×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Отбелязваме Деня на бащата
  • Великобритания призова жителите: Запасете се със стоки от първа необходимост
  • 3,7 по Рихтер разлюля Южна Италия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Русия изпраща подкрепления в Харковска област след пробив на украинските сили


10 Септември 2022, Събота, 19:00 ч.
Автор: Флагман

Киев съобщи онзи ден, че си е възвърнал територии с площ 1000 квадратни километра през последните дни и по-специално град Балаклея

Руската армия изпрати вчера подкрепления в украинската Харковска област на Украйна, след като украинските сили осъществиха пробив, благодарение на който по думите на Киев Украйна си е възвърнала 30 населени места в тази гранична с Русия зона, предаде Франс прес.

"Постепенно установяваме контрол над нови населени места. Възвръщаме навсякъде украинския флаг и защитата на нашите граждани", каза украинският президент Володимир Зеленски във видеообръщение, в което обяви връщането на 30 населени места в тази област.

Киев съобщи онзи ден, че си е възвърнал територии с площ 1000 квадратни километра през последните дни и по-специално град Балаклея. "Трудно е, но напредваме", каза вчера в Телеграм началникът на генералния щаб на украинската армия Валерий Залужни.


В категории: Войната в Украйна


15
Коментара по темата
15.
MR. HIMARS
11.09.2022 13:05:37
1
3
RUN, FEODOR, RUN!!!
14.
Как беше
11.09.2022 11:50:56
3
2
Дай пешката да вземеш коня ,да не бързат да бият тъпана украинците 1000
Кв км са приблизително площ 30 на 30 км ,лично на мен ми прилича на затишие преди буря работата
13.
Га га га га
11.09.2022 09:47:12
3
6
Hе смея да си представя какъв шок е в тиквите на родните русолюби, закърмени от малки с пропагандни лайна за великата и непобедима руска армия .........
12.
Въй
11.09.2022 09:19:07
1
7
Их там нет, но не отстъпват, а победоносно се прегрупират! Няма паническо бягство, това е натовски и колективно западен фейк. Храбрите еленерци, денеерци и православните чеченски мюсюлмани никога не бягат.
11.
Бетеро
11.09.2022 09:14:42
5
5
Жалко за руския народ,че оставя шаика некадърници от" единна Расия" да съсипят живота на няколко поколения . Не бяха достатъчно смели да подкрепят хора като Немцов ,Навални ,Сергей Фургал и куп други прогресивни опозиционери..Наи бързото измъкване от блатото в което завлече Расия кликата на Путин,е отстраняването и от власт. Светът няма да прости на сегашните Руски политици,но все още има шанс да прости на Руския народ дебилното поведение спрямо Украина ако изметът сами самозабравилите се вКремъл до като не са надробили каша от която няма връщане
10.
До 8ми
11.09.2022 09:09:31
2
5
Няма значение, кой го е писал, но е в тотално невидение и заблуда. Още вчера, говорителя-фантазьор ген Киношенков призна, че руснаците се изтеглят(те не бягат, те се изтеглят) от Харковщина, Балаклеея, Изюм, Купенское. Естествено, всички изброени стратегически важни градове бяха превзети от украинците още преди 2 дни и информацията за провала на руснаци дойде точно от руските военни кореспонденти които придружават руската армия и отразяват събията на место. От 4-5 дена самите руски военни кореспонденти заляха руското информационно пространство със 100% информация и това принуди руското командване най-накрая да обяви "изтеглянето-бягство".
Руската армия, очаквано се оказа сбирщина от бомжи с некадърно командване.
9.
начушен
11.09.2022 09:00:05
1
12
Никоя армия в света не може да догони Великата Руска армия!
8.
до 6
11.09.2022 08:59:11
0
5
Жоро Мицов ,ти ли си ?
7.
До 7
11.09.2022 08:48:04
3
8
Предполагам, че пишеш от психото.
За такива като тебе Киеве беше превзет, Харков също. Потъването на Москва беше фейк, а окупираните територии бяха присъединени към пРосия, това ви беше шизофренишкия кремълски репертоар.Преди седмица, като се появи инфо за началото на контранастъплението, пак говорихте че е Фейк и няма настъпление, обаче едновременно имало много украински жертви. Типична шизофрения. 5-6 ден от украинското настъпление и са освободени 2 000 кв км. Понеже настъплението е Фейк и украинците се провалиха още 1вия ден хахаха. Русоробията е тежка шизофрения.
Ти си типичния русороб, неразбиращ и бъкел руски език, но информиращ се за Русия и Украйна от марсиянски източници. Всичко написано от теб е диагноза.
6.
до 6
11.09.2022 08:14:43
7
2
Пилците се броят на есен !

Също като настъплението на Херсон а накрая препълнени морги.
Балаклея не е превзет.
Навсякъде се водят боеве, защото селата в който нахлуха укрите просто нямаше никаква войска.
Все пак съюзниците имат 180хил армия за 1500км фронт.
Прехвърлянето на регулярна руска армия започна.

Изчакай преди да преглътнеш.

Поради големият успех в Харков търсят кръводарители ежечасно !
5.
Русия ще прати
11.09.2022 07:54:25
2
3
Най големите войници там Филип Киркоров и максим галкин
4.
до сатаниста
10.09.2022 22:46:27
20
8
Руснаците ще ви пратят всичките сатанисти, където ви е мястото - в казана с катрана! А иначе донецкият аеропорт от 2014г. го държат украинците и сега руснаците ги изтласкват оттам... многознайко.
3.
666
10.09.2022 21:09:45
17
21
Пак умишлено стара информация! Русофилската мъка е безкрайна. Украинската армия навлезе в Донецкия аеропорт, честито!
Слава Уйраине! Смерт рашисткие оккупантов!
ВСУ удариха по целия фронт. Към днешна дата украинците освободиха 2 000 кв. км.
Путлер е в шок, също като Хитлер си фантазира несъществуващи армии и подкрепления.
Х. Й вам Херсон, Х. Й вам реферондом!
Слава Украине!
2.
Руские пидиразъй
10.09.2022 20:44:03
10
14
Нак мъжествените пидеразъй
1.
Вазраждане - победа!
10.09.2022 19:37:07
6
24
Флагман, няма никакав пробив на украинските сили. Руските освободители извършват в момента отрицателно настъпление срещу украинските фашисти
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
5 фрази, които умните съпруги никога не казват на мъжете си 5 фрази, които умните съпруги никога не казват на мъжете си „Добре съм“ - тази една фраза може да убие всяка връзка Вижте кои са зодиите с най-мръсни мисли Вижте кои са зодиите с най-мръсни мисли Стрелец, управляван от Юпитер, е знакът на авантюриста. Те винаги търсят нови преживявания и обичат да изследват света Приготвя се за нула време: Най-лесната рецепта за руло с ягоди „Еж и беж“ Приготвя се за нула време: Най-лесната рецепта за руло с ягоди „Еж и беж“ Всеки трябва да я пробва Грейпфрутът помага за отслабването и забързва метаболизма Грейпфрутът помага за отслабването и забързва метаболизма Той е много богат на фибри Само за мъже: 5 места, на които е забранено за жени Само за мъже: 5 места, на които е забранено за жени Тук няма да ви пуснат, ако сте от нежния пол Десетки икони на Георги Парцалев стоят 35 години скрити в банков трезор Десетки икони на Георги Парцалев стоят 35 години скрити в банков трезор Майка му ги дарила на родния му Левски, но там не знаят какво да ги правят Инфлация вдига с 50% секс услугите по морето Инфлация вдига с 50% секс услугите по морето Туристите дават по 200 лв. на час за плътски ласки Радев сложи в малкия си джоб бургаските батки, вижте мускулите на президента Радев сложи в малкия си джоб бургаските батки, вижте мускулите на президента Той бе на посещение на остров Света Анастасия днес, за да се включи в акция по почистване на морското дъно Нищо няма да остане в чинията: как да си направите вкусни и сочни пилешки бутчета Нищо няма да остане в чинията: как да си направите вкусни и сочни пилешки бутчета Ето я тайната рецепта Бизнесът дава заплата 5000 лв. за такъв майстор, но няма Бизнесът дава заплата 5000 лв. за такъв майстор, но няма В момента има обяви за стругари и фрезисти с по 4-5 хиляди лв. заплата, но такива кадри се намират трудно
70-годишен учител, блудствал с 13-годишна, се ожени за нея, но отива в затвора 70-годишен учител, блудствал с 13-годишна, се ожени за нея, но отива в затвора Момичето разказало на полицията за годините сексуално насилие, когато се преместило от Нова Зеландия в Австралия Рим го закъса за таксита, туристите се жалват Рим го закъса за таксита, туристите се жалват Горещини морят туристите, които не могат да разгледат града заради липсата на транспорт Нападнаха датския премиер Мете Фредриксен Нападнаха датския премиер Мете Фредриксен Инцидентът е станал в Копенхаген с неясни мотиви Арестуваха мъж с двойно гражданство, подготвял атентат във Франция Арестуваха мъж с двойно гражданство, подготвял атентат във Франция Не е ясно дали предполагаемият заговор е свързан с войната в Украйна 166 секции очакват избиратели за БГ-вота в Турция 166 секции очакват избиратели за БГ-вота в Турция Подготовката за изборите е протекла без трудности, заяви генералният ни консул Васил Вълчев Защо тази кралица поряза Брижит Макрон и не й даде ръка Защо тази кралица поряза Брижит Макрон и не й даде ръка Това стана на събитието по случай 80-ата годишнината от десанта в Нормандия Джо Байдън забранил на въоръжените сили на Украйна да стрелят по Москва с US оръжие Джо Байдън забранил на въоръжените сили на Украйна да стрелят по Москва с US оръжие Разрешили сме употребата на оръжията в близост до границата и то тогава, когато срещу страната се извършват нападения, каза американският президент  Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Хороскоп за деня – 7 юни 2024, петък Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Причината - обезценяването на валутата и инфлацията Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Нямало как да обяват предварително посещението на президента на САЩ
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня - По зъбите познавам, кое пиле е младо и кое старо.
- Но, те нямат зъби!
- Те, да, но аз ИМАМ!...
Виц на деня Виц на деня - Добре, бе... Само ми обясни защо ми изневери?
- Виж, скъпа - ти си имаш мен, аз си имам теб... А тя, горката, никого си няма...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена написала на надгробната плоча на мъжа си:
"Почивай в мир, че като дойда..."
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори