Автор: Флагман

Екскурзии до Малдивите, Турция и Гърция, чалга и фитнес в профила на 37-годишната служителка на МВР

Влюбена в живота и той в мен! Прави повече от това да съществуваш. Живей!“ Това е написала в профила си във фейсбук Любка Гечева - 37-годишната полицайка от Шесто софийско районно управление. Тя и колегата й от патрула Георги Малински са разследвани за длъжностни престъпления и като евентуални помагачи на пияния и дрогиран шофьор на „Порше Панамера“ Димитър Любенов, който на 25 септември на Околовръстното шосе на София уби французин и рани двама души, пише вестник Труд.

Любенов твърди, че минути преди сблъсъка е бил спрян за проверка на от двамата полицаи, дал им 200 лева рушвет и те го пуснали да си ходи за село Равно поле, където е домът му. Нещо повече – адвокатката му дори твърди, че го е возел шофьор от „Дринк енд Драйв“, когото полицаите свалили с думите: „Това е наш клиент, ние ще си го поемем ".

Отстраниха от длъжност полицайката Любка Гечева заради мелето с Поршето

Тази версия защитна версия обаче издиша, защото няма никаква логика пияният и дрогиран да дава подкуп, след като не той кара, само се вози в автомобила. Проверява се и трета вероятност униформените да са се обадили на свой началник, който ги е инструктирал да вземат парите от Любенов, но после да го ескортират до Равно поле. Тя също е много нелогична, защото не е трудно да се докаже, ако е имало такова обаждане и тогава уличените като помагачи от „Вътрешна сигурност“ нямаше да са двама служители на МВР, а трима.

Димитър с Поршето, блъснал колата на французина със 195 км/ч, остава в ареста постоянно

Така или иначе след „проверката“ полицаите потеглили след „Поршето“ с включени светлини по локалното платно на Околовръстното и видели как с близо 200 км/ч Любенов блъска отзад „Форда“, с който французите отивали към летище „София“. Гечева и Малински загасили бурканите, дали на заден ход и се скрили, без да съобщят за катастрофата. Изчакали пристигането на техни колеги, чак тогава се появили в района.

Двамата полицаи към момента не са задържани и нямат повдигнати обвинения. От Софийска градска прокуратурата уточниха, че са били известени за проверката на „Вътрешна сигурност“ на 29 септември – четвъртък. Тогава наблюдаващият прокурор образувал второ дело за длъжностни  престъпления, но не той е трябвало да решава дали двамата да бъдат задържани, както се опита да твърди служебния вътрешен министър Иван Демерджиев. Очевидно идеята на МВР е била да си направи пиар акция в петък – 30 септември, за да може в деня за размисъл – 1 октомври, вестниците да съобщават за доброто служебно правителство, назначено от трижди по-добрия му патрон Румен Радев.

От публикациите на самата Любка Гечева в социалните мрежи е очевидно, че на Околовръстното не е взела първите си 200 лева. Само по снимките й от тази година се вижда, че е открила морския сезон още през зимата с екскурзия до остров Кореду на Малдивите. През пролетта е била в турския курорт Анталия, а през лятото е имала турове в Северна Гърция и по Черноморието. Освен страстта си към пътуванията, не крие и тази към чалгата и техно музиката, както и към фитнеса и хранителните добавки.

Иван Гешев: Някой е подвел вътрешния министър

„Ако това твърдение министърът на МВР наистина го е казал, то не кореспондира с фактите по делото и със законодателството. Явно някой е подвел министъра и му е предоставил невярна информация”. Така главният прокурор Иван Гешев коментира изявлението на Иван Демерджиев, че държавни обвинители са забранили задържането на двама полицаи, разследвани за връзки с шофьора на поршето Димитър Любенов. „Това един служител на МВР да задържа за 24 часа по Закона за МВР определени лица е в правомощията само и единствено на МВР. Прокурорът няма такива правомощия”, добави обвинител ?1. Иван Гешев бе категоричен, че единственият враг на прокуратурата е престъпността. Според него институциите трябва да си взаимодействат, независимо кой ги оглавява. Гешев обяви, че проблемите на българското правосъдие не са само в прокуратурата, а в съда, в МВР, в законодателството. “Някой трябва да седне и да реши реалните проблеми, а не да се занимава 30 години с т.нар. измислена съдебна реформа, която се състои в това да закриеш, да махнеш някой и да сложиш собствен човек или да обслужиш някой олигарх ”, каза Иван Гешев.


В категории: Лайфстайл


12
Коментара
12
Коментара по темата
12.
Тиквун
06.10.2022 15:56:00
0
5
Колко акъл да има един полицай?
11.
глок и мента
06.10.2022 15:34:09
0
7
Тази мома от 6 РПУ също като Симона от 6 РПУ са просто от същата поредица. През 90 те дилърите в градинката на "Кристал" купуваха херца от 6 РПУ. Крадците на коли от Княжево буквално работеха в 6 РПУ. И тука заради две прости кифли,дето не спазват инстаграм/интернет хигиена почнахте да откривате топлата вода !
10.
Любчето
06.10.2022 15:23:07
0
5
Как може да сте толкова злобни и завистливи?Как пък един не прояви малко състрадание,че вместо да ме разкъртват от е..не,а аз съм тръгнала нощна смяна да карам?И на туй отгоре да съм такъв карък.Кат го спряхме Митето и той вика,Любче,качвай се да те повозя на Панамерата,тъкмо ще ме пазиш от колегите си,а като стигнем ще те черпя една захарна пръчка.Много се зарадвах,обаче са и притесних и му викам,Мите,абе след случката с Гошката са ни затегнали и някой завистлив колега може да ме изпорти.Митето,нали си е разбрано хвърли 200 лв да ги разделя с този дебил колегата и да го следваме,че искал да го арестувам и наказвам.Пуснахме го и той взе да ми праща снимки на захарната пръчка,на мен тъкмо ми потекоха лигите и видяхте какво.Как може да не ми съчуствате при толкова карък?
9.
Само питам ?
06.10.2022 14:00:23
1
6
Отдавна е вярвам на полицията, само се огледайте как вчерашния сержанчета какви коли спират покрай полицейските управления и с какви пари разполагат инаперено демонстрират стандарт, пък после стачкуват за заплати. Не знам някой в полицията да е възпитаник на престижен университет, всеки е на някой особено тези които не са на улицата.
8.
_nib_
06.10.2022 13:29:38
1
12
Каже ли чалга....тва не е утайка...Това е под утайката.
7.
DB7
06.10.2022 13:24:55
1
9
МИНДИЛ
6.
Ойт
06.10.2022 12:23:30
0
18
Само истинска дама, със синя кръв във вените може да се казва Любка! И много ясно, че ще слуша чалга. Чалгата е музиката на интелигентно извисените хора. :)))))))))
Да еВа тая селска пръчка, да еВа... Каква селска муцуна само...
5.
Ха ха ха до Ванката Гешев
06.10.2022 11:34:27
3
9
Много хубаво казано да обслужиш някой олигарх ама вие в софийската прокуратура точно това правите обслужвате частни търговски интереси на олигарси и на тези който ви дават много пари.Особено върховната касационна прокуратура там е кутията на пондора ама никой няма топки за там.
4.
миндилиционерка
06.10.2022 11:01:14
0
19
Абе в МВР-ту верно ли не правят кръвни тестове на длъжностните лица?
3.
Свиркаджийка
06.10.2022 10:47:49
0
21
Ей такива кучета нямат не трябва да са в МВР , карайте я в сливенския и краставицата нарязана на четири..
2.
Мее рудник
06.10.2022 10:41:11
1
25
Ае тоз карабатак не се ли влачеше с една свиркаджийка от несебър преди. Елена май се казваше. Миналата година я видях с малко лапе. Може да е прекарала някой глупак,деева и наркоманките напикани.
1.
не много умни куки
06.10.2022 10:33:57
2
22
Много са прости!
Веднага след сблъсъка е трябвало да се обадят и да съобщят за произшествието, така по-лесно щеше да съчинят оправданието
Сега като нищо ще лежат и в затвора
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
За четвърти път "Ден на таланта" в Бургас, нямаше празна седалка в Летния театър! За четвърти път "Ден на таланта" в Бургас, нямаше празна седалка в Летния театър! Скечове, латиноритми и хип-хоп, песни - беше взривяващ спектакъл на самородни таланти от абитуриентите на сериозна гимназия Едночасов инфотур не стигна, за да се покажат на ръководители от ЕК успешните проекти на Бургас Едночасов инфотур не стигна, за да се покажат на ръководители от ЕК успешните проекти на Бургас Градът е емблема на кохезионната политика, каза Йорданка Чобанова, ръководител на представителството на ЕК Арестуваха бургазлията Христо Радев дрогиран, конфискуваха Тойотата му Арестуваха бургазлията Христо Радев дрогиран, конфискуваха Тойотата му 32-годишният мъж е бил спрян при рутинна проверка вчера, около 23 часа на ул."24-ти Черноморски пехотен полк" Направих уникални домашни рогчета, цялата улица ухае на тях Направих уникални домашни рогчета, цялата улица ухае на тях Рецепта-мечта, непременно я опитайте 18 нови български филма ще представи „Златната липа“ 2024 18 нови български филма ще представи „Златната липа“ 2024 В продължение на 5 дни старозагорци и гостите на града ще гледат над 50 заглавия от Европа при вход свободен Камарата на архитектите в България провежда общото си събрание на 16 и 17 май в Поморие Камарата на архитектите в България провежда общото си събрание на 16 и 17 май в Поморие Близо 400 делегати от цялата страна ще се включат в най-големия форум на архитектурния бранш за 2024 година Катастрофиралата кола в Пловдив била пълна с райски газ Катастрофиралата кола в Пловдив била пълна с райски газ Разследващите са иззели от колата голямо количество флакони Служители на АПИ засадиха дървета в района на обходния път на Бургас Служители на АПИ засадиха дървета в района на обходния път на Бургас Дърветата от този вид са известни със своята устойчивост, възможността си да растат в бедни почви и замърсена среда, което го прави изключително подходящи за градско и извънградско озеленяване В Слънчев бряг изпратиха бъдещите кадри в туризма от Випуск 2024 В Слънчев бряг изпратиха бъдещите кадри в туризма от Випуск 2024 Сред тях са бъдещи бармани, хотелиери и представители на туристическия бранш Защо синята зона от ул. „Ген. Гурко“ до бул.“Булаир“ позеленя (ВИДЕО) Защо синята зона от ул. „Ген. Гурко“ до бул.“Булаир“ позеленя (ВИДЕО) Ще трябва ли да плащаме втори път стикери, питат живущите в този район
Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Смутените шефове на Динамо дори са възнамерявали да подложат играча на ДНК тест Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Ледникът Хумболт, известен още като Ла Корона, беше последният във Венецуела Арестуван е главният руски военен кадровик Арестуван е главният руски военен кадровик Ген. Юрий Кузнецов е заподозрян за вземане на подкупи, а в дома му са намерени милиони рубли, златни монети и часовници Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса В социалните мрежи подозират, че любимката на няколко поколения българи се е подлагала на естетични и пластични интервенции, с които е прекалила и е заприличала на нищо Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Певицата на Дългия била категорична, че иска да изчисти имиджа си, който гологлавия шоумен зацапал Почина известен нотариус Почина известен нотариус Завинаги ни напусна нашият скъп колега и приятел“, заяви председателят на камарата Димитър Танев Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Първата дама на Франция може да напише истински наръчник за елегантност Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Бишимбаев не се призна за виновен и заяви в съдебната зала, че съпругата му е починала от самонараняване 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Докторе, кажете как съм? Умирам от любопитство.
- Спокойно... не е от любопитство.
Виц на деня Виц на деня Две блондинки си говорят:
- Най-много мразя тайните. Трябва на всеки един поотделно да разказваш.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Какво е жизнен опит?
- Отново настъпваш мотиката, но вече си с каска.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори