×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ФК Черноморец 1919 с позиция за преместването в Долно Езерово и раздялата с Чиликов


ФК Черноморец 1919 с позиция за преместването в Долно Езерово и раздялата с Чиликов
Наемът за това спортно съоръжение бе повишен със 100 %, без видими причини
25 Септември 2022, Неделя, 16:00 ч.
Автор: Флагман.БГ

Искахме да се договорим да ползваме само един от терените на Ст. Черноморец, но Пламен Киряков ни каза, че наемът ще е един и същ

Ръководството на ФК Черноморец 1919 излезе със становище за раздялата с треньора Георги Чиликов. Преместването в кв.Долно Езерово и разби няколко слуха, които разпространяваха недоброжелателите. Ето цялата позиция:

Във връзка с последните събития около любимия ни клуб, които предизвикаха множество коментари, полемики и интерпретации, държим да внесем няколко уточнения. Те са свързани с най-наболелите и актуални събития.

Основата на всеки клуб е неговата база. За всички нас от ръководството, както и за тези, без които съществуването на който и да било отбор е безсмислено - феновете, е до болка ясно, че домът ни, нашият храм, мястото ни е стадион "Черноморец". Към това сме се стремили от ден първи, в който основахме Черноморец 1919 с цел да бъде съхранен и предаден на бъдещите поколения най-обичаният бургаски клуб. Както е добре известно, по един или друг начин, без значение на усилията, които сме положили и средствата, които сме инвестирали, ние се завърнахме там, където ни е мястото.

За наше огромно съжаление, ние сме принудени да напуснем дома си. Подчертаваме, че това не става по наше желание. Вече е добре известно, че наемът е предвидено да бъде вдигнат със 100%. Т.е. - да стане двоен спрямо сегашния. Към настоящия момент и в тази сложна в целия свят финансова обстановка, породена от куп обективни и субективни причини, плащането ежемесечно на новия наем, съчетан с това на сметки за ток, вода, поддръжка на база и терени, е невъзможно за нашия клуб. Нямаме такива финансови възможности, с които да си позволим това, а и паралелно да преследваме целите си в спортно-технически план. Затова търсим други варианти, за да спасим клуба. С днешна дата ситуацията е "или, или". Избираме или Черноморец да съществува, играейки на стадиона в Долно езерово, или...

Искаме дебело да подчертаем, че, на първо място, няма да се местим от стадион "Черноморец", докато официално не ни бъде поискан въпросният двоен наем. Същевременно, евентуалното ни преместване на стадиона в Долно езерово по никакъв начин не означава абдикиране от обявената преди началото на сезона цел, а именно влизане във Втора лига. Напротив, ще се борим с утроени сили, за да я постигнем. Ние не искаме да живуркаме в аматьорския футбол, а да отведем Черноморец на изконното му място - в професионалния. Също така е изключително важно да се знае, че с евентуалното преместване в Долно езерово мъжкият отбор на Черноморец по никакъв начин няма да бъде отслабен, а дори напротив. Освобождавайки се от тежкото бреме на непосилния наем, това ще ни даде възможност да имаме нова финансова рамка за всичко, касаещо чисто спортно-техническата страна на първия ни отбор.

Длъжни сме да опровергаем и едно натрапчиво разпространявано становище в последните дни, че дори и по спортно-технически начин да заслужим промоция във Втора лига, то стадионът в Долно езерово няма да получи лиценз. Убедени сме, че с подобренията, които вече са запланувани и можем да извършим в необходимия срок, съоръжението няма да има никакъв проблем да покрие изискванията за участие в професионалния футбол.

Друг изключително важен момент е, че евентуалното ни преместване на стадиона в Долно езерово по никакъв начин не означава, че абдикираме от битката за нашия храм, а именно - стадион "Черноморец". Напротив! Ние ще продължим по всички възможни и законови начини да се борим за него и да имаме отново възможност да играем двубоите си там. Към настоящия момент обаче, отново заявяваме, че двойният наем не е по финансовите ни възможности. Съвсем отделен е въпросът дали след седмица - две, или след месец - два, той няма да стане четворен...

Нека оборим и един друг "мит". А именно, че не сме искали и не сме провеждали срещи с настоящите собственици на стадион "Черноморец". Както и започнахме нашата позиция, ние прекрасно знаем, че именно това е домът ни и никой друг стадион няма да чувстваме по този начин. Затова и винаги усилията ни са били насочени към това да играем мачовете на този стадион, на който са отраснали не една и две легенди на бургаския и български футбол. Именно с тази цел сме инициирали няколко срещи с г-н Пламен Киряков. Поискали сме и разбивка на цените на отделните терени и помещения, които използваме. Бяхме съгласни да ползваме единствено централния терен, само и само да играем на стадион "Черноморец". Насреща обаче получавахме единствено празни обещания, а накрая и ни бе казано, че наемът ще бъде еднакъв, без значение колко терена и помещения ползваме.

Друга изключително важна тема е тази за Детско-юношеската школа и какво се случва с нея при евентуално преместване на стадиона в Долно езерово. Наясно сме, че клуб без школа е като дърво без корен. Още повече, когато това се отнася за клуб с вековна история като Черноморец. Затова ще направим и невъзможното, за да няма и най-малки негативни последици. Имаме идеи как да се постъпи в тази ситуация. Уверяваме ви, че вече преговаряме за няколко варианта, като ще изберем най-добрия.

За наше огромно съжаление, около ДЮШ на Черноморец също витаят немалко "добронамерени" слухове и твърдения. Категорично заявяваме, че "сините" таланти не само не са се разбягали, но и са се увеличили във всеки един набор. С това мислим, че даваме достатъчно ясен отговор на въпроса дали школата е едва ли не пред закриване.

Във връзка с всичко казано дотук се обръщаме и към нашите привърженици. Ръководството на Черноморец кани всеки, който има ясни идеи по какъв път да продължи развитието си клубът, който има обосновани предложения, да заповяда на разговор, за да изложи становището си. Отворени сме да изслушаме всеки, готови сме за конструктивен диалог.

Също с голямо съжаление искаме и официално да обявим, че Георги Чиликов вече не е старши треньор на мъжкия отбор на Черноморец. Ръководството на клуба имаше огромно желание представителният ни тим да се развива и преследва целите си под негово ръководство - млад, амбициозен и можещ специалист, при това неразривно свързан с любимия ни клуб. Всеки, в това число и Георги Чиликов, и хората от оперативното ръководство на клуба, има своята позиция и своята истина за случилото се, довело до раздялата между двете страни. Съжаляваме безкрайно много, че Георги Чиликов може би не осъзна докрай какво е положението на клуба и не му влезе в положение, за което най-вероятно ние също имаме своята вина. От все сърце благодарим на Жоро за работата му в клуба и постигнатите резултати. Пожелаваме му много бъдещи професионални успехи, които не се съмняваме, че ще постигне.


В категории: Бургас , Спорт


53
Коментара по темата
53.
Фен
28.09.2022 12:38:43
1
16
Браво достойна и правилна позиция.Напук на всички ще възкръснем.
52.
Журналист
28.09.2022 09:31:36
0
19
Ко са шашкате ве .Ето от вчера има лиценз стадиона за В гр .Що да не вземе и за Б догодина ако влезем.Пък и що след година две да не се върнем и на Черноморец.Споко е.Така поне имаме сигурно място.
51.
Бургазлия
28.09.2022 09:27:20
1
19
С оглед на това кой е собственик на стадионите в Бургас,много правилно решение да не се обвързват по никакъв начин с тях.Умно решение да се намери сигурност със база,а не да се трепери всяка година какво ще им хрумне на собствениците на двата стадиона.Успех пожелавам.Жалко,че Чиликов не продължи,но трябваше да влезе в положението и да помисли за ,че това е по правилното действие на Черноморец като клуб.
50.
МИЛЬО ШИМИЛА
28.09.2022 09:24:20
0
14
САМО ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС !
49.
До 48
27.09.2022 17:18:13
1
14
И как да нямат? Я се обади да питаш първо, после градските легенди!
48.
До 45 и 46
27.09.2022 06:47:48
18
7
Разменят друг път. Не сте си платили наема и ви гонят от стадиона, а селското стодионче няма лиценз. Домакинствате на Карнобат в Карнобат. Питайте "желязната лейди". Смешници. Златкова 2. Хахаха.
47.
До 43
27.09.2022 02:06:49
1
2
Какво искаш да кажеш. Дай по- ясно .
46.
До съдията
27.09.2022 00:48:04
1
17
Шматка,разменят си домакинството вместо да отложат мача.Следващия полусезон Черноморец ще е домакин.Явно е трудно за разбиране от мазни кухи кратуни и прости интриганти.Само Черноморец.Това е отбора на Бургас.Смело напред акули.Никой няма да ни спре.Член за НЕсебър,член за Събев и всички които пречат на истинския отбор на Бургас
45.
До 44 простия зИлен
27.09.2022 00:25:12
1
16
абе чалма,разменят се домакинства.втoрия полусезон Черноморец ще е домакин.oт две години Несебър така си разменят мачовете заради проблем със стадиона понеже има турнири за деца.глупак миризлив,сега стана ли ти ясно.
44.
Съдията
26.09.2022 20:49:03
16
4
Хахаха, следващото домакинство на Черноморец срещу Карнобат, ще се играе в Карнобат. Карнобат "гостува" на Черноморец в Карнобат...
Хахаха, няма такава пародия. "Желязната лейди" се оа*ва яко вече. Закривай.
43.
До 41
26.09.2022 20:29:26
0
8
Прост народ слаба държава.Гениално откритие евала на този който го е открил . И Африка няма да се намери такова племе като нашето . През цялата ни дълга история винаги половината от населението ,се състои от боклучари с Азиатски ген .Които пречат на другата разумна половина с Европейски такъв. Дано в Общината да надделеят вторите..
42.
Нефтохимик
26.09.2022 18:51:24
6
16
За разлика от нас,в черноморец поне мислят и за бъдещето.успех .видно е че имат мислещи ръководители .
41.
До 36
26.09.2022 16:24:43
2
17
Ъ,къде го видя този стадион красавец? На кое казваш модерно съоражение? На стадион Лазур ли ? Едно време може и да е бил , но сега.... Стадиона там не е на удобно място заврян между блокове ,без паркинг и въобще без никакви удобства ,до хорските тераси, и не е бургаския стадион. Ако ще се купува стадион ,това е добре да е стадион Черноморец , поради мястото си и пространството и въобще цялата база ,а Лазур какво има ? Едно игрище и нищо друго. Стадион Черноморец е стадиона на Бургас и бургазлии . Добре ще е да се купи или нещо подобно и да се върне на ФК. Черноморец да си го стопанисват и отбора да играе там. Доказа ли са , че стопанисват добре и градят ,а не чакат на готово.
40.
Черноморец
26.09.2022 13:54:28
4
19
браво и респект за позицията на ръководството на отбора.
39.
do 14
26.09.2022 12:57:52
0
14
Ти къде играеш ве мазна подлого. В Изгрев на игрището до бл. 25. То и там не ви е мястото на вас. Вие трябва да играете на минимум 100 км. от населен град, защото след вас само разруха, фалити и тото.
38.
До 37
26.09.2022 11:54:30
13
8
Луд съм че трябва да се купи такова модерно и красиво съоръжение Някогашната гордост на Бургас че и на България.??? Не разумно е такъв стадион като Лазур да пустее и да не се използва за нуждите на футбола в града ни. Да не могат да му се радват професионалните футболисти и подрастващите .
37.
До 36
26.09.2022 09:31:38
3
24
Ти си луд,че трябва да се "купи"стадион Лазур.Най правилния ход на кмета е да се върне по някакъв начин базата на стадион Черноморец на Общината.Там могат по е три отбора да си играят официален мач и да тренират поне два отбора.Бургас трябва да елиминира Събев и Киряков по всякакъв начин от стопанисване на стадион,а Лазур си е частна собственост.Решението на Черноморец е доста добро.Реши ли се проблема с стадиона сигурен съм,че отново ще се върнат там.Явно хората мислят правилно.
36.
До кмета
26.09.2022 00:48:41
12
8
От два стадиона единия от които най хубавия в България .Да останем без собствен стадион в града ни.Общината отдавна трябваше да купи стадиона в Лазур .И да го предостави на поносим наем на клубовете .Все още нищо не е изгубено .Кмета да събере спешно общинарите и да организират един заем за закупуване на стадиона красавец в Лазур. Че иначе ще убием футбола в Бургас окончателно. И ще станем за смях в цяла България Да играем и развиваме футбола в града ,на селското игрище в долно езерово .
35.
Този невероятен Боби Михайлов
25.09.2022 23:31:06
10
6
Чета постовете и се смея:) Коментират 7 човека -двама близки до Томови ; двама ,които не са стъпвали от месец на домакински мач ; двама случайни и един недъгав мазняр!
Мила бургаска футБолна реакция!
34.
Хмм
25.09.2022 22:50:43
3
18
Ботев играя колко години на коматево докато се разреши проблема със стадиона им ? Жокер коматево е извън Пловдив. Ама в Бс само разбирачи. Великият Арсенал напуска митичния Хайбъри за да играе на друг стадион. Но изведнъж черноморци много се загрижиха за базите, когато се раздаде на Събев къде бяхте бе или когато има баница всеки е доволен.
33.
До 32
25.09.2022 22:29:07
1
12
Да го беше вкарал, после да иска и ако няма къде да си тръгне. В крайна сметка сега когато и да падне отбора други ще носят вината. Казват хората че още са на стадиона, ами ако никой не ги изгони?,Ако се смилят над хората и не вдигнат наема? Защо е това бързане да си ходи веднага Иначе дори и да се вземе базата в Долно и се направи няма да е излишна никога на клуба.
32.
Да кажа и аз нещо
25.09.2022 21:48:58
3
8
Понеже ръководството се интересува от мнението на феновете, се надявам да приемат написаното като градивна критика и дано хората, които се занимават с PR на клуба все пак да обръщат внимание на статиите и коментарите, та така по същество. Мога да приема факта, че моментното състояние на клуба не позволява плащането на висок наем, обаче от там ми изниква следния въпрос-а защо до сега го плащаха, защо просто докато клба е във В група не се играеше в Долно Езерово, а сега вече когато има потенциал за Б група да се помисли отбора да се върне на ст.Черноморец!? Защо беше нужно до сега да трошат грешни пари за наем на стадион с такъв капацитет, при посещаемост я има 100 човека, я не! Не знам защо в любимия ми клуб постоянно се върви наопаки. Ще играеш в Б група в Долно Езерово, а колко сезона във В си в Бургас!? Пак казвам това е градивна критика, едно голямо благодаря към сегашното ръководство за това, че възродиха отбора и че въобще го има, но не мога да приема, че това е правилна инвестиция. Аз мисля, че в Долно Езерово ще се инвестират пари също, а не се мисли изобщо дали ще има посещаемост там! От цялата работа според мен излиза, че общината не може да си оправи бакиите дето ги набърка и сега ни нахендриха да играем на края на града, да не кажа нещо друго, че да обидя някой живущ там без да искам! Как няма да си тръгне Чиликов, човека ще ръководи състав в професионалния футбол на квартално теренче, как да стане тая работа!? Другото което е, ако от клуба им е проблем да изкарат 10-12, ако ще и 20 000 лв за наем, къде сме тръгнали!? Нали трябва като влезем в Б група да привлечем 1-2 поне качествени футболисти на ниво тая група, кво ше правим пак като с Дражев със 17-18 годишни ли? Макар че не е лошо и това като вариант, ама тия момчета покрай някой трябва да израстнат! Просто ако това са ни възможностите да си стоим в аматьорския футбол докато се намери някакво решение! Ако ръководството изпитва трудности да си става отбора ОФК както си беше навремето, ако може да се стабилизира на ниво Б група поне, може след време да се атакува и А! Но това трябва да стане в нормални условия, тоест или на ст.Черноморец за мен най-добрия вариант или да се изгради един нормален градски стадион и да си играят бургаските отбори там. Навряхме си отборите в 9та глуха, това е срам и позор! Черноморец е най-голямата спортна база като площ на балканския полуостров или поне беше, може вече и по-голяма да има, но поне на времето беше, Лазур беше най-модерния клубен стадион в България! Държавата ако разбере, че не си плащаш на телефона лизинга бързо производство и запор, Събев доказан бо..лук, с всички доказателства, че умишлено е довел ПСФК-то до фалит, не могат да го пипнат, как става тоя номер??? И това не е проблем дори колкото на привържениците, тия деца къде ще тренират, Долно Езерово ли ще е Меката на спорта в Бургас вече, айде малко, че ще ни се смеят пак цяла България!
31.
*********
25.09.2022 21:47:49
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
30.
Кьор Бургас
25.09.2022 21:47:48
2
16
Така плюха едно време и Бошнакови, а сега ги търсят за пари. Всеки идиот който си дава парите за футбол в този град трябва да иде на психиатър.
29.
Ротшилд
25.09.2022 21:45:08
0
20
Кой затри спорта в Бургас?!?Кой допусна двата футболни отбора да останат без стадиони и те да отидат в частни ръце?!?Бургазлии да не сте мазохисти, че допуснахте и допускате това да се случва?!?Някой няма ли да потърси сметка на управата на града?!?И тук не става въпрос да се делите на "мазути" и "цаци", а да се обедини цялата футболна общественост в Бургас и да се търси сметка на виновните за това че убиха футбола.
28.
стара цаца
25.09.2022 21:13:43
17
6
черноморец долно езерово , време е да закриваме цирка ! заради наще 8 фена , няма смисъл !
27.
Черноморец
25.09.2022 21:05:29
16
8
Сюжет за наивници!Не ви ли стана ясно кой дърпа ръчната спирачка."Томи спорт "няма интерес отбора да е в професионалния футбол.Сега Томови- баща,син,дъщеря и внуци дърпат дивиденти.Отборът тръгна към целта си и изведнъж-Д.Езерово.Ми пратете го в Ново Паничарево.
26.
До 8
25.09.2022 21:00:54
0
0
Точно тия събират държавни средства.
25.
кор за шарана
25.09.2022 20:58:15
18
3
таранка бойс,10 човека,още се чудя кой ви отразява.
24.
Хахах
25.09.2022 20:55:14
1
11
Всички нареждат ама не излизат с имената си що е то ? Мишоци
23.
Данчо ларва
25.09.2022 20:47:02
3
10
Черноморец е стадион 9 ти септеври . Всичко друго е пашла работа . Поздрави Добромира
22.
Стига
25.09.2022 20:29:32
15
11
По дяволите футбола отиваме на опера !
Мазута си имат лимонади и златки , акулите си имат Томови и Сие . Всички един дол дренки , а стадионите руини и празни . Залите не построени , децата наркомани . Кога ще минем през чистилището и ще отлепим никой не знае .
21.
Бури мечката
25.09.2022 20:27:50
18
11
Отбор воден от треньор на първо място в класирането напуска отбора. Без допуснат гол до сега напуска отбора. Къде е проблемо. Новото име на Черноморец е Томи Спорт. Вие лудили сте 8 години в В група. Отбор в град на 4 място в България.
20.
Питам
25.09.2022 20:27:17
7
18
Чиликов като толкова обича отбора да беше застанал до него и заедно да поискат сметка от Общината и Правителството сметка на Събев и Киряков. Вместо да търси и настоява някой да плаща наеми и разходи да беше се ядосал и обърнал срещу палачите му. Заставайте всички зад Черноморец и търсете сметка на тези бирници. Чиликов да ги води.
19.
Stambata
25.09.2022 19:56:06
9
5
До. 1 защо Сам е гола вода?? Че е първи или с Арда беше 6 за 8 мача?? Говори с факти не само бля бля
18.
1962
25.09.2022 19:16:22
3
24
Вие сте мазохисти, Събев съсипа и двата отбора те на офертите му вярват. Това си е тежка тъпотия
17.
Бургазлия до знайко
25.09.2022 19:05:02
5
16
Чаршав розов бегай на площадката.Пише се Черноморец,а не съкратено.Как си личите по интернета.Мазни розови наркомани.
16.
До Знайко мазния
25.09.2022 19:01:53
6
15
Ей розов плондер.как вуниш на мазут.понеже само глупости пишеш веднага си личиш.Добре че няма кой да ти се върже на простотиите
15.
Пламен
25.09.2022 18:49:04
1
25
Толкова време защо никой не иска проверка направена в общината за апортната вноска на стадион Черноморец. Кой е гласувал и кой кмет е сложил подписа си. Тези хора трябва да понесат своята отговорност.
14.
Само Нафта
25.09.2022 18:48:43
28
5
Жалкарите от Църноморец пак реват като жени.
Айде на село. Свиквайте с кокошките и говедата. Там ви е мястото .
13.
6666
25.09.2022 18:40:24
4
7
Браво , много няма да разберат за какво говоря , редовно писах че огромните суми от "спонсори" изчезват но така е в Бг и Бургас, важно е да си разделят парите от големите фирмички , като писах че сте парлама нареждахте, сега ревете че нямало пари ... това само тук е възможно да издумкаш милиони левове за месеци ... успех момчета не сте първите прекарани
12.
До 9 и 10
25.09.2022 18:27:59
2
9
Аве не ви казвам кво що е направено е шамтки кажете какво трябва да се направи вие олигофрени ли сте ???
11.
До Знайко
25.09.2022 18:25:46
0
9
Какво е било предложението на Събев? Да играят на Лазур ли?
10.
Пламен
25.09.2022 18:14:59
19
16
До бай....... Нямам дете в школата и вероятно е по добре. Не предлагам Марков защото той няма работа във футбола. Говоря с факти.С бюджет за Б група отбора на фамилията Томови живуркат 3 години във В група. Това е проблема.Няма нормално праведено общо събрание. Президента е и кариера на клуба. Къде го има това.Общите събрания и половината управителен съвет е от шивачките на Томови или не е истина. Ако ви харесва живи и здрави играйкайте си във В група.
9.
Знайко
25.09.2022 18:10:30
21
20
Много неща не отговарят на истината. А тя е че Чилика не даваше да му се месят в работата, което супер много изнерви Томови и започнаха да го бойкотират. Централния терен го изоставиха, както 1ви и 3ти терен и го притискаха да ходи на село. Митко Събев отправи супер оферта с която се спасяваше клуба и стадион Ч-ц в следващите няколко години, но "желязната лейди" прецака всичко и се стигна до сегашното положение. Така че айде у лево, клакьорчета на Томови.
8.
До 5
25.09.2022 17:59:20
7
25
Добре ве бай хуй кажи какво трябва да направят, окей махат се томовите и след тва какво, ще дойде Марков който беше в проекта Бургас и стана Нефтохимик след тва ? Не беше ли той зам кмет като стадионите станаха собсвеност на Събев? Или просото ти си от онея дет децата им не са в мъжки отбор и няма кой да ги види? Аре искам някой да излезе и да каже намерих будала да пълни гушите на Събев за наем намерих кой ще подържа базата намерих пари за футболисти, намерих пари за треньори, давайте предлагайте как може да стане. Дайте ще направим кампания като Левски Ботев Локо за събиране на средства. В Бургас само капацитети.
7.
Kumpel
25.09.2022 17:55:28
3
11
Алооооо, кмете, направи нещо!
6.
Бургас
25.09.2022 17:44:44
11
5
Сюжет за наивници!Задайте си въпроса кой дръпна ръчната спирачка,кой има интерес отбора да не играе в професионалния футбол в момент,когато отбора тръгна към тази цел!"Ръководството"- фамилия Томови!Баща,син,дъщеря,внуци- всеки е на позиция източване на средства.От години това е причината отбора да крета във В група.Нямат интерес,защото в професионалния футбол се променя структурата.Чиликов явно е усетил схемата.Пратете "Черноморец" да играе в Ново Паничарево.Несериозно с амбиция за влизане в проф.футбол.
5.
Пламен
25.09.2022 17:28:33
16
24
Истината е че Жоро не се вписва в схемите на Томови. Показа им как се работи но те са аматьори и интересите са им други..Подредени като свински черва Дядо,дъщеря, син и внуци и малко заблудени които казват че са фенове.
Няма шанс с тези хора да се случи нещо положително.Дано не съм прав.
4.
Ринтитопковщ
25.09.2022 17:13:41
0
25
В Бг тези мити "бизнеспиявици" измукаха всичкия живец на тези които обичахме футбола!
3.
Nafra
25.09.2022 17:04:03
2
33
Тая мъстия п. КУРяков още ли е жив. Само мръсотия от него нищо добре няма. Той и събев и ония Мицов те затрига стадионите от алчоноста си. Нищо няма да вземат на ония свят и ще ги помнят само с лошо
2.
Курдо Коленков
25.09.2022 16:52:23
8
16
Ясно ще си живуркаме и ще си играйкаме още дълги години във в група жалко. Не искат да влязат в Б група и това си е, а тръгнаха с голяма кошница. Очаквам по нова година на полусезона и играчите да избягат. И тогава ще има изказвания от сорта, " ще атакуваме Б група само с юноши местни момчета на по 17-18 години който милеят за Черноморец". Целите си остават същите и т.н. Просто си играят игричките и изобщо не ги е грижа за бургаския футбол...
1.
Чиликов
25.09.2022 16:34:33
11
23
Сам е гола вода, ако не държи за ръчичка Херо или Мъри няма да стане, да се учи от Шейтана, рано е да си вярва много са вълците
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
И днес кандидатите за служебен премиер отказаха на Радев И днес кандидатите за служебен премиер отказаха на Радев Петър Чобанов заяви, че консултациите са на етап, в който няма директно решение, и намекна за други хипотези Стефка Костадинова за ЧРД на Доган: Историята ще оцени най-вярно ролята му Стефка Костадинова за ЧРД на Доган: Историята ще оцени най-вярно ролята му Председателят на Българския олимпийски комитет с послание за почетния председател на ДПС Изпълнителката на „Лиляно моме“ с 15 шева от зъбите на домашния й любимец Изпълнителката на „Лиляно моме“ с 15 шева от зъбите на домашния й любимец Инцидентът станал малко след празника Благовещение, когато на гости й дошъл бившият й съпруг Венци Мартинов Инж. Димчо Радев: Гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува Инж. Димчо Радев: Гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува Директорът на „Югоизточно държавно предприятие“ ДП гр. Сливен инж. Димчо Радев поздравява всички лесовъди и приятели на българската гора по повод Седмица на гората 2024 г. Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година „Правораздавателната дейност на съдиите от Окръжен съд – Бургас и осемте районни съдилища в региона може с пълно основание да бъде определена като много добра“, отчете Административният ръководител на Окръжен съд – Бургас Росица Темелкова Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ 11 хиляди места в "Арена София" с цени между 40 и 150 лева са разпродадени като топъл хляб Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Двете са близки приятелки Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Не е ли това фалстарт за политическия проект на бившия главен прокурор, с който ще атакува парламента  Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена В кутията имало 200 лева Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Пацо Килията обещал на бившия шеф на БФС да проучи по свои канали кой е извършил удара
Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Изборите в неделя може да са още по-важни Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори